#ترفند
بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید 👌
▫️چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد.
▫️پنبــــه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد.
▫️موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید.
▫️یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#آش_بلغور_خراسانی
مواد لازم برای 4 نفر
نیم دونه جو یا گندم به دلخواه یک پیمانه
نیم دونه برنج 2 قاشق غذاخوری
شوید نصف پیمانه خشک
نعنا یک تا دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد بزرگ
سیر به دلخواه
نمک فلفل
زردچوبه این غذا یکم بیشتره
دوغ محلی ترش دو پیمانه
حبوبات یک پیمانه (نخود لوبیا چیتی و عدس)
حبوبات از شب قبل بخیسونید
و روز بعد جداگانه بپزید
پیاز من درشت سرخ کردم اگر با کره محلی یا روغن حیوانی باشه لذیذتره
بعد از طلایی شدن پیاز نعنا و شوید و زردچوبه کمی تفت میدیم بهش نیم لیتر اب اضافه کنید و نیم دونهای خیسونده شده را اضافه میکنیم تا نیم پز شد حدود یک ساعت بعد حبوبات اضافه کنید و نمک و فلفل بگذارید حدود یک ساعت به ارامی پخته شه
و تا اب آش کشیده بشه این آش باید غلیظ باشه بعد از مطمعن شدن غلظتش دوغی که داشتیم میزاریم روی حرارت و مدام با یک قاشق هم نیزنید والا دوغ بریده بریده میشه بعد از اینکه کمی داغ شد داخل آش میریزیم و هم میزنیم حالا اش شما رقیقتر میشه و باز مدام هم بزنید تا جوش بیاد و بعد از روی اجاق گاز بردارید تو ظرف سرو بکشید و با کشک و پیاز داغ و نعنا تزیین کنید
نوش جان💖
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کباب_لبنانی
گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز بزرگ رنده شده واب گرفته همراه با نمک و فلفل و زردچوبه وسماق وپودر سیر و۲ق غ آرد سوخاری با آرد نان خانگی و۲قاشق غ جعفری خرد شده یا سبزی معطر مخلوط کرده و خوب ورز دادم. نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم و بعد توی تابه مقدار کم روغن ریخته و مواد رو به سیخ های کوچک زده و داخل تابه با دربسته گذاشتم. گاهی پشت و رو کردم. تا پخته بشه. به دلخواه با برنج یا نان سرو کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_سه_رنگ
#حلوا_بوتیکی
مواد لازم:
آرد سه صفر قنادی ۶ لیوان فرانسه
روغن جامد یک و نیم لیوان
زعفران غلیظ به میزان لازم
پودر پسته ۱ فنجان ورنگ خوراکی سبز
پودر قند یک و نیم لیوان
زنجبیل ۱ق غ
پودرهل ۱ق غ
دستور تهیه:
اول آرد رو حدود ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم در تابه تفت دادم تا بوی خامیش بره بعد الک کردم و روغن رو اضافه کردم و پنج دقیقه رو حرارت تفت دادم و گذاشتم کنار تا یکم از حرارت بیوفته وبعد پودر قند و پودر هل رو اضافه کردم به سه قسمت تقسیم کردم به یکیش پودر پسته به یکیش زعفران و قسمت ساده رو هم زنجبیل زدم داخل ظرف مستطیل به شکل سه طبقه قرار دادم و طبق فیلم برش زدم دو ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد تو ظرف مورد نظر چیدم.
.
نکته : روغن فقط باید جامد باشه مایع نمیشه یا میتونید نصف روغن جامد نصف کره بزنید
زنجبیل چون من زیاد تند دوست ندارم برا همین یه ق زدم شما میتونید دو ق اضافه کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_تیتاپ
تخم مرغ ۴ عدد
آرد یک و نیم لیوان فرانسوی
شکر دو سوم لیوان
ماست سه چهارم لیوان
روغن مایع یک دوم لیوان
بکینگ پودر یک ق م
وانیل یک چهارم ق چ
.
مواد میانی:
شکر دو سوم لیوان
خامه صبحانه ۷۰ گرم
پودر کاکائو یک ق غ
کره ۲۰ گرم
.
.
تمام مواد به دمای محیط رسانده شود و داخل قالبها کاغذ روغنی پهن کنید.
تخم مرغها را درون ظرفی بریزید و کم کم شکر و وانیل را به بهش اضافه کنید و با همزن برقی به مدت هفت تا هشت دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن را اضافه کنید دو دور با همزن بزنید و ماست را اضافه کنید و دو دور دیگر مواد را مخلوط کنید .
مخلوط آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.
از مایه کیک سه ق غ جدا کرده و بهش یک ق غ پودر کاکائو اضافه کنید و مابقی مایه کیک را به طور مساوی در دو قالب هفده در بیست چهار بریزید.
مایه کاکائویی کیک را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را با قیچی ببرید و از مایه کاکائویی روی مواد کیک با فاصله چند ردیف بریزید و با خلال چوبی یکبار از بالا به پایین و یکبار از پایین به بالا طرح بیندازید و سپس قالبها را داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید.
برای مواد میانی خامه صبحانه را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.
شکر را درون تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود و حالت کاراملی پیدا کند و سپس خامه گرم شده را بهش اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مایع باز و یکدست شود و سپس بهش پودر کاکائو و کره را اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید و درون قیف یکبار مصرف بریزید .
کناره های کیک را بعد از پخت و سرد شدن برش بزنید و آن را به ابعادی که دوست داشتید برش زده و هر برش کیک را از وسط نصف کرده و از مواد میانی وسط آن بریزید و دو لایه کیک را بهم بچسبانید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر