10.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ🍞
مواد لازم :
🍔شکر ۱ ق غ
آرد فانتزی ۳.۵ پ
کره ۱ ق غ + ۱ ق چ
🍔خمیر مایه فوری ۱ ق غ
پونه کوهی ۱ ق غ
🍔ماست ۲.۵ ق غ
آب ۱ و ¼ پ
🍔نمک ۳ ق چ
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
35.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_لقمه #کباب
کباب لقمه بسیار لذیذ وخوشمزه 😍😋🍢
با این اموزش چ کبابی میشه 😍😍😍🍢
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
29.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طعام پلو با مرغ شکم پر🍗🍚
سبزی(چوچاق☘️گشنیز،🌱نعناع از هر کدام نصف دسته)
انار خشک نصف پیمانه
گردو اسیاب شده نصف پیمانه
مواد سس👇🏻
رب گوجه ۲ قاشق 🥫
رب الوچه ۱ قاشق
نمک وفلفل
انار اسیاب شده ۲ قاشق
✅مواد شکم پر (سبزی، انار خشک و گردو رو باهم مخلوط کنید یه حالت خمیری میشه اگه اضافه اومد میتونید داخل فریزر ۶ ماه نگهداری کنید)
ادویه مرغ🍗(نمک و فلفل و زردچوبه)
ادویه برنج🍚(دارچین،زردچوبه، زیره پلویی
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا خوشمزه😍😀
مواد لازم :
🌯فلفل دلمه
پنیر پیتزا
پاستا
🌯قارچ
پیاز
ادویهها :
🌯پاپریکا
نمک، فلفل
پولبیبر.
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
21.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ساندویچ استیک🥩•
حرفه ای ترین ساندویچ اونم با سس قارچ به روش رستورانی. 🌭
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
15.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه کباب با استخون🍢
مواد لازم :
🍗جوجه ۱ کیلویی
پیاز ۱ عدد
زعفران ۱ ق غ
🍗نصف فلفل دلمه
روغن زیتون ۴ ق
کره ۱۰۰ گرم
🍗فلفل قرمز
نمک. 🌭
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
سلام دوستان
آخر هفته تون گلباران
امیدوارم
نگاه پر مهر خدا
همراه لحظه هاتون
سلامتی و نیک بختی
گوارای وجودتان
بارش برکت و نعمت
جاری در زندگیتون
نور و عشق الهی
مهمون دلتون
روزتون زیبا و در پناه خدا
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش کشک و سیرابی😍😋
۱-جو پوست کنده ۵۰۰ گرم
۲-سیرابی ۱۵۰۰ گرم
۳-کشک ٨۰۰ گرم
۴-گردو ۵۰ گرم
۵-پیاز ۵ عدد
۶-نعنا خشک ۴ ق.غ
۷-آلو خشک ۱۰ الی ۱۲ عدد
۸-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۹-پودر شیرین بیان (سلیقه ای) ۱ ق.چ
۱۰-هویج ۲ عدد
۱۱-انجیر ۲ عدد
۱۲-برگ بو ۳ عدد
۱۳-سیر ۱ بوته کوچک
مراحل پخت:
۱-برای نرم شدن بافت سیرابی بهش انجیر رنده شده می مالیم و نیم ساعت استراحت میدیم.
۲-سیرابی و جو رو با برگ بو، هویج،پیاز،سیر میزاریم رو حرارت ملایم به مدت حدودا ۱۰ ساعت. (چون من از سیرابی گاو استفاده کردم مدت زمان پخت بیشتری احتیاج داره، سیرابی گوسفندی مدت پختش حدودا ۵ ساعته.)
۳-پیاز داغ رو با فلفل، زردچوبه تفت میدم و بهش گردو، آلو رو اضافه می کنم، تفت که خورد حرارت رو خاموش می کنم و نعنا رو اضافه می کنم که نسوزه.
۴-در نیم ساعت آخر پخت مخلوط پیاز داغ و کشک بریزید
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
18.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فصل، فصل ترشک انارِ🤩😋
مواد لازم:پنج عدد انار،یک قاشق چایخوری نمک،چند تکه نبات،دو قلشق غذاخوری رب انار،نصف پیمانه زرشک ،نصف پیمانه برگ زردآلو
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
20.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلم سوخاری بهشتی
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘