#بادمجان_شکم_پر
بادمجان……۴ عدد
پیاز…….۲عدد
گوشت چرخ کرده……۲۰۰ گرم
رب…..۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد
نمک.فلفل،زردچوبه،پودر سیر
طرز تهیه:
بهتره از بادمجان های یکم تپل و کوتاه استفاده کنید.من بادمجان را راه راه پوست کندم.داخل اب و نمک چند ساعتی گذاشتم.تا تلخیش گرفته بشه.بعد بزارید ابش بره.داخل روغن با حرارت کم سرخش کنید.بزارید روغن اضافش بره.داخل یه تابه پیاز خرد کنید سرخش کنید.بعد گوشت اضافه کنید.بزارید کامل تفت بخوره.ادویه و فلفل دلمه ای و رب اضافه کنید.بزارید کمی خنک بشه.بادمجون با چاقو برش بزنید با کمک قاشق از مواد گوشتی داخل بادمجان بریزد.داخل تابه دیگر پیاز سرخ کنید.رب و ادویه بریزد.کمی اب بریزد تا رقیق بشه.بعد بادمجان ها را داخلش بزارید.در طرف را بزارید تا بادمجان پخته بشه.حدود نیم ساعت زمان کافی هست.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پودینگ_موز_زعفران
زرده تخم مرغ…..۳عدد
شکر….۳/۴ پیمانه
شیر…..۲پیمانه
نشاسته ذرت…..۴قاشق غذا خوری
خامه…..۱۵۰ گرم
موز…..۳عدد
زعفران دم شده…..۲قاشق مربا خوری
بیسکویت…..۱۰ عدد
طرز تهیه:
ابتدا زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید.تا کرم رنگ بشه.شیر و نشاسته را مخلوط کنید.روی حرارت ملایم قرار دهید.مدام به هم بزنید تا نشاسته سفت نشه.بعد مخلوط زرده را به مواد اضافه کنید.روی حرارت کم بزارید تا غلیظ بشه.بعد که به غلظت فرنی رسید،از رو حرارت بردارید.خامه و زعفران اضافه کنید.داخل ظرف سرو به دلخواه تزیین کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_یزدی
تخم مرغ…..۳ عدد
شکر…..۱پیمانه
گلاب…..۱/۴ پیمانه
ماست…..۳قاشق غذاخوری
ارد…..۲پیمانه
روغن….۲/۳ پیمانه
هل…..نصف قاشق چای خوری
عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری
بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید.
بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید.
با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید.
بکین پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید.
چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد.
فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید.
قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
حلوا لا به لای (حلوا ضیابری)
مواد لازم
یک کیلو آرد برنج
900گرم شکر
یک تا یک نیم لیوان روغن جامد
2تا3قاشق مربا خوری جوهر لیمو
زنجبیل زیره هل به مقدار لازم
آب برای درست کردن شربت ۴ لیوان
مغز گردو سایده شده نیز به میزان لازم
میتوان برای مواد میانی داخل حلوا از پودر پسته نیز استفاده کرد
طرز تهیه
آرد را با شعله بسیار ملایم حدودا نیم ساعت تفت میدهیم واز روی گاز برمیداریم ،شکر را نیز به همراه آب میگذاریم تا جوش بیاید وقتی که آب جوش آمد جوهر لیمو را اضافه میکنیم(جوهر لیمو را کم کم باید اضافه کنیم تا ترش نشود و مزه ملسی را به خود بگیرد جوهر لیمو را بخاطر این استفاده میکنن که حلوا نرم بماند)بعد آرد وشربت بدست آمده را با روغن جامد آب شده و زنجبیل و هل وزیره قاطی میکنیم باید سریع تا زمانی که شربت داغ هست این کار را انجام دهیم وبا هم ورز میدهیم بعد به اندازهی یک مشت جدا میکنیم وپهنش میکنیم وبه شکل مربع پهن کرده وبعد گردوی ساییده شده ومقداری هل زنجبیل را داخل آن می ریزیم وبه شکل مربع تا میکنیم من با این مقدارکه درست کردم ده تا به من حلوا داد که البته این بستگی به اندازه مربع های شما هست که چند تا به شما حلوا بدهد حلوای شما آماده است امیدوارم که خوشتون بیاد 😋😋😋
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ترافل_خرمایی😍😍
#دسر_رمضان
خرما بدون هسته
بیسکویت پودرشده
هل ودارچین وگردو و پودر نارگیل به میزان لازم
کره
اول خرما را تو دستگاه غذا ساز میریزیم تا یکدست بشه بعد میریزیم داخل یه ظرف گود بیسکوییت و هل ودارچین و گردو خورد شده را اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم به اندازه گردو برمیداریم در دست گرد میکنیم ودر پودر نارگیل میغلتونیم..
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
حلوا شیرازی
آرد 1 لیوان
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
زعفران و گلاب رو هم 1 استکان
روغن به مقدار کافی
آرد و تفت میدیم دیگه رنگش به خودتون بستگی داره بعد از اینکه تفت خورد الک میکنیم بعد روغن رو اضافه میکنیم
تو یه ظرف شکر و تخم مرغ و مخلوط میکنیم بعد مخلوط زعفران و گلاب و بهش اضافه میکنیم وقتی قشنگ مخلوط شد به آرد و روغن اضافه میکنیم سریع شروع به هم زدن میکنیم که تخم مرغ نبنده
وقتی حلوا از ظرف جدا بشه دیگه آماده س
مرحله دوم که شکر و تخم مرغو اضافه میکنین حتما تو ظرف تفلون باشه که تخم مرغ نبنده
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر