eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
12.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
بیسکویت……۲۰۰ گرم نوتلا…..۷۰ گرم شیر عسلی……۴ قاشق غذا خوری بادام زمینی…..۸۰ گرم کره…..۱۰۰ گرم طرز تهیه: بادام زمینی را داخل تابه بریزد و تفت بدید تا کمی طلایی بشه. بیسکویت پودر کنید.با کره که به دمای محیط رسیده مخلوط کنید.شیرعسلی و نوتلا را اضافه کنید.کمی مخلوط کنید.بادام زمینی را با هر وسیله ای که در دسترس دارید کمی خرد کنید.بعد به مواد اضافه کنید.خوب که مخلوط شد ،در دست به صورت توپک گرد کنید.شکلات تخته ای را روی بخار بزارید تا اب بشه.توپک ها را داخل شکلات بغلطونید بعد روی توری بزارید تا شکلات اضافش بریزه.وقتی کامل سفت شد ،روش شکلات تخته ای بریزد و با پودر پسته تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
یک عدد تخم مرغ رو به همراه نصف قاشق چایخوری وانیل با همزن دستی بزنین تا یکدست شه یک پیمانه شکر اضافه کنین و پنج دقیقه هم بزنین تا کرم‌رنگ بشه نصف پیمانه روغن نصف پیمانه آب بریزین و مخلوط کنین ( میتونین به جای آب ، شیر یا ماست بریزین) دو پیمانه آرد رو با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کنین در دو مرحله به مواد اضافه و یکدست کنین مواد رو سه قسمت کنین به قسمت اول یک قاشق غذاخوری کاکائو به قسمت دوم کمی زعفران دم کرده و یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه و یکدست کنین داخل ۸ عدد فنجون رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین،تا یک سوم یا نصفشون مواد بریزین داخل قابلمه بچینین و تا نصفه فنجون ها آبجوش بریزین در قابلمه رو با دم کنی ببندین و روی حرارت متوسط بذارین بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین، اگه خمیر به سیخ نچسبید آماده ست درشو ببندین و ده دقیقه بذارین کنار کیک ها رو با چاقو از دور فنجون جدا کنین و به راحتی برگردونین بافتش اسفنجی و طعمش فوق العاده ست نوش جان😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
انواع ژله های رنگین کمانی رو میتونید توی کانال طعم رنگین کمان ببنید و دستورش رو داشته باشید بزن رو رنگین کمان ها👇👇👇 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈
  خامه صبحانه...... یک پاکت   پودرکرم کامل آماده..... یک بسته شیر......2 پیمانه   بیسکویت پتی بور...... 1 بسته (حدود 12 عدد)    پودر ژلاتین....... یک قاشق غذاخوری   پودر نسکافه....... یک قاشق سوپ خوری   هات چاکلت.....1 بسته  طرز تهیه:    ابتدا کرم کارامل رو با دو لیوان شیر حل میکنیم و میزاریم رو حرارت تا کاملا ذرات پودرکارامل حل بشه بعد پودر نسکافه و ژلاتین  و هات چاکلت رو میریزیم وهم میزنیم.از رو حرارت برداشته. سپس بیسکویتها رو خرد کرده و بهش اضافه میکنیم و داغ میریزیم تو مخلوط کن تا کاملا حل بشه. وقتی کمی از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و با قاشق آروم مخلوط میکنیم. ( بهتره کمی از مواد کنار بزاریم بعد خامه رو باهاش مخلوط کنیم.سپس خامه را به کل مواد اضافه کنیم)بعد مواد آماده دسر را داخل قالب میریزیم و چند ساعتی در یخچال میزاریم تا کاملا ببنده.. نکتع:برای راحت جدا شدن دسرتون از قالب بهتره قالبتونو بشورین و 20 دقیقه داخل فریزر بزارین و بعد خیلی کم با فرچه چرب کنین و بعد سس و بعد مواد دسرتون رو بریزین. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بادمجان……۴ عدد پیاز…….۲عدد گوشت چرخ کرده……۲۰۰ گرم رب…..۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد نمک.فلفل،زردچوبه،پودر سیر طرز تهیه: بهتره از بادمجان های یکم تپل و کوتاه استفاده کنید.من بادمجان را راه راه پوست کندم.داخل اب و نمک چند ساعتی گذاشتم.تا تلخیش گرفته بشه.بعد بزارید ابش بره.داخل روغن با حرارت کم سرخش کنید.بزارید روغن اضافش بره.داخل یه تابه پیاز خرد کنید سرخش کنید.بعد گوشت اضافه کنید.بزارید کامل تفت بخوره.ادویه و فلفل دلمه ای و رب اضافه کنید.بزارید کمی خنک بشه.بادمجون با چاقو برش بزنید با کمک قاشق از مواد گوشتی داخل بادمجان بریزد.داخل تابه دیگر پیاز سرخ کنید.رب و ادویه بریزد.کمی اب بریزد تا رقیق بشه.بعد بادمجان ها را داخلش بزارید.در طرف را بزارید تا بادمجان پخته بشه.حدود نیم ساعت زمان کافی هست. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
زرده تخم مرغ…..۳عدد شکر….۳/۴ پیمانه شیر…..۲پیمانه نشاسته ذرت…..۴قاشق غذا خوری خامه…..۱۵۰ گرم موز…..۳عدد زعفران دم شده…..۲قاشق مربا خوری بیسکویت…..۱۰ عدد طرز تهیه: ابتدا زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید.تا کرم رنگ بشه.شیر و نشاسته را مخلوط کنید.روی حرارت ملایم قرار دهید.مدام به هم بزنید تا نشاسته سفت نشه.بعد مخلوط زرده  را به مواد اضافه کنید.روی حرارت کم بزارید تا غلیظ بشه.بعد که به غلظت فرنی رسید،از رو حرارت بردارید.خامه و زعفران اضافه کنید.داخل ظرف سرو به دلخواه تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕