اکبر جوجه با سس مخصوص به سبک《خاتون》
اول از همه برای داشتن یه اکبر جوجه خوشرنگ و خوشمزه
باید دل رو به دریا بدی و روغن رو زیاد بریزی🤌
حالا مرغ باید حداقل یه روز کامل درون شیر و زعفرون مزه دار کنید
____
بعد از اون مرغ را با نمک فلفل سیاه پیاز و زعفران مخلوط کنید حدود ۳ تا ۴ ساعت استراحت بدید
____
بعد از استراحت درون قابلمه ای روغن و بهمراه کره بریزید و مرغ و داخلش بزارید،روغن تقریبا تا سطح مرغ بیاید(از روغن سرخ کردنی استفاده کنید،که بعدش بتونید از صافی ردش کنید تو غذاهای دیگه استفاده کنید)
بعد حرارت و کم کنید،تقریبا تا ۲ ساعت زمان میبره سرخ و برشته بشه،در حین این ۲ ساعت روی سطح مرغ آب زعفرون غلیظ بریزید
تا مرغ خوشرنگ بشه
(من مثل رستوران از روغن زیاد استفاده کردم به این علت کامل برشته و یکدست رنگ گرفته،اگه خواستید روغن کم استفاده کنید،بعد از اینکه مرغ پخته شد داخل فر بزارید تا برشته بشه)
____
برای سس اکبر جوجه:
رب آلوچه بهمراه رب انار با کمی کره تفت دادم اگه ترش بود کمی شکر بریزید چند قاشق آب هم اضافه کردم تا از سفتی در بیاد در آخر هم بهش گردو نیم کوب اضافه کردم
روی مرغ سرو کردم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_شیر_موز_ژله_ای
به ازای هر پیمونه شیرموز ، یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نیاز دارین که با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری شده . توی دو مرحله به همراه مایه شیرموز ، ژله دلخواه نگینی خورد شده ریختم .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_دانمارکی
مواد لازم برای کیک:
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک پیمانه
ماست یک پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
آرد سفید دو پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
پودر هل یک قاشق چایخوری
زعفرون دمکرده یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای كرم داخل کیک مثل كرم پيراشکی :
يك پيمانه شیر (آب)
يك پيمانه شكر
نصف پيمانه آرد
یک چهارم قاشق چايخوري وانيل
طرز تهیه:
ابتدا کرم داخل کیک رو آماده میکنم كه از دما بیفته . به اين ترتیب كه همه مواد رو بجز وانيل مخلوط کرده و روي گاز با شعله ملايم میذارم و مرتب هم میزنم تا مثل فرنی ، غليظ بشه و بوی خامی آرد بلند بشه و اصطلاحا آرد بپزه . آخر هم وانيل رو اضافه کرده و از روی حرارت بر میدارم . چون وانیل اگه حرارت بخوره ، تلخ میشه . تا کرم از دما بیفته ، کیک رو آماده میکنم . تخم مرغ ، شکر و پودر هل را حدود پنج دقیقه با دور تند همزن هم میزنم تا کاملا کرم رنگ ، حجیم و کشدار بشه . حالا به ترتیب ماست ، روغن و زعفرون رو اضافه کرده و مجدد در حد یکدست شدن مواد با دور کند میزنم . نهایتا آرد و بکینگ پودر حداقل سه بار الک شده رو اضافه و در حد مخلوط شدن ، با همزن دستی ، هم میخوره . قالب دلخواه رو با روغن جداکننده چرب کرده ( یا کاغذ روغنی گذاشته ) و نصف مایه کیک رو میریزم و بعد کرم آماده شده با کمک قیف پلاستیکی وسط مایه کیک ریخته میشه ( طوری که دورش خالی باشه ) و در آخر نیمه دوم مایه کیک رو ریخته و روش رو صاف میکنم . توجه داشته باشین که کرم داخل کیک نه خیلی شل باشه که داخل مایه کیک نفوذ کنه و نه خیلی سفت که ته نشین بشه و بعد از پخت ، وسط کیک قرار نگیره . نهایتا داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود پنجاه دقیقه میپزه . چون دمای فرها متفاوته ، بعد از نیم ساعت چک کنین . کرم داخل کیک ، بعد از پخت و خنک شدن کیک ، بسته میشه . پس نگران شل بودنش حین پخت کیک نباشین .
روی کیک رو با گاناش ، خلال پسته و گل محمدی تزئین و سرو کردم .
پیشنهاد میکنم حتماااا تستش کنین.
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
حلوا سنتی زعفرانی.....ابتدا دو لیوان آب و نصف فنجان گلاب(یک چهارم لیوان) و یک و نیم لیوان شکر (اگه شیرین تر دوست داشتید تا دو لیوان بریزید ولی این میزان عالیه)باهم مخلوط و رو حرارت متوسط قرار میدیم تا شکر کامل حل بشه و بعد دوسه قاشق زعفران دمکرده ریخته چند دونه هل ریخته و از حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم.....
داخل تابه ای دو لیوان آرد رو با حرارت ملایم حدود سی الی چهل دقیقه تفت میدیم تا خامی آرد از بین برود(با حرارت ملایم تفت بدید تا تغییر رنگ نده و نسوزه)و بعد بیست گرم کره و یه لیوان روغن مایع ریخته و مجدد حدود ده دقیقه تفت داده و نصف قاشق چایخوری پودرهل ریخته و بعد شربت رو کم کم اضافه وسریع و تند تند همزده تا مواد بخورد هم برود و آرد گلوله گلوله نمونه( فقط احتیاط کنید که دستتون نسوزه) و بعد از حرارت برداشته و تابه رو تکون میدیم مدل گهواره ای تا حلوا یکجا جمع بشه و بعد داخل ظرف سرو کشیده و تزیین و نوشجان....
دوست داشتید میتونید مواد داخل قیف ریخته و با ماسوره دلخواه داخل نان تارت یا دیس ریخته و تزیین و نوشجان...
اگه زعفران بیشتر بریزید طلایی تر میشود...
برا نوع شکلاتی هم کمی پودر کاکایو میریزیم و قشنگ مواد باهم مخلوط تا یکدست بشه و حلوامون شکلاتی بشه...
فقط یه نکته راجب میزان روغن بگم، چون آب خوری آردها باهم متفاوت هست،روعن وقتی اصافه کردید باید مواد حالت رقیقی داشته باشه ب اصطلاح روان باشه ،اگه دیدید کمی سفت هس حدود دوسه قاشق روعن یا سی گرم کره اصافه کنید..
امروز یکم آرد رو زیاد تفت دادم تا رنگش مات بشه...
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_خامه_پنیری
دوستای خوبم ، قبل از هر چیز یه توضیح کوتاه در مورد خامه پنیری بدم ... چند روز پیش که برای مهمونی خواهرم چیزکیک درست کرده بودم ، کمی از مایه پنیری اضافه اومد . چون پودر ژلاتین نداشت ، باهاش کیک پختم . بخاطر اینکه پنیر ماسکارپونه زیاد در دسترس نیست ، من اکثرا از پنیر لبنه آنا استفاده دارم . نسبت پودر قندی هم که برای مایه پنیری چیزکیک میزنین ، بستگی به ذائقتون داره ، البته طوری باشه که نمکی بودن پنیر رو هم احساس کنین . این کیک پنیری به حدی خوش طعم و بافته که از خوردنش سیر نمیشین . بافتی فوق العاده پوک و سبک و عاااالی داره..
و اما رسپی ...
موادلازم :
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره.
تخم مرغ سه عدد
آرد سفید یک پیمانه
شکر نصف پیمانه
خامه پنیری دویست گرم
وانیل یک پنس
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
روغن مایع نصف پیمانه
طرزتهيه:
تخم مرغ ، وانیل ، شکر رو با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . بعد به ترتیب ، روغن و خامه پنیری را اضافه کنید و خوب با همزن بزنید . حال همزن رو کنار گذاشته و آرد و بکینگ پودر حداقل سه بار الک شده رو اضافه و مخلوط کنید و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت حداقل چهل دقیقه بپزید . چون دمای فرها متفاوته بعد از نیم ساعت چک کنید .
نوش جونتون عزیزانم.😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر