6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسکوییت #های_بای
😍😍ی تغذیه عالی برا مدرسه بچه های گلتون
حتما درست کنین بافت معرکه ای داره
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
29.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند پلو رستورانی🍚
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
4.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر خانومی باید بلد باشه😍👌
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
هدایت شده از آشپزی آسان
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بااین چاشنی عطر #قرمه_سبزی چندین برابر کن😍😇
موادلازم برای چاشنی حرفه ای قرمه سبزی👇👇
زرد چوبه 50 گرم
فلفل سیاه 50 گرم
گشنیز خشک 50 گرم
شوید خشک 50 گرم
جعفری خشک 50 گرم
شنبلیله خشک 50 گرم
تخم گشنیز 30 گرم
📌به ازای هر 10 تا پرس قرمه سبزی یک قاشق غذاخوری تفت بده و اضافه کن به #خورشت😊 بوش تا سرخیابون میره👌😍
آموزش #آشپزی_آسان فقط اینجا👇🏾👇🏽
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
21.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای متفاوت پنیری 😋
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
4.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای خودت کیسه خرید بدوز👌
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند جالب 😉
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده دیزاین میوه👌
#میوه_آرایی
یک ایده تزیین با طالبی
بسیار راحت و فوق العاده زیبا
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
هدایت شده از آشپزی و خانه داری بانو 🛍🍨🥙
#ترفندهای_آشپزی
✴️ برای معطر کردن سوپ شیر از کمی آویشن استفاده کنید.
✴️ برای معطر کردن ماکارانی و لازانیا از آویشن استفاده کنید.
✴️ برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید .
✴️ برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید .
✴️ برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید.
✴️ برای معطر کردن قیمه، فسنجون و خورشت آماده شده، یک قاشق چایخوری هل و نصف استکان گلاب را درون آن بریزید. یک جوش که خورد سریع شعله را خاموش کنید.
✴️ برای سرخ کردن ماهی حتما در پودر سوخاری کمی تخم گشنیز و پودر سیر اضافه کنید.
✴️ برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید .
✴️ برای معطر کردن مرغ، در آخر که مرغ آماده شد یک قاشق چایخوری هل و نیم استکان گلاب همراه زعفران استفاده کنید.
#ترفند_آشپزی #ترفندآشپزی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆