روش پخت ذرت هم سلیقه ایه میتونید ذرت ها رو با ترکیب کره آویشن نمک و فلفل با فرچه رومال کنید روش فویل بکشید تقریبا ۱۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید بعد با سس دلخواهتون نوش جان کنید یا ذرت هارو بخار پز کنید یا اینکه ذرت رو با یه لیوان شیر و ۲۵ گرم کره نمک و فلفل آویشن بپزید بعد از پخت با سس قارچ یا هرسسی که دوست داشتید سرو کنید یا حتی می تونید ذرت رو کباب کنید کلا واسه پختنشون دستتون بازه😊 من برای سس ذرت ۲۵ گرم کره رو روی حرارت کم گذاشتم سه تا قارچ رو ورقه کردم به کره اضافه کردم و کمی تفت دادم نمک و فلفل آویشن اضافه کردم بعد دوقاشق سس مایونز اضافه کردم بعد از اینکه ترکیب شدن یه فنجون پنیر پیتزا اضافه کردم وقتی پنیر کش اومد سس آمادست نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کته ربی با کباب تابه ای
برای تهیه کباب تابه ای گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته ترکیب کردم بهش نمک فلفل پودرسیر کمی سماق وادویه اضافه کردم و ورز دادم اگه انسجام نداشت گوشتتون کمی آرد سوخاری یا آرد نخودچی بهش اضافه کنید گوشت رو دوساعت داخل یخچال استراحت دادم تا گوشت خوب با ادویه ها مزه دار بشه بعد از دوساعت داخل تابه سرخ کردم و با فرچه آغشته شده به زعفران و کره کبابها رو رومال کردم برای تهیه کته ربی یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم وقتی خوب سبک شد بهش زردچوبه نمک و فلفل اضافه کردم و دوقاشق رب گوجه اضافه کردم و خوب تفت دادم بعد به قابلمه آب اضافه کردم و برنج رو اضافه کردم وقتی آب کته کشیده شد کته رو دم گذاشتم و با کباب تابه ای سرو کردم نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کوکی_پسته_بادام
.
✅مواد لازم كوكي شرت برد پسته و بادام
كره به دماي محيط رسيده 1 پيمانه (227گرم)
شكر يك دوم پيمانه
نشاسته ذرت 1/4 پيمانه (جايگزينش ارد كنيد)
آرد 2 پيمانه
نمك يه پنس
پسته يك پيمانه
گلاب 1/4 ق چ
بادام پرك يك پيمانه
وانيل 1/4 ق چ
يك عدد سفيده تخم مرغ رو مال
مطابق فيلم؛
شكر و كره رو زده تا مخلوط بشه
ارد،نمك،نشاسته ذرت رو مخلوط كنيد و كم كم به كره اضافه كنيد .
خمير اماده شده رو دو قسمت كنيد.
يك قسمت رو نصف گردو و وانيل بزنيد.
قسمت ديگه رو نصف پسته خرد شده و گلاب و يك ق چ پودر گل رز (مگه ميشه پسته باشه گلاب نباشه 🥰)
روي سلفون خمير رو بصورت استوانه رول كنيد و مثل سوسيس وبا پسته و گردو کاور کنید و بذاريد شب تا صبح داخل فریزر بمونه استراحت كنه .
کوکی هارو بعده یک شب موندن درفریزر خارج کنید وبا چاقوی تیز برش بزنید
وبچینید داخل فری که ازقبل گرم شده
بادرجه ۱۸۰ به مدت ۱۲ دقیقه پخت کنه تازمانی که اطرافش کمی طلایی بشه
.
.
✅دومدل کوکی رو بالا بهتون گفتم
.
✳دومدل دیگه👇👇👇👇
میتونید مواد بالارو ۲برابر کنید وبه چهار قسمت خمیرو تقسیم کنید
.
🔷️دومدلشو بالا گفتم چیا میتونید قاطی کنید واما دومدل دیگه👇👇
.
به یه قسمت میتونید فندق خرد شده اضافه کنید طبق کوکی های قبل
ویه قسمت دیگه خمیرو میتونید پرک و وانیل اضافه کنید.
.
پس میتونید با این مدل خمیر ۴نوع کوکی لذیذ درست کنید🥰
.
میتونید برای تزیین روش از پرک،بادام،گردو،گل رز استفاده کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کرانچی_مرغ_کنجدی
برای دو نفر صد و پنجاه گرم سینه مرغ رو باریک و خلالی برش میدم و با نمک ، فلفل ، زعفرون ، پودر پاپریکا ، کمی آبلیمو ، کمی خامه یا ماست و پودر سیر مخلوط و حداقل یکی دو ساعت توی یخچال استراحت میدم تا خوب مزه مواد به خورد هم برن . بعد تکه های مزه دار شده مرغ رو اول توی آرد سفید و بعد تخم مرغ زده شده و نهایت کنجد غلطونده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکنم تا مغز پخت و سرخ بشن . برای مزه دار کردن مرغ از سس سویا یا سس باربیکیو هم میتونین استفاده کنین که عالیه ولی حواستون باشه که سس سویا ، شوری خاص خودش رو داره .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
با خودمون تکرار کنیم:
میشه بدون توهین، اظهار مخالفت کرد
میشه بدون تحقیر، ابراز وجود کرد
میشه بدون تخریب، جایگاه پیدا کرد
میشه بدون حسادت، به دست آورد
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#تزئین_برنج
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_دنت
دنت توت فرنگی ۲عدد
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
پودر ژلاتين ۲ ق غ
ابتداپودر ژله را با يک و نیم ليوان ابجوش بن ماری ميكنيم واجازه ميدهيم تا خنک شود.
نصف ليوان آبسرد راز روی پودر ژلاتین میریزیم تا حالت خميری پيدا كند بعد بن ماری ميكنيم و ميگذاريم تا سرد شود ژله و ژلاتين را که خنک شدن به دنت اضافه ميكنيم و ماملا مخلوط میکنیم و داخل قالب چربشده ميريزيم سه ساعت درون يخچال قرار ميدهيم تا ببندد براحتی از قالب جدا ميشود.
🌺من برای این قالبم مواد را دو برابر کردم.
🌺 این دسر بخاطر دنت و پودر ژله شیرینی خودش رو داره ولی اگه دوست داشتید شیرینتر بشه میتونید چند قاشق شکر به پودر ژله هنگام بنماری کردن اضافه کنید.
🌺میتونید از پودر ژله با طعم های مختلف استفاده کنید وطعم دنت رو هم طبق پودرژله تون انتخاب کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر