eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
8.8هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
بورک گوشت و قارچ خمیر بورک اماده پنیر پیتزا نمک،فلفل، اویشن ،رب فلفل دلمه نگینی تفت داده پیازنگینی تفت داده قارچ نگینی تفت داده گوشت چرخکرده تفت داده سیب زمینی نگینی تفت داده کنجد و زرده تخم مرغ برای رومال همه مواد رو باهم تفت میدیم، رب نمک فلفل رو اضافه میکنیم یه تفت میدیم و خاموش میکنیم بعد از خنک شدن مواد تفت داده شده رو روی خمیر بورک میریزیم پنیر پیتزا روش میریزیم و رول میکنیم بعد رومال میزنیم و داخل فر میگذاریم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
حلوای عربی اول شهد حلوا رو آماده میکنیم ۱ و نیم لیوان شکر ۱ و نیم لیوان آب نصف لیوان کمتر گلاب هل و زعفرون دم کرده به میزان لازم همه ی موادو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه نیاز به قل زدن و جوشیدن نیست بعد کنار میذاریم تا خنک بشه ۱ لیوان آرد و نصف لیوان نشاسته ی ذرت رو داخل تابه الک کرده و با حرارت کم تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و تغییر رنگ بده کنار میذاریم تا آرد کمی خنک بشه یک لیوان شیر خشک قنادی شیرین رو حتما الک کرده و به آرد اضافه میکنیم و تفت میدیم شیرخشک خیلی زود میسوزه و گوله میشه پس حتما حتما باید الک بشه بعد یک لیوان سرخالی مخلوط کره و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و یکم دیگه تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسه بعد شهد حلوا رو طی سه مرحله به آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که حلوا از کناره ها جدا و وسط تابه جمع بشه داخل ظرف دلخواه سرو و تزیین میکنیم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
قلیه_مرغ نگم چه عطری و طعمی داره حتما امتحانش کنید 😋👌 گشنیز ۳۵۰ گرم شنبلیله ۱۰۰ گرم مرغ ۴ تکه عصاره تمر هندی ۲ لیوان نصف تمر هندی رو ۲ لیوان آب جوش روش بریزید و چنگ بزنید و از صافی رد کنید سیر رنده شده ۴ حبه پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد بزرگ آب جوش ۲ لیوان نمک،فلفل قرمز،فلفل‌ سیاه،زردچوبه به مقدار لازم سبزی دستور رو با دستگاه خرد کنید (حتما با دستگاه باشه ریز بشه کامل میتونید سبزی خورشتی هم بریزید ولی اینجوری طعمش بهتره ) پیاز های نگینی خرد شده رو با روغن تفت بدید تا سبک و کمی طلایی بشن سپس سبزی رو بهش اضافه و با حرارت ملایم بزارید کامل سرخ بشه تا رنگش تیره بشه سپس سیر و ادویه های دستور رو اضافه و یه کوچولو تفت بدید بریزید تو قابلمه تمر هندی رو با ۲ لیوان آب جوش مخلوط و صاف کنید سپس به سبزی ها اضافه کنید ۲ لیوان آب جوش هم بهش اضافه و درش رو ببندید و بزارید با حرارت خ ملایم بپزه تکه های مرغ رو با کمی اب بزارید کفش بالا بیاد و کامل آبکش کنید و بشورید و سرخ کنید و به سبزی اضافه درشو ببندید و بزارید با حرارت کم بپزه و جا بیفته نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: آرد سفید یا آرد گندم ۱و نیم لیوان آرد برنج نصف لیوان (کلا ۲ لیوان آرد داریم میتونید با هر نسبتی که دوست دارید از آرد برنج و آرد سفید استفاده کنید) آب ۱  لیوان شیر ۱ لیوان (کلا ۲ لیوان آب و شیر لازم داریم میتونید با هر نسبتی که دوست دارید شیر و آب بریزید مثلا کلا شیر یا کلا آب یا نصف نصف از هر کدوم یا ...) مواد میانی: گردو درشت آسیاب شده ۵۰ گرم(۶ قاشق غذاخوری ) شکر ۵۰ گرم (بهتره دانه ریز باشه)(۳ قاشق غذاخوری ) دارچین نصف قاشق چایخوری هل  نصف قاشق چایخوری (میزان مواد میانی سلیقه ایه میتونید مقدار مواد رو به دلخواه کم و زیاد کنید) همه را با هم مخلوط کنید طرز تهیه: آرد سفید، آرد برنج، شیر و آب رو داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه. بهتره یک ساعت بزارید استراحت کنه و بعد مواد رو از صافی رد کنید. مواد رشته آماده ست. برای ریختن رشته میتونید از شانه  مخصوص رشته خوشکار استفاده کنید یا  از لوازم قنادی بطری مخصوص ریختن رشته خوشکار رو تهیه کنید. یا  از بطری شیر استفاده کنید که خیلی کار باهاش راحته. در بطری رو بوسیله یه میله داغ سوراخ کنید و سوزن تلمبه (که میتونید از دوچرخه فروشی ها تهیه کنید) داخل سوراخها قرار بدید و با چسب قطره ای فیکس کنید یا اینکه به جای سوزن تلمبه از نی ساندیس یا گوش پاکن استفاده کنید به قطعات کوچک ببرید و داخل سوراخهایی که روی  در بطری ایجاد کردید قرار بدید. از تابه بزرگ استفاده کنید و کمی چرب کنید . بهتره بطری رو تکون بدید و مواد رو به صورت رشته های عمودی و افقی بریزید(باید حالت توری داشته باشه) بعد از چند ثانیه مواد خودش رو میگیره و به راحتی از تابه جدا میشه. بلافاصله رشته رو بپیچید، اگه خیلی طول بکشه رشته خشک میشه و موقع پیچیدن می شکنه. برای پیچیدن خوشکار یک قاشق مربا خوری از مخلوط  مواد میانی داخل رشته قرار بدید و دو طرفش رو خوب فیکس کنید تا موقع سرخ کردن باز نشه. رشته و خوشکار رو بعد از پیچیدن روی دستمال نخی تمیز بزارید تا کاملا خنک بشه. با این مقدار مواد حدود ۲۰تا رشته خوشکار بدست میاد. رشته خوشکار رو میتونید سه ماه داخل فریزر نگه دارید و وقتی یخش باز شد سرخ کرده و میل کنید. رشته خوشکار رو در روغن داغ سرخ کنید. میتونید به همین صورت میل کنید یا داخل شهد بندازید که خوشمزه تر میشه‌. شهد حتما باید داغ باشه ولی فرقی نداره رشته خوشکار سرد یا گرم باشه. میتونید رشته خوشکار رو سرخ کنید و تو یخچال بزارید و قبل از سرو بندازید داخل شهد داغ، یکی دو دقیقه داخل شهد بمونه کافیه. اگه خواستید نرمتر بشه کمی بيشتر بزارید بمونه ولی حواستون باشه خمیر نشه. شهد: آب ۱ لیوان شکر نصف  لیوان پودر دارچین نوک قاشق چایخوری شکر، آب و دارچین رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه. بعد زیرش رو کم کنید و ۲۰ دقیقه  اجازه بدید با حرارت ملایم بجوشه. اصلا لازم نیست که شهد غلیظ بشه همین که کمی سنگین بشه ،کافیه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
موادلازم: برنج نیم دانه نصف لیوان آب ۲ لیوان شیر ۳ لیوان نمک کمی شکر ۶ قاشق غذاخوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه ۲۰۰ گرم کره ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: برنج را چند ساعتی خیس کنید. داخل قابلمه بریزید.دو لیوان آب بریزید.کمی نمک بریزید.روی حرارت بزارید تا آب برنج خشک بشه.سپس شیر را اضافه کنید و بیست دقیقه با حرارت ملایم،زمان بدید تا کمی غلیظ بشه. شکر ،خامه صبحانه،گلاب،کره را اضافه کنید و بیست دقیقه دیگر با حرارت ملایم زمان بدید تا شیر برنج جا افتاده و غلیظ بشه. نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕