فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپی به یادگار مانده از شاهرخ ضرغام
او در 17 آذر 1359 (اوایل جنگ) در جبهه آبادان به شهادت رسید
و شاهرخ حجّتی شد برای تمام جوانهایی که از سرِ جهالت، سرگرم گناه و غفلت بودهو از عاقبت اعمال خلاف خود بیخبرند!!!
🎙یک رزمنده دفاع مقدس مطرح کرد:
🔰روایتی از آخرین دیدار با شهید شاهرخ ضرغام
🔸شهید شاهرخ ضرغام از شهدای نامآشنای جنگ تحمیلی است که در 17 آذر 1359 به شهادت رسید. او به «حر انقلاب» معروف است. سید حجتالله اسماعیلی از انقلابیون شهرری که سابقه دوستی با شهید ضرغام را دارد، در گفتگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی درباره او میگوید: من با شاهرخ از قبل از انقلاب رفیق بودم. اینکه میگویند نگهبان کاباره بود و از این حرفها همهاش دروغ است.
🔸یک روز در آبادان شاهرخ پیش من آمد و گفت: سید مجتبی هاشمی من را فرمانده گذاشته! گفتم: کی بهتر از تو؟ سه روز مانده به شهادتش يعنی ١٤ آذر ماه ٥٩ در آبادان همديگر را ديديم. گفت همراه با سيد مجتبی هاشمی در جنگهای نامنظم فعاليت میكند. برای ما كه همديگر را از سالهای قبل میشناختيم، اين ديدار در جبهه آبادان دلنشين و تداعیگر خاطرات بود. سه روز بعد از اين ديدار خبر شهادت شاهرخ، زمانی سوز دلم را دوچندان كرد كه پيكرش در منطقه تحت كنترل نيروهای بعثی زير آتش گلوله ماند. یام هست که در مصاحبهای گفتم: پیکر شاهرخ ضرغام در صحرای گرم خوزستان ماند الی یوم القیامه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بارها توبه شکستم تو ولی بخشیدی
کی شود حُر شوم توبهی مردانه کنم؟
شهید شاهرخ ضرغام🥀
۱۷ آذر، شهادت #حُرّ انقلاب
15.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬کلیپ | مروری کوتاه بر زندگی جاویدالاثر شهید شاهرخ ضرغام
🔹کابارهروی زمان شاه که ...متحول شد و به فطرت خویش بازگشت، دلِ آگاه یافت و مشتاق شهادت🌷
📆ا #18_آذر ماه #سال_1359 سالروز آزادسازی #دزلی
🔺روستای مرزی دِزلی، نقطه بسیار مهم و حیاتی در منطقه مریوان به شمار میرفت، زیرا پایتخت و پایگاه اصلی ضدانقلاب به شمار میرفت و به دلیل همجواری با مرز، با گذشتن از گردنۀ #تته و ارتفاع #مله_خور، به عراق تردّد داشته و از کمکها و پشتیبانی بیدریغ ارتش و رژیم صدّام برخوردار بودند.
💢 از سویی دیگر، دشمن در این منطقه در امنیت کامل بسر میبرد، زیرا در محاصره کوهها قرار داشت و امکان نفوذ نیروهای نظامی ایران به آنجا وجود نداشت، بهویژه آن که جادۀ دزلی-مریوان، از میان تنگۀ بسیار باریک (به طول 2 یا 3 کیلومتر){دره شیطان} میگذشت و بنابراین عبور از آن، غیر ممکن بود، زیرا با نگهبانی حتی یک نفر مسلح در بالای تنگه، هیچ جنبندهای نمیتوانست از آنجا عبور کند.
🔹 در دوران طاغوت، رژیم شاه با حزب دمکرات (به رهبری ملامصطفی بارزانی) در کردستان میجنگید. زمانی ارتش شاه به قصد مقابله با نیروهای حزب که در منطقه دزلی مستقر بودند، ستون نظامی خود را از سمت مریوان به راه انداخت ولی به محض رسیدن به تنگه مزبور، از سوی اَکراد مسلّح که در بلندیای مُشرِف به تنگه مستقر بودند، اجرای آتش شد که در نتیجه کل ستون ارتش قتل عام گردید و لذا از دیر باز این تنگۀ فوقالعاده حساس و استراتژیک را "راه خون" مینامیدند.
ا▫️▪️▫️▪️▫️
🌷جاویدالاثر حاج احمد #متوسلیان ، فرمانده سپاه مریوان پس از آزادسازی شهر مریوان، در طی عملیاتهای مکرّر، اقدام به پاکسازی مناطق اطراف از لوثِ وجودِ ضد انقلاب نمود.
🔸 دشوارترین مرحله کار، تصرف دزلی بود که مقر اصلی ضد انقلاب به شمار میآمد. متوسلیان نقشهای در سر داشت و آن را به هیچ کس نیز بازگو نکرد زیرا امکان لو رفتن آن توسط عناصر نفوذی دشمن وجود داشت. او در اواخر پاییز 1359، عملیات حسّاس آزادسازی دِزلی را به مرحلۀ اجرا درآورد.
🔻 نیروهای متوسلیان طی دو روز پیادهروی از آن سوی دریاچه زریوار، به شکل ستون به راه افتاده و پس از عبور از بلندیها و ارتفاعات صعبالعبور، دشمن را دور زده و به بالایِ سر دزلی رسیدند و مانند عقاب بر سر ضد انقلاب فرود آمده و آنها را غافلگیر کردند. افراد دشمن سراسیمه از رختخواب آرام بلند شده و بیهدف به این سو آن سو تیراندازی میکردند. درگیری فقط 15دقیقه طول کشید و نیروهای ما حتی یک زخمی هم ندادند. اما نیروهای دشمن تار و مار شده و بسیاریشان به اسارت درآمدند.
✳️ به این ترتیب، دِزلی و "راه خون" آزاد شد... و این شاهکار فرمانده دلاور جبههها حاج احمد #متوسلیان و افراد او نظیر:شهید حسین #قجهای ، شهید رضا #چراغی، شهید محمدرضا #دستواره و ... تا ابد در تاریخ این کشور ماندگار شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم | شیر زنان خوزستانی در ایام دفاع مقدس
33.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گروه چریکی فداییان اسلام بفرماندهی شهید سیدمجتبی هاشمی
📽 فیلمی زیبا و دیدنی از حضور آیت الله خامنه ای در جمع گروه فدائیان اسلام در اوایل جنگ صحبتهای شنیدنی ایشان با رزمندگان:
شما را احساس تکلیف به اینجا آورده است. اینجا که چیزی نبود شما بیایید
همه چیز جاهای دیگر است. خوراک، پول، مقام، نام و نشان جای دیگر است
اینجا خمپاره، گلوله توپ و آفتاب داغ است.
اگر شما در سنگر عکس ما را دارید، ما در دلمان که سنگر خداست،عکس همه شما را داریم
گروه فدائیان اسلام در نخستین روزهای جنگ در خرمشهر تشکیل شد. فرماندهی این گروه شهید سید مجتبی هاشمی بود و شهید شاهرخ ضرغام و یاران دلاورش هم از رزمندگان این گروه
نیروهای مجتبی هاشمی آموزش نظامی ندیده بودند اما جنگهای نامنظم انجام میدادند.آنهانقش بسزایی درمقاومت۳۴ روزه خرمشهر داشتند
شهیدجهانآرا فرمانده سپاه خرمشهر در وصف این گروه گفت: اگر سیدمجتبی هاشمی و گروهش درشهر نبودند،خرمشهر ۲۰ روزه سقوط میکرد