#پلمبیر_آناناس
خامه ......1لیوان
بستنی وانیلی.....1پیمانه و نصفی
ژله آناناس.....1بسته
شیر.....1لیوان
آب کمپوت آناناس......1لیوان
پودر ژلاتین......1قاشق غذاخوری
کمپوت آناناس.......1قوطی
مغز پسته و گردو.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا بستنی و خامه رو از فریزر خارج کنید.تا یکم نرم بشه.پودر ژله و ژلاتین را با آب آناناس بزارید روی بخار کتری تا کاملا شفاف بشه.خامه رو داخل ظرف بریزد.بعد بهش بستنی و شیر و مغز ها و آناناس خرد شده رو اضافه کنید.ژله آناناس و ژلاتین رو هم اضافه کنید.داخل قالب بریزد.حدود 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بزارید..
نکته:اگه مقدار آب آناناس کم بود ، می تونید نصفشو آب سرد بریزد
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ماهی_شکم_پر
مواد لازم و طرز تهیه ماهی شکم گرفته مازندرانی:
ماهی سفید، آزاد یا قزل ۱عدد
پیاز ۱عدد
سیر ۱حبه
گردو خردشده ۴قاشق
سبزی معطر محلی اگه در دسترس نبود(گشنیز،شوید،جعفری و کمی شنبلیله) ۲ ق غذاخوری
زرشک و ناردون
رب انار ، رب گوجه و رب ازگیل و رب نارنج هر کدوم ۱قاشق
آلوچه
نمک، فلفل، ادویه ماهی
ماهی رو پاک کنید و حسابی با آب سرد بشورین و مرینیت کنید (یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن، تخمگشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
مواد داخل شکم ماهی پیاز، سیر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.
سپس سبزی معطر را به آنها اضافه کنید.
حالا گردو خردشده و رب انار و ادویهجات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
کف ظرف فر رو چرب کنید ۲عدد پیاز حلقه کنید و کف فر بچینین.
ماهی را از داخل مواد مرینیت خارج کرده
داخل شکم ماهی را با مواد میانی آمادهشده پرکنید.
حالا شکم ماهی را یا با خلال دندان یا با نخ و سوزن خیلی تمیز بهم وصل کنید.
یه پیاز رو حلقه کنید وماهی را روی پیازها، داخل ظرف قرار دهید، بهصورتیکه ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد.
یک استکان آب کف ظرف بریزید.
میتوانید مواد مرینت ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت ۴۵دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰درجه قرار دهید.
بعد از ۴۵دقیقه که از پخت ماهی گذشت، فویل را از روی ظرف بردارید و یک ربع بدون فویل بگذارید ماهی پخته شود.
و ۱۰دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود.
ماهی شکم پر شمالی شما آماده است. میتوانید این ماهی خوشمزه و خوش عطر را در کنار سبزی پلو یا چلو ساده سرو کنید.
پ ن :ماهی شکمپر از غذاهایی است که در شمال و جنوب ایران به شیوههای مختلف پخته میشود. این تفاوت به نوع ماهی، سبزی و ادویههایی که به در آن استفاده می شه👍🏼جنوبی ها از عصاره ی تمبر هندی و شمالی ها از رب انار استفاده می کنن
داخل ماهی تابه هم میشه درست کرد با شعله ملایم😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پنکیک_ساده
تخم مرغ 1عدد
شیر 1و1/2لیوان
ارد 1/5لیوان
روغنمایع 3 ق غ
شکر 4قاشق غذاخوری ( من نریختم داخل کلیپمشخصه)
پکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
البته میتونید اگر پنکیک شیرین دوست ندارید شکرو حذف کنید و روی پن کیکتون بعد از پخت مربا یا عسل بریزید
ابتدا شکر و آرد رو مخلوط کرده و میزاریم کنار
و کره رو ذوب میکنیم
تخم مرغ وانیل رو با همزن بزنید تا صاف بشه و از لختگی در بیاد
حالا شیر و روغن رو به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید
آرد و بکینپودر اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط صاف و یکدستی بشه اگر صاف نبود از الک رد میکنیم
داخل تابه تفلون رو روغن نمالید و با ملاقه از مواد بریزید توی تابه با حرارت کم تا یک طرف پنکیک بپزه برمیگردونید تا طرف دیگه هم بپزه به همین شکل تمام موادتونو بپزید
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خورشت_کرفس
من اول ساقه های کرفس رو به اندازه دلخواه خرد میکنم برگای تازشم جدا ریز خرد میکنم با مقدار کمی جعفری/نعنا…
بعد پیاز گوشت تفت میدم ادویه هارو میزنم حالا برگ های ساقه های کرفس+جعفری نعنا رو اضافه میکنیم رنگش که کامل برگشت ساقه های کرفس رو هم اضافه میکنم تفت میدم بوی خامیش بره..بعد لوبیا چیتی که نیم پخته رو اضافه میکنم ۲/۳لیوان آب اضافه میکنم میزارم جا افتاده بشه…نیم ساعت قبل سرو،کمی نعنا داغ به خورشت اضافه میکنم بوی عطر خاصی میگیره یه کمم آبغوره برا چاشنی و تمام🤤🍃
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_موز_قهوه
شیر…..۳لیوان
موز…..۲عدد
ژلاتین …..۲ قاشق غذا خوری
شکر…..۴قاشق غذا خوری
قهوه فوری…..۱بسته
اب سرد…..نصف پیمانه
اب گرم…..نصف پیمانه
خامه…..۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
قهوه را با اب گرم مخلوط کنید.خوب هم برنید تا کامل حل بشه.ژلاتین را روی اب سرد بریزد.روی بخار کتری بزارید.تا صاف و یکدست بشه.شیر و موز، خامه ،شکر و قهوه خنک شده را، با هم مخلوط کنید خوب میکس کنید بعد ژلاتین حل شده را اضافه کنید.قالب را خیلی کم چرب کنید.مواد داخلش بریزد.داخل یخچال حدود ۴تا ۵ ساعت قرار دهید.تا کامل سفت بشه.بعد داخل ظرف مورد نظر برگردونید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🌿 🍃 🍃 🌿
🍃 🌿 🌿 🌺
🌿 🍃 🌸
🍃 🌿
🌿 🌺
🍃
🌸
سلام صبح قشنگ چهار شنبه تون بخیر🌸🍃
یه روز خــوب یه حــس خــوب 🌺🍃
یه تن سالم یه روح آرام و بزرگ
آرزوی قلبی من براى شمـا🌸🍃
امروزتون زیبـا
در کنـار عـزیـزانتـون 🌺🍃
چهارشنبه تون عالی🌸🍃
همراه با موفقیت🌺🍃
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_لانه_زنبوری
آرد نون فانتزی دو لیوان
شیر ولرم دو سوم لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
شکر سه ق غ + یک ق غ برای خمیرمایه
خمیر مایه دو ق چ
بکینگ پودر یک چهارم ق چ
نمک یک پنس
پنیر خامه ای به میزان لازم
ابتدا یک ق شکر و خمیر مایه را به شیر ولرم اضافه کنید و یک دور هم بزنید و روی ظرف درپوش بگذارید و ده دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل آید.
درون ظرفی روغن مایع را بریزید و بهش سه ق شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
سپس خمیر مایه عمل آمده را بهش اضافه کنید و از آخر آرد و بکینگ پودر و نمک الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و به مدت ده دقیقه خمیر را ورز دهید .
خمیر را درون کاسه ای چرب شده قرار دهید و روی آن درپوش گذاشته و یک ساعت استراحت دهید.
بعد از یک ساعت پف خمیر را گرفته و آن را به دایره های کوچک تقسیم کنید و وسط هر دایره به اندازه ی یک ق م پنیر خامه ای قرار دهید و خمیر را به شکل توپک فرم دهید و توپکها را کنار هم درون قالبی که با مقداری کره به دمای محیط رسانده چرب شده، قرار دهید.
در انتها روی نان را با یک عدد زرده تخم مرغ و یک ق غ شیر و یک ق غ زعفران دمکرده رومال کنید و سپس کنجد بپاشید و درون فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
حتما داخل فر یک ظرف آب جوش برای لطافت خمیر قرار دهید.
بعد از پخت روی نان را با مقداری عسل که بهش یک ق آب جوش اضافه کرده و روان شده رومال کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر