دردی اگر از شما رسد نیکوست
چه تاول پاهایمان باشد
چه عرق پیشانیمان
چه بی جانیمان ...
جان های عالمیان
به فدای شما و جدتان
که خدا کند همین روزها بیایيد ...
▪️بحرمة الحسین علیه السلام
▫️اللهم عجل لولیک الفرج
#اربعین
#امام_زمان
*
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این از خود گذشتن، یه دنیا رو ترسوند...
@Fars_plus
هدایت شده از مقاومت نیوز۳۱۳🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم با کیفیت از لحظه خلع سلاح تروریست حمله شاهچراغ(ع) توسط نیروی خدماتی حرم مطهر
#مقاومت_نیوز 👇
http://eitaa.com/moghavemat_news313
هدایت شده از لبیک الهم لبیک
نکته تفسیری صفحه ۲۸:
من نزدیک ام:
به آسمان نگاه می کنیم و فضایی بیکران با میلیاردها ستاره و سیاره که نمی توانیم بزرگی اش را تصور کنیم. به زمین می نگریم و میلیاردها موجود بی جان و جاندارش که هر یک پر از هزار راز و رمز هستند. صدایی می شنویم؛ صدایی از همه ی هستی که با تمام وجود می گوید «خدا». جست وجوکنان دنبال او می رویم. نشانه هایش را می بینیم؛ ولی خودش را نه. آن قدرت بینهایت، مهربان و هستی بخش کجاست؟ نزد پیامبرش می رویم و از «او» می پرسیم، و از زبان او می شنویم که خدا می گوید:«من نزدیکام؛ نزدیکتر از رگ هایتان به شما؛ نزدیکتر از خودتان به خودتان.»
به خودمان فکر می کنیم: قلبمان می تپد، خون در رگهایمان جریان دارد، نفس می کشیم، می خوابیم و بیدار می شویم و رشد می کنیم و خودمان هیچ اختیاری در این کارها نداریم. کیست که چنین می کند؟ آیا خدایی که دور است، لحظه به لحظه می تواند وجود ما را اداره کند؟ نه، امکان ندارد. بلکه او نزدیک است، دوستمان دارد، صدایمان را می شنود و از ما خواسته است که با او سخن بگوییم. این آیه، یکی از لطیفترین و زیباترین پیامهای خدا به ما ان سانهاست. یک بار دیگر آیه را می خوانیم و در عبارات آن بیشتر دقّت می کنیم: «بندگان من»، «در باره ی من»، «من نزدیک ام»، «هنگامی که مرا بخوانند»، «اجابت میکنم»، «به من ایمان آورند». چقدر مهربان است! با اینکه ذره ای به ما نیاز ندارد، مرتّب خودنمایی میکند تا دل ما را به خود جذب کند. آفریدگار جهان به ما پیغام داده که چون دوست مهربانی در کنار ماست، دعای ما را می شنود و مستجاب می کند و از ما خواسته که به دعوتش پاسخ مثبت دهیم. دعوت او، پیام قرآن و ندای پیامبرش است، و پذیرفتن دعوتش، برای رشد خود ماست و به او سودی نمی رساند. «دعا»، یکی از اسرار جهان است؛ زیرا انسان به وسیله ی آن، با قدرت بی پایان هستی ارتباط برقرار می کند و از او نیرو و انرژی می گیرد. خدا به وسیله ی قرآن و پیامبر صلوات الله علیه ، بارها ما را به دعا دعوت کرده است. ما کار و تلاش میکنیم تا در دنیا و آخرت، زندگی خوبی داشته باشیم؛ ولی کار و تلاش ما که لازم است، فقط یک روی سکّه است، و روی دیگر آن، هزاران هزار اسباب و علّت دیگر است که از دست ما خارج است. حتّی کار و تلاش ما، به وجود عوامل دیگری مانند سلامت جسم و روان، مشروط است. اینجاست که معنای دعا روشن تر می شود. ما به وسیله ی دعا با خدای جهان که تمام موجودات و همه ی اسباب و علل در اختیار او هستند، رابطه برقرار می کنیم و از او می خواهیم که در رسیدن به اهدافمان، به ما کمک کند. طبق وعده ی خداوند در قرآن، او دعای بندگانش را مستجاب می کند؛ یعنی هیچ دعایی را بی پاسخ نمی گذارد. گاهی از اوقات امّا آنچه ما از خدا می خواهیم، برآورده نمی شود؛ زیرا او می داند که اجابت خواسته ی ما به صلاحمان نیست. در این صورت، چیزی بهتر از آن را در دنیا یا آخرت به ما می دهد. یا اینکه ما خدا را به زبان خوانده ایم؛ ولی در دل به افراد و سبب های دیگر دل بسته ایم. در حقیقت، خدا را از دل نخوانده ایم. شاید هم گناهی کرده ایم و باید اوّل آن را جبران کنیم و از خدا پوزش طلبیم.
پیشوای اوّل ما شیعیان به فرزند خود امام حسن مجتبی علیه السلام می فرماید:
«خداوند، کلید گنجهایش را در دستان تو قرار داد؛ بدینصورت که به تو اجازه داد از او درخواست کنی. پس هر گاه بخواهی، می توانی به وسیله ی دعا، درهای نعمتش را باز کنی و باران رحمتش را بر خود فرود آوری. پس مبادا تأخیر در استجابت دعا، تو را نومید کند؛ که چه بسا خداوند دعایت را دیرتر مستجاب می کند تا پاداش بیشتری به تو بدهد.»[1]
[1] . نهج البلاغه ، نامه31 ، (ص: 399)
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
1_6216654337.mp3
16.34M
پشت پرده استعفای آقای شهبازی و آمدن رشیدپور و گلزار به سیما
لبیک یا امام خامنه ای لبیک یا حسین ع است 1️⃣
https://eitaa.com/khmanie
27.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلم خیلی تنگ آن روزهای😭