🔰به گزارش سرویس سیاسی پایگاه صهیونپژوهی خیبر به نقل از #الوقت، روسها اگرچه همواره در موضعگیریهای سیاسی خود هرگونه تجاوزگری به خاک سوریه از طرف هر نیرویی را محکوم و غیرقابل قبول دانستهاند و حتی بعضاً پس از انجام حملات موشکی اسرائیل به مواضع #ارتش_سوریه این موضعگیریها را به چاشنی تهدید نیز آغشته میکردند اما به طور کلی رویکرد مسکو در برابر این حملات سیاست صبر و انتظار بود.
🔰سیاستی که از یکسو ناخرسندی دمشق را از عدم ورود جدی و قاطع #مسکو به این موضوع در پی داشته بود و از سوی دیگر میتوانست تأثیری نامطلوب بر روند همکاریهای روبه گسترش مسکو- تهران برای تبدیل شدن به اتحادی راهبردی در مقابل سیاستهای مداخلهآمیز غرب برای تغییر مختصات امنیتی- سیاسی نظم منطقهای غرب آسیا داشته باشد؛ بدین صورت که بیپاسخ ماندن حملات اسرائیل تبلیغات رسانهای گسترده غربی و عربی در مورد تضعیف همکارهای مسکو- تهران در میدان تحولات #سوریه را دامن زده بود.
🔰اگرچه این تبلیغات به هیچ وجه مبتنی بر خوانش درستی از تحولات سوریه و منطقه قرار ندارد چنانکه پس از حمله موشکی اسرائیل به پایگاه تیفور در آوریل ۲۰۱۸ (فروردین۹۷) و اعتراض شدید روسها به تنش دیپلماتیک میان آنها منجر شد به صورتی که لیبرمن، وزیر جنگ #اسرائیل مجبور شد در یک گفتگوی مطبوعاتی اعلام کند: «تلآویو هرگز نمی پذیرد که روسیه برای فعالیتهای اسرائیل در سوریه یا منطقه حد و حدودی تعیین کند و نیروهای نظامی اسرائیل از آزادی عمل کامل برخوردارند».
🔰واقعیت آن است که با بلند شدن زمزمههای آغاز عملیات آزادسازی ادلب و احتمال پایان تماماً شکستآمیز قائله سوریه برای #صهیونیستها (در پی تقویت حضور مقاومت در جوار مرزهای با سرزمینهای اشغالی و ورود ارتش سوریه به نزدیکی جولان اشغالی پس از چندین دهه) سران این رژیم تمام تلاش خود را برای حفظ و تداوم چرخه بحران از طریق مجبور کردن آمریکا به مداخله بیشتر در #تحولات و حتی در صورت امکان وارد کردن واشنگتن به دام درگیری نظامی با مقاومت در سوریه آغاز کردند.
🔰این امر برای روسیه که تداوم مخارج #جنگ_سوریه بر اقتصاد تحریم شده این کشور سنگینی میکند بسیار چالشزا میباشد. به همین دلیل مسکو تلاشهای دیپلماتیک خود را برای همراه کردن تمامی جریانهای سوری و نماینده سازمان ملل با سازوکار آستانه و سوچی مضاعف کرده است تا هرچه زودتر شرایط برای تعیین تکلیف سیاسی آینده سوریه و پایان بحران فراهم شود. در این شرایط دادن اس ۳۰۰ به #دمشق پاسخی قاطع به روند تصاعدی تجاوزات و بحران آفرینیهای تلآویو در سوریه ترجمه میشود.
✅ پایگاه صهیون پژوهی خیبر
👉 @Kheybar_net
🔰به گزارش سرویس سیاسی پایگاه صهیونپژوهی خیبر، مدتی قبل کتابی تحت عنوان “صد و یک پروفسور خطرناک” در آمریکا منتشر شد. موضوع این کتاب معرفی صد و یک پروفسور دانشگاهی است که جرم شان سخن گفتن درمورد #هولوکاست و یهود در کلاسها و کتابهایشان است. در کنار انتشار این کتاب به اساتید دانشگاههای دیگر هشدار داده شده که چون این افراد از خط قرمزها عبور کردهاند نباید از آثار آنها استفاده کنید. در مجموع وقتی آزادی نامحدود شود خودش مشکلاتی به وجود می آورد که نهایتاً محدودش خواهد کرد. متن ذیل معرفی «پروفسور بتینا اَپثکر» یکی از صد و یک پروفسوری است که نویسنده کتاب به آن پرداخته است.
🔰اَپثکر عضو جنبش ضد #جنگ در دهه شصت، اپوزیسیون انعکاسی خود را نسبت به دخالت نظامی آمریکا کتمان نکرده است.
🔰مخالفت اَپثکر در آوریل ۲۰۰۳ در نشست اساتید UCSC علیه جنگ #عراق با اعلام این ادعا توسط وی که “این جنگ در عراق قباحت است” ، پدیدار شد.
🔰اَپثکر همچنین ادعا کرد که شباهتهایی بین استراتژیهای سیاسی ایالاتمتحده با ریاست جورج دبلیو بوش و آلمانهای نازی میبیند. اَپثکر گفت: “در بین نوع دیپلماسی رژیم #هیتلر در دهه ۱۹۳۰ و نوع دیپلماسی که دولت بوش درگیر آن است، شباهتهای مستقیمی وجود دارد ، ما نمیتوانیم تردیدی در آن داشته باشیم و این ترسناک است”.
🔰او به دانشجویان UCSC اعلام کرد که “دستور کار ما باید سرنگونی بوش باشد”. اَپثکر چند ماه بعد و در تابستان سال ۲۰۰۳، در شمارهای از خبرنامه گروه زنان دانشگاه UCSC (Wave The)، حملهای حتی با شدت بیشتری به دولت #بوش تحمیل کرد و او را به “اجرای برنامههای فاشیستی با توهینهای نژادپرستانه جهتدار، بهویژه به سمت میراث مردمان عرب، درحالیکه مجوز بدترین اشکال آزار و اذیت همه مردم رنگینپوست را صادر کرد”، متهم کرد و اطمینان خود را اعلام کرد که” اهالی کاخ سفید وعده دادهاند که ما را بیشتر بهسوی عرصه جنگهای امپریالیستی تمامنشدنی و فاجعه اقتصادی هدایت کند”.
🔰اَپثکر بهطور مشابهی نسبت به #اسرائیل هم مخالفت کرده و تلاش کرده است تا جو دانشگاه UCSC را به نقطه کانونی فعالیت ضد اسرائیل تبدیل کند.
🔰اَپکثر در یک نامه سرگشاده به دولت ایالاتمتحده نوشته و خواستار پایان دادن بهتمامی کمکهای #آمریکا به اسرائیل است. در سال ۲۰۰۲، او مقالهای در The Wave بهمنظور پیمان حمایت از مبارزان فلسطینی، که آنها را بهعنوان “فعالان ضد اشغالگری” توصیف کرده است، نوشت.
✅ پایگاه صهیون پژوهی خیبر
👉 @Kheybar_net
💢یهود شناسی تاریخی
✡ صهیونیسم به فرقهای گفته میشود که مدعی حاکمیت و قرار گرفتن و ساکن شدن در آن صیون است. پس #صهیون و صیون نام آن حرم است که مسجدالاقصی و مسجد الصخره در آن واقع است و #صهیونیسم مدعی حاکمیت بر آن صیون است.
🌐https://kheybar.net/?p=12378
🆔 @kheybar_net
📝متن حاضر مباحثی است که حجت الاسلام و المسلمین #طائب در دوره علمی آموزشی #صهیونیسم_شناسی در تابستان ۹۷ ایراد فرمودند:
💢تعریف و معانی کلمات #صیون و صهیونیسم
▪ بحث ما پیرامون صهیونیسم است که ما در ابتدا باید مراد و معنای کلمه صهیونیسم را بیان کنیم. صهیونیسم از صیون گرفته شده است؛ «صیون» نام کوهی است در قدس شریف که مسجدالاقصی بر آن نهاده شده است.
▪ همانگونه که ما برای مشخص کردن جهت قبله یک حرم، یک مسجدالحرام و یک کعبه داریم و اینگونه بود که کل مکه قدیم در حرم (حرم حدودی دارد، حدود ۴۸ کیلومتر) بوده و کعبه در مسجدالحرام واقعشده است؛ برای مشخص کردن جهت قبله، ترتیب به اینگونه است که در مسجدالحرام، قبله کعبه است و باید در مسجدالحرام به سمت کعبه نماز خواند و هنگامیکه در بیرون از مسجدالحرام قرار داریم قبله به سمت مسجدالحرام است.
▪ «فَوَلِّ وَجْهَکَ شَطْرَ الْمسجدالحرام» و آنگاهکه بیرون از حرم هستیم قبله به سمت حرم هست. در قدس شریف نیز سلسلهای وجود دارد؛ در پاسخ به این سؤال که «قبله اول مسلمانان مسجدالاقصی بوده یا قدس؟» باید گفت، همانگونه که کعبه درون مسجدالحرام واقع است مسجدالاقصی درون قدس واقعشده است؛ یعنی قدس شهری است که مسجدالاقصی درون آن واقعشده است، درون شهر قدس یک بلندی موجود است که این بلندی حدی دارد و حد آن از هر طرف معلوم است و این حدود، حدود قدس که یک حرم است را مشخص میکند.
▪ در این بلندی دو مسجد به نامهای مسجدالاقصی و #مسجدالصخره (دلیل نامگذاری مسجد الصخره این است که سنگی در آنجاست که میگویند پیامبر پا بر آن سنگ گذاشته و به آسمان رفت) وجود دارد و مراد از قدس بلندی و حدود آن است نه مسجدالاقصی یا مسجد الصخره که نامهای دیگر این بلندیست و حدود آن، صهیون و یا صیون است.
💢معنی اصطلاحی واژه صهیونیسم
▪ صهیونیسم به فرقهای گفته میشود که مدعی حاکمیت و قرار گرفتن و ساکن شدن در آن صیون است. پس صهیون و صیون نام آن حرم است که #مسجدالاقصی و مسجد الصخره در آن واقع است و صهیونیسم مدعی حاکمیت بر آن صیون است.
💢ریشهیابی کلمه یهود
▪ مراد از یهود چیست؟ یهود واژهای است قرآنی و نامگذاری که خداوند متعال برای فرقه صهیونیسم در قرآن قرارداده است؛ حال برای پاسخ دادن به این سؤال که آیا قبل از قرآن اصطلاح #یهود بوده یا نه؟ آیا این اصطلاح را قرآن بر این فرقه گذاشته است؟ باید گفت که آنچه در اینجا مسلم است این است که در کتب الهی موجود، یهود در قرآن بهکاررفته است و در کتاب انجیل موجود نام یهود را نداریم، در تورات با همه کتابهایش نیز ما نام یهود را نمیبینیم.
✅ پایگاه صهیون پژوهی خیبر
👉 @Kheybar_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمایش مضحک نخست وزیر رژیم جعلی صهیونیستی؛ تصویر ساختمانی در #تورقوزآباد که نتانیاهو به حضار نشان داد و مدعی شد که یک انبار هسته ای است!
✅ پایگاه صهیون پژوهی خیبر
👉 @Kheybar_net
💢دوران دفاع مقدس رسانههای دنیا تحت سلطه #صهیونیستها بود
مقام معظم رهبری: جمهوری اسلامی #ایران در دوران #دفاع_مقدس نه تنها تحریم اقتصادی و سیاسی بود بلکه از لحاظ تبلیغاتی نیز تحریم بود و صدای ملت ایران شنیده نمی شد و رسانه های دنیا که تحت #سلطه_صهیونیستها بودند، هر آنچه می توانستند بر ضد این ملت تبلیغ می کردند.
🌐https://kheybar.net/?p=12389
🆔 @kheybar_net
🔰به گزارش سرویس سیاسی پایگاه صهیونپژوهی خیبر، همزمان با هفته دفاع مقدس و در آستانه سالروز #شکست_حصر_آبادان، جمعی از فرماندهان، رزمندگان و ایثارگران و هنرمندان با حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
🔰در این مراسم رهبر انقلاب اسلامی در سخنانی، ضمن قدردانی صمیمانه از همه کسانی که متعهدانه پرچم احیای خاطرات و ارزشهای دفاع مقدس را برافراشته نگه داشته اند، تأکید کردند: باید با ایجاد یک نهضت ترجمه آثار مکتوب و صدور #آثار_هنری و فیلم های دفاع مقدس، پیام روح ایمان و مجاهدت و پیام شکست ناپذیری ملت ایران را به جهانیان برسانیم.
🔰ایشان دوران دفاع مقدس را ترسیم کننده وضعیت معادلات قدرت در دنیای حاکمیت سلطه دانستند و گفتند: رزمندگان دفاع مقدس با عمل خود، تصویری واقعی از دنیای وحشی و ظالم و به دور از #معنویت و انصاف آن زمان، ثبت کردند که این تصویر باید به مردم دنیا نیز ارائه شود.
🔰رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نمونه هایی از شرایط نابرابر ملت ایران در مقابل دشمن متجاوز بعثی خاطرنشان کردند: در دوران دفاع مقدس در حالی که به ملت ایران اجازه استفاده از حداقل امکانات و تجهیزات و حتی #سیم_خاردار داده نمی شد اما به طرف مقابل، مدرن ترین تجهیزات جنگ و حتی سلاح شیمیایی می دادند.
🔰ایشان تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران در دوران دفاع مقدس نه تنها #تحریم_اقتصادی و سیاسی بود بلکه از لحاظ تبلیغاتی نیز تحریم بود و صدای ملت ایران شنیده نمی شد و رسانه های دنیا که تحت سلطه صهیونیستها بودند، هر آنچه می توانستند بر ضد این ملت تبلیغ می کردند.
✅ پایگاه صهیون پژوهی خیبر
👉 @Kheybar_net