▪️کنج زندان چه بلائی به سرت آوردند
▪️چه بلائی به سر چشم ترت آوردند
▪️شدی آزاد دگر از قفس تاریکت
▪️ولی افسوس که بی بال و پرت آوردند
🏴شهادت غریبانه حضرت امام موسی کاظم علیه السلام تسلیت باد
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔http://eitaa.com/khosarbeysh
🆔http://rubika.ir/khosarbeysh
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با دیدهی گریان و با قلب مضطر
ناله دارم در غم موسی بن جعفر
#حاج_علی_برادران🎙
#شهادت_امام_کاظم(ع)🏴
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔http://eitaa.com/khosarbeysh
🆔http://rubika.ir/khosarbeysh
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داروی هر درد ما از دم تو می رسد
🎙حاج #محمود_کریمی
بمناسبت شهادت امام کاظم علیه السلام
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔http://eitaa.com/khosarbeysh
🆔http://rubika.ir/khosarbeysh
🔰 ایران و جهان در روزی که گذشت
🔹کوییک بصورت رسمی ماشین پلیس ونزوئلا شد
🔹ترامپ رسماً نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییرداد
🔹گروهک تروریستی داعش با انتشار ویدئویی تهدید آمیز از بازگشت خود به سوریه خبر داد
🔹ادعای آمریکا دربارهٔ خنثیشدن بمبگذاری در حرم حضرت زینب(س)
🔹 آمریکا کمک به اوکراین را تعلیق کرد
🔹ناآرامی در حمص سوریه/ اعدام ۱۳ علوی
🔹شورای نگهبان از نظرات دو مجمع فقهی و حقوقی در قم و تهران استفاده میکند
🔹کاخ سفید خواستار تمدید سریع آتش بس در لبنان شد
🔹 ترامپ بازرسان کل مستقل را از ۱۲ آژانس دولتی اخراج کرد
🔹رئیسجمهوری عراق: دولت از حشدالشعبی خواسته سلاحهای خود را تحویل دهند
🔹کشف رشوهٔ ۳ میلیون یورویی در پارس جنوبی
🔹نامه ۱۵۴ نماینده مجلس به اژهای: قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس را بدون تبعیض در باره همه مصادیق آن اجرا کنید
🔹 ابتلای ۱۰۹۴ نفر به تب دنگی
🔹 بازدید رئیسجمهور و رئیس مجلس از نمایشگاه پیشگامان پیشرفت
🔹۱۳ نفر از اعضای فرقه ضاله بهائیت در اصفهان بازداشت شدند
🔹مصوبۀ اعطای زمین به خانوارهای دارای بیشتر از ۴ فرزند تایید شد
🔹اهدای جایزه صلح جهانی گاندی به ایران
🔹فقط ۲ درصد مردم خون اهدا میکنند
🔹ورود پیکر ۴۰ شهید تازه تفحصشده از مرز شلمچه
🔹 مصوبهٔ واردات خودرو توسط ایرانیان خارج کشور در مجمع تشخیص تأیید شد
🔹یمن بیش از ۱۵۰ اسیر ائتلاف سعودی را آزاد کرد
🔹دور دوم مبادلهی اسرا بین حماس و رژیم صهیونی
🔹 ایران، گوگلیترین کشور دنیا: در آمار رسمی ۹۷.۵٪ جستجوهای اینترنتی ایرانیها ازطریق گوگل است
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔http://eitaa.com/khosarbeysh
🔰التماس برای مذاکره!
🔹برای لحظاتی از منظر یک سیاستمدار و یا یک مقام مسؤل در آمریکا به فضای سیاسی و رسانهای حاکم بر جریان اصلاحات بنگرید. تصویر و یا برداشتی که به شما دست میدهد چیست؟ جریان رسانهای اصلاحات دو خط را به موازات هم دنبال میکنند. با سیاهنمایی حداکثری اعلام میکنند کشور در شرایط دشوار و سخت قرار گرفته و نکته دوم اینکه در چنین اوضاعی راهی جز مذاکره با آمریکا باقی نمانده است! به عنوان نمونه این جملات علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیسجمهور را از نظر بگذرانید: "اگر شرایط تغییر نکرده و اصلاح نشود با سرنوشتی همراه با کاهندگی روزافزون، ضعیف و تهی شدن از درون مواجه میشویم و این همان خواست بدخواهان تاریخی ایران است. ما به اصلاحات سخت اقتصادی، بهبود وضعیت اجتماعی، زیستن آسوده مردم در جامعه و حضور در اقتصاد جهانی نیاز داریم". یا اینکه حسین مرعشی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی بیان کرده که "شرایط امروز ایران، مانند شرایط سال ۶۷ بعد از سقوط فاو است"!
🔹تصویر و برداشت بیرونی از حال و هوای جریان سیاسی اصلاحات و رسانههای منسوب به آنان، کسانی را نمایش میدهد که ولع و اشتیاق به مذاکره فکر و رفتار آنان را فراگرفته است.از این عجیبتر و تأسفبارتر اما آن است که این جریان فکری هرگز قصد ندارد از تاریخ و حتی آموزههای روابط بینالملل عبرت بیاموزند. در زمینه موضوع برجام بین ایران و آمریکاییها مذاکرات مستقیم صورت گرفت. حتی کار به قدم زدن دو نفره وزرای امور خارجه نیز کشیده شد. آخر سر در ۱۸ اردیبهشت سال۹۷ دولت آمریکا به صورت غیرقانونی و یکجانبه از توافق هستهای خارج شد و ضمن بازگرداندن تحریمهای گذشته، تحریمهای بیسابقه و جدید علیه ملت ایران وضع کرد.این در حالی بود که جمهوری اسلامی ایران یکسال ضمن اجرای کامل تعهدات خود، در توافق هستهای باقی ماند.
🔹بسیار طبیعی است که جمهوری اسلامی ایران در این شرایط، پیش شرط هرگونه مذاکره جدیدی را بازگشت آمریکا به توافق پیشین و اجرای تعهداتش موکول کند.به همین دلیل سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در گفتگوی ویژه خبری ۲۵دیماه ۱۴۰۳ اعلام کرد که "ما با دولت آمریکا در خصوص هستهای مذاکره نمیکنیم تا به برجام بازگردند؛فرمول برجام کماکان معتبر است و وجود دارد".
🔹بنابراین سخن بر سر امتناع و لزوم مذاکره نیست که نظام جمهوری اسلامی ایران همواره در ادوار مختلف بر اساس منافع ملی درباره آن تصمیمات مقتضی گرفته است؛ سخن بر سر این است که در پیش گرفتن چنین رفتارهایی از سوی جریان رسانهای اصلاحات که مملو از سیاهنمایی و ولع شدید به مذاکره است، کمترین منفعتی برای کشور تولید نمیکند.
✍🏼عزیز غضنفری
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔http://eitaa.com/khosarbeysh
🆔http://rubika.ir/khosarbeysh
💢مقاومت پیروز نهایی تحولات منطقه است
🔹آتش بس در غزه آغازی بر روند آشکارسازی اختلاف در سرزمینهای اشغالی است. استعفای رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونی واکنشهای متفاوتی را میان افکار عمومی این رژیم برانگیخته است؛ محور اصلی واکنشها این است که چه کسی باید مسئولیت شکست وقایع هفتم اکتبر را برعهده بگیرد؟ سیاسیون و نیروهای امنیتی رژیم صهیونی تلاش میکنند این شکست را متوجه یکدیگر کنند. این اتفاق نشان میدهد، عملیات طوفانالاقصی ساختار امنیتی و سیاسی رژیم منحوس را چنان دچار چالش اساسی کرده است که رژیم بعد از 15 ماه توان ترمیم ابعاد این شکست را ندارد.
🔸جریانهای راستگرای افراطی نزدیک به «بنیامین نتانیاهو» معتقدند، استعفای «هرتزی هالوی» نشان میدهد شکست وقایع هفتم اکتبر 2023 به سطح نظامی بازمیگردد. جناح مخالف، انگشت اتهام را به سمت نتانیاهو گرفته است و وی را بهعنوان نخستوزیری که برای سالها قدرت را در دست داشته، مسئول شرایطی میداند که به فروپاشی خطوط دفاعی رژیم منجر شده است.
🔹تأکید بر این نکته ضروری است که خطوط دفاعی- امنیتی رژیم صهیونی از بین رفته و در طول 15 ماه گذشته این رژیم با کمک آمریکا سرپا بوده است؛ از این رو رژیم صهیونی تلاش خواهد کرد با قبول شکست از عملیات طوفانالاقصی، در رویکردهای امنیتی- اطلاعاتی خود بازنگری اساسی ایجاد کند.
🔸نکته دیگر این است که استعفای رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونی نشاندهنده این است که وی همراه با نتانیاهو و «یوآو گالانت» محور شوم در جنایتهای جنگی علیه مردم غزه و لبنان هستند؛ از این رو دادگاه کیفری بینالمللی باید همچون نتانیاهو و گالانت علیه رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونی نیز احکام بازداشت صادر کند. همچنین ممکن است با توجه به استعفای هالوی، جریان راست افراطی در ساختار امنیتی رژیم صهیونی نفوذ کنند و مسئولیت ارتش را نیز فردی نزدیک به نتانیاهو عهده دار باشد. در این صورت احتمال ایجاد جنایت علیه مردم غزه و لبنان وجود خواهد داشت که ضروری است هوشیاری در این زمینه وجود داشته باشد. البته با توجه به عمق شکست رژیم صهیونی از اتفاقات 15 ماه گذشته، اتخاذ سیاست شروع مجدد جنگ در کابینه افراطی، میتواند ابعاد شکست رژیم صهیونی را عمیق و در برخی حوزه ها غیر قابل جبران کند.
🔹نکته پایانی نیز اینکه آتشبس در غزه و روند تبادل اسرا نشان داد، مقاومت و حماس، مدیریت غزه را بر عهده دارند و مردم با جان و دل از مقاومت و حماس حمایت میکنند. مانور قدرت حماس درروند تبادل اسرا معادلات صهیونیستها را در غزه بر هم زد و آینده سختی در انتظار جنایتکاران است.
#حرفروز
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔http://eitaa.com/khosarbeysh
🆔http://rubika.ir/khosarbeysh
💢هیچ برنامهای برای انحلال حشدالشعبی وجود ندارد!
🔹«عبداللطیف رشید» رئیس جمهور عراق وجود هرگونه پیشنهادی برای انحلال «حشدالشعبی» را تکذیب کرد. چارچوب هماهنگی نیروهای سیاسی شیعه عراق نیز تأکید کرده بود هیچ درخواستی مبنی بر عقبنشینی الحشد الشعبی از برخی مناطق مخصوص یا ادغام این نهاد در وزارت دفاع عراق نداشته و مطرح نکرده است.
🔸طی روزهای اخیر و هفتههای گذشته برخی رسانهها و مقامات در عراق و خارج از آن، از فشار آمریکا و رژیم صهیونی برای انحلال یا حداقل ادغام نیروهای الحشد الشعبی عراق در ارتش سخن گفتهاند. پیشتر نیز یک عضو جنبش نجباء عراق، ادعای مطرحشده در رسانههای دشمنِ ملت عراق مبنی بر انحلال حشد الشعبی را تکذیب کرد و آن را بیپایه و اساس خواند.
🔹الحشد الشعبی یا بسیج مردمی عراق سال 2014 بعد از اشغال مناطق وسیعی از عراق بهدست گروه تروریستی داعش با فتوای جهاد کفایی آیتالله سیستانی تشکیل شد و توانست با جذب و آموزش نیروهای مردمی، خطر تروریسم را ریشهکن کند و به خلافت داعش در عراق پایان دهد.
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔http://eitaa.com/khosarbeysh
🆔http://rubika.ir/khosarbeysh
#پاسخ_به_سؤالات
⁉️ سؤال ۵: چرا رهبری جلوی بعضی از اقدامات مسئولین را نمیگیرند؟
🔹پاسخ را از بیانات خود رهبر معظم انقلاب بخوانیم👇
یک مسئله، مسئلهی رهبری است؛ چیزی که در دنیا معمول نیست، در جمهوری اسلامی هست. ولایت فقیهی که امام بزرگوار ما معنا کردند، تعریف کردند، مطرح کردند و بعد پیاده کردند و بعد خود آن بزرگوار مظهر تام و تمام و کاملش بود - که هر کس ایشان را از نزدیک میشناخت، هرچه که میگذشت، خصوصیات برجسته و ممتاز این مرد بیشتر برای او آشکار میشد - یعنی یک مدیریت زنده و بالنده و پیشرونده. یک جملهای را امام بیان کردند: ولایت مطلقهی فقیه. یک عدهای با مغالطه خواستند این قضیه را به نحوی مشوب کنند و یک معنای غلط و تفسیر غلطی بدهند. گفتند معنای ولایت مطلقه این است که رهبری در نظام جمهوری اسلامی، مطلق از همهی قوانین است؛ مثل یک اسبِ مهار کنده شدهای، هر جا بخواهد، هر کار بخواهد، میتواند بکند. مسئله این نبود، این نیست. امام بزرگوار خودش از همه بیشتر به رعایت قوانین، به رعایت اصول، به رعایت مبانی، به رعایت جزئیات احکام شرعی مقید بود؛ و این وظیفهی رهبری است. در نظام جمهوری اسلامی، رهبری فقط تابع این نیست که کسی او را به خاطر اینکه شرائط را از دست داده، عزل کند؛ اگر این شرائط در او وجود نداشته باشد، خودش به خودی خود عزلشده است؛ این خیلی چیز مهمی است. رهبری یک مدیریت است؛ البته مدیریتِ اجرائی نیست. این اشکال و اشتباه هم در طول زمان، از اول انقلاب تا امروز، در بعضی از تبلیغات ادامه دارد. اینجور تلقی کنند که رهبری یک مدیریت اجرائی است؛ نه، مدیریت اجرائی، مشخص است. مدیریت اجرائی در بخش قوهی مجریه ضوابط مشخصی دارد، معلوم است، مسئولین معینی دارد؛ در قوهی قضائیه هم - که آن هم مدیریت اجرائی است - همین طور، هر کدام مسئولیتهائی دارند؛ قوهی مقننه هم که معلوم است. رهبری، ناظر بر اینهاست. به چه معنا؟ به این معنا که از حرکت کلی نظام مراقبت کند.
در واقع رهبری، یک مدیریت کلان ارزشی است. همین طور که اشاره کردم، گاهی اوقات فشارها، مضیقهها و ضرورتها، مدیریتهای گوناگون را به بعضی از انعطافهای غیر لازم یا غیر جائز وادار میکند؛ رهبری بایستی مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. این مسئولیتِ بسیار سنگینی است. این مسئولیت، مسئولیت اجرائی نیست؛ دخالت در کارها هم نیست. حالا بعضیها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست. مسئولین در بخشهای مختلف، مسئولیتهای مشخصی دارند. در بخش اقتصادی، در بخش سیاسی، در بخش دیپلماسی، نمایندگان مجلس در بخشهای خودشان، مسئولان قوهی قضائیه در بخش خودشان، مسئولیتهای مشخصی دارند. در همهی اینها رهبری نه میتواند دخالت کند، نه حق دارد دخالت کند، نه قادر است دخالت کند؛ اصلاً امکان ندارد. خیلی از تصمیمهای اقتصادی ممکن است گرفته شود، رهبری قبول هم نداشته باشد، اما دخالت نمیکند؛ مسئولینی دارد، مسئولینش باید عمل کنند. بله، آنجائی که اتخاذ یک سیاستی منتهی خواهد شد به کج شدن راه انقلاب، رهبری مسئولیت پیدا میکند. در تصمیم و عملِ رهبری باید عقلانیت در خدمت اصول قرار بگیرد، واقعبینی در خدمت آرمانگرائیها قرار بگیرد.
در قضیهی هستهای، در آن دورهی اول که تلاطمهائی بود، بعضاً اقدامهائی انجام میگرفت که شاید مطلوب نبود. من آنجا در سخنرانی عمومی گفتم اگر چنانچه این کارها انجام نگیرد، خودم وارد میشوم. و همین هم شد. این معنای رهبری است؛ این یک چیزی است که از اسلام گرفته شده است؛ یک نکتهی مثبتی است در نظام اسلامی.
دستگاههای گوناگون - قوهی قضائیه، قوهی مجریه، قوهی مقننه - مثل همهی دنیا، کارهای موظف قانونی خودشان را دارند انجام میدهند، با اختیارات کاملی که در قانون اساسی معین شده؛ اما حرکت کلان و کلی نظام اسلامی به سمت آن آرمانها باید منحرف نشود؛ اگر منحرف شد، باید گریبان رهبری را گرفت، او را بایستی مسئول دانست؛ او مسئول است که نگذارد. البته این مسئله، مثالهای زیادی دارد؛ چون وقت کم است، به یکی از آنها اشارهی مختصری میکنم.
مسئلهی روابط با آمریکا، که در این چند سال چه کارها کردند، چه تلاشها کردند، در دورههای مختلفِ دولتهای گوناگون، تحت تأثیر عوامل مختلف. خب، این به حرکت عمومی نظام ضرر میزد، فایدهای هم برای وضع معیشت و زندگی مردم نداشت. اینجا ممانعت شد. و مسائل گوناگونی از این قبیل هست. ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔http://eitaa.com/khosarbeysh
🆔http://rubika.ir/khosarbeysh
22.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توو سختیا میگفت همهجا چاره کار
یه سفره برا موسی بن جعفره
نماهنگ «سفره دار کاظمین»
با صدای عبدالرضا هلالی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔http://eitaa.com/khosarbeysh
🆔http://rubika.ir/khosarbeysh
🔰بررسی FATF در مجمع تشخیص آغاز میشود
«بررسی FATF در کمیسیون مشترک تشکیل شده برای این کار از هفته آینده آغاز میشود.» این خبر را «علی لاریجانی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد. به گفته لاریجانی «دستگاههای مختلف نظرات خود را مطرح و بررسی علمی در این کمیسیون انجام خواهد شد.» یکی از نهادهای مهمی که مستقیماً با موضوع FATF در ارتباط است، بانک مرکزی است؛ چراکه باید مجموعهای از اقدامات را برای پاسخ به انتظارات FATF اجرا کند؛ اما موضع رئیس بانک مرکزی درباره FATF چه بوده است؟
پیش از این «محمدرضا فرزین» رئیس کل بانک مرکزی به کرات نظر خود را درباره FATF بیان کرده است. او در تیرماه امسال و در جمع فعالان اقتصادی روسیه از برخوردهای سیاسی FATF با ایران و روسیه انتقاد کرد و پیشنهاد داد: «برای دور شدن از تحریمهای ظالمانه و سلطه دلار بر مبادلات مالی و بینالمللی، کشورهای عضو نهادی مشابه FATF تشکیل بدهند.» بهمن ماه سال گذشته نیز در اختتامیه دهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی گفته بود «چه اشکالی دارد اعضای بریکس برای خود سازکاری مثل FATF و سوئیفت داشته باشند.» انتقادهای رئیس کل بانک مرکزی از FATF به دلیل برخوردهای سیاسی آن با ایران تنها مربوط به سال گذشته نمیشود. فرزین سال ۹۵ در یک گفتوگوی مفصل رسانهای در خصوص FATF میگوید: «بخشی از نگرانی ما استانداردهای دوگانهای است که بهدلیل نفوذ شدید آمریکا در این سازمانها ممکن است برای ما خطرآفرین باشد.» او ادامه میدهد: «هم برخی از توصیههای ۴۰ گانه و هم برخی تعهدات خواسته شده در برنامه اقدام، دور زدن تحریم را سختتر میکند. حتی فراتر از آن ممکن است مجبور شویم برخی از تحریمها را داخلی کنیم.» فرزین معتقد است: «تا زمانی که تغییری در تحریمهای ثانویه آمریکا صورت نگیرد، حتی اگر FATF ایران را از فهرست سیاه خارج هم کند، اتفاق جدیدی حاصل نمیشود.»
با وجود انتقادهای چندباره فرزین از سازکار سیاسی FATF و بی تأثیر بودن عضویت ایران در این نهاد، او بعد از ابقا در سمت ریاست بانک مرکزی با حکم پزشکیان تاکنون اظهار نظر جدی در این باره نداشته است. فقط در اواخر آبان ماه در پاسخ به سؤال یک خبرنگار گفت: «موضوع FATF را وزیر اقتصاد پیگیری میکند.»
البته این امکان وجود دارد که وزیر اقتصاد بتواند نظر او را تغییر دهد. پیش از این هم با وجود اینکه فرزین با افزایش یکباره نرخ ارز نیما به دلیل تأثیر آن بر روی تورم مخالف بود، در نهایت نظر وزیر اقتصاد را پذیرفت و نرخ ارز نیما را افزایش داد.
✍محمد پناهی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔http://eitaa.com/khosarbeysh
🆔http://rubika.ir/khosarbeysh
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰راه شاکرشدن با دعای #امام_کاظم علیهالسلام
#شهادت_امام_کاظم علیهالسلام
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔http://eitaa.com/khosarbeysh
🆔http://rubika.ir/khosarbeysh
#پاسخ_به_سؤالات
⁉️سؤال ۶: منافقین چه زمانی و چگونه شکل گرفتند و رژیم شاهنشاهی چگونه با آنان برخورد کرد؟
🔹سازمان مجاهدین خلق که بعداً به عنوان منافقین شناخته شدند در سال ۱۳۴۴ تشکیل شد. امام خمینی (ره) معتقد بودند این سازمان از اول تشکیل، انحراف فکری داشته و دارند. آنها توانستند بسیاری از علما را فریب دهند تا جایی که شهید هاشمینژاد که خود ترورشدهی این جریان است، میگوید: «اینها ما را فریب دادند.» و بسیاری از شخصیتهای انقلابی قبل از انقلاب به واسطهی دفاع از سازمان مجاهدین خلق به زندان افتادند و شکنجه شدند، اما نتوانستند امام راحل را فریب دهند.
🔹نهضت امام از سال ۱۳۴۲ شروع شد و سازمان مجاهدین از سال ۱۳۴۴ شروع به فعالیت کردند. آنها حرکت امام را چون غیرمسلحانه بود و همچنین حرکت مردمی و تکیه بر مردم در مبارزات که مشی امام راحل بود را قبول نداشتند. با همین نگاه و رویکرد انحرافی، از سال ۱۳۴۴ تا ۱۳۵۱ فقط کار فکری کردند و از سال ۵۱ دست به سلاح بردند.
🔹با دستگیری رهبران سازمان توسط ساواک همهی برجستگان آن اعدام شدند، جز روجوی که حکم حبس ابد گرفت و بقیهی منافقین را در درون زندان سازماندهی کردند.
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔http://eitaa.com/khosarbeysh
🆔http://rubika.ir/khosarbeysh