1.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصول خلالی کردن فلفل دلمه ای
اینطوری خورد کنید☝️😁
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجوری جارو نپتون بکش
#ترفند_خانهداری
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
هدایت شده از آشپزی آسان
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روغن #گارنیش رستورانای گرون🍾
با هر نوع سبزیجاتی که عطرش رو دوست داری درست کن و لذت ببر
برای حفظ خواص سبزیجات فقط ۱۵ ثانیه بذار تو آب در حال جوش و بعد تو آب یخ
اینجوری رنگش هم حفظ میشه و جذابتر میشه با روغن زیتون بدون بو میکس کن
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
1.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه آرایی😍✅
برای تزیین لیمو ترش
عزیزان فقط دقت کنید که برشهای اولیه خیلی عمیق نباشند و حتما بصورت کاملا اریب روی لیمو ترش طبق فیلم زده بشن.
#میوه_آرایی😍
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
661.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز طعم دار کردن #جوجه_کباب
شما چه پیشنهادی دارید؟
#آشپزی #کباب
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شستن این جور شیشه ها برات سخته؟؟؟😩
بیا تا بهت بگمچی کار کن😊
فقط کافیه تفاله چایی و با یه مقدار مایع ظرفشویی و اب بریزی داخل شیشه
بعد در شیشه رو ببند اگه در نداشت دست تو بزار روی سر شیشه و شروع کن به تکون داد خودت میبینی که چقدر راحت تمیز میشه
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند ترفند ناب خونه داری🤩
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
17.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به عقل جن هم نمیرسه👌😍
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
2.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فریز کردن لیموترش🙃🍋
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
1.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه قابلمه روحی رو با سیم نساب❌
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
هدایت شده از آشپزی آسان
نان کماج
خمیر نان بربری دو عدد از نانوایی تهیه کنید و کمی آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین بره،زیاد آرد🥡 اضافه نکنید چون بعد از پخت خشک میشه.
داخل ظرفی،روغن و زردچوبه(مقدارش بستگی به اندازه خمیر داره،خودتون متوجه میشید،کم نریزید) و دو قاشق شکر🍚 و زیره سیاه و بادیان و کمی سیاه دانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به خمیر اضافه کنید و یک عدد تخم مرغ 🥚رو هم زده و اضافه کنیدوکاملا باهم مخلوط کنید.
داخل تابه یا قابلمه مورد نظر روغن بریزید،اگه نان نازکتری خواستید،توی دوتا ظرف درست کنید،اگه ضخیم تر خواستید در یک ظرف درست کنید،اما داخل دوتا تابه درست کنید بهتره چون پف نان زیاده.
مقداری خمیر بردارید و داخل تابه ای که روغن ریختید بزارید خوب پهن کنید،در تابه رو بزارید و تابه رو داخل پارچه ای بزارید و جای گرمی قرار بدید تا خمیر ور بیاد(یعنی پف کنه)وقتی پف کرد بزارید روی حرارت و روی در تابه دم کنی بزارید و با حرارت خیلی کم بزارید پخته بشه و حجیم بشه،ی طرف که سرخ شد،برگردونید و طرف دیگه خمیر رو باز هم با حرارت کم بزارید پخته و طلایی بشه،وقتی برگردوندید دوباره کمی روغن بریزید
#نان_کماج
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f