10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤲دعای روز #بیست_و_هشتم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّٰهُمَّ وَفِّرْ حَظِّى فِيهِ مِنَ النَّوافِل🌟
ِوَأَكْرِمْنِى فِيهِ بِإِحْضارِ الْمَسائِل🌟
ِوَقَرِّبْ فِيهِ وَسِيلَتِى إِلَيْكَ مِنْ بَيْنِ الْوَسائِلِ🌟
يَا مَنْ لَا يَشْغَلُهُ إِلْحاحُ الْمُلِحِّين🌟
خدایا، بهرهام را در این ماه از مستحبات فراوان کن💐
و مرا با تحقق درخواستها گرامیدار 💐
و از میان وسایل، وسیلهام را بهسویت نزدیک کن💐
ای که پافشاری اصرارورزان مشغولش نسازد💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
☘الحمدالله ذکر یا صاحب الزمان....❣۵۸۰۰ مرتبه❣ قرائت شد.
🔰همسنگران روزه دار در روز #بیست_و_هشتم ماه مبارک #ذکر_الهی_العفو به نیات⤵
🔸تعجیل در فرج امام زمان(عجل الله تعالی فرجه و الشریف)
🔹سلامتی رهبر عزیزمان(دامت برکاته)
🔸شادی روح شهیدان
🔹دفع بلایا
🔸رفع مشکلات
🔹شفای بیماران و عاقبت بخیریمان
🌀در صورت سهیم شدن تعدادی که برایتان مقدور هست قرائت نمایید اعلام بفرمایید
@shahid_ahmadali_nayeri
⏳ مهلت قرائت : تا اذان صبح روز بعد
#اللهمعجللولیڪالفرج
#باید_همگانی_دست_به_دعا_شویم
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
📎در پی اعلام روحانی به وزارت کشور درباره ابلاغیه اخیر شورای نگهبان و تعیین شرایط کاندیداها، سخنگوی شورای نگهبان با ارسال توییتی پاسخ روحانی را داد.
📌کدخدایی در توییت خود نوشته است: «مصوبه شورای نگهبان در خصوص شرائط ثبت نام کنندگان انتخابات ریاست جمهوری برای وزارت کشور و دیگر مجریان لازم الاجراست. بدیهی است کسانی از نظر این شورا ثبت نام کننده تلقی میشوند که مدارک مذکور در مصوبه این شورا را هنگام ثبت نام ارائه کرده باشند.»
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
🔍امنیتآوریِ مشارکت چگونه؟
🔖اینکه رهبری میفرمایند: کسانی که بنده یا جمهوری اسلامی را قبول ندارند برای کشورشان مشارکت کنند یعنی چه؟
🔹دشمن جایگاه مردمی این نظام را از صندوق رأی میفهمد. راهپیمایی روز قدس، یا ۲۲ بهمن و... را امری تبلیغی، هیجانی و تودهای ارزیابی میکند که در رسانه بزرگنمایی یا کوچکنمایی میشود. اما رأی اینگونه نیست، جنبه کمی، کیفی و جهتگیری تک تک آرا روشن میشود و میزان مشارکت – که به معنی رفراندوم به جمهوری اسلامی است- جایگاه دشمن را تنظیم میکند.
🔹 این باور سادهاندیشانه به خاطر کماطلاعی است که هنگام مشارکت پایین (مانند انتخابات ۱۳۹۸) به مثالآوری از کشورهای اروپایی پناه ببریم.
در غرب اندیشمندانشان این هنر را داشتهاند که برای مردم انگارهای بسازند که لیبرال دموکراسی یا سوسیال دموکراسی پایان تاریخ است و مردم هیچ راهی برای رسیدن به نظام سیاسی دیگری سراغ ندارند و نمیبینند وچیزی به نام انقلاب، براندازی و اپوزیسیون بیمعناست.
🔹 بنابراین مشارکت پایین در غرب را مرتبط با ضعف برنامه، قبول نداشتن کاندیدا، نامقبول بودن حزب، بیربط دانستن سیاستها و... میدانند و کاهش مشارکت را در پارادایم فاصله مردم و حاکمیت تحلیل نمیکنند، اما درشرق و خصوصاً در ایران چنین تحلیل نمیکنند.
🔹مثالی از امنیت آوری انتخابات بسیار مهم است و عینیت مشارکت و امنیت را رقم میزند. انتخابات ریاستجمهوری ۱۳۷۲ در اوج نارضایتی اقتصادی و تورم 49و نیم درصدی برگزار شد، ایرانیان حدود 15و نیم میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند و این مشارکت بهرغم حضور احمد توکلی به عنوان مخالف سرسخت هاشمی بود. رئیسجمهور نیز 10ونیم میلیون رأی آورد که از ۱۴ سال قبل بنیصدر کمتر بود. رأی رئیسجمهور در سال ۷۲ پایینترین حد نصاب انتخاب یک رئیسجمهور در ایران پس از انقلاب است. چهار سال بعد در خرداد ۷۶ که اولین انتخابات رقابتی جدی در کشور بود (و این روند تاکنون ادامه داشته است) ۲۸ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند و رئیسجمهور منتخب نیز حدود ۲۰ میلیون از رأی را به خود اختصاص داد.
🔹بعد از انتخابات هم خاتمی و هم مقاممعظم رهبری تأکید کردند که این مشارکت بالا و این حماسه بزرگ یک تهدید بزرگ نظامی را از کشور دور کرد. تأکید مشترک رئیسجمهور وقت و رهبری بر این موضوع قطعاً صحت آن را قطعی مینماید. اما این موضوع نشان میدهد که دشمن براساس میزان مشارکت ۱۳۷۲ جلو آمده وبه دنبال گزینه نظامی بود و با انتخابات چهار سال بعد مجدداً خود را با جایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی تنظیم کرده و عقب مینشیند.
🔹امسال به جهت تثبیت ویروس کرونا و فشار اقتصادی سه ساله، پیشبینی میشود این مهم تقلیل یابد، به همین دلیل مردم و حاکمیت نمیتوانند طبق روال عادی با مسئله برخورد کنند. اگر مشارکت بالاتر و حداکثری امنیتآور است- که هست- باید زمینههای حضور حداکثری فراهم شود، البته ملت میداند که مشارکت بالا خط پایان محاصره سه ساله ملت ایران است و تو دهنی را انشاءلله خواهد زد.
#دکتر_عبدالله_گنجی
#انتخابات
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
♦️ نشانههایی از شکلگیری یک ائتلاف سهضلعی در عراق
#تحلیل_کوتاه
🔹 همزمان با نزدیک شدن به انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق، به نظر میرسد نشانههایی درباره ائتلافهای احتمالی در حال ظهور است. هرچند که تلون سیاسی و فروپاشی ائتلافها در عراق، مسئلهای بدیهی و بسیار محتمل محسوب میشود.
🔸 در روزهای اخیر مصطفی الکاظمی در گفتوگو با رسانهها که بخشهایی از آن منتشرشده، اعلام کرد که تا پیش از انتخابات، دفاتر حزب دموکرات در کرکوک تحویل آنها میشود. وی همچنین ضمن محکوم کردن اقدامات پ.ک.ک، از هماهنگی بغداد و اقلیم درباره مناطق مورد مناقشه خبر داد و تأکید کرد رابطه طرفین وارد دوران طلایی شده است.
🔸 وی همچنین در بخش دیگری از اظهارات خود ضمن تمجید از مقتدی صدر، وی را «رهبر جریان مقاومت عراق» خواند و تسلط جریان صدر بر دولت را رد کرد. الکاظمی انتساب وزیر بهداشت و رئیس کل بانک مرکزی به جریان صدر را مردود دانست و گفت که خود شخصا این افراد را منسوب کرده است.
🔸 اظهارات الکاظمی گمانهزنیها درباره ائتلاف حزب دموکرات کردستان و جریان صدر در انتخابات پارلمانی آتی و توافق طرفین برای نخستوزیری الکاظمی را تقویت میکند؛ چهاینکه به نظر میرسد تأکید الکاظمی مبنی بر عدم شرکت در انتخابات، به نوعی ارائه تضمین به جریان صدر نسبت به عدم رقابت افراد و جریانهای وابسته به وی با صدریها در انتخابات است. بدیهی است کسب اکثریت پارلمانی در غیاب جریانهای مورد حمایت نخستوزیر مستقر برای صدریها آسانتر خواهد بود.
🔸 نکته دیگر اینکه الکاظمی با وجود بهرهبرداری از برخی اعتراضات، نسبت به تشدید تنشها نگرانیهایی دارد. در این میان، تنها جریانی که توانایی مواجهه با تشرینیها را دارد، بدنه میدانی جریان صدر است. چهاینکه صدریها در ناصریه مقابل معترضان ایستادند؛ معترضانی که حداقل بخشی از آنها از مخالفان الکاظمی بودند.
✅ بنابراین الکاظمی تلاش میکند از یکسو گزینه ائتلاف سهضلعی حزب دموکرات کردستان، صدریها و جریان حکمت ملی برای انتخابات پارلمانی پیش رو باشد و ازسوی دیگر اهرم فشار هواداران مقتدی بر معترضان مخالف خود را از دست ندهد.
#تبیین
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ تکرار یا تغییر؟ (۱۲)
🍃🌻🍃
🌀 مرد میدانم آرزوست!
🔻 قهرمان مرد میدان برای ایرانیان کسی نیست جز شهید حاج قاسم سلیمانی.
🔹 او اکنون الگوی تمام عیاری برای مدیران و مسئولان کشور است، کسی که با بیشترین خدمت کمترین انتظار را داشت، با بهترین مدیریت هیچ حاشیه ای نداشت، مجموعه خود را رهبری میکرد نه ریاست
🔸 او به ظرفیتهای داخلی و ظرفیت های امت اسلامی ایمان داشت و از همه آنها استفاده می کرد، او همزمان مرد میدان و مذاکره بود، اما در هیچ صحنه ای مرعوب نمیشد، او نه بر ابدان که بر قلبها حکومت میکرد، او ... .
🔺مردم اینک با سکوتی رساتر از هر فریاد برای دولت آینده میگویند: "مرد میدانم آرزوست"
#روشنگری
#مرد_میدان
#ثامن
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدقیقه
برای اونایی که
نمـــــــــــــــی خوانـــــــــــــــــد #رأی
بدنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد‼️
┅═✧❁🌸 یامهدی 🌸❁✧═┅
✨خورشید جایی نرفته، هر وقت بیدار شویم ،صبح است! زودتر برخیزیم که سالهاست آفتاب، منتظر ماست! ✨
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
ختم صلوات امروز به نیت:
#شهید_ابراهیم_نصیری
🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🍃🌹زندگینامه شهید ابراهیم نصیری🌹🍃
🍃🌹شهید نصیری بیست و یکم اردیبهشت ۱۳۴۳، در تهران چشم به جهان گشود. پدرش جواد و مادرش،زهرا نام داشت. تا پایان دوره کارشناسی در رشته علوم و فنون نظامی درس خواند. گروهبان دوم ارتش بود. به عنوان نزاجا-لشکر ۲۱ در جبهه حضور یافت. بیست و پنجم آبان ۱۳۶۴، با سمت فرمانده دسته در بانه بر اثر انفجار مین توسط نیروهای عراقی شهید شد. مزار او در امامزاده پنج تن (ع) لویزان واقع است.🌹🍃
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت
🌀 موضوع: شاخصههای مدیران #دولت_اسلامی
🍃🌻🍃
💢 الف) تدین:
✅ شماره شش/ " توجه به نماز و تقویت ارتباط با خدا"
#ایران_قوی
#انتخاب_آگاهانه
#روشنگری
#ثامن
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
تصمیم آقای رئیسی برای کاندیداتوری در انتخابات قطعی شد
🔹 اطلاعات از برخی منابع نزدیک به سید ابراهیم رئیسی حاکیست که وی جمع بندی خود را برای کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری نهایی کرده و به احتمال بسیار زیاد در روزهای آتی، برای ثبتنام به وزارت کشور خواهد رفت.
🔹علی نیکزاد وزیر سابق مسکن و شهرسازی دولت دهم احتمالاً مسئول ستاد ایشان خواهد بود.
#انتخابات
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚