فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 در مقابل اطعام روز عید غدیر چه متاعی نصیبتان میشود؟
🌺 امیرالمؤمنین علی علیه السلام می فرماید: هر کس روز غدیر یک نفر را اطعام کند مانند این است که صد هزار پیغمبر را اطعام کرده است.
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به عشق حضرت علی بگو «یاعلی»
جز او کسی لیاقت حیدر شدن نداشت
شایستگی فاتح خیبر شدن نداشت
دُرّ نجف اگر به علی منتسب نبود
تا این مقام ارزش گوهر شدن نداشت
تردید نیست گنبد حیدر نبود اگر
اصلا دلی هوای کبوتر شدن نداشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺جبرئیل در روز عید غدیر کجا بود؟!
هدایت شده از خدمات شهید رئیسی
خطر تکرار تاکتیک شکست خورده برای انقلابیون
تعدد کاندیدا در انتخابات فی النفسه امری مطلوب است و زمینه را برای مشارکت بیشتر و جلب آراء و سلایق گوناگون فراهم می آورد اما این امر در انتخابات ریاست جمهوری فعلی کشور چگونه تفسیر میشود؟
در حال حاضر طیفهای فکری مختلف با دو رویکرد اصلی، اصلاح طلبی غربگرایانه فاجعه بار و انقلابی گری پیشرو در صحنه انتخابات حضور یافته اند.
در این آرایش صحنه سیاسی هر دو جریان با تنوع چهره ها عقبه و سابقه روشنی در سپهر سیاسی ایران دارند.
نمایندگی جریان اول با چهره هایی همچون مسعود پزشکیان و مصطفی پور محمدی با دو تیپ متفاوت اما اهداف و تیم مشترک حضور دارند. در رویکرد دوم نیز انقلابیون با ۴ کاندید آقایان محمد باقر قالیباف و سعید جلیلی و علیرضا زاکانی و امیر حسین قاضی زاده هاشمی حضور دارند که گروه اصلاح طلبی با عقبه خاتمی و روحانی و گروه انقلابی با عقبه و تیم شهید جمهور حضرت آیت الله رییسی در صحنه حاضر شده اند.
در یک رقابت طبیعی این شکل از چینش طبیعی است و مردم هم هرکه را صلاح بدانند انتخاب میکنند اما مشگل از جایی آغاز میشود که مسیر سالم انتخاب در گرداب فتنه و مکر و فریب و هوچی گری گرفتار می شود و یک جناح که سابقه و کارنامه غیر مقبولی دارد سعی میکند فاصله خود با رقیب را با عملیاتهای روانی و آشوب طلبی و جار و جنجال و دروغ گویی و لجن پراکنی و آمار سازی و بعضا توهین و تهمت به انقلابیون و رییس جمهور شهید و خدوم و مردمی پر کند و صحنه هایی به وجود بیاورد که این روزها در میتینگهای آنها شاهد هستیم همانگونه که از سالهای ۷۶ تا کنون شاهد این شیوه های عروعاص گونه بوده ایم..
حال در این فضا در جبهه انقلابیون دغدغه های جدی از تشتت آرا و شکسته شدن رای در بین ۴ کاندید انقلابی وجود دارد و طبیعتا راهکارهای متعددی نیز ارائه میشود.
رایج ترین نظریه انصراف یکی از دو کاندید اصلی انقلابیون به نفع دیگری است.
مشخصا برخی پیشنهاد انصراف قالیباف به نفع جلیلی یا بالعکس را مطرح میکنند و موجب آزردگی حامیان دو طرف را به وجود می آورند..
با بررسی همه زوایا به اطلاع همه دلسوزان و انقلابیون دغدغه مند میرساند در این شرایط انصراف هریک از دو کاندید فوق نه تنها باعث افزوده شدن معنادار در سبد رای دیگری نمیشود بلکه به سود جریان غربگرای رقیب بوده و همچون خطای تاکتیکی سال ۹۲ و ۹۶ زمینه افزایش رای اصلاح طلبان و پیروزی اش در دور اول خواهد شد.
اگر کمی دقت کنیم تصریحات و فشارهای سیاسی و رسانه ای چهره های شاخص و رسانه ای اصلاح طلب برای انصراف آقای قالیباف به نفع آقای جلیلی گویای این امر است که آنان طمع در شکار آرای سرگردان آقای قالیبافی دارند که با انصراف او نه تنها وارد سبد آقای جلیلی نمیشود و بلکه به نفع آقای پزشکیان صید خواهد شد و درصد او را افزایش ناگهانی داده و یک ضرب پیروز دور اول میشود از سوی دیگر انصراف آقای جلیلی نیز در این مرحله آرای او را به صورت کامل به سبد آقای قالیباف سرازیر نخواهد کرد و در بین دو کاندید کم اقبال تر یعنی آقایان زاکانی و قاضی زاده توزیع میشود.
لذا بر همه دلسوزان هوشیار و بصیر به عنوان یک تکلیف الهی و انقلابی و ملی فرض است که در فرصت باقیمانده تمام تلاشهای خود را بر محورهای زیر معطوف دارند:
۱.تشویق گسترده مردم برای حضور در پای صندوقهای رای
۲.تشویق آنها برای رای دادن به یکی از ۲ کاندید انقلابی یعنی آقایان قالیباف و جلیلی
۳.تلاش شبانه روزی برای روشنگری و عدم واریز شدن رای عوام به نفع آقای پزشکیان
۴.آماده شدن برای رفتن احتمالی به دور دوم و اجماع کامل بر روی هر کاندید انقلابی ای که در آن دور وارد میشود ولو اینکه برخلاف سلیقه شخصی ما باشد
۵.انشالله آماده برای جشن پیروزی در انتخابات و ادامه خدمت رسانی دولت جمهور و راه شهید رییسی برای خدمت خالصانه و ادامه مسیر تعالی و جبران صدمات وارده بر کشور در دوران خسارت بار اصلاحات و اعتدال..
...والعاقبه للمتقین