تحقیقات نشان می دهد به میزانی که والدین داد بزنند، فرزندشان کمتر به حرف آنها گوش می دهند.
ممکن است همان لحظه بترسند و اطاعت کنند اما والدین مجبورند هربار بلندتر از دفعه قبل داد بزنند تا فرزندشان را مجبور به اطاعت کنند.
در اکثر مواقع والدینی که داد می زنند از حرف گوش کن نبودن فرزندشان گله دارند.
#_نوردیده
ديگر هيچگاه چنين روزی را با فرزندانتان نخواهيد داشت، فردا پيرتر از از امروزشان خواهند بود.
امروز یک هديه است، نفس بكشيد و توجه كنيد، آنها را ببوييد و نوازش كنيد.
به چهره زيبا و پاهای كوچكشان بنگريد و دقت كنيد، از دلربایی های كودكانه شان لذت ببريد.
امروز لذت ببر مادر، پيش از اينكه متوجه شوی تمام خواهد شد.
4_5818709997701301626.mp3
15.68M
🌷﷽ 💞 مهارت زندگی شیرین؛ چه کنم تا محبوب قلب شوهرم شوم؟ 💞
💝 مهمترین ویژگی روانشناسی مردان چیست؟ خانم ها هرگز این صوت را از دست ندهند 💝
@Nok_Ze
روی پای خدا_8.mp3
7.78M
#روی_پای_خدا 8 👣
درک مراتب توکل، آرام آرام، تو را بسمتِ یقینِ قویتر به پیش میبرد.
هر قدر توکلت قویتر میشود
و از غیر خدا بیشتر میبُری ؛
یقینِ تو به الله و مسیرِ پیش رویت بیشتر شده
و شک و تردیدها از وجودت، رخت برمیبندند.
@Nok_Ze
🔹 آیا میدانستید زنانی ک در خانه پرخاش و داد میزنند کمبود محبت شدید از طرف همسر دارند؟
🏻 برای آرامش هم محبت خرج کنید.
🔹 آیا میدانستید آرامش را مرد ب زن میبخشد و زن آن را در خانه و بین کودکان تقسیم میکند و دوباره به مرد باز میگرداند؟
🏻 آرامش را به هم هدیه دهید.
🔹 آیا میدانستید صحبت در مورد احساس های درونی بین زن و مرد باعث ایجاد ثبات و امید در زندگی میشود؟
🏻 با هم حرف بزنید؛ بدون مکالمه عشق به جان کندن می افتد ...
🔹 آیا میدانستید یکی از نیازهای بارز زنان و مردان شنیدن تمجید و تعریف از سوی همسر است؟
🏻خوبی های یکدیگر رابه زبان آورید.
🔹آیا میدانستید نوازش های محبت آمیز از مسکن های قوی بهتر عمل میکند؟
🏻دوای درد یکدیگر باشید...
درختان را در فصل زمستان هرس می کنند
مرحوم حاج اسماعیل دولابی: پدر و مادر مواظب باشند در اثر فشاری که برای عمل به عبادات و احکام به بچّه می آورند ، در #محبّت بچّه به آنها لطمه نخورد. اگر فرزند پدر و مادر نمازخوان را دوست داشته باشد ، خود فرزند نمازخوان می شود، نیاز به فشار آوردن زیاد نیست. و اگر از آنها منزجر شود ، از دین و عمل به احکام نیز خواهد برید
اگر محبّت بچّه محفوظ ماند ، ولو چند روزی در عمل به احکام شرع #سستی کند ، جای نگرانی نیست ، آخرالامر به آغوش دین باز میگردد و با رغبت به احکام مقید می شود. عمل با کُره و اکراه و بدون رغبت نه تأثیر سازنده دارد و نه ثواب و اجر. بگذارید فرزندانتان با رغبت به سمت دین و عبادت بیایند
همان طور که گیاهان و درختان را در فصل زمستان هرس می کنند و شاخه های اضافی شان را می زنند و اگر در بهار بزنند درخت آسیب می بیند و جای شاخه ی کنده شده سیاه و خشک می شود ، در نهی از منکر هم باید وقتی فرد در حالت خنکی و آرامی است ، به او تذکّر داد. اگر در گرمای کار تذکّر بدهی، مؤثّر نخواهد بود و چه بسا موجب #لجاجت او شود و محبّتش به خداوند و اولیا و خودت هم لطمه ببیند.
فرزندتان را خیلی نهی نکنید، چون فطرتشان خراب می شود . وقتی دیدی یک روز صبح فرزندت خودش بیدار شد و بدون اینکه کسی به او بگوید ، #وضو گرفت و در گوشه ی خلوتی نماز خواند ، بدان نماز فرزند ت را گرفت ؛ سجده شکر بجا بیاور. مبادا از آن به بعد فرزندت را برای #نمازخواندن تحریک کنی. مصباح الهدی ، تألیف استاد مهدی طیّب
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
انسان ها بايد به خاطر عزت نفس درونيشان، خلاف نكنند. من اگر خلاف نمي كنم به اين دليل است كه براي خودم
از اين مبحث به بعد موضوع دوره ي ما بر پايه ي شخصيت خواهد بود. نمي دانم كه تا چند جلسه به طول انجامد اما تمام تلاش هاي ما بر اين است كه شخصيت فرزندان ما متعادل شكل بگيرد. در جلسه اول اين دوره وقتي مشخصات كودك آرزوها را روي تابلو نوشتم و آن ها را دسته بندي كردم طولاني ترين دسته يا ستون متعلق به شخصيت بود. خيلي از آرزوهايي كه ما در مورد فرزندمان داريم، حول شخصيت كودك است مثل: كودك صالح، با عزت نفس بالا، اعتماد به نفس بالا، توانايي نه گفتن و دفاع از خود و غيره همگي مربوط به شخصيت هستند.
در مباحث پيش راجع به جسم چندین جلسه صحبت كرديم و گفتيم كه جسم بستر رشد است. جسم مثل گلداني است كه بستر رشد است طبق مخروط رشد. گفتيم امنيت فضاي رشد است و رشد در فضاي امنيت اتفاق مي افتد. شخصيت نمودار رشد است. شخصيت نشان مي دهد كه كودك يا انسان در چه مرحله اي از رشد است و يا در مسير رشد قرار دارد يا از مسير منحرف شده است.
ما يك علامت دروني داريم كه بدانيم در مسير رشد قرار داريم يا نه؟ اين علامت « آرامش دروني » و احساس خوشايند داشتن است. شخصيت علامت بيروني است كه به ما نشان مي دهد در مسير هستيم يا نه. شخصيت كودك يكي از دغدغه هاي مهم والدين است. پس طبق روال هميشه اول با فضاي آگاهي و ديدن صورت مسئله شروع مي كنيم و در آخر مبحث به فضاي دانايي و روش ها و چگونگي ها مي پردازيم. (ادامه دارد... )
#شخصیت {قسمت1}
[مباحث کودک متعادل ]
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 تربیت نسل مهدوی 🌹 قسمت (۶) 7. معرفی دوستان و فدائیان اهل بیت (ع) به فرزندان چهره ه
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
تربیت نسل مهدوی 🌹
قسمت(۷)
9. آموزش علم کلام
از آنجا که یکی از اصول دین، اصل امامت است، لازم است جهت تربیت نسل مهدوی و امام زمانی، فرزندان را با مجموعه عقاید دینی از جمله امامت آشنا ساخته و آنان را آموزش دهیم.
قرآن کریم لقمان حکیم را به عنوان یک پدر الهی که به آموزش اندیشه ی صحیح دینی فرزند خود همت می گمارد، معرفی کرده و می فرماید:
(و اذ قال لقمانُ لابنه و هُوَ یَعِظُهُ یا بُنَیَّ لاتُشرِک بالله ِ إنَّ الشِّرکَ لَظلمٌ عظیم.) (7)
« و زمانی که لقمان، فرزندش را موعظه می کرد و می فرمود:
ای فرزندم به خداوند شرک نورز، زیرا شرک، ظلمی بزرگ است.»
همچنین امیرالمؤمنین علی (ع) در نامه ی 31 نهج البلاغه در مقام آموزش و تربیت فرزند خویش، بخش هایی از نامه را ویژه ی پرداختن به تربیت دینی و آموزش اندیشه ی دینی قرار داده و به طرح مباحث اعتقادی از توحید تا معاد می پردازد.
10. آموزش چگونگی توسل به اهل بیت (ع) بویژه امام زمان (ع)
آموزش زیارات و ادعیه های اهل بیت (ع) مانند زیارت جامعه کبیره، زیارت عاشورا و یا دعای عهد، دعای ندبه و دعای توسل و... از جمله راههای علمی جهت آموزش فرزندان بر محبت اهل بیت (ع) است.
آموزش مناجات هایی که از ناحیه ی مقدس ائمه (ع) برای ارتباط با خدا وجود دارد، مانند: مناجات خمسه عشر، دعای صحیفه ی سجادیه، دعای کمیل و... آموختن رعایت ادب در هنگام برده شدن نام معصومین (ع) بویژه نام مبارک امام زمان (ع) (قائم)، آموختن طریقه نوشتن نامه (عریضه) به پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) و بویژه امام مهدی (ع) و طریقه ی راز و نیاز با ایشان و کسب معنویت و عنایت از ناحیه ی آنها، آموزش اعمال مستحبی به نیابت از اهل بیت (ع) و صدقه دادن برای امام زمان (ع)، همه و همه از راهکارهای آموزشی ارتباط با اهل بیت (ع) محسوب می شوند.
ادامه دارد ان شاءالله ...
#تربیت_نسل_مهدوی
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
👨🏻🏫 قانون 21/90
🔹21 روز طول میکشد تا بتوانید یک عادت جدید در خودتان ایجاد کنید.
🔹 90 روز طول میکشد تا بتوانید یک سبک زندگی جدید برای خودتان ایجاد کنید.
💥پس از همین امروز شروع کنید. تغییرات کوچک را در برنامهی زندگی خود آغاز کنید و این تغییرات را به مدت 90 روز ادامه دهید تا شاهد تأثیر و نتیجه آن در تمام طول زندگیتان باشید!
✍ قاسم حیدری
آموزش مهارتهای فردی