10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ پاسخ ظریف به ادعای اینکه برخی تندروها قصد برکناری وی را دارند: بله قصد دارند مرا عزل کنند!
🔹معاون راهبردی رئیسجمهور در اجلاس داووس: بله درست است! فرزندان من در آمریکا به دنیا آمده اند البته باید این را بگویم که آن ها زمانی که در من در آمریکا دانشجو بودم، به دنیا آمده اند.
✍ دقت کنید که سئوالات چگونه بر اساس پاسخ های مورد نظر چیده شده است!
از او نمیپرسد که منظورتان از تندروها چه کسانی هستند؟
آیا نماینده ای که طبق قانون به جایگاه غیرقانونی ات اعتراض میکند تندروست یا تویی که تخلف کردی ؟!
آیا با این حساب رئیس مجلس که علنا گفت باید استعفاء بدهی تندروست؟!
آیا عمل به قانون تندرویی ست؟!
حقیقتش میدونید چرا ظریف به سوئیس رفت و این مصاحبه رو اماده کرد؟!
چون عامدانه خودش رو در کشوری قرار داده که در عرف جهانی به آزادی و بیطرفی معروفه و حالا حاشیه امنی برای خودش ایجاد کرده که در داخل نتونن باهاش برخورد کنن!
پزشکیان درست میگفت:
ظریف بدون پست و مقام و قدرت، اپوزیسیون دولت خواهد بود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍تاوان تمسخر زن محجبه در امارات
🔺 در رستورانی در دبی زن محجبه همراه با همسرش درحالیکه برقع بهصورت داشت، در حال غذاخوردن بود که دو گردشگر اروپایی بدون اجازه و درحالیکه حجاب زن را مسخره میکنند، از او فیلمبرداری کرده و فیلم را در پلتفرم X منتشر میکنند. این فیلم دهها میلیون بار در فضای مجازی دیده شد.
حالا پلیس دبی در اطلاعیه ای از دستگیری گردشگر متخلف خبر میدهد.
سرلشکر المزینه، فرمانده کل پلیس دبی، گفته که متهم، دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح منتقل شده است. المزینه توضیح داده که قانون شماره 2 مبارزه با تبعیض و نفرت در سال 2015، اعمال مربوط به تحقیر ادیان و مقدسات آنها را جرمانگاری میکند.
بر اساس قانون امارات، از سالها قبل تمسخر باورها و ارزشهای دینی مردم این کشور جرم محسوب میشود، دادستانی دبی هم پیشازاین اعلام کرده بود که گرفتن عکس از شهروندان اماراتی یا تهیه، کپی یا نگهداری تصاویر الکترونیکی در شرایطی که قانون آن را مجاز نمیداند، تعرض به حریم خصوصی محسوب میشود و مرتکب به مجازات محکوم میشود.
انتشار ویدئوی زن اماراتی منجر به برانگیختهشدن خشم فعالان فضای مجازی امارات شد و بسیاری از مردم این کشور با تگ کردن پلیس دبی خواستار اقدام جدی علیه همه افراد دخیل در فیلمبرداری شدند.
یک کاربر اماراتی نوشت بیشرمانه است که به یک کشور اسلامی عربی بروند و کاملاً آزاد باشند که لباس بپوشند، غذا بخورند و در مقابل، مردم آن کشور و فرهنگ و باورهای دینیشان را مسخره کنند.
هدایت شده از سمت خدا
☘🍀☘🍀☘🍀☘🍀☘🍀☘🍀☘☘🍀☘🍀☘🍀☘
بسمالله الرحمن الرحیم
سلام
صبح روز پنجشنبه شما عزیزان بخیر
السلام علیک یا ابا محمد حسن ابن علی ایها العسکری
لا اله الا الله الملک الحق المبین
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
🌷 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) میفرمایند :
🖌 ميت در قبر مانند كسی است كه در دريا غرق شده باشد ، هر چه را ديد چنگ به آن ميزند ، كه شايد نجات يابد.
🖌 و منتظر دعای كسی است كه به او دعا كند. از فرزند و پدر و برادر خويش.
🖌 و از دعای زندگان نورهايی مانند كوهها داخل قبور اموات ميشود. و اين مثل هديه است كه زندگان از برای يكديگر ميفرستند.
🖌 پس چون كسی از برای ميتی استغفاری يا دعايی كرد، فرشتهای آن را بر طبقی ميگذارد و از برای ميت ميبرد و ميگويد :
🖌 اين هديهای است كه فلان برادرت يا فلان خويشت برای تو فرستاده است و آن ميت به اين سبب شاد و خوشحال ميشود.
📕 احياءالعلوم ، ج٢ ، ص۱۶۴
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
#گزارش_تصویری | چهارشنبههای امام رضایی ویژه دانشآموزان مدارس استثنایی
🔹ویژه برنامه چهارشنبههای امام رضایی به همت مدیریت امور مجاورین آستان قدس رضوی، روز چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ با حضور خدام حرم امام رضا علیهالسلام در سالن ورزشی قدسیه بهزادیان مشهد برگزار شد.
📸علی کریمی رستگار
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینکه امام خامنه ای در دو سخنرانی پشت هم و با فاصله کم یک موضوع رو تکرار میکنن ناشی از اهمیت بسیار بالای اون مسئله واحتمال زیاد بی توجهی و کاهلی دولتمردان در اون موضوع هست!
▪️۱۹دی در دیدار مردم قم : «برخی رشد اقتصادی هشت درصد را ناممکن میدانند در حالی که گفته و ثابت شد که تحقق رشد هشت درصد بدون احتیاج به خارج، امکانپذیر است.»!
▪️روز گذشته : «صاحبنظران برای تحقق رشد ۸ درصد اقتصاد، ظرفیتها و تواناییها را شناسایی، طرحهای سرمایهگذاری را تعریف و راهحل مشکلات را احصاء کردهاند.
مسئولان دولتی باید جدّاً دنبال و این موارد را اجرا کنند. نگویند نمیشود و به فلان قدر سرمایهگذاری خارج نیاز دارد که معلوم است تحقق نمییابد.»!
▪️دیگه رهبری باید به چه زبونی بگن برید دنبال رشد ۸درصد، از ظرفیت ها استفاده کنید، کار کنید، انقدر بهانه نیارید!
#دوستان_خودرا
#به_گروه_دعوت_کنید
#جامعه_نیازمند_آگاهیست.
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
✅همیشه با اخبار و تحلیل های اجتماعي، سیاسی، اقتصادی، نظامی کانال لبیک _یاامام خامنه_ای 👇
╔═🍃🇮🇷🍃══════╗
https://eitaa.com/khmanie
╚══════🍃🇵🇸🍃═╝
🍃🌸🌿🌸🍃🌸🌿🌸
🔰 از دست دوستان، فریاد! (۱)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸هفته اول تیرماه 1403 روزهای پرهیجان انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری ایران بود. با نزدیک شدن به زمان انتخابات در 8 تیر 1403 «مسعود پزشکیان» روز به روز در اکثر نظرسنجیهای معتبر بالاتر میآمد و در روزهای آخر با اختلافی اندک بالاتر از همه رقبایش قرار گرفت.
🔸5 تیر 1403 فقط سه روز به برگزاری دور اول انتخابات مانده بود که رهبر انقلاب در دیدار با مردم به مناسبت عید غدیر در توصیه به نامزدهای انتخابات گفتند: «با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفّق شدید و توانستید مسئولیّتی به دست بیاورید، کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرّهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرّهای زاویه داشته باشد، او به درد شما نمیخورد؛ او همکار خوبی برای شما نخواهد بود. آن کسی که دلبسته آمریکا باشد و تصوّر کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، او برای شما همکار خوبی نخواهد بود، او از ظرفیّتهای کشور استفاده نخواهد کرد، او خوب مدیریّت نخواهد کرد؛ آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنائی قرار بدهد، برای شما همکار خوبی نخواهد بود.»
🔸10 روز بعد «مسعود پزشکیان» توانسته بود ابتدا به همراه «سعید جلیلی» با اختلاف حدود 900 هزار رأی به دور دوم انتخابات رفته و در نهایت با کمتر از 3 میلیون رأی بیشتر از رقیب خود، چهاردهمین رئیسجمهور ایران شود. حدود دو هفته بعد، او نه در قامت رئیسجمهور که در کسوت نمایندگی مجلس به همراه همکاران سابقش در مجلس شورای اسلامی، 31 تیر 1403 به دیدار رهبر انقلاب رفت. رهبری در آن دیدار تشکیل کابینه چهاردهم را «مسئولیت مشترک» مجلس و رئیسجمهور منتخب دانستند و برای انتخاب مسئولین کشور خطاب به آقای پزشکیان و دیگر نمایندگان مجلس توصیه کردند: «آن کسی را باید میداندار کرد که «امین» باشد، «صادق» باشد، «متدیّن» باشد، از بُن دندان «معتقد به جمهوری اسلامی و به نظام اسلامی» باشد.
🔸«ایمان» یک شاخص مهم است. «امید به آینده»، نگاه مثبت به افق، یکی از شاخصهای مهم است. به آنهائی که افق به نظرشان تاریک است و [معتقدند] کاری نمیشود کرد، نمیشود مسئولیّتهای اساسی و کلیدی داد. «تشرّع»، متشرّع بودن، یکی از معیارهای مهم است. «اشتهار به پاکدستی و صداقت» یک معیار است.»
🔸یک هفته بعد در مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری «مسعود پزشکیان» باز هم رهبر انقلاب «انتخاب همکاران خوب» را تذکر دادند و با شمردن ظرفیتهای فراوان کشور گفتند: «ما میتوانیم کارهای بزرگی را به اتّکاء این منابع انسانی و ثروت انسانی و ثروت طبیعی انجام بدهیم؛ شرطش این است که همّت بلند داشته باشیم، کارها را بجد دنبال کنیم و همکاران خوبی را انشاءالله انتخاب کنیم.»
🔸ماه بعد در 6 شهریور 1403، دیگر هیئت دولت چهاردهم کاملا مشخص شده بود که آقای پزشکیان به همراه وزرای کابینه خود به دیدار رهبر انقلاب رفت. اگرچه کار انتخاب وزیران دولت چهاردهم به پایان رسیده بود اما آقای رئیسجمهور و همکارانش همچنان مشغول تغییر و تحول و انتخاب دیگر مدیران ارشد دولتی بودند. رهبری در این دیدار باز هم درباره انتخاب همکاران مناسب هشدار دادند و با اشاره به سخنان رئیسجمهور درباره رجوع به کارشناسان برای تصمیمگیری، گفتند: «بنده تأیید میکنم و بر کار کارشناسی تأکید میکنم، منتها یک نکتهای اینجا وجود دارد در انتخاب کارشناس: گاهی اوقات، در مواردی، تهنشینهای ذهنیِ غلطِ یک کارشناس، با ادبیّات کارشناسی به میدان میآید، با لباس کارشناسی به میدان میآید، آنوقت مشکل درست میکند و آن نظرات غلط حاکم بر ذهن آن کارشناس را یا خصوصیّات اخلاقی او را به شما تحمیل میکند... خُلقیّات یک کسی که طرف مشورت ما است، میتواند در رأی مشورتی او اثر بگذارد و کار دست ما بدهد. بنابراین، مواظب باشیم از کارشناسی استفاده کنیم که مؤمن باشد، صادق باشد، به توانمندی داخلی و ملّی کشور معتقد باشد، سرمایههای ملّی را بشناسد. از کارشناسهایی استفاده نکنیم که دنبال نسخههای نسخشده خارجیاند.»
🔸رهبر انقلاب طی دو ماه، چهار مرتبه (به طور میانگین هر دو هفته یک بار) و به تفصیل درباره لزوم بهرهگیری از «همکاران خوب» به دولت تازهکار چهاردهم «تذکر علنی» دادند و مسلما این توصیهها در جلسات هفتگی غیرعلنی با رئیسجمهور نیز وجود داشته است. این میزان از تکرار یک تذکر میتواند حاکی از دغدغه رهبری در این زمینه برای دولت چهاردهم باشد. دغدغهای که مثل همیشه درست و بهجا بوده است چرا که طی ماههای گذشته از آغاز به کار دولت چهاردهم شواهدی از تأثیر منفی اطرافیان بر رئیسجمهور دیده میشود.
🔻ادامه دارد...
کیهان آنلاین
🔰 از دست دوستان، فریاد! (۲)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸بامداد 10 مرداد 1403 بود که رژیم صهیونیستی «اسماعیل هنیه» میهمان عزیز جمهوری اسلامی ایران را که برای شرکت در مراسم سوگند ریاستجمهوری آقای پزشکیان به ایران سفر کرده بود، در تهران ترور کرد و به شهادت رساند. «مسعود پزشکیان» همان روز پیامی به مناسبت شهادت او منتشر کرد و در آن وعده پاسخی «زودهنگام» به این ترور داد: «جمهوری اسلامی ایران در پاسداری از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی و عزت و اعتبار خود کوتاهی نخواهد کرد و رژیم صهیونیستی به زودی نتایج اقدام بزدلانه و تروریستی خود را خواهد دید.» وعده «به زودی» آقای رئیسجمهور اما بیش از 60 روز طول کشید؛ به نظر میرسید شخص یا اشخاصی، «مسعود پزشکیان» را در واکنش «زودهنگام» به ترور رژیم صهیونیستی مردد کردهاند. آقای پزشکیان خودش 8 مهر 1403 و پس از اعلام خبر شهادت سید مقاومت؛ در این زمینه گفت: «ادعاهای سران آمریکا و کشورهای اروپایی نیز که در ازای عدم پاسخ ایران به ترور شهید هنیه وعده آتشبس میدادند، تماما دروغ بود و فرصت دادن به چنین جنایتکارانی صرفا آنها را در ارتکاب به جنایات بیشتر جریتر خواهد کرد.» ظاهرا برخی اطرافیان آقای پزشکیان با ارائه نظرات و تحلیلهای خوشبینانهشان، او را نسبت به وعده اروپا و آمریکا امیدوار کرده بودند.
🔸27 خرداد 1403 «مسعود پزشکیان» هنوز به ریاستجمهوری نرسیده و سرگرم تبلیغات انتخاباتیاش بود که به عنوان نامزد چهاردهمین دوره ریاستجمهوری ایران در برنامه «صف اول» رسانه ملی حضور یافت و شعار دولت خود را «برای ایران بر اساس حق و عدالت» اعلام کرد: «شعار دولت من برای ایران با ایرانیان بر اساس حق و عدالت است». نهم مرداد، دو روز پس از تنفیذ حکم ریاستجمهوریاش اما شعار دولت بر خلاف نظر اولیه آقای پزشکیان به چیز دیگری تغییر یافت: «دولت وفاق ملی». ظاهرا باز هم شخص یا اشخاصی توانسته بودند نظر او را تغییر دهند. این تغییر نظر به این دلیل قابل تأمل بود که شباهت زیادی به طرح «آشتی ملی» یکی از سرکردگان آشوبهای 1388 داشت. طرحی که پس از شکست آشوبها مطرح شد و خواستار به کارگیری عوامل آن آشوبها در صحنه سیاسی و مدیریت اجرائی کشور میشد.
🔸اطرافیان آقای پزشکیان اقدام به تئوریزه کردن شعار تازهساز «وفاق ملی» نیز کردند و با خرج بیتالمال برای آن همایش ترتیب دادند. رئیسجمهور اما باز هم در آن همایش با کنار گذاشتن متنهای از پیش آماده شده اطرافیانش، بیش از تأکید بر «وفاق ملی» بر «حق و عدالت» در برنامه خود تأکید کرد. اتفاقی که نشان میداد حرف اصلی «مسعود پزشکیان» برخلاف بازنمایی برخی همکارانش همان چیزی است که در 27 خرداد 1403 گفته بود.
🔸18 دی 1403 خبری منتشر شد که در رسانهها بسیار مورد توجه قرار گرفت و جنجال به پا کرد. «مسعود پزشکیان» در گفتوگو با شبکه آمریکایی NBC گفته بود: «ایران به طور اصولی آماده مذاکره با دولت دوم ترامپ است.» موضعی که به وضوح در تعارض با سخنان رهبر انقلاب بود. آقای پزشکیان چنین جملهای را در حالی بر زبان آورده بود که پیشتر سخنانی کاملا متضاد با این اظهارات را بیان کرده بود. او پس از خروج آمریکا از برجام به عنوان نایبرئیس اول مجلس شورای اسلامی طی نطقی در مجلس گفته بود: «ترامپ تمام تعهدات بینالمللی را راحت و یکطرفه زیرش میزند و اجرا نمیکند؛ بعد میگوید بیا با هم مذاکره بکنیم! تو که اهل مذاکرهای چرا همین [توافقی] که نوشتند را زیرش میزنی؟! آن وقت چنین آدمی میگوید ایران بیاید مذاکره بکند! ایران که مذاکره کرده؛ به تعهدش عمل کرده؛ از کجا معلوم ما دوباره با شما مذاکره کنیم؛ شما دوباره زیرش نزنید؟! در نتیجه با قاطعیت ما و همه انسانهایی که آزادند [و] آگاهند؛ در مقابل ظلم، ستم و قلدری خواهند ایستاد و خواهیم ایستاد و سر خم نخواهیم کرد.» این موضع اصولی و قاطعانه تفاوت فاحشی با سخنان آقای پزشکیان در گفتوگو با NBC داشت و به نظر میرسید این بار هم برخی همکاران اطراف رئیسجمهور با ارائه تحلیلهای غلط خود در پوشش کارشناسی؛ باعث این تغییر نظر شده بودند. این گمان وقتی بیشتر تقویت شد که متن کامل سخنان مسعود پزشکیان با شبکه NBC در اختیار رسانهها قرار گرفت. آقای پزشکیان در کنار این سخنان بحثبرانگیز و نادرست، نکات مهم و قابل توجهی نیز مطرح کرد بود اما اطرافیان او در دولت ترجیح داده بودند از میان تمام سخنان او موضوع «مذاکره با ترامپ» را بیرون بکشند و به مدت چند روز در رسانههای وابسته خود برجسته کنند.
🔻ادامه دارد...
کیهان آنلاین
🔰 از دست دوستان، فریاد! (۳)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸اینکه نظرات یک فرد پس از بررسی، تأمل و مشورت بیشتر، تغییر کند اصلا عجیب و دور از ذهن نیست. آنچه در مورد مسعود پزشکیان نگرانکننده به نظر میرسد این است که مواضع قاطعانه و اصولی او غالبا پس از مشورت با اطرافیان به نفع طرفهای غربی و جریانهای داخلی وابسته به آنها تعدیل شده است.
🔸متأسفانه آنچه از شواهد بر میآید رئیسجمهور نه در معرض مشورتهای مثبت و سازنده که بیشتر در معرض مشورتهای مخرب و تضعیفکننده منافع ملی قرار دارد. این شرایط وظایف مهم نهادهای قانونی و نظارتی برای پالایش برخی اطرافیان آقای رئیسجمهور و کمک به او را بیش از پیش گوشزد میکند؛ اتفاقی که باید ماهها پیش رخ میداد اما با دلایل غیرموجه انجام نشد.
#یادداشت_روز کیهان