✅ وای بر پدر و مادرانی که در ۷سالِ اول به بچه ثابت نمیکنند «عاشق او هستند!»
✅ مادر مثل توپپخشکنِ تیم، در خانه باید «محبت» پخش کند
🔻 آخرین آمادگی برای ظهور؛ اصلاح مدیریت در جامعه و خانواده (ج۹)-۳
🔹 در مدیریت خانواده هم محبت، اصل است. در هفتسال اول که بچه دارد خودش را پیدا میکند، به پدر و مادر فرمودهاند که مثل غلامِ او باشید تا او بفهمد ارباب است! (وسائلالشیعه/۱/۴۷۶)
🔶 وای بر مامان و باباهایی که در هفتسال اول به بچه ثابت نمیکنند که عاشق او هستند! درحالیکه بچه در این سن، باید آخرِ کیف باشد!
🔹 برخی از مادرها مدام به بچه میگویند «دیگر دوستت ندارم ها!» چرا بچه را تهدید میکنی؟! خُب این بچه یادش میماند و میگوید «من موجودی هستم که بههمین سادگی، مادرم میتواند من را دوست نداشته باشد!» این را به بچهات نگو. منّتش را بکش! مثلاً اینطوری بگو: «من که تو را دوست دارم، این کار را نکن...» مدام به او بگو دوستت دارم، بگذار این بچه، وجودش پُر بشود.
🔶 حضرت امام(ره) میفرمود: بچهای که تحت تربیت مادر نباشد، محبت مادر را نچشد، عقده پیدا خواهد کرد. این عقدهها منشأ همه مفاسد است. دزدیها از این عقدهها پیدا میشود؛ آدمکشیها از این عقدهها پیدا میشود؛ خیانتها از این عقدهها پیدا میشود (صحیفه امام/ج۷/ص۴۴۵)
🔹 در خانواده نهتنها باید به خانم محبت بشود، بلکه خانم و مادر خانواده، مثل توپپخشکنِ تیم است؛ در وسط خانه محبت پخش میکند، خانم در برخورد با بچهها، نباید حالت حقوقی به خودش بگیرد و مثل فرماندهها رفتار کند، بلکه باید دلبری کند! مثلاً به بچهها بگوید: «بچهها، اگر این کار را بکنید من دلم میسوزد» و بابا هم به بچهها یاد بدهد که «دل مامانتان را نشکنید» اینها اساس خانواده است.
🔶 پدر و مادرهای محترم! بچهها از روی الگوی شما «امامت» را میفهمند، از روی الگوی مهربانی مادر، میفهمند که امام مهربان است، از روی الگوی مهربانی مادر میفهمند که خدا مهربان است و حسنظنّ به خدا پیدا میکنند.
علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۷
#تربیتی
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
💠راهکارهای برای کاهش #لجبازی کودک
🔷۱-تکرار بیش ازحدتوصیه، کودک را لجباز می کند.
🔶۲- بجای توصیههای دستوری از توصیههای خبری استفاده کنید.
🔷۳-خواستههای موجه کودک را پاسخ دهید.
🔶۴- به کودکانتان توجه بیشتری داشته باشید.
🔷۵- سرزنش کردن بیش ازحدکودک، او را لجبازتر میکند
🔶۶- به فرزندانتان حق انتخاب دهید.
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
۱۵۱۹--چهارشنبه ۹۸/۷/۳
(مغز شب!)
تصمیم بگیریم که از مغز شب استفاده کنیم و هرگز این نعمت عظیم را از دست ندهیم.
مغز شب که حدوداً ساعت ۱۰/۵، ۱۱ شب است تا حدود ۵ صبح که این زمان برای انسانهای معمولی فقط وفقط جهت خواب میباشد ولاغیر.
خواب دارای سه نقش اصلی است.
۱. رفع خستگی روز قبل
۲. استراحت دادن بیشتر اعضاء بدن ازجمله چشم و پا و......
۳. گرفتن انرژی جهت روز بعد.
مشخص بودنِ زمانِ خواب و بیداری از اهمیت خاصی برخوردار است این چرخه خواب را هرگز برهم نزنید. تامکینز درون شما نظمی را می طلبد.
برای بهره گیری از آن هرگز نباید از آن عدول کرد.
خواب با رابطه یک دوره دامنه تناوب سینوس هماهنگ میشود آنرا از آهنگ مسیرش منحرف نکنیم. ضمناً باید دانست که از دست دادن یک ساعت ازخوابِ مغز شب ممکن است با سه ساعت خواب روز جبران نگردد. گول باز بودن چشم را نخوریم، بیدار بودن مغز مهم تر از بیدار ماندن چشم است.
E--Golshan
👌حرفهايى كه به فرزندتان يا در مقابل او به همسرتان ميزنيد تبديل به صداى درونى او براى همه عمر خواهد شد.
👌مراقب حرف هاى خود هنگام عصبانيت باشيد.درست است كه حرف هاى شما تنها از روي خشم و براى تخليه احساسات منفى شماست اما در ذهن فرزندتان حك خواهد شد.
✅حرف هاى شما بزرگترين يادگارى شما براى فرزندتان خواهد ماند. به گونه ايى صحبت كنيد كه انعكاس صداى شما در آينده باعث خوشبختي و پيشرفت فرزندتان بشود.
رویا نوری
💠منبع روانشناسى كودك
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛