💠ﺍﺯ ﺭﻭﺍﻧﺸﻨﺎﺳﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ :
✅ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺍﻟﮕﻮ
ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺮﻭﯼ درزندگی ﭼﯿﺴﺖ؟
ﮔﻔﺖ :
👌« ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ» ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺍﻟﮕﻮ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
ﮔﻔﺘﻨﺪ :
ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﻨﺪ . ﮔﻔﺖ :
ﺳﺨﺖ ﺩﺭ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﯿﺪ . ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﺷﺶ
ﺧﺼﻮﺻﯿﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﻫﯿﭻﮔﺎﻩ
ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩ .
🔷ﺍﻭﻝ ﺍﯾﻨﮑﻪ
ﻫﻤﯿﺸﻪ بی دلیل شاد هستند.
🔶 ﺩﻭﻡ ﺍﯾﻨﮑﻪ
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺳﺮﺷﺎﻥ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﺸﻐﻮﻝ
ﺍﺳﺖ .
🔷 ﺳﻮﻡ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ
ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﺪﺳﺖ ﻧﯿﺎﻭﺭﻧﺪ ﺩﺳﺖ ﺍﺯ
ﺍﺻﺮﺍﺭ ﺑﺮ ﻧﻤﯽ.ﺩﺍﺭﻧﺪ .
🔶ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺍﯾﻨﮑﻪ : ﺑﻪ
ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺩﻝ ﻧﻤﯽﺑﻨﺪﻧﺪ.
🔷ﭘﻨﺠﻢ ﺍﯾﻨﮑﻪ :
ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﻋﻮﺍ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﺳﺮﯾﻊ ﺁﺷﺘﯽ
ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻢ ﮐﯿﻨﻪ ﺑﻪ ﺩﻝ ﻧﻤﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.
🔶ﻭ ﺷﺸﻢ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.
✅پس:کودکانه زندگی کنیم ..
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
🔴 #جاهلیت_مدرن ١ 🔻 موضوع: "هدف " ____ 🔻 عدهای #جهل را در مقابل #علم قرار میدهند و آنگاه میزان ر
🔴 #جاهلیت_مدرن(٢)
🔻 #شیوههای_تبعیت
____
🔻 قرآنکریم اسلام را به عنوان عامل رشد و رفتن به جلو معرفی میکند و میفرماید :
💬 «یضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَالْأَغْلَالَ الَّتِي كَانَتْ عَلَيْهِمْ»یعنی «و از [دوش] آنان قيدوبندهايى را كه بر ايشان بوده است(و عامل عقبماندن است) برمىدارد»
🔻 اما در مقابل این مساله قرآن عقبگرد و بازگشت به دوره جاهلیت را نیز بیان میکند و می فرماید:
💬 «إِنْ تُطِيعُوا الَّذِينَ كَفَرُوا يَرُدُّوكُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ فَتَنْقَلِبُوا خَاسِرِينَ» یعنی « اگر از كسانى كه كفر ورزيدهاند اطاعت كنيد شما را به عقب بازمىگردانند و زيانكار خواهيدگشت.
🔻 همانطور که بیان شد(در مطلب جاهلیت مدرن(1) معیار جاهلیت، بیتوجهی و ضایعنمودن #عقل است.
🔻 بنابراین #تبعیت_از_کفار سبب ضایع کردن عقل و بازگشت به دوره جاهلیت میشود . اما تبعیت به دو طریق صورت میپذیرد:
1⃣ از طریق #اعمال_فردی
2⃣ از طریق #قوانین و نظامات اجتماعی
🔻 تبعیت اول به این صورت که فرد هر کاری که کفار میکنند یا میگویند او تبعیت میکند و این مساله درست بر خلاف آن که تصور میکند که سبب پیشرفت است، چیزی جزء ضایع نمودن عقل، نصیب او نمیکند مانند خالکوبیهای عجیب و غریب که هیچ دلیل عقلی ندارد.
🔻 اما گاهی تبعیت و بازگشت به دورهای جاهلیت با تبعیت از نظامهای اجتماعی که کافران طراحی کرده اند، صورت میگیرد، مثلا طراحی نظام اجتماعیِ سرگرمی ، نظام اجتماعی اقتصاد و ... است و اگر جامعه ای از این نظامهای اجتماعی تبعیت کند قطعا به دوره جاهلیت بازگشته است.
🔻 به صورت مثال نظام اجتماعی «تبلیغات در اقتصاد» را بررسی کنیم، تبلیغات مانند سکه ای می ماند که یک روی آن معرفی کالا است اما روی دیگر سکه حرفه « #نیازسازی» است در نتیجه هرچه تبلیغات زیادتر، نیازهای جامعه بیشتر و این ترتیب قناعت که یکی از اصول مترقی اسلام برای جامعه عاقلانه است از بین می رود و این جامعه دچار چرخه ای معیوب نیاز، آرزو، تلاش برای تامین می شود.
🔻 جالب است کافران امروز عموماً تفکرات خود را به جای تزریق فردی از طریق طراحی نظاماتاجتماعی، به جامعهها القامیکنند. و بجای افراد یک جامعه را مدیریت میکنند.
🔻 در مطالب آینده سعی میکنیم از طریق قرآن تفکرات جاهلی غرب را بیان و نظام های اجتماعی ساخته شده بر اساس آنها را معرفی کنیم .
🖊 حسینعباسیاصل–دی١٣٩٥
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
✅ندای درونت را باور کن ...
🍃🌸تو باور کن که خداوند ذره ای از قدرت خود را در درونت نهاده تنها باور داشته باش که روح خداوند در درون توست و
ان را در خودت حس کن .
🍃🌸آنگاه زمان ان فرا می رسد و کم کم خواهی دید که سایر اتفاقات از پس هم خواهند امد .
🍃🌸آنگاه معجزه های کوچک و بزرگ را یکی پس از دیگری مشاهده خواهی کرد و......
🍃🌸 آن هنگام است که مشاهده می کنی دیگر غرق در روزمرگی نیستی...
🍃🌸دیگر عمرت تنها گذران شبها و روزها و لحظه ها نخواهند بود و از لحظه لحظه عمرت لذت خواهی برد .
🍃🌸آن هنگام است که هر جا بروی روی خوش پروردگار بینی و صدای او را می شنوی.....
🍃🌸خود و ذهن خود را از شلوغی و هیاهو پاک کن ودر سکوت به پروردگارت نزدیک شو ....
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای این بانوی دهه ۶۰ با هفت فرزند جالبه .....
⠀
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
امنيت در لغت به معناي بي ترس بودن و آرامش داشتن است؛ ولي ما به يك تفسير قوي تر و گوياتر احتياج داريم
چه موقع به يك كل اعتماد مي كنيم؟ چه موقع يك كل نيازهاي ما را برطرف مي كند و ما مي توانيم به آن اعتماد كنيم فرض كنيد مهمان داريد و شما به ميوه خوب يا شيريني خوب براي پذيرايي احتياج داريد. به كدام ميوه فروشي مي رويد؟ به كدام قنادي مي رويد؟
جواب حاضرين: مشهور باشد گران باشد؟ بزرگ باشد؟ شناخته شده باشد؟
خیر به سراغ كسي مي رويم كه به كار او اعتماد داريم. اعتماد داريم كه توانا است و در كارش متبحر است. به او اعتماد مي كنيم، هر وقت از او شيريني گرفتيم عالي بود. يعني قدرت تهيه شيريني دارد.
كلي در منِ جزء امنيت ايجاد مي كند كه قدرت داشته باشد. با اطمينان پيش او مي روم. همه چيز دارد. چه چيز ندارد؟ خشونت. يك قنادي خيلي با كيفيت و خوب است ولي اخلاق ندارد به مشتري بداخلاقي مي كند و خشونت دارد آيا باز هم سراغ او مي رويد؟!!
ما مي خواهيم امنيت زندگي خود را از يك كل بگيريم. آن كل بايد قدرت داشته باشد و خشونت نداشته باشد. در امنيت قدرت و اقتدار خيلي مهم است. دليل اين كه در بحث امنيت من به سراغ اقتدار مي روم اين است كه چون درك مقصر و مظلوم و احساس مظلوميت و احساس گناه ناشي از مقصر بودن واحساس ضعف ناشي از مظلوم بودن در مادرهاي امروزي باعث شده كه روز به روز اقتدارشان كم شود و اين يك خطر است.
خطر كم شدن اقتدار والدين به خصوص تحصيلكرده، آينده فرزندان ما را تهديد مي كند. و من با تمام وجود اين مسئله را حس مي كنم و در اين جا به همه اعلام خطر مي كنم.اگر اقتدار والدين آسيب ببيند هيچ چيز ديگري جايگزين آن نخواهد بود. (ادامه دارد...)
#امنیت {قسمت9}
[مباحث کودک متعادل]
منبع نوردیده
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
# تربیتی : 🍃🌸ما يك نمو جسمي ( نباتي يا حيواني) داريم و يك رشد معنوي يا الهي داريم. ذهن محلي است كه
دوستان با سلسله مباحث کودک متعادل با هم همراه باشید
✅ وای بر پدر و مادرانی که در ۷سالِ اول به بچه ثابت نمیکنند «عاشق او هستند!»
✅ مادر مثل توپپخشکنِ تیم، در خانه باید «محبت» پخش کند
🔻 آخرین آمادگی برای ظهور؛ اصلاح مدیریت در جامعه و خانواده (ج۹)-۳
🔹 در مدیریت خانواده هم محبت، اصل است. در هفتسال اول که بچه دارد خودش را پیدا میکند، به پدر و مادر فرمودهاند که مثل غلامِ او باشید تا او بفهمد ارباب است! (وسائلالشیعه/۱/۴۷۶)
🔶 وای بر مامان و باباهایی که در هفتسال اول به بچه ثابت نمیکنند که عاشق او هستند! درحالیکه بچه در این سن، باید آخرِ کیف باشد!
🔹 برخی از مادرها مدام به بچه میگویند «دیگر دوستت ندارم ها!» چرا بچه را تهدید میکنی؟! خُب این بچه یادش میماند و میگوید «من موجودی هستم که بههمین سادگی، مادرم میتواند من را دوست نداشته باشد!» این را به بچهات نگو. منّتش را بکش! مثلاً اینطوری بگو: «من که تو را دوست دارم، این کار را نکن...» مدام به او بگو دوستت دارم، بگذار این بچه، وجودش پُر بشود.
🔶 حضرت امام(ره) میفرمود: بچهای که تحت تربیت مادر نباشد، محبت مادر را نچشد، عقده پیدا خواهد کرد. این عقدهها منشأ همه مفاسد است. دزدیها از این عقدهها پیدا میشود؛ آدمکشیها از این عقدهها پیدا میشود؛ خیانتها از این عقدهها پیدا میشود (صحیفه امام/ج۷/ص۴۴۵)
🔹 در خانواده نهتنها باید به خانم محبت بشود، بلکه خانم و مادر خانواده، مثل توپپخشکنِ تیم است؛ در وسط خانه محبت پخش میکند، خانم در برخورد با بچهها، نباید حالت حقوقی به خودش بگیرد و مثل فرماندهها رفتار کند، بلکه باید دلبری کند! مثلاً به بچهها بگوید: «بچهها، اگر این کار را بکنید من دلم میسوزد» و بابا هم به بچهها یاد بدهد که «دل مامانتان را نشکنید» اینها اساس خانواده است.
🔶 پدر و مادرهای محترم! بچهها از روی الگوی شما «امامت» را میفهمند، از روی الگوی مهربانی مادر، میفهمند که امام مهربان است، از روی الگوی مهربانی مادر میفهمند که خدا مهربان است و حسنظنّ به خدا پیدا میکنند.
علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۷
#تربیتی
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛