7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به یاد شهدای دفاع مقدس
@khezreznde
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 توماج صالحی لیدر اغتشاشگران رو یادتونه وقتی گرفتنش چجوری به غلط کردن افتاده بود؟
حالا روحیه مدافعان حرم رو وقتی توی محاصره ۱۰۰ متری داعشیهان ببینید.
گلوله دو تا از انگشتاشو سوراخ کرده ولی بازم میگه و میخنده
تفاوت عمله شیطان بودن و بنده خدا بودن همین جاست...
@khezreznde
سمت راست، #علی_کریمی ساکن کانادا
فعالیت: تفریح و عشق و حال و گاهی زدن توئیت و استوری
سمت چپ: #مجیدرضا_رهنورد
ساکن ایران
آخرین فعالیت: کشتن دو جوان با قمه و زخمی کردن چهارنفر دیگر بدلیل تحت تاثیر قرار گرفتن مطالب علی کریمی کانادا نشین
علی کریمی
آخرین فعالیت: تشویق مردم به ادامه اعتراضات و گرفتن انتقام مجیدرضا رهنورد و.....
@khezreznde
💬 مدافعان حقوق بشرمگه نمیگفتید :اینایی که در اغتشاشات چاقوکشی میکنند ،آدم های نظام هستند ؟ حالا نظام داره آدم های خودش را اعدام میکنه ، شما چرا ناراحتید!!؟
شما چرا اینقدر دست وپا میزنید؟؟
@khezreznde
👤حکم اعدام سرگرد عباس سارونی همین امسال اجرا شد ، خانواده مقتول رضایت ندادند و حکم اجرا شد.
قانون قانون است ، فرقی نمیکنه طرف زیبا یا ورزشکار یا سرگرد باشه.
اساتید حقوقی توئیتری در زمان قصاص مامور ناجا کجا بودند؟
سرگرد عباس سارونی یکی از مامورین ناجا که سابقه جانبازی هم داشت که در سال ۸۱ در استان گلستان در "خارج از ماموریت" خود با سلاح گرم اقدام به قتل یکی از خلافکاران شهرستان کرده بود ، اولیای دم شکایت کردند ، چون خارج از ماموریت بوده او محکوم به اعدام شد و قصاص اجرا شد.
@khezreznde
⭕️ تحلیل بلندی از بیانیه اخیر چین و عربستان
🔹 خبر این بود : چین و عربستان طی سفر شی جینگ پی به این کشور ، طی یک بیانیه ی مشترکی ، ضمن اعلام الزام بازگشت ایران به توافق هسته ای ، از جمهوری اسلامی خواستند حسن همجواری را رعایت نماید .
🔹 قبل از هرگونه تحلیل این بیانیه میبایست بدانیم که هنوز سه کشور ایران ، روسیه و چین از لحاظ سیاسی به مرحله اتحاد نرسیدند و ملاک متحد دانستن دو کشور صرفا مسایل رسانه ای مابین ایشان نیست . در خوشبینانه ترین حالت میتوان گفت این سه کشور که روابطشان چند سالیست رو به گسترش نهاده ، شریک راهبردی محسوب میشوند نه بیشتر .
🔹 بنابرین نه چین ، نه ایران و نه روسیه هیچکدام وظیفه ی حمایت از یکدیگر را ندارند . پس صرف نظر از این بیانیه ، نباید مسایلی مانند عدم وتوی برخی قطعنامه ها و یا به خطر ننداختن موقعیت سیاسی این کشورها را برای تنش با غرب را خیانت ایشان به ایران تلقی نمود . اما آیا این بیانه ی چین خواسته یا ناخواسته دهن کجی به ایران بود ؟ باید بگوییم بله
🔺 وضعیت فعلی چین
🔹 چین و آمریکا ( دشمن خونی ایران ) در یک اتحاد اقتصادی تحمیلی قرار دارند که بیرون آمدن هر یک از آن مساویست با سقوط اقتصاد دو طرف . همچنین جمهوری خلق چین ، خود را در حال ورود به جایگاه ابرقدرت بلامنازع میبیند . موضوعی که هیچگاه مورد قبول روسیه قرار نگرفت و شاید به همین خاطر است که هنوز هم بعد از گذشت چند دهه در آسیای میانه ، بایکدیگر تنش جزئی دارند .
🔹 همچنین ایران درحال گسترش نفوذ خود در آسیای میانه و ورود به یک پیمان نانوشته سیاسی با روسیه میباشد . موضوعی که توجه چین را به خود جلب کرده . اما برای چین خطر نفوذ دوکشور ایران و روسیه در درجه بالای اهمیت قرار ندارد چون دشمن مشترک و اصلی این ۳ کشور جایی نیست جز : آمریکا
🔹 از سویی گفته شد چین و امریکا در یک اتحاد اقتصادی تحمیلی قرار دارند . بنابرین چین با چنین رفتارهایی سعی دارد در کوتاه مدت تا قبل از حمله به تایوان برای خود شرکای اقتصادی فعالی فراهم آورد تا در چنین لحظاتی مانند ترکیه در برابر روسیه باشد ( حداقل روابط اقتصادی را به پایان نرساند ) و در بلند مدت و به صورت تدریجی شرکای سیاسی آمریکا را به سمت خود متمایل سازد . چین درحال حاضر درصد قابل توجهی از انرژی خود را از طریق سوزاندن زغال سنگ فراهم میکند .
🔺بنابرین تبدیل آن به گاز و نفت حتی در شرایط غیر از جنگ در اروپای شرقی نیز میتواند مشکلاتی برای قاره سرد ( اروپا ) به همراه داشته باشد .
🔹 چین در صورت اعمال این جایگزینی ، نفت و گازی که قرار است که سمت اروپا برود را در نیروگاه های خود میسوزاند و تنها کشوری که میتواند این نیاز را تامین کند عربستان سعودیست . زیرا همانطور که ذکر شد چین و روسیه هنوز هم بایکدیگر تنش های جزئی دارند که ممکن است در آینده تشدید شود ( بنابرین نمیتوانند روی هم حساب باز کنند ) .
🔺 چرا چین در این بیانیه ملاحضه ایران را نکرد ؟ پاسخ ایران به این بحث چه میتواند باشد ؟
🔹 احتمالی که اینجانب به عنوان نویسنده تحلیل میدهم این است که مشاوران رهبران چین وضع فعلی ایران را با اغتشاشات ۸۸ مقایسه کردند بنابرین به این تحلیل رسیدند که ممکن است در انتخابات بعدی ایران دوباره کسانی سر کار بیایند که هیچ علاقه ای به گسترش روابط با چین ندارند . از آن گذشته ، تنها کشوری که میتواند در غیاب روسیه و کشورهای آسیای میانه ( که گفته شد تحت نفوذ ایران و روسیه قرار دارند ) نفت و بزودی گاز چین را تامین کند عربستان سعودیست .
🔹 اختلاف اقتصادی با چین به نفع ایران نیست ، بنابرین پاسخ مناسبی که ایران میتواند به این موضوع نشان دهد گسترش روابط خود با برخی از کشورهای مورد تنش با چین مانند ژاپن ، کره جنوبی و هند است . به این صورت هم میتوان از این گسترش روابط مزایای اقتصادی بدست آورد و هم به کشور های دیگر فهماند که عدم رعایت حال ایران چه نتیجه ای میتواند به همراه داشته باشد .
🔹 علاوه بر این با تسریع کشیدن خط گاز آسیای میانه و غرب آسیا به اروپا ، میتوان علاوه بر دارا بودن اهرم فشار علیه اروپا درصد قابل توجهی از گازی که قرار است از آسیای میانه به سمت چین برود را به اروپا انتقال داد . همچنین میبایست تا حد امکان مانع بهره برداری عربستان و کویت از میدان گازی آرش شد تا چین به همان سوزاندن زغال سنگ کره شمالی اکتفا کند .
🔺 در مقاله بعدی چشم انداز روابط عربستان - چین و اینکه چگونه گسترش این رابطه به سقوط اروپا و آل سعود منتهی میشود را مورد بررسی قرار خواهیم داد .
محمد مهدی بابایی
@khezreznde
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زنده باد علی دایی بدون رتوش؛ صد در صد خالص و کاملا واقعی، بدون فیلترهای فضای مجازی و خارج از دستکاری شبکه های اجتماعی!
🔹پاسخ الهی قمشه ای به رفتارهای نصرالدینی برخی سلبریتی ها
@khezreznde
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجید رضا رهنورد به علی کریمی :
آخه تو انسان هستی یا نه؟
این فیلم رو خودم گفتم گرفتن که بعدا چند نفر مثل منو بدبخت نکنی
@khezreznde
سلام
یک نکته که بنده بررسی کرده ام تفاوت فراوان بیانیه عربستان با بیانیه وزارت خارجه چین و نیز روایت رسانه های غربی و سعودی با روایت خبرگزاری چین شینهوا است .
در رسانه چینی و سایت وزارت خارجه چین اصولا کلمه ایران هم نیامده چه رسد به اینکه راجع به جزایر و حسن همجواری و عدم اشاعه هسته ای صحبت کرده باشد . ( این ها را امروز در یادداشت کیهان توضیح داده ام )
گلایه ما از مقامات چین سکوت در برابر بیانیه ای است که در آن سعودی ها به نام بیانیه مشترک در باره ایران نکاتی ذکر کرده اند که مورد پذیرش جمهوری اسلامی نیست .
چین و ایران شریک راهبردی هم هستند و روابط از جنبه صرف تجاری فراتر است و این دشمنان زیادی در داخل و خارج ایران دارد و باید مراقب بود.
@khezreznde
پیشخوان خبر، سه شنبه بیست و دوم آذرماه 1401
https://eitaa.com/joinchat/1438908654C3b42a525ac