20.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلم سوخاری بهشتی
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیکن استراگانف خوشمزه و خامه ای🤍🧀
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_بادمجان🌹🍃
مواد لازم
👇👇👇
🍆بادمجان ۶ عدد
فلفل سیاه ۱ ق چ
زردچوبه ۱ ق غ
🍆سیر رنده شده ۲ حبه
پیاز رنده شده ۱ عدد
🍆تخم مرغ ۱ عدد
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
هدایت شده از هنر، ترفند و خلاقیت
لینک #گروه آشپزیمون👇👇😍🤗
https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13
به جمع ۲۷۰۰ نفری از #کدبانوهای هنرمند و #باسلیقه بپیوندید🤗🥳🧑🍳
هرچی سوال آشپزی داری رو میتونی توی این گروه مطرح کنی😊
آخر
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین میگوی عمرتو درست کن😍
#میگو #میگو_سوخاری
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
36.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربا_آلبالو
#شربت_آلبالو
مواد لازم
آلبالو 3 کیلو
شکر 3 کیلو و 750 گرم
¼ قاشق چایخوری جوهر لیمو(جایگزینش 2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه )
اگر فقط مربا میخواهید درست کنید برای1 کیلو آلبالو 1 کیلو شکر اضافه کنید اگه آلبالو هاتون محلی و ترش بودن.
در غیر اینصورت برای 1 کیلو آلبالو 800 گرم شکر کفایت میکنه. آب اصلا نریزید. اگر با آموزش من پیش برید مطمئن باشید که 1 سال بیشتر ماندگاری داره این مربا حتی بیرون از یخچال
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
14.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله فیروزهای ترش و شیرین
8 نفر
1 عدد ژله بلوبری،1 عدد ژله لیمو،1 عدد بستنی لیوانی وانیلی معادل 5ق غ بستنی، 1لیوان شیر،2 لیوان آب جوش، ترافل رنگی آبی و سبز و طلایی و سفید
برای هر بسته ژله 1 لیوان آب جوش استفاده کنید و بذارید حتما خنک بشه بعد بستنی و شیر رو اضافه کنید 🌸
#ژله
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
4.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_پنیری😍😍
_گوشت_چرخ_شده( گوشت قرمز یا مرغ) : ۷۵۰ گرم
_پیاز : ۱ عدد بزرگ
_تخم_مرغ : ۱ عدد
_آرد_سمولینا : حدود ۱/۴ لیوان
_آرد : ۳ قاشق غذاخوری
_نمک و فلفل : به مقدار لازم
_پنیر موزارلا یا چدار : هر کدام ۱۵۰-۱۰۰ گرم
پیاز ریز خرد یا رنده شده (آب پیاز گرفته شود) را به گوشت چرخ شده، تخم مرغ، سمولینا، نمک، فلفل و آرد را افزوده و همگی را خوب چنگ بزنید تا مواد خوب مخلوط شود پنیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری از گوشت برداشته و تکه ای از پنیر را وسط گوشت گذاشته و شکل بدهید و سپس آن را در آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری زده ( البته می توانید تنها در پودر سوخاری زده ) و در روغن سرخ کنید. برای سرخ شدن هر طرف۴ الی ۵ دقیقه با حرارت متوسط کافیست. اندازه ی شامی ها را می توانید بسته به نیاز تغییر دهید و در کنار سیب زمینی پوره شده یا سرخ شده یا سایر سبزیجات نوش جان کنید
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab