#دلمه_برگ_مو
مواد لازم:
برگ مو:به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده:300 گرم
برنج:یک پیمانه
سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
پیاز متوسط: دو عدد
لپه: سه چهارم پیمانه
زرشک : 3 ق غ
زرچوبه، فلفل،نمک:به مقدار لازم
مواد لازم برای چاشنی دلمه برگ مو:
آب:یک پیمانه
رب انار:2قاشق
سرکه: 3قاشق
شکر:یک قاشق غذا خوری
نمک:به مقدار کم
روش پخت:
پیاز نگینی خرد شده را در تابه با مقداری روغن سرخ میکنیم بعد گوشت چرخکرده و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و باز تفت میدهیم
کمی آبجوش ریخته تا حجم گوشت بیشتر شود و میگذاریم آب آن کشیده شود
سپس لپه پخته و برنج آبکش شده، سبزی معطر و زرشک را اضافه و مخلوط کنید
بعد چاشنی رو اضافه کنید
روی دلمه ها 2لیوان اب بریزید و در قابلمه را ببندید تا دلمه ها با حرارت کم حدود یک ساعت و نیم بپزند. بعد چاشنی را ریخته و نیم ساعت دیگه میگذاریم بپزد
نوش جان
.
📌نکات:
✅ برگ انگور رو شسته چند دقیقه در آب جوش قرار میدهیم بعد از اینکه کمی تغییر رنگ داد و نرم شد، خارج کرده و استفاده میکنیم
✅برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو ، آب ، نمک و شکر رب گوجه یا رب انار استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آنها استفاده کنید.
✅اگر سرکه را در هنگام دم گذاشتن اضافه کنیم باعث سفت شدن برگ ها می شود. می توانید به جای سرکه از آبلیموی تازه نیز استفاده کنید.
✅میتونیم به جای سبزی تازه فقط از جعفری خشک و نعنا خشک استفاده کنید هرکدام ۲ ق غ
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_یخچالی
موادلازم:
بیسکویت لیدی فینگر:بمقدارلازم(میتونیدبیسکویت پتی پور،ساقه طلایی هم استفاده کنید)
شیر:۳/۴لیوان براخیس کردن بیسکویت
ارد:۳ ق غ خ
نشاسته ذرت:۲ق غ خ
شکر:۸ق غ خ
شیر:۴لیوان
وانیل:۱/۲ق چ خ
زرده تخم مرغ:۱عدد
🌺🌺
طرزتهیه:
تمام موادبغیرازوانیل روداخل ظرف ریخته باهمزن دستی هم بزنید،روشعله گازباحرارت ملایم بزاریدمدام هم بزنیدتاموادمثل فرنی غلیظ بشه ،حرارت روخاموش کنیدوانیل رواضافه کنید.
بیسکویتهاروداخل شیرزده کف ظرف میچینیم،موا دمحلبی اماده روبیسکویتهاپخش میکنیم ،میزاریم ۳ساعت تویخچال بمونه.
براگاناش:
۲۰۰گرم خامه صبحانه روداخل شیرجوش ریخته میزاریم روحرارت ازاطراف ظرف شروع به حباب حباب زدن کردازروحرارت برمیداریم۲۰۰گرم شکلات تخته ایی خردشده رواضافه کرده هم بزنیدتاشکلات حل بشه،روی محلبی میریزیم دوباره بمدت۱ساعت میزاریم یخچال ،سپس بدلخواه تزیین کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خورشت_کنگر
کنگر پاک کرده خرد شده ۵۰۰گرم
پیاز يک عدد درشت
جعفری ونعناع تازه ۳۰۰ گرم خرد شده ( نسبت نعناع باید یک سوم جعفری باشه.)
گوشت خورشتی ۳۰۰گرم( یا به میزان دلخواه)
ابتدا کنگرهارو پاک کنیدو تیغاشو بگیرید بعدخوب بشویید.
پیاز رو رنده درشت کرده سرخ کنید وقتی طلایی شد گوشت رو اضافه کرده کمی تفت بدید و بعد کنگرهارو اضافه کنیدوبذارید تفت بخورند.
سه تاچهارلیوان آب ریخته و بذارید با حرارت ملایم گوشت و کنگرها کاملاپخته شود. سبزی هارو شسته ریز خرد کرده سرخ کنید ادویه مورد نظرتون رو بهش اضافه کرده و بعد از حدود یک ساعت از زمان پخت داخل خورشت بریزید.
چاشنی که معمولا به این خورشت میزنند آبلیمو یا آبغوره است ولی من از رب انار ترش یک قاشق غذاخوری استفاده کردم و همینطور لیمو عمانی هم برای عطر و طعم بهتر غذا داخلش میریزنند که باز من ده دقیقه آخر پخت یک قاشق رب لیمو عمانی که آماده از بیرون گرفته بودم استفاده کردم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مربای_هویج
هویج1کیلو
شکر1کیلو
هل درست 3یا4 دونه
زعفران هم میتونیدبصورت خشک استفاده کنیدهم دمکرده که اگه خشک ریختیدازوسطای پخت بریزیدکه عطرش نپره
گلاب نصف استکان
طرزتهیه:👇👇
هویج رارنده کنید یاباغذاساز کمی لهش کنید
ابتدا آب و شکر رو مخلوط کرده گذاشته تا جوش بیاد وقتی شکر اب شد شعله رو کم کرده تا ریز جوش بزنه وقوام بیاد حالا هویج رنده شده را به شربت اضافه کرده گذاشته به مدت 1 ساعت البته بعد جوش آمدن با شعله ی کم جا بیفته وچند دونه هل را شکسته وکمی زعفران آب شده را داخل مربا می ریزیم وقتی مربا جا افتاد کمی گلاب اضافه کرده 5 دقیقه روی گاز بمونه بعد گاز را خاموش کرده چند ساعت دریخچال گذاشته تا کاملا خنک شود وبعد درظرف مربا میریزیم😋😋
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پودینگ_شکلاتی
شیر 1 و 2/1 پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری(می تونید از یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت+1 قاشق غذاخوری آرد سفید استفاده کنید)
شکر 3/1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کره 3 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای چند تیکه (به اندازه دلخواه)
در صورت تمایل تکه های کیک یا بیسکویت
طرز تهیه:
تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود
کره و شکلات را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید تا از داغی بیفتد
تکه های کیک یا بیسکویت را مابین پودینگ ریخته و اجازه دهید خنک شود.
چند ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو کنید
می تونید با شکلات ،گردو و ... تزئین کنید من با توت فرنگی شکلات رنده شده و ترافل تزیین کردم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کباب_مرغ با سس سماق
سوپ شیر
فرنی دورنگ
اگه عاشق کباب تابه ای با طعم ترش هستید این کباب رو امتحان کنید برای تهیه این کباب من یه سینه مرغ رو با یه رون مرغ چرخ کردم یه پیاز درشت رو رنده کردم آبش رو گرفتم با نمک و زردچوبه وفلفل به مرغ اضافه کردم و خوب ورز دادم بعد داخل سیخ زدم سروته کباب رو به سیخ چسبوندم تا از سیخ جدا نشه بعد داخل تابه سرخ کردم نصف لیوان سماق آسیاب نشده رو با نصف لیوان آب حدود ۴۰ دقیقه خیس کردم و از صافی رد کردم و داخل تابه ریختم حرارت رو زیاد کردم تا سس به خورد کباب بره وبا پلو سرو کردم نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک توت فرنگی
آرد دوپیمانه
شکر یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
بکینگ پودر دوقاشق مربا خوری
روغن نصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
توت فرنگی اسلایس شده پنج عدد
پرک بادام و خلال پسته به میزان لازم
شکر تخم مرغ و وانیل رو ۵ دقیقه با دورتند همزن هم می زنیم بعد ماست رو اضافه کرده و درحد ترکیب شدن هم می زنیم بعد روغن مایع رو اضافه کرده و با دور کند همزن هم می زنیم و درنهایت آرد رو به همراه بکینگ پودر سه بار الک می کنیمو به موادمون اضافه می کنیم و آروم ودورانی هم می زنیم مواد رو داخل قالب ریخته و توت فرنگی های اسلایس شده رو روی کیک می چینیم و به دلخواه بادام پرک شده وخلال پسته روی کیک می پاشیم و کیک رو داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه می پزیم نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
🍪@tamerangincaman🍪
#ماهی_کیلکا
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان_تزئین_غذا
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
ماهی کیلکا پاک شده و شسته شده را با ادویه هایی مانند نمک ، فلفل ، دارچین ، زردچوبه ، پودر سیر ، پودر زنجبیل و آویشن مزه دار کردم و چند ساعت در یخچال استراحت دادم ، سپس سرخ کردم.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
#لوکوم_پرتقالی
آب پرتقال دولیوان
شکریک لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
نشاسته ذرت یاگندم یامخلوط هردو ۳ قاشق غذاخوری
پودرنارگیل به میزان لازم
ابتداپرتقال روفیله میکنیم بایدکاملا پوست های اطرفش روجداکنیدتاتلخ نشه بعدداخل میکسر ریخته وخوب میکس میکنیم بعدازصافی ردمیکنیم بهش شکرو نشاسته رواضافه کرده خوب هم میرنیم بعدروی حرارت ملایم میزاریم تاغلیظ بشه ودرآخربهش وانیل رواضافه کرده وحرارت روخاموش میکنیم کف قالب رویکمی چرب میکنیم موادروداخل قالب میریزیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره بعدداخل پودرنارگیل. میغلتونیم....
✅من چون عجله داشتم پودر نارگیل نزدم چون باید داخل یخچال میزاشتم تارطوبت لوکوم گرفته بشه بعد ......
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#سوپ_شیر
نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز بزرگ چهار قاچ ونمک وفلفل بپزید نزارید آبش کاملا بخار شه از آبش برای سوپ استفاده میکنیم سینه که پخته شد در بیارید وریش ریش کنید آبشو از صافی رد کنید
عزیزانی که میگن شیر بریده میشه آب لیمو رو نباید داخل سوپ ریخت باعث میشه شیر بریده شه وحالت پنیری پیدا کنه آب لیمو رو موقع سرو بزنید
جو پخته شده دو لیوان(من تو فریزیر داشتم)
هویج نگینی دو عدد متوسط
قارچ اسلایس شده حدود هشت عدد
ذرت پخته شده یا کنسروی نصف لیوان کمی کمتر
شیر حدود سه لیوان دسته دار فرانسه
خامه صبحانه درصورت تمایل دو قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده کمی
لیموی ترش تازه موقع سرو
هویج نگینی شده رو با یک قاشق روغن تفت بدید جو پخته رو اضافه کنید واب مرغ رو اضافه(آب مرغ نداشتید اشکال نداره آب بریزید)درشو بزارید تا نیم پز شه
تو این فاصله قارچ اسلایس شده رو با یک قاشق کره تفت میدیم
وقتی نیم پز شدن سینه مرغ ریش ریش شده وقارچ تفت داده شده بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و ذرت هم اضافه میکنیم ودرشو میزاریم تا خوب پخته شه
وقتی پخته شدن شیر داغ رو کم کم اضافه میکنیم مرتب میزنیم که بریده نشه جعفری آضافه میکنیم ده دقیقه دیگه بپزه کافیه سپس خامه رو با چند قاشق آب سوپ رقیق میکنیم وبه سوپ اضافه میکنیم بعد از اضافه کردن خامه چند جوش بزنه گاز رو خاموش کنید تو ظرف مورد نظر بریزید وبا لیمو ترش تازه نوووووش جان بفرمایید 😊
جو حتما شب خیس کنید تا بهتر بپزه ولعاب بده
به مقدار کافی آب بریزید تا دوباره مجبور نشید آب بریزید
شیر حتما داغ باشه وگرنه میبره
آگه مواد به اندازه کافی بپزن لعاب میندازه بخصوص جو نیازی به آرد نیست آگه دیدید سوپتون خیلی رقیقه یک قاشق آرد رو با یه ذره کره تفت بدید وبه سوپ اضافه کنید
موقعی که خواستی شیر اضافه کنید آرد هم اضاف کنید
از جو پرک هم میتونید استفاده کنید
آگه از جو پرک استفاده میکنید نیاز نیست خیس کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
𝓂:
آموزش #لقمه_پیتزایی 🍕😍
یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین غذاهاییه که میتونین درست کنین و بچه ها هم عاشقش میشن😋♥️
📍مواد لازم:
🧅پیاز ۱ عدد
🥩گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
🫑فلفل دلمه ۱ عدد
🍄قارچ ۲۰۰ گرم
🧂نمک و ادویه دلخواه (من اینا رو استفاده کردم: زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، ادویه فست فود، پاپریکا، پولبیبر، پودر دارچین و آویشن)
🌮نان لواش ۴ عدد
🧀پنیر پیتزا به میزان دلخواه
🔻موادی که استفاده میکنین به سلیقه خودتونه فقط نباید خیلی آبدار باشه، مثلا میتونین از مرغ، سوسیس یا انواع سبزیجات استفاده کنین.
🔻با این اندازه ها برای من ۱۲ تا لقمه شد.
نوش جان😍♥️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کولای_بیسکویلی_پاستا
مواد لازم :
شیر یک لیتر 4 لیوان
شکر یک لیوان
ارد گندم 3ق غ
نشاسته گندم پودری 4ق غ
کره یا روغن حیوانی ( مارگارین) 25 گرم
وانیل کمی
بیسکویت پتی بور یک بسته
یا هر بیسکویت به انتخاب خودتون🙏
همه مواد شیر + ارد + نشاسته + شکر رو با هم مخلوط روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا صاف و یکدست شده و مثل فرنی بشه غلظتش بعد زیروشو خاموش و کره و وانیل رو اضافه کرده هم میزنیم 👍
ته قالب مثل شکل پلاستیک میندازیم و مایع رو اول یک ردیف بصورت یکنواخت ته قالب میریزیم و بعد بیسکویتها رو روی مایع چیده و باز از فرنی روی بیسکویتها اروم میریزم تا تمام شدن مایع ردیفها رو ادامه میدیم .
و ردیف اخر ما حتما باید مایع شیر و نشاسته باشه
لازمه بگم بیسکوییت و مرتب چیدنش تو نتیجه نهایی و شکل این خوشمزه تاثیر داره🙏🙏
اگر این دسر رو بخواییم اسلایسی تهیه کنیم
ته قالب رو اول یه ردیف خیلی کم از مایع ریخته و یک ردیف بیسکویت یا لیدی فینگر چیده و بعد یه لا از مایع اماده شده و بعد دوباره یه ردیف لیدی فینگر یا بیسکوییت چیده و بقیه مایع رو میریزیم
من از طعم ژلاتین تو دسر زیاد خوشم نمیاد ولی شما میتونین برا منظمتر شدن برشها 1ق م پودر ژلاتین بن ماری شده تو 1/3لیوان اب یا شیر رو همزمان بعد اضافه کردم کره و وانیل به دسر اضافه و خوب هم زده داخل قالب بریزین ..
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فرنی شکلاتی خوشمزه
موادلازم
شیر۳ پیمانه
شکر۵قاشق غذاخوری
پودرکاکائو تیره ۲تا قاشق غذاخوری
آردبرنج ۳تا قاشق سرپر غذاخوری
وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
گلاب به دلخواه ۲تا قاشق غ
من چند تیکه شکلات تلخ هم ریختم توش😉
اول آردبرنج وپودرکاکائو رو مخلوط کنید توی یه کاسه .
شیر را داخل قابلمه ریخته ومخلوط آردبرنج وپودر کاکائو رو به شیر سرد اضاف کرده وخوب مخلوط کنید وقابلمه رو روی حرارت قرار داده ومرتب هم میزنیم .شکر رو اضاف کنید ومرتب هم زده تا خوب مخلوط بشه وفرنی به غلظت مناسب برسه .۵ دقیقه آخر گلاب و وانیل رو اضافه کنید وبعد ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید وداخل ظرف سرو بریزید وتزیین کنید .نوش جونتون
نکته .باید مرتب هم زد تا به غلظت مناسب برسه ازش غافل نشید چون گلوله گلوله میشه .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_خامه_ای
طرز تهیه نون خامه ای فاطی ۰۰۰##مواد لازم =ارد قنادی ۱پیمانه ..روغن مایع یا جامد یا کره ۵۰گرم ..اب ۱لیوان ..شکر ۱قاشق غذا خوری ...بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری وانیل هم ۱قاشق چایخوری ...تخم مرغ ۴عدد ⏪ابتدا اب و روغن و شکرو باهم داخل قابلمه ریخته و روی شعله کم گاز میزاریم تاکره یا روغن اب بشه به محض اینکه اب خواست جوش بیاد اردو اضافه میکنیم وسریع شروع به هم زدن میکنیم دراین مرحله خمیری بدست میاد که مدام باید با یاشق خوب هم بزنید تااب اضافی اون بخار بشه موادم باقاشق خمیرو بازو بسته میکنیم به اصطلاح داغ میرنیم حدود ۸تا۱۰دقیقه بعد که خمیر یه گوشه ظرف جمع شد یعنی امادس می زاریم خنک بشه بعد تخم مرغ هارو به همراه وانیل و بکینگ پودر یکی یکی اضافه میکنیم باهمزن هم میزنیم تایه خمیر که حالت چسبناک داره درست میشه ...موادمون و داخل قیف باماسوره ام وان یا دی ۲میریزیم داخل سینی توستر یا فر که کاغذ روغنی انداختیم ماسوره میزنیم ازقبل هم فریاتوسترو ۱۵دقیقه روشن کنید بادمای ۲۲۰درجه توستر ۱۹۰فر به مدت ۳۰دقیقه داخل فر بادمای بالا پف که کردن یکم شعله بالارو بزنید تاگریل بشه اگه داخل توستر میپزید اول بادمای ۲۲۰درجه شعله بالا و پایین باهم به مدت ۱۰دقیقه تا پف کنن بعد شعله بالا رو خاموش کنید باهمون دما ۲۵ دقیقه بمونن تامغز پخت بشن💛🧡
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_تست🍞🍞
مواد لازم:آرد نول ۵۰۰گرم.نمک ۸گرم.آب خنک۲۷۰-۳۰۰گرم.مخمر فوری ۱۰گرم.کره ۲۰ گرم.ایزی تست(بهبوددهنده) ۱۰گرم.شکر ۱۰گرم.
طرز تهیه:
آرد،نمک،مخمر،ایزی تست و شکر رو با هم مخلوط کرده آب را اضافه کنید.مقدار آب همیشه متغییره لطفا با احتیاط مصرف کنید ابتدا ۲۷۰ گرم را بریزید و ورز دهید.کره همدمای محیط نیز اضافه کرده و مجدد ورز دهید خمیر باید نرم و لطیف باشه در عین حال به دست نچسبه اگه لازم بود کم کم آب اضافه کنید.تا جایی خمیر رو ورز بدین که وقتی بازش می کنید خمیر پاره نشه.سپس چونه بگیرین و روی سطحی که کمی چربه استراحت بدین روش بپوشونید. وقتی خمیر حجیم شد اونو دو قسمت کنید و هر قسمت رو مجدد چونه بگیرین و با پوشش یه کاسه استراحت بدین تا مجدد خمیر حجم بگیره سپس هر چونه رو با دست باز کنید و بپیچین و داخل قالب لوف یا نون تست به اندازه ۱۰×۲۰ و ارتفاع ۱۰ سانت یا ۱۰×۲۲ ارتفاع ۸
قرار بدین.پیشنهاد میکنم قالب تفلون باشه اما اگه نیست قالب رو کمی چرب و آردپاشی کنید.
در صورت تمایل روی خمیر آب اسپری کنید و کنجد بپاشید.روش بپوشونید و استراحت بدین تا حجم بگیره( تقریبا سه برابر) سپس در فری که از قبل با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم شده همراه با بخار به مدت تقریبا ۳۵-۴۵ دقیقه قرار بدین و پس از بیرون آوردن از فر کمی صبر کنید و بعد از قالب بیرون بیارین و روی توری فلزی خنک کنید.وقتی نان کاملا خنک شد برش بزنید.اگه پس از خنک شدن چند ساعتی رو در نایلون نگهداری کنید بهتر میتونید برش بزنید.
ایزی تست رو از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
اگه می خواین نونتون به همین نرمی و سبکی و لطافت بشه لطفا مواد لازم را طبق دستور استفاده کنید.از تغییر مواد اطلاعی ندارم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر