❌از تفکرات منفی درباره خود جداً بپرهیزید!
🔷اگر عادت دارید دائم بر روی کمبودهای خودتان تاکید کرده و نقاط ضعف خود را بشمارید، این عادت مخرب را کنار بگذارید و به جنبه های مثبت خود (که بسیار زیاد هم می تواند باشد) فکر کنید .
🔶هنگامی که بیش از حد از خود انتقاد می کنید، اعتماد به نفس خود را از دست می دهید.
✅راه حل ساده است:
🔷هر روز ۳ کار یا رفتاری که انجام داده اید و موجب رضایت و شادی شما شده است را بر روی کاغذ بنویسید.
🔶درباره یک نکته یا حرکت یا رفتار مثبتی هم که داشته اید فکر و برای خود یا اطرافیان بازگو کنید.
🔷بدانید نیازی نیست که انسانی کاملی باشید، مهم این است که در مسیر تعالی و کمال گام بردارید.
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
#خانمها_بدانند
🍃 چه لباسی همسرم را جذب می کند؟
👈 لباس های تحریک کننده قطعا" با لباسهای راحت و گشادی که خیلی از خانمها ترجیح می دهند در خانه بپوشند تفاوت دارد
👈 دامنهای تنگ و کوتاه یا دامنهایی با چاک هایی که تا بالای ران می رسند، تاپهایی با یقه باز، لباسهای حریر بدن نما یا پیراهنهای دکمه داری که دکمه های بالایی آنها بسته نشده اند، از جمله لباسهای تحریک آمیز محسوب می شوند
👈 این لباسها را بیشتر از جنس های لطیف و براق مانند: لنین، ابریشم، ساتن و بافتهای ظریف مشابه انتخاب کنید
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
# تربیتی :
🍃🌸ما يك نمو جسمي ( نباتي يا حيواني) داريم و يك رشد معنوي يا الهي داريم. ذهن محلي است كه اين دو را به هم متصل و هماهنگ مي كند و اتاق فرماندهي رشد است. براي رشد معنوي و رشد ذهني نياز به نمو جسمي داريم كه در پنج نشست دوم راجع به آن مفصل صحبت كرديم. از اين مبحث وارد حيطه اي مي شويم كه رشد معنوي يا ذهني است. عامل اصلي رشد معنوی، #امنیت است.
🍃🌸در حقيقت جسم براي نمو نياز به مراقبت دارد ( تغذيه، تنفس، استراحت و نظافت) حالا مي خواهيم وارد فضاي ذهن شويم و ذهن براي رشد معنوي نياز به امنيت دارد.
🍃🌸 در اين لحظه اي كه با شما صحبت مي كنم امنيت مهمترين مسئله ي جامعه ما است. تجربه 30 ساله ي من، مرا به اين نكته رسانده است كه ريشه بسياري از مشكلات ما عدم امنيت است.
🍃🌸طبق نظريه مزلو اولين نياز هاي انسان نياز هاي زيستي و معيشتي هستند و دومين نياز امنيت است. اگر نيازهاي زيستي تآمين نشوند بر روي احساس امنيت تأثير منفي خواهد گذاشت، اگر نيازهاي زيستي نوزاد به موقع تأمين نشوند او احساس ناامني خواهد كرد و نسبت به دركي كه از كل دارد بي اعتماد خواهد شد.
🍃🌸من عقيده دارم كه مهمترين و اولين نياز انسان امنيت است پس روي اين موضوع وقت زيادي خواهيم گذاشت چون ناامني كودكان معضل جامعه ما است و در اكثر مشاوره هايي كه با والدين داشته ام اين مطلب ثابت شده است.
🍃🌸عدم مراقبت، جسم را آزار ميدهد و عدم امنيت، روح را آزار مي دهد. ما در نشست سوم از سه دركي كه انسان از خودش پيدا مي كند صحبت كرديم:
_درك مقصر (همیشه خودش رامقصر میداند و سرزنش می کند)
–مظلوم (همیشه دیگران را مقصر میداند و دائم غُر می زند)
مسئول (نه خودش را مقصر می داند و نه دیگران را و مسوولانه رفتار میکند)
گفتيم اين سه، درك از خود است.
🍃🌸و حال اضافه مي كنيم كه امنيت درك از محيط است. انساني كه درك مقصر يا مظلوم از خودش دارد از محيط هم درك نا امني دارد. و در نتيجه رفتاري را مي كنند كه ناشي از كمبود امنيت و مقصر بودن يا مظلوم بودن است.
#امنیت {قسمت1}
[مباحث کودک متعادل استاد سلطانی]
منبع نوردیده
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
❇چه کار کنیم اضطراب روز اول مهد یا مدرسه در بچهها کم بشه؟
🔻درباره فعالیتهای مهد/مدرسه باهاش صحبت کنیم🔻
🔸یکی از ریشههای ترس از مهد یا مدرسه اینه که بچهها نمیدونن دقیقا قراره اونجا چه اتفاقی بیفته. برای همین توضیحاتی که ما از قبل درباره فعالیتها بهشون میدیم تا حد زیادی میتونه به کاهش استرس کمک کنه.
▪اینکه بچهها بدونن قراره چه اتفاقی بیفته، بهشون احساس امنیت میده. حتی وقتی میخواید ببریدشون دکتر، اگر از قبل فرایند ویزیت شدن رو براشون توضیح بدید، خیلی به آرامش و احساس امنیتشون کمک میکنه.
▫با بچهها درباره مهد و مدرسه حرف بزنید. باهاشون معلمبازی کنید و درشون اشتیاق به مدرسه/مهد رفتن رو ایجاد کنید.
#کلاس_اولی_ها
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
🍃🌸وظیفه والدین این است که به فرزندان راست گفتن، خوب و مهربان بودن را در عمل و نظر یاد بدهند !
🍃🌸در غیر این صورت، اگر والدین در بالا بایستند و فرمان بدهند و انتظار داشته باشند که کودکان آنها را اجرا کنند
🍃🌸کودکانی که آن فرمان ها را نمی فهمند و نمی توانند بپذیرند و نمی پسندند، اگر آنها را اجرا کنند دچار درگیری و وارد فاز اضطراب و نگرانی می شوند و مسائل زندگی برایشان بسیار سخت و مشکل می شود.
💠منبع نوردیده
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
✍💎
اينجا، بعضى ها زندگى نمى كنند
مسابقهٔ دو گذاشته اند!
میخواهند به هدفى
در افق دور دست برسند
در حالی كه نفس شان به شماره افتاده.
مى دوند و زيبايى هاى اطراف خود را نمى بينند.
آن وقت روزى مـى رسد
كه پير و فرسوده هستند
و ديگر رسيدن يا نرسيدن به هدف
برای شان تفاوتى ندارد!
👤 جين وبستر
📚 بابا لنگ دراز
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
# تربیتی : 🍃🌸ما يك نمو جسمي ( نباتي يا حيواني) داريم و يك رشد معنوي يا الهي داريم. ذهن محلي است كه
#تربیتی:
🍃🌸 مرز بسيار باريكي بين درك و احساس وجود دارد. احساس يك سيستمي است كه با انسان خلق مي شود و يك سيستم هشدار دهنده است. احساسات به ما مي گويند كه وضع ما چگونه است. مثل اتاق كابين خلبان كه پر از درجه و عقربه است و هر كدام نشان مي دهند كه كجامشكل وجود دارد.
🍃🌸وقتي انگشت شما با چاقو خراش برمي دارد چه كار مي كنيد؟ درد تان مي گيرد. درد را در كجا احساس مي كنيد؟ مغز پيام را مي گيرد و به سيستم احساسات آدرس انگشت را مي دهد. بعد ما ضد عفوني و پانسمان مي كنيم. مغز همچنان در حال ارسال پيام تا بهبودي است. در سيستم احساس ما درد يك حس است اما در جسم.
🍃🌸عين اين قضيه در روح ما هم هست. روح وقتي در عذاب است و آسييب مي بيند در سيستم احساسي كه در مغز ما وجود دارد منعكس مي شود. درك يك وضعيت است و احساس اعلام يك وضعيت. در مورد جسم ما خيلي ملموس متوجه مي شويم چون عينيت دارد ولي در مورد روح چون شناخت نداريم و علم هم در اين مورد كار نكرده است، آدرس ها را متوجه نمي شويم.
🍃🌸در نتيجه مشكل روحي را ما مشكل عاطفي مي بينيم و نياز روحي را نياز عاطفي مي شناسیم. درست مثل اين كه انگشت دست راست مان زخم شده ما مي رويم انگشت پاي چپ مان را پانسمان مي كنيم خوب اصلاً ربطي نداره. روح ما يك جايي عذاب مي بيند و اذيت مي شود و درد را منعكس مي كند ولي ما نمي دانيم بعد ادعا مي كنيم كه خلأ عاطفي داريم و نيازهاي عاطفي مان را دريافت نكرده ايم. من درك ناامني از خودم دارم بعد آدرس اشتباه مي دهم و ميگم" همسرم به من محبت نمي كند، مرا درك نمي كند"خوب چه ربطي داره انگشت دستت زخم شده چرا انگشت پايت را آدرس ميدي.
#امنیت {قسمت2}
[مباحث کودک متعادل]
منبع نوردیده
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
۱۵۰۸-- شنبه ۹۸/۶/۲۳
(چرا؟ و راستی چرا؟!)
چرا هرکجا نشسته هستید حرفهای عقده ای و یا حتی عقیده ای خود را بدونِ توجه به ارزشهای انسانهای دیگر بیان میکنید.
با عقده خود تن لرزش برای دیگران و اطرافیان بوجود میآورید.
با عقده خود برعقیده دیگران میتازید.
در فضای غیر مسیر خدا امر بمعروف و نهی از منکر وجود ندارد پس چرا خود را از چشمِ اجتماع میاندارید.
حیف است شما انسان هستید و دارای کرامت میباشید.
ودیگران نیز دارای کرامت هستند.
هیچ عاقلی کار بیهوده نمی کند.
اگر حرف زدن را دوست دارید خُب، مطالعه اجتماعی، مطالعه تاریخی، مطالعه علمی بکنید وحرف بزنید.
حتما باید به عقیده مذهبی انسانها کار داشته باشید.
کار سیاسی مملکت را به کار خدا گره میزنید و........
این کار، هرگز شایسته شخصیت شما نیست.
سنگ باندازه خود سنگینی دارد.
E--Golshan
👌آدمها به سه دليل پشت سرت حرف ميزنند:
🔷١- وقتى نميتونن به سطح تو برسن
🔶٢- وقتى چيزی كه تو دارى رو ندارن
🔷٣- وقتى که ميخوان سبک زندگى تو
رو تقليد كنن اما نميتونن...!!🍃
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
#تربیت_دینی
بعضی از خانوادهها، مذهبی هستند، ولی بچه هایشان زیاد به امور دینی و رفتار اسلامی مقید نیستند و در واقع پدر و مادر نتوانستهاند آنها را متدین بار بیاورند.
غالباً علت این وضعیت این است که بچه ها از پدر و مادر رفتار خوب و مؤمنانه دیدهاند،
👈اما #مبارزه_با_هوای_نفس مشاهده نکردهاند.
⚠️ این موجب میشود بچهها تصور کنند پدر و مادر چون علاقه به رفتار مذهبی داشتهاند اینگونه رفتار کردهاند، پس خودشان هم طبق دوستداشتنیهایشان عمل میکنند؛ و لذا نتیجۀ تربیت خراب از آب در میآید.
✔️ باید به بچه ها مبارزه با هوای نفس را یاد دهیم و تجربۀ مخالفت با تمایلات را انتقال دهیم، نه اینکه صرفاً رفتار مؤمنانه را نمایش دهیم.
⏪ در نمایش مبارزه با هوای نفس، مثل غالب موارد دیگر، #نقش_مادر در تأثیرگذاری تربیتی بیشتر است.
یعنی اگر از مادر مبارزه با هوای نفس و #صبر_در_ناملایمات دیده شود، اهمیت بیشتری دارد.
#استاد_پناهیان
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
#اصل_تغافل
در دوره معصومین ( علیهم السلام) وقتی افراد یک گناهی می کردند، نزد امام می آمدند و اعتراف به گناه خود می کردند. در ابتدا حضرت قبول نمی کردند و می فرمودند: تو فکر می کنی این گناه را کردی؛ اشتباه می کنی تو این کار را نکردی.
اما بعد از این که شخص گنهکار دوباره به گناه خودش اعتراف می کرد حضرت می فرمودند: توبه کن. این یک مشکلی است بین تو و خدا. نیازی نیست به ما بگویی.
👈یکی از اصول تربیتی، #تغافل است.
نه تنها دنبال مچ گیری فرزندمان نباشیم بلکه اگر اشتباهی از او دیدیم ابتدا با تغافل عزت نفس او را حفظ کنیم و بعدا بصورت عملی و با ارائه راهکار مناسب وی را متوجه اشتباهش نموده و به راه صحیح راهنمایی کنیم.
(استاد صادقی)
💠منبع نوردیده
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
✅چکار کنم فرزندم به حرفم گوش کند:
نجوا کردن
🍃🌸اگر شما به همه مطالب قبلی این کانال عمل کرده اید و بچه هایتان هنوز به حرف تان گوش نمی دهند این راه حل را امتحان کنید.
🍃🌸بچه ها همیشه به این نتیجه می رسند که سرشان فریاد کشیده می شود. پایین آوردن صدا تا حد یک نجوا دقیقا برخلاف آن چیزی است که آنها انتظار دارند و این منتج به پیامد جدید جالبی برایتان خواهد شد.
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
#تربیتی: 🍃🌸 مرز بسيار باريكي بين درك و احساس وجود دارد. احساس يك سيستمي است كه با انسان خلق مي شود و
🍃🌸احساس، منعكس كننده حالت هاي روحي است. امنيت را اگر نشناسيم آدرس اشتباه خواهيم داد. اگر ما احساس ناخوشايند داريم يعني يك جايي از روحمان در حال اذيت شدن است.
🍃🌸به قول مولوي يك روز پرنده اي در آسمان پرواز مي كرد شكارچي به سايه اش تيراندازي مي كرد و دنبال سايه ي پرنده مي دويد. درست كاري كه ما با روح مان مي كنيم. روح مان توي آسمان پرواز مي كند سايه اش روي احساس مان افتاده بعد ما به دنبال سايه مي دويم و مي خواهيم سايه را درست كنيم.
🍃🌸وقتي از مادرها مي پرسم شاد هستيد يا نه اذعان مي كنند كه خيلي؛ در روز ساعت ها آهنگ مي ذارم و مي رقصم. چه ربطي دارد؟ مرغ توي هوا مي پرد ما دنبال سايه اش مي دويم.
🍃🌸امنيت يك درك است. درك در ناخودآگاه ما است. احساس در ذهن آگاه ما است و رفتار هم بر پايه ي ذهن آگاه است.
🍃🌸در حقيقت درك نا امني و مقصر و مظلوم از ناخودآگاه ما كه در كودكي شكل گرفته است، مي آيد. يعني از زماني كه ذهن و ناخودآگاه شكل مي گيرد ما ناامن مي شويم بعد در بزرگسالي و در رفتار و بخش آگاه دنبال دليل ناامني مي گرديم و اشاعه اش مي دهيم به جامعه و معيشت و .....كه اين كار در بخش آگاه ذهن صورت مي گيرد و ما اول مظلوم مي شويم و درك مظلوم از خودمان پيدا مي كنيم بعد دنبال ظالم مي گردیم. اولين ظالم هم كيست؟ آقايان و شوهران.
🍃🌸به همين دليل است كه در جامعه ما اكثريت خانم ها مظلوم هستند. امروز دختران ما درك مظلوميت از خود را دارند تا وقتي ازدواج نكرده اند ظالم پدر و مادر هستند زماني كه ازدواج كردند ظالم ميشه همسر.
#امنیت {قسمت3}
[مباحث کودک متعادل]
منبع نوردیده
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
#تربیت_کودک
🚫 فاجعه ای به نام چند تربیتی شدن فرزندان:
زمانی که فرزند شما متوجه می شود که بین والدینش هماهنگی وجود ندارد. به اين نتيجه می رسد که چيزی به اسم درست و غلط وجود خارجی ندارد.
به عنوان مثال ، مادر می گوید : نميتونی بستنی بخوری.
پدر می گوید : بعد از غذا می تونی بستنی بخوری
مادربزرگ می گوید : عزيزم بيا الان بستنی بخور
🔹بهتر است همه افراد يک اشتباه مشترک انجام دهند، اما هر کدام ساز جداگانه نزنند.
کودکان و نوجوانانی که با روش های غیر هماهنگ والدین بزرگ می شوند ، هرگز پایبندی به قانون را نخواهند آموخت .
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
هدایت شده از کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
در مشکلات و اتفاقات مختلف،
بجای اینکه دنبال مقصر باشیم
به دنبال نکته مثبت
و حکمت پنهان در آن مسئله، بگردیم
بدون شک در هر مشکلی درسی وجود دارد که باید بیاموزیم ✌️
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
❇چه کار کنیم اضطراب روز اول مهد یا مدرسه در بچهها کم شود؟
🔻احساسات او را انکار نکنید!🔻
▪خیلی از ما برای آروم کردن بچهها، از جملههایی مثل «این که ترس نداره» یا «این که گریه نداره» استفاده میکنیم و انتظار داریم با این جمله بچه نگرانیش رفع بشه. اما این جملهها اثر خوبی در بچه نداره.
▫چون ما با انکار اون چیز ترسناک یا اون موقعیتی که ایجاد نگرانی میکنه، در واقع احساسات فرزند رو نادیده گرفتیم یا مورد تمسخر قرار دادیم و باعث میشه کودک تصور کنه ما هیچ درکی از موقعیتش نداریم. این مسئله میتونه ترس و اضطراب کودک رو بیشتر کنه یا حتی به عصبانیتش منجر بشه.
▪اگر بچه میگه از چیزی میترسه، نگرانه یا احساس درد میکنه، قدم اول، همدلی با اونه: «تنهایی مدرسه رفتن ترس داره. میدونم.» بعد از این سعی کنید باهاش برای پیدا کردن راههای رفع نگرانی یا ترسش با هم صحبت کنید و از خودش کمک بگیرید.
⚠دقت کنید که قبل از اینکه بچه احساس منفیای از خودش نشون بده، از این جملهها استفاده نکنید! فقط برای همدلی.
✅احساسات بچهها رو، هر چیزی که هست، به رسمیت بشناسید، باهاشون همدلی کنید و از خودشون برای رفع اون احساسات کمک بگیرید.
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
آیا به کسی که در خانواده ای لاابالی تربیت شده است می توان امید به رستگاریش داشت ؟ استاد محمد علی عزیزی.mp3
2.16M
🔒آیا به کسی که در خانواده ای لاابالی تربیت شده است می توان امید به رستگاریش داشت ؟
🔓 پاسخ توسط استاد : محمد علی عزیزی
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛
#رفاه_مانع_رشد
🍃بعضی از پدرها برای اینکه فرزندشان سختی نکشد همه کارهای فرزندشان را انجام می دهند، هرچه می خواهد می خرند
🍃میگویند ما خیلی سختی کشیدیم بچه هامون دیگه نکشن
🍃پدر ومادر عزیز اگر شما الان زندگی خوبی دارید و موفق هستید بخاطر اون سختی ها وسخت کوشی ها بوده
رفاه مانع رشد است.
┏━━━🍃🥀━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🥀🍃━━━┛