eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
دستور شیرینی کرکی (بهشتی )فاطی پز.◀️◀️موادلازم ..روغن صاف خونگی و روغن صاف قنادی باهم ۲۸۰گرم یا ۱۴قاشق ..پودرقند ۲۴۰گرم یا ۲۴قاشق سرخالی ....اردنول ۱۷ قاشق سر پر و روغن مایع ۴قاشق اگه خمیر سفت بود یکم بیشتر ...تخم خرفه مقداری ..رنگ ژله ای هم به دلخواه ...وانیل قاشق چایخوری ...پودر هل یا جوهر هل مقداری ⬅️طرزتهیه ◀️◀️◀️ابتدا پودر قندو روغن و وانیل و باهمزن انقدر هم میزنیم تابه خورد هم بروند و سبک و پوک بشود شبیه خامه زده شده بشود بعد جوهر هل و اضافه کرده و هم میزنیم بعد اردو کم کم اضافه کرده و روغن مایع و هم اضافه میکنیم موادو دونصف کرده به هرکدام رنگ مورد نظر و اضافه میکنیم باماسوره ام وان داخل سینی توستر ماسوره میزنیم باتخم خرفه تزیین میکنیم وبه مدت ۱۲دقیقه طبقه وسط توستر بادمای ۱۶۰درجه پخت میکنیم بعدازپخت به مدت ۱ساعت میگذاریم خنک شود بعد ازکاغذ روغنی جدا میکنیم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم آرد یک و یک چهارم لیوان تخم مرغ یک عدد روغن نصف لیوان نمک یک قاشق چایخوری شیر یک لیوان فلفل دلمه ای یک عدد سوسیس 300 گرم جعفری به میزان دلخواه طرز تهیه ابتدا تخم مرغ را با همزن می‌زنیم تا کمی سفید رنگ شود و سپس شیر و روغن را به آن اضافه میکنیم و در ادامه آرد الک شده به همراه بکینگ پودر و نمک را به مواد اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا گلوله آرد ها باز شود در ادامه سوسیس و فلفل دلمه ای نگینی و جعفری را اضافه میکنیم و بعد از اینکه کاملا در مایع مواد مخلوط شدند آن را در قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا پخته و پف کند سپس از قالب خارج میکنیم تا خنک شود نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید 👌 ▫️چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد. ▫️پنبــــه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد. ▫️موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید. ▫️یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم برای 4 نفر نیم دونه جو یا گندم به دلخواه یک پیمانه نیم دونه برنج 2 قاشق غذاخوری شوید نصف پیمانه خشک نعنا یک تا دو قاشق غذاخوری پیاز یک عدد بزرگ سیر به دلخواه نمک فلفل زردچوبه این غذا یکم بیشتره دوغ محلی  ترش دو پیمانه حبوبات یک پیمانه (نخود لوبیا چیتی و عدس) حبوبات از شب قبل بخیسونید و روز بعد جداگانه بپزید پیاز من درشت سرخ کردم اگر با کره محلی یا روغن حیوانی باشه لذیذتره بعد از طلایی شدن پیاز نعنا و شوید و زردچوبه کمی تفت میدیم بهش نیم لیتر اب اضافه کنید و نیم دونهای خیسونده شده را اضافه میکنیم تا نیم پز شد حدود یک ساعت  بعد حبوبات اضافه کنید و نمک و فلفل بگذارید حدود یک ساعت به ارامی پخته شه و تا اب آش کشیده بشه این آش باید غلیظ باشه بعد از مطمعن شدن غلظتش دوغی که داشتیم میزاریم روی حرارت و مدام با یک قاشق هم نیزنید والا دوغ بریده بریده میشه بعد از اینکه کمی داغ شد داخل آش میریزیم و هم میزنیم حالا اش شما رقیقتر میشه و باز مدام هم بزنید تا جوش بیاد و بعد از روی اجاق گاز بردارید تو ظرف سرو بکشید و با کشک و پیاز داغ و نعنا تزیین کنید نوش جان💖 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
گوشت چرخ‌کرده رو با یک عدد پیاز بزرگ رنده شده واب گرفته همراه با نمک و فلفل و زردچوبه وسماق وپودر سیر و۲ق غ آرد سوخاری با آرد نان خانگی و۲قاشق غ جعفری خرد شده یا سبزی معطر مخلوط کرده و خوب ورز دادم. نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم و بعد توی تابه مقدار کم روغن ریخته و مواد رو به سیخ های کوچک زده و داخل تابه با دربسته گذاشتم. گاهی پشت و رو کردم. تا پخته بشه. به دلخواه با برنج یا نان سرو کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: آرد سه صفر قنادی ۶ لیوان فرانسه روغن جامد یک و نیم لیوان زعفران غلیظ به میزان لازم پودر پسته ۱ فنجان ورنگ خوراکی سبز پودر قند یک و نیم لیوان زنجبیل ۱ق غ پودرهل ۱ق غ دستور تهیه: اول آرد رو حدود ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم در تابه تفت دادم  تا بوی خامیش بره بعد الک کردم و روغن رو اضافه کردم و پنج دقیقه رو حرارت تفت دادم و گذاشتم کنار  تا یکم از حرارت بیوفته  وبعد پودر قند و پودر هل رو اضافه کردم به سه قسمت تقسیم کردم به یکیش پودر پسته به یکیش زعفران و قسمت ساده رو هم زنجبیل زدم داخل ظرف مستطیل به شکل سه طبقه قرار دادم و طبق فیلم برش زدم دو ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد تو ظرف مورد نظر چیدم. . نکته : روغن فقط باید جامد باشه مایع نمیشه یا میتونید نصف روغن جامد نصف کره بزنید زنجبیل چون من زیاد تند دوست ندارم برا همین یه ق زدم شما میتونید دو ق اضافه کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕