#مربای_هویج
هویج1کیلو
شکر1کیلو
هل درست 3یا4 دونه
زعفران هم میتونیدبصورت خشک استفاده کنیدهم دمکرده که اگه خشک ریختیدازوسطای پخت بریزیدکه عطرش نپره
گلاب نصف استکان
طرزتهیه:👇👇
هویج رارنده کنید یاباغذاساز کمی لهش کنید
ابتدا آب و شکر رو مخلوط کرده گذاشته تا جوش بیاد وقتی شکر اب شد شعله رو کم کرده تا ریز جوش بزنه وقوام بیاد حالا هویج رنده شده را به شربت اضافه کرده گذاشته به مدت 1 ساعت البته بعد جوش آمدن با شعله ی کم جا بیفته وچند دونه هل را شکسته وکمی زعفران آب شده را داخل مربا می ریزیم وقتی مربا جا افتاد کمی گلاب اضافه کرده 5 دقیقه روی گاز بمونه بعد گاز را خاموش کرده چند ساعت دریخچال گذاشته تا کاملا خنک شود وبعد درظرف مربا میریزیم😋😋
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پودینگ_شکلاتی
شیر 1 و 2/1 پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری(می تونید از یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت+1 قاشق غذاخوری آرد سفید استفاده کنید)
شکر 3/1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کره 3 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای چند تیکه (به اندازه دلخواه)
در صورت تمایل تکه های کیک یا بیسکویت
طرز تهیه:
تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود
کره و شکلات را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید تا از داغی بیفتد
تکه های کیک یا بیسکویت را مابین پودینگ ریخته و اجازه دهید خنک شود.
چند ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو کنید
می تونید با شکلات ،گردو و ... تزئین کنید من با توت فرنگی شکلات رنده شده و ترافل تزیین کردم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کباب_مرغ با سس سماق
سوپ شیر
فرنی دورنگ
اگه عاشق کباب تابه ای با طعم ترش هستید این کباب رو امتحان کنید برای تهیه این کباب من یه سینه مرغ رو با یه رون مرغ چرخ کردم یه پیاز درشت رو رنده کردم آبش رو گرفتم با نمک و زردچوبه وفلفل به مرغ اضافه کردم و خوب ورز دادم بعد داخل سیخ زدم سروته کباب رو به سیخ چسبوندم تا از سیخ جدا نشه بعد داخل تابه سرخ کردم نصف لیوان سماق آسیاب نشده رو با نصف لیوان آب حدود ۴۰ دقیقه خیس کردم و از صافی رد کردم و داخل تابه ریختم حرارت رو زیاد کردم تا سس به خورد کباب بره وبا پلو سرو کردم نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک توت فرنگی
آرد دوپیمانه
شکر یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
بکینگ پودر دوقاشق مربا خوری
روغن نصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
توت فرنگی اسلایس شده پنج عدد
پرک بادام و خلال پسته به میزان لازم
شکر تخم مرغ و وانیل رو ۵ دقیقه با دورتند همزن هم می زنیم بعد ماست رو اضافه کرده و درحد ترکیب شدن هم می زنیم بعد روغن مایع رو اضافه کرده و با دور کند همزن هم می زنیم و درنهایت آرد رو به همراه بکینگ پودر سه بار الک می کنیمو به موادمون اضافه می کنیم و آروم ودورانی هم می زنیم مواد رو داخل قالب ریخته و توت فرنگی های اسلایس شده رو روی کیک می چینیم و به دلخواه بادام پرک شده وخلال پسته روی کیک می پاشیم و کیک رو داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه می پزیم نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
🍪@tamerangincaman🍪
#ماهی_کیلکا
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان_تزئین_غذا
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
ماهی کیلکا پاک شده و شسته شده را با ادویه هایی مانند نمک ، فلفل ، دارچین ، زردچوبه ، پودر سیر ، پودر زنجبیل و آویشن مزه دار کردم و چند ساعت در یخچال استراحت دادم ، سپس سرخ کردم.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
#لوکوم_پرتقالی
آب پرتقال دولیوان
شکریک لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
نشاسته ذرت یاگندم یامخلوط هردو ۳ قاشق غذاخوری
پودرنارگیل به میزان لازم
ابتداپرتقال روفیله میکنیم بایدکاملا پوست های اطرفش روجداکنیدتاتلخ نشه بعدداخل میکسر ریخته وخوب میکس میکنیم بعدازصافی ردمیکنیم بهش شکرو نشاسته رواضافه کرده خوب هم میرنیم بعدروی حرارت ملایم میزاریم تاغلیظ بشه ودرآخربهش وانیل رواضافه کرده وحرارت روخاموش میکنیم کف قالب رویکمی چرب میکنیم موادروداخل قالب میریزیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره بعدداخل پودرنارگیل. میغلتونیم....
✅من چون عجله داشتم پودر نارگیل نزدم چون باید داخل یخچال میزاشتم تارطوبت لوکوم گرفته بشه بعد ......
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر