eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
11.8هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله).....250 گرم پیاز.....1 عدد سیر......1 حبه گوجه فرنگی......2 عدد فلفل دلمه ای.....1/2 فلفل نمک، فلفل، زردچوبه، سماق......به مقدار لازم روغن زیتون و روغن.....به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز و سیر رنده شده، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه و سماق خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم. سپس گوشت ورز داده شده را درون تابه گذاشته و خوب پهن می کنیم تا جاییکه  قطر گوشت 1 سانت شود. سپس مقداری روغن و روغن زیتون می ریزیم(روغن زیتون باعث خوش طعم شدن گوشت می شود)، تابه را روی شعله ی کم گذاشته و در تابه را می گذاریم. بعد از اینکه یک طرف گوشت برشته شد، برمی گردانیم. با یک کفگیر، کباب ها را به صورت طولی برش می زنیم. گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه برش زده و دور کباب می چینیم، در تابه را می بندیم. آب گوجه باعث خوش مزه شدن کباب ها می شود. وقتی یک طرف گوجه سرخ شد برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. زمانی که کباب ها برشته شدند، غذای ما آماده برای سرو می باشد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
آرد ۲ لیوان شکر یک و یک دوم لیوان روغن مایع ۸۰ گرم ارده ۱۰۰ گرم آب یک لیوان تخم مرغ سه عدد بکینگ پودر ۲ونیم ق چ ‌ تخم مرغ هارو با شکر به مدت ۸ دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ وحجیم بشه به ترتیب ارده روغن مایع و آب رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط میکنیم قالب رو با روغن جامد چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک رو داخل قالب ریخته داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۰دقیقه میزاریم با سیخ چوبی چک میکنیم تمیز بیرون اومد کیک پخته و به دلخواه تزیین میکنیم من با سس ارده تزیین کردم نصف پیمانه ارده دو ق غ پودر قند رو مخلوط و روی کیک میریزیم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیرینی خرمایی فاطی پز ...خرما نیم کیلو ..شکر ۱لیوان ..روغن مایع یا کره اب شده ۱لیوان ..وانیل ۱قاشق چایخوری ...بکینگ پودر یه قاشق غذا خوری ..ارد ۳ونیم پیمانه ..۲تخم مرغ و ۲زرده تخم مرغ ...اگه دوست داشتین زیره اسیاب شده ۲قاشق ..اگه بزارین خیلی خوش بو و خوشمزه میشه ..دارچین ۱قاشق مرباخوری ..اب ۲قاشق غذاخوری ......طرز تهیه◀️اول ازهمه هسته های خرمارو جدا کرده داخل یه سبد فلزی روی بخاراب میزاریم تانرم بشه بعد ۲قاشق اب و دارچین و ۲قاشق روغن بهش اضافه کرده و خوب ورزمیدیم وکنارمیزاریم ..مرحله بعد درست کردن خمیر⬅️⬅️ابتدا تخم مرغ و شکرو وانیل و خوب باهمزن دستی میزنیم تاکرم رنگ بشه بعد روغن و پودر زیره و اخرسر اردو بکینگ پودرو اضافه کرده و بانوک انگشت مرز میدیم ...ازخمیر به اندازه یه مشت برمیداریم روی سطح کار یه مستطیل به طول ۱۵ و عرض ۷سانت پهن میکنیم قطر خمیر هم باید نیم سانت باشد وسطشو خرما رو که به صورت لوله ای دراوردیم میزاریم و ازطول خمیر دوطرف و بهم میرسونیم و لوله میکنیم ..سپس با دست پهن میکنیم و برش میزنیم و باچنگال خط میندازیم و بادمای ۱۷۰به مدت ۲۰دقیقه میپزیم ...من بعضی ازاین شیرینی هارو هم گریل کردم🤗 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
به وقت ناهار آدینه که اصلا فرصت تزئین پیش نمیاد . در هر حال با یه عکاسی ساده خواستم این خوشمزه عاااالی رو به اشتراک بذارم 😍😉... تکه های خورد شده مرغ رو با پیاز خلالی ، سیر رنده شده یا پودر سیر ، نمک ، فلفل ، ماست ، پودر سماق ، آب لیمو ترش و روغن زیتون مخلوط و حداقل دو سه ساعتی توی یخچال استراحت میدم ( برای ناهار آدینه ، از شب قبل آماده میکنم ) . بعد کل مواد رو توی تابه درب دار با کمی روغن روی حرارت متوسط میذارم تا پخته ، سرخ و مغز پخت بشن . میتونین به سیخ کشیده و روی منقل ، کباب و میل کنین  ( برای پخت روی منقل ، روی جوجه ها رو با کره هم دمای محیط ، رومال کنین ) . عزیزانی که طرفدار غذاهای ترش هستن ، عاشق طعم این جوجه میشن . من موقع سرو ، مجدد کمی پودر سماق میپاشم . خورشت مرغ هم به همین روش میتونین تهیه کنین . نهایتا با برنج یا نون تازه و مخلفات دلخواه سرو می‌کنم . ناهار همسرم ماهیچه بود با باقالی پلو که از باقالی پلو برای تزئین و عکاسی گذاشتم و خودم جوجه رو با نون خوردم 😊😋. نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
متبل برای تهیه کبسه مرغ اول مرغها رو بانمک فلفل سیاه زعفران پاپریکا مزه دار می کنیم و اجازه می دیم مرغ چند ساعت استراحت کنه بعدمرغ رو سرخ می کنیم قابلمه پیاز رونگینی خرد کرده و تفت می دیم بعدسه حبه سیر رو نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم بعد زردچوبه ونمک و فلفل اضافه کرده و سه تا برگ بو و چهارتا دونه هل و یه چوب دارچین و به مواد اضافه کرده و کمی تفت می دیم تا بوی ادویه ها بلند بشه بعد دولیوان آب جوش اضافه کرده ومرغ رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم مرغ بپزه بعد از پخت مرغ رو جدا کرده و دونه های برگ بو و دارچین رو جدا کرده آب مرغ رو از صافی جدا می کنیم برای پخت پلو یه پیاز متوسط رو تفت می دیم و یه قاشق رب گوجه بهش اضافه می کنیم بعد چهارتا گوجه متوسط رو پوره کرده و به مواد اضافه می کنیم بعد آب مرغی که از صافی رد کردیم به مواد اضافه می کنیم و بعد برنج رو اضافه می کنیم وقتی آب مواد کشیده شد برنج رو دم می زاریم بعد از اینکه برنج دم کشید با مرغ و پرک بادام سرو می کنیم متبل برای تهیه متبل سه تا بادمجون رو کبابی کرده و پوست می گیریم بعد بهش دو حبه سیر و سه قاشق ارده نمک و فلفل سیاه و دوقاشق روغن زیتون و دوقاشق ماست چکیده اضافه کرده و خوب میکس میکنیم داخل میکسر و بعد با نون پیتای سرخ شده سرو می کنیم می تونید نون پیتا رو برش بزنید با دوقاشق روغن زیتون ترکیب کنید و پنج دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید نوش جان❤ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سیب زمینی پخته ۳ عدد شوید تازه خرد شده دو قاشق غداخوری ماست کم ترش سس مایونز هویج کوچک یک عدد رنده ریز شده نمک و فلفل سیب زمینی پخته ها را نگینی خرد می کنیم. سپس به مقدار دلخواه با توجه به سلیقه خودتون از بقیه مواد روی سیب زمینی ها ریخته و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. سالاد آماده شده را در قالب مورد نظر می ریزیم برای حداقل نیم ساعت در یخچال گذاشته تا سالاد کمی خودش را بگیرد و سپس دور تا دور آن را با چاقو از دیواره جدا کرده و بعد برمی گردانیم. 🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧 🍩@tamerangincaman🍩 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6 💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟 🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀