فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دیدم در جواب هشتگ از خارج لاف نزن، برخی گفتند امام خمینی هم پناهنده فرانسه بود.
♦️ حسین علیزاده که روزی رایزن سوم سفارت ایران در فنلاند بود، خرداد ۸۸ از دولت فنلاند برای خود و اعضای خانوادهاش تقاضای پناهندگی سیاسی کرد و به یک ضدانقلاب و کارشناس شبکه های فارسی زبان خارجی تبدیل شد.
🔻 در مناظرات وقتی به اینا میگفتیم شما چرا پناهنده شدید و چرا به ایران برنمی گردید میگفتند امام خمینی هم در فرانسه پناهنده شد که چندبار جلوی این حرف ایستادیم و گفتیم این حرف هیچ سندی ندارد و تهمت است و نهایتا پذیرفتند.
🔻این مسئله مهمی است، چون تنها پاسخ منطقی آنها در سوال چرا خودتون برنمیگردید و خارج پناهنده شدید و مردم را تحریک میکنید همین پناهندگی امام در فرانسه است در حالیکه امام فرار نکرد و تبعید شد و هیچوقت هم پناهنده کشوری نشد و زمانی که میتونست به ایران برگردد به کشورش برگشت ولی شما تبعید نشدید و خودتان از کشور خارج و پناهنده شدید و الان هم ورودتان به کشور ممنوع نیست و میتونید برگردید.
🔶 لطفا منتشر کنید تا همه از این دروغ تاریخی مطلع شوند.
*فرهاد فتحی
خواهش عجیب و تهدید به لغو عضویت در صورت انجام #رفتارهای_جنسی !!!
استخری در انگلیس
پ ن:
اینا مگه چشو دل سیر نیستن؟!
مگه آزادی مدنظرشون(لخت شدن) منجر به چشو دل سیری نمیشه؟
پس این داستان چیه؟!😐
✍️ #مجید_سرگزی
✅
🔰ماجرای پسران مصدق
🔸ضرورت شفافسازی دستگاه قضا در پرونده فرزندان معاون اول قوه قضائیه
🔹دهم شهریور ماه بود که رسانه ضد ایرانی صدای آمریکا در میانه گزارش خود درباره پرونده فساد اقتصادی محمد رستمی صفا نام پسران معاون اول قوه قضائیه، حجت الاسلام محمد مصدق کهنموئی را به میان کشید. بنا به ادعای این رسانه، محمدصادق و امیرحسین مصدق در پرونده فساد اقتصادی محمدرستمی صفا، روز ۲۸ تیرماه به عنوان متهم به شعبه ۱۳ بازپرسی دادسرای جرائم اقتصادی احضار شده اند.
🔹روز ۲۹ مردادماه نیز رای پرونده محمد رستمی صفا و همدستانش صادر شد که البته نامی از برادران مصدق در میان آنها نبود؛ هر چند اشاره شده بود که رسیدگی به دیگر بخشهای پرونده مورد اشاره نیز در حال انجام است.
🔹 همینجا باید به این نکته اشاره شود که گویا این یک رویه در پرونده های کلان قضایی شده است؛ به نوعی برای عبور افکار عمومی از یک خبر و فراموش کردن موضوع و لاپوشانی، مساله رسیدگی به سایر ابعاد پرونده در رسانه ها مطرح می شود و بعد هم هیچ خبری از آن منتشر نمی شود. دقیقا مانند انچه در پرونده طبری اتفاق افتاد.
🔹در هرحال در ماجرای برادران مصدق، هیچ واکنشی از سوی قوه قضائیه نسبت به افشاگری صدای آمریکا صورت نگرفت؛ در برخی محافل غیر رسمی درباره این خبر بحث می شد و داده ها از صحت آن حکایت می کرد تا اینکه هفدهم شهریور یکی از فعالین توئیتری انقلابی در توئیتی نوشت:
🔹«در خبرهاست که پسر معاون اول قوه قضاییه به اتهام فساد اقتصادی دستگیر شده است. اگر این خبر درست باشد نشاندهنده عزم جدی واقعی نظام اسلامی در مبارزه با مفاسد اقتصادی است و به آن معناست که مبارزه با فساد دیگر خط قرمز ندارد»
🔹 در ادامه یک کانال تلگرامی عنوان اتهامی فرزندان مصدق را «کارچاق کنی» اعلام کرد. کاری که بیشتر به یک پروژه سفارشی رسانه ای شبیه بود تا یک اطلاعرسانی عدالتطلبانه؛ چرا که دستگاه قضا رسما این خبر را تایید یا رد نکرد. البته اخبار ۹دی حکایت از آزاد شدن امیرحسین و محمدصادق مصدق دارد.
🔹رهبر انقلاب در مطالبات خود از قوه قضائیه به مساله بهسازی و بازسازی تصویر قوه در نگاه مردم و ارتقاء کیفیت اطلاع رسانی و کار رسانه ای تاکید کرده اند. بدیهی است که یکی از ابتدایی ترین و مبنایی ترین اقدامات برای به سازی تصویر قوه قضائیه، بازیابی اعتماد مردم به قوه است و پنهانکاری، مانع جدی برای جلب اعتماد است.
🔹قوه قضائیه از همان روز اول دستگیری و مطرح شدن نام فرزندان آقای معاون اول در یک پرونده فساد کلان اقتصادی باید شفاف، صریح و روشن واقعیت را برای مردم توضیح می داد. اولین نتیجه این پنهان کاری تایید شایعات و تثبیت آن در ذهن مخاطب خواهد بود.
🔹وقتی حداقل ۲ ماه قوه قضائیه درباره این اتفاق سکوت کرده است، نتیجه طبیعی آن پذیرش این باور است که عده ای به دنبال ماست مالی و لاپوشانی ماجرا هستند؛ به ویژه که نامی از این برادران در میان متهمان پرونده رستمی نیامده است.
🔹آیا برادران مصدق به دادگاه احضار شده اند؟ اگر احضار شده اند چرا علنی نبوده است؟ اگر هنوز به مرحله دادگاه نرسیده اند چرا مرحله تحقیقات اینقدر طول کشیده است؟ از همه مهمتر اینکه آیا پدر امیرحسین و محمدصادق مصدق کهنمویی، یعنی حجت الاسلام مصدق و جایگاه شغلی او در اقدامات این دو پسر، هیچ نقشی نداشته است؟ آیا اگر پدر این دو نفر معاون اول قوه قضائیه نبود، باز هم می توانستند کارچاق کنی کنند؟
🔹سوال دیگر از قوه قضائیه اینکه در برخی محافل شنیده می شود که در خصوص این پرونده، اعمال ماده ۴۷۷ صورت گرفته است؛ مگر ماهیت و فلسفه وضع ماده ۴۷۷ آئین دادرسی کیفری، اجرای عدالت نبوده است؟ که اگر رئیس قوه قضائیه تشخیص دهد در روند دادرسی و رسیدگی به یک پرونده، علی رغم اجرای دقیق مفاد قانون، خلاف شرع بین و خلاف عدالت صورت گرفته است، راسا وارد عمل شده و با اعمال این ماده قانونی، دستور از سرگیری مجدد رسیدگی به پرونده را صادر می کند.
🔹به نظر می رسد تعداد استفاده از این ماده قانونی به قدری زیاد شده که شائبه رانت و وابستگی به مسئولان رده بالای قضائی در استفاده از این ماده قانونی را به وجود آورده است. در این مورد هم ضرورت دارد قوه قضائیه به باز سازی تصویر ارائه شده از این ماده قانونی مترقی و عادلانه، با اجرای دقیق و درست آن، اقدام نماید.
🔹همه این ابهامات و سوالات فقط به خاطر پنهان کاری و عدم شفافیت قوه قضائیه به وجود آمده است؛ اقدام به دستگیری و بازداشت پسران معاون اول قوه قضائیه که می توانست به نوبه خود یک نقطه روشن و پرافتخار در کارنامه قضائی محسنی اژه ای باشد، با اعمال برخی ملاحظات غیر حرفه ای، خلاف شرع و محافظه کارانه از سوی دستگاه قضائی، تا اینجای کار به نقطه منفی و پاشنه آشیل قوه تبدیل شده است.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
📌 مکان منتسب به ﺁﺭﺍﻣﮕﺎﻩ ﮐﻮﺭﺵ در سال 1334
🖋 نه فقط این مکان بلکه حتی اسم کوروش هم هیچوقت مساله مهمی میان بزرگان تاریخ و ادبیات ما نبوده است. کل داستان #بزک_کوروش، یک پروژه وارداتی و تحریف آمیز است که مانع نگاه فرصت محور به #ایران_باستان و نگاه دقیق به تاریخ معاصر شده است.
#باستان_گرایی
✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شبکه CBC: در ارتش کانادا به افسران زن تجاوز و به شکایت آن ها رسیدگی نمیشود...
🔹سرزمین چشم و دل سیرها چه خبره؟!
🤣 #دل_سیر
این جمعیت به امید من آمدهاند!
شهید آیت الله دستغیب :
🔹محب صادق اهلبيت جناب حيدرآقا تهرانى نقل نمود در چند سالقبل روزى در رواق مطهر حضرت رضا عليه السلام مشرف بودم، پيرمردى را كه از پيرى خميده شده و موى سر و صورتش سفيد و ابروهايش بر چشمش ريخته حضور قلب و خشوع او مرا متوجه ساخت تا وقتى كه خواست حركت كند ديدم عاجز است از حركت كردن. او را يارى كردم در بلند شدن.
پرسيدم منزلت كجاست تا تو را به منزل رسانم، گفت در حجرهاى از مدرسه خيرات خان او را تا منزلش رساندم و سخت مورد علاقهام شد به طورى كه همه روزه مىرفتم و او را در كارهايش يارى مىكردم. اسم و محل وحالاتش را پرسيدم، گفت اسمم ابراهيم از اهل عراق و زبان فارسى را هم مىدانست.
🔸ضمن بيان حالاتش گفت من از سن جوانى تا حال هر ساله براى زيارت قبر مطهر حضرت رضا عليه السلام مشرف مىشوم و مدتى توقف كرده وبه عراق مراجعت مىكنم و در سن جوانى كه هنوز اتومبيل نبود، دو مرتبه پياده مشرف و در مرتبۀ اول سه نفر جوان كه با من همسن و رفاقت و صداقت ايمانى بين ما بود و سخت با يكديگر علاقه و محبت داشتيم و مرا تا يك فرسخى مشايعت كردند و از مفارقت من و اينكه نمىتوانند با من مشرف شوند، سخت افسرده و نگران بودند. هنگام وداع با من گريستند وگفتند تو جوانى وسفر اول و پياده به زحمت مىروى، البته مورد نظر واقع مىشوى، حاجت ما به تو آن است كه از طرف ما سه نفر هم سلامى تقديم امام عليه السلام نموده و در آن محل شريف، يادى از ما بنما پس آنها را وداع نموده وبه سمت مشهد حركت كردم. پس از ورود به مشهدمقدس با همان حالت خستگى وناراحتى به حرم مطهر مشرف شده پس از زيارت در گوشهاى از حرم افتادم وحالت بىخودى و بىخبرى به من عارض شد در آن حالت ديدم حضرت رضا عليه السلام به دست مباركش رقعههاى بىشمارى است و به تمام زوار از مرد و زن حتى بچهها رقعهاى مىدهد چون به من رسيدند چهار رقعه به من مرحمت فرمود، پرسيدم چه شده؟ به من چهار رقعه داديد، فرمود يكى براى خودت و سه تا براى سه رفيقت. عرض كردم اين كار مناسب حضرتت نيست، خوب است به ديگرى امر فرماييد اين رقعهها را تقسيم كند.
حضرت فرمود: اين جمعيت همه به اميد من آمدهاند و خودم بايد به آنها برسم پس يكى از آن رقعهها را گشودم چهار جمله نوشته شده بود: «بَرائَةٌ مِنَ النّار وَامانٌ مِنَ الْحِسابِ وَدُخُولٌ فِى الْجَنَّةِ وَاَنَا بْنُ رَسُولِاللّهِ صلى الله عليه و آله ».
داستان های شگفت، ص۱۲۶،سید عبدالحسین دستغیب.
❌بانکها غلط میکنند با پول مردم بنگاهداری کنند!
🔹جدیدترین طرح دیوارنگاره میدان ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه) که امروز صبح رونمایی شد، به مضمون یکی از جملات رهبر معظم انقلاب با موضوع بنگاهداری بانکها و آسیب زدن این موسسات به اقتصاد کشور پرداخته است.
#مطالبه_گری
#بانکداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸مستندساز اگر اهل پژوهش باشد در هر حوزهای به قدری از دانش دست مییابد. من بهخاطر مستندهای اقتصادسیاسی که ساختم پنج سال پیش دیده بودم که بانکها کمر هر دولتی را خواهند شکست روحانی باشد یا رئیسی فرقی نمیکند.
🔹اکنون یکچهارم گرانی همه چیز در این کشور به خاطر صاف شدن بدهی بانک آینده توسط بانک مرکزی است. یعنی من و شما پول میلیاردرتر شدن علی انصاری را دادیم...
به همین راحتی
📝داوود مرادیان
🔻#بانک_رباخوارپرور
یادتان هست غربگراها درباره «رفع مسالمت آمیز اختلافات درباره جزایر سهگانه» در بیانیه روسیه یا چین با اعراب چه قشقرقی راه انداختند؟ یادتان هست گفتند چین و روسیه ایران را فروختند؟ یادتان هست این گلوبالیستها چگونه یکشبه ناسیونالیست شده بودند و نگران تمامیت ارضی این گربه بودند؟ حالا اما زبانشان باز نمیشود. چرا که اینبار طرف ماجرا ارباب و کدخدایشان است.
✍علی علیزاده
✅
🔺از شهریورماه پارسال تا امروز ، صدها اکانت سلبریتی و پیجهای معروف بینالمللی به صورت تبلیغی علیه ایران توییت و پست گذاشتند.
▪️اما دیشب رونالدو با یک پست مثبت از ایران تعریف کرد که از منظر سیاسی واقعا مهم هست و بهتره به دیده شدنش بیشتر کمک بشه
✅کانال جدال سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/2508259340C851b3b60c7
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هدایت شده از خبرگزاری فارس
26.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی خبرنگار ایراناینترنشنال سنگ روی یخ میشود
🔸این روزها کار خبرنگاران شبکۀ تروریستی ایراناینترنشنال این شده که در حاشیۀ مجمع سازمان ملل برای خبرنگاران و همراهان رئیسجمهور مزاحمت ایجاد کنند.
🔹امروز خبرنگار اینترنشنال که سر راه خبرنگاران ایرانی قرار گرفته بود، وقتی با این سوال مواجه شد که «چرا در مورد تاثیر تحریمها روی بیماران پروانهای چیزی نمیگویید» پاسخی نداشت.
🔹در همین حین یک مرد نیجریهای و ۲ خاخام یهودی که در آنجا حضور داشتند گفتند ما ایران را دوست داریم. خبرنگار اینترنشنال که دنبال حاشیهسازی بود پرسید: «ایران را یا جمهوری اسلامی را؟» که ناگهان پاسخ گرفت جمهوری اسلامی ایران را.
@Farsna
🔴خانواده شیرازی در مراسم ترحیم عزیزشان از مهمانان خواستند به جای آوردن دسته گل و بنر تسلیت، کیف مدرسه ای با نیت کمک به دانش آموزان بی بضاعت شیرازی اهدا کنند..
درود بر اندیشه های زیبا
#فرهنگسازی
#کارخیر
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
کپی کن
#روشنگری = گسترش آگاهی 👇👇
👉 @Roshangarii 🚩
هدایت شده از منصور واعظی
در باب لایحه حجاب و عفاف
سرانجام پس از چالش های گوناگون، لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» و به اختصار، لایحه عفاف و حجاب که با آرای اولیه نمایندگان مجلس در قالب اصل ۸۵ بررسی و تصویب شده بود، روز چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ در صحن علنی به رای گذاشته شد و اجرای آن به مدت سه سال به تایید مجلس انقلابی رسید.
لایحه را می توان خلاصه وار چنین توصیف کرد:
متن لایحه عفاف و حجاب ۲۸ صفحه، ۴ فصل و ۷۲ ماده است.
تقریبا نیمی از مواد لایحه (تا ماده ۳۱) که حجم غالب متن (۱۸ صفحه) را در برمی گیرد، شامل موارد ایجابی و برنامه های دستگاه های اجرایی است.
فصل چهارم مجازات هاست که تقریبا نیمی از کل مواد لایحه را شامل می شود.
موارد ایجابی بارها در قالب سیاست های شورای عالی انقلاب فرهنگی و دستگاه های مرتبط بیان شده اند و اجرای مناسب آنها که قطعا ارزشمند می باشند، بودجه ای به اندازه بودجه سال کشور می طلبد.
مجری قانونی لایحه، وزارت کشور تعیین شده که عملا امکان ورود و نظارت بر سایر سازمان های کشور اعم از وزارتخانه های دولتی یا نهادهای ملی همچون صداوسیما و سازمان تبلیغات و... ندارد.
اجرای مواد ایجابی به دلیل نیاز گسترده به بودجه و نیز نداشتن ضمانت اجرای لازم عملا ممکن نبوده بسان طرح ها، لوایح و سیاست های مصوب پیشین، به اجرای بخش سلبی لایحه منجر خواهد شد-شرایطی که در مصوبات گذشته نیز به اجرای طرح گشت ارشاد بدون اجرای مواد ایجابی منتهی گشت-.
فصل مجازات ها روشن و عملیاتی است و بسیاری از عرصه های احتمالی تخلف را در برمی گیرد.
حجم تخلفات احصا شده به قدری است که یا اساسا امکان اجرای کامل آن برای قوه قضاییه و فراجا ممکن نباشد یا احتمالا طی مدت آزمایشی اجرای آن کمتر خانواده ای باشد که حداقل یک فرد متهم یا محکوم نداشته باشد یا مجبور به شکایت از افراد دیگری نشده باشد. این شرایط، در کلان شهرها می تواند تراکمی از پرونده های قضایی علیه افراد ایجاد کند.
در یک جمع بندی کلان و البته صریح و منتقدانه می توان چنین تصور کرد که این لایحه، از اساس یا برای اجرا نشدن به شکل مناسب طراحی شده به نحوی که می توان از عدم تحقق نیمه ایجابی آن اطمینان نسبی داشت، یا شاهد عزم جزم یکایک اجزای نظام اجرایی و قضایی کشور در تحقق بند بند مواد لایحه خواهیم بود که در این صورت، تا پایان دوره آزمایشی لایحه، کمتر خانواده ای خواهیم داشت که یکی از بستگانش با اتهامات قضایی و انتظامی و اجتماعی در فضای حقیقی مثل خودرو و تاکسی و غذاخوری و فروشگاه و... یا مجازی روبرو نباشد.
قطعا تصور خوشبینانه از این مصوبه که طراحان و حامیان آن را قانع نموده این است که شرایط فرهنگی و اجتماعی در پایان دوره آزمایشی از شهریور ۱۴۰۲ بهتر یا حداقل مشابه همین وضعیت خواهد بود. چنین تصوری نیازمند سنجش وضعیت اجتماعی امروز و مقایسه آن با وضعیت جامعه طی سال های اجرای لایحه است.
هر نتیجه ای جز توفیق مردم محور این لایحه ابزاری برای نقد ناکارآمدی مدیران و دستگاه های جمهوری اسلامی در اجرای سیاست های فرهنگی و عاملی برای کاهش سرمایه اجتماعی نظام خواهد بود.
#حکمرانی_شایسته
#سرمایه_اجتماعی
#حجاب_و_عفاف
#لایحه
به کانال گاه نوشت های خط سبز بپیوندید.
https://eitaa.com/sabzkhat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴علم نجوم در زیارتگاه های ایران
🔻این برج یه ساعته هوشمنده که هزار سال پیش ساخته شده، زمانیکه غربیها نمیدانستند اصلا ساعت چی هست
۲۴ تا ستون داره و سازوکارش اینجوریه که اگه مثلا ساعت ۱۰ صبح بهش نگاه کنی، روی ۱۰ تا از ستونهاش نور خورشید افتاده و بقیه کاملا توی سایه است
این برج درنزدیکی آرامگاه ابن بابویه درشهرری قرار دارد
◀️افتخار کن که مسلمان ایرانی هستی
سال ۹۲ روحانی رفت سازمان ملل آمریکا یه شیردال بهش دادن بعد معلوم شیردال قلابیه 😄
نجفی هم وزیر میراث فرهنگی بود این طوری ذوق زده بود :))😏
🤣 @Tanzsiyase
خاطرات_و_مبارزات_حجه_الاسلام_فلسفي.pdf
51.8M
یکی از کتابهای بسیار خوب در فضای تاریخ معاصر به ویژه در بازه زعامت آیتالله بروجردی (۲۴ تا ۴۰) و بعد از آن در دوره قیام حضرت امام (دهه ۴۰ و ۵۰)، خاطرات حجتالاسلام و المسلمین فلسفی منبری معروف آن سالها است.
ایشان به واسطه ارتباطات زیاد با شخصیتهای مختلف اعم از دولتی و مذهبی و مقبولیت عمومی زیاد و روحیه ایمانی و انقلابی که دارند در ماجراهای مختلفی نقش موثر و فعالی داشتهاند.
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
🔴در اقدامی عجیب دیوارنگاره میدان ولیعصر جمعآوری شد!
🔹شعار این دیوارنگاره «بانکها غلط میکنند با پول مردم بنگاهداری کنند»، جملهای از رهبر انقلاب است که در سال ۹۷ خطاب به مسئولان دولتها گفته شده است.
🔹فعالان رسانهای دلیل جمعآوری دیوارنگاره تذکر رهبر انقلاب را فشار بانکها اعلام کردند.
@Tanzsiyase