eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
قارچ.....۲۵۰ گرم جو پرک....۱پیمانه اب مرغ......۲لیوان هویج.....۱عدد پیاز.....۱عدد ارد....۲قاشق سیر.....۱حبه کره.....۱قاشق شیر.....۱لیوان خامه....۳قاشق جعفری،نمک،فلفل سفید طرز تهیه: ابتدا روغن و کره مخلوط کنید.بزارید کمی گرم بشه.پیاز بهش اضافه کنید.بزارید کمی طلایی بشه.سیر اضافه کنید تا عطر سیر بلند بشه.بعد قارچ اسلایس شده را بریزد.قارچ خوب تفت بدید تا ابش کشیده بشه.ارد اضافه کنید و تفت بدید.بعد اب مرغ اضافه کنید.(اگه اب مرغ در دسترس ندارید دوتا قرص مرغ داخل دو لیوان اب حل کنید و اضافه کنید)بزارید قارچ کمی بپزد.حدود دو ملاقه از مواد بردارید و با هر وسیله ای که دارید میکس کنید.مجدد به مواد اضافه کنید.بعد جو و هویج رنده شده اضافه کنید.حدود نیم ساعت بزارید بپزد.خامه به شیر اضافه کنید.به سوپ اضافه کنید.بعد جعفری خرد شده را بریزد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
آرد سفید یک لیوان آرد برنج دو سوم لیوان آرد نخودچی یک چهارم لیوان روغن مایع نصف لیوان شکر یک و نیم لیوان آب دو لیوان گلاب نصف لیوان پودر هل یک ق م زعفران دمکرده دو ق غ شکر و آب درون قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید .لزومی ندارد که شهد بجوشد همینکه شکر در آب حل شد کافیست و سپس حرارت را خاموش کنید . سپس زعفران دمکرده و گلاب و پودر هل را به شهد اضافه کنید. آرد سفید را درون تابه ای روی حرارت کم قرار دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن طلایی شود. حدو یک ربع زمان میبرد و سپس درون بشقابی الک کنید و کنار بگذارید . آرد برنج و آرد نخودچی را با هم مخلوط و آنها را هم  ده دقیقه تف دهید تا طلایی شود، فقط مواظب باشید چون آرد نخودچی زود میسوزد. سپس آنها را هم الک و با آرد سفید مخلوط کنید. آردها را به تابه برگردانده و روغن مایع را اضافه کنید و حدود دو دقیقه آردها را با روغن تف دهید و سپس شهد را به حلوا اضافه کنید و تند تند حلوا را هم بزنید تا حلوا وسط تابه جمع شود. سپس حلوا را درون تابه به صورت گهواره ای تکان دهید تا به اصطلاح به روغن بیفتد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تخم مرغ سه عدد شکر یک لیوان فرانسوی آرد دو لیوان شیر یک لیوان روغن سه چهارم لیوان پودر کاکائو سه ق غ شکلات صد گرم‌ بکینگ پودر یک و نیم ق چ وانیل یک چهارم ق م پنیر خامه ای یک بسته ۲۰۰ گرمی خامه صبحانه صورتی یک بسته پودر ژلاتین یک ونیم ق غ پودر قند نصف لیوان آب سرد یک سوم  لیوان کف قالب بیست گرد را کاغذ روغنی انداخته و دور تا دور قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کنید و کنار بگذارید . شکلات تخته ای را خرد کنید و درون ظرفی بریزید و روی حرارت کتری قرار دهید تا ذوب شود. تخم مرغها را با شکر و پودر وانیل حدود پنج دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجیم و کشدار شود. سپس روغن و شیر به دمای محیط رسانده و شکلات ذوب شده که از دما افتاده را اضافه مواد کنید و چند دور با همزن برقی بزنید. سپس مخلوط آرد را در سه مرحله به مواد کیک اضافه و با لیسک مواد را خوب مخلوط کنید . مایه کیک را داخل قالب بریزید و داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید. بعد از پخت کیک و سرد شدن داخل کیک را با یک قاشق خالی کنید به صورتیکه یک تا دو سانت از لبه ها فاصله داشته باشد . برای مواد میانی، پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط و  روی حرارت کتری ظرف را قرار دهید تا پودر ژلاتین در آب حل شود. یک بسته خامه صبحانه و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کمی حجیم شود سپس پنیر خامه ای  و کمی پودر وانیل را اضافه کنید و سپس ژلاتین حل شده را اضافه کنید و این مواد را داخل کیک که داخلش را خالی کردید بریزید و داخل یخچال سه ساعت بگذارید تا مایه پنیری خودش را بگیرد .من کمی از کیک را پودر کردم و روی مواد پنیری ریختم .سپس برش بزنید و نوش جان کنید. 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
خورشت لوبیا سبز پیاز رو رنده کردم آبش رو گرفتم یه سیر کوچیک رو هم رنده کردم بعد به گوشت چرخ کرده اضافه کردم بهش نمک زردچوبه فلفل سیاه یکم پودر سوخاری و یکم آویشن اضافه کردم خوب ورز دادم بعد قلقلی کردم و تو روغن سرخ کردم و گذاشتم کنار. توهمون تابه که قلقلی ها رو سرخ کردم پیاز رو خلالی کردم و سرخ کردم و بهش ادویه زدم بهش دو قاشق رب لوبیا سبز و‌ غوره اضافه کردم یکم که سرخ شد بهش یک لیوان آب اضافه کردم و زیر گاز رو کم کردم تا آماده بشه و‌ جا بیفته 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
دسر طالبی وژله///طالبی پوست گرفته و خرد شده 4 پیمانه. بستنی وانیل لیوانی 1دونه. خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری سرپر. ژله طالبی 2 بسته. که پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری شکر نصف پیمانه//پودر ژلاتین رابااب بن ماری کردم.پودر ژله طالبی را نیز در 3 لیوان آب جوش حل کردم و کنار گذاشتم تا خنک شه. طالبی روبا مخلوط کن پوره کردم. شکر و بستنی وژله طالبی وخامه وژ لاتین بن ماری شده بش اضافه کردم تامواد کاملامخلوط یکدست شه.  موادرو داخل قالب ریختم  گذاشتم یخچال ک خوب خودشوکامل بگیره.بعد داخل ظرف گذاشتم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
. تارت کیک تیرامیسو آرد یک ویک چهارم پیمانه شکر یک پیمانه تخم مرغ دو عدد شیر نصف پیمانه روغن نصف پیمانه پودر کاکائو دو قاشق پر بکینگ پودر ۱۰ گرم قهوه دم کرده غلیظ نصف فنجون مواد پنیری خامه قنادی  ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ پودر قند به دلخواه دو قاشق برای تهیه کیک شکر و تخم مرغ رو پنج دقیقه با همزن می زنیم بعد به ترتیب شیر و روغن رو اضافه کرده و درحد مخلوط شدن ترکیب می کنیم درنهایت آردو بکینگ پودر و پودر کاکائو رو روی مواد الک می کنیم کف قالب رو چرب کرده و مواد کیک رو داخلش می ریزیم و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه می پزیم بعد خنک شدن از قالب جدا کرده و با قهوه دم کرده روی کیک رو مرطوب کرده وبعد خامه رو فرم می دیم بعد پنیر رو اضافه می کنیم اگر احساس کردید شیرینی کرم کمه بهش یکی دو قاشق پودر قند اضافه کنید و بعد به دلخواه تزئین کنید نوش جان ❤️ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شپردز پای(پای چوپان): گوشت چرخی ۳۰۰ گرم رب گوجه فرنگی دو ق غ نمک وادویه وپودر اویشن. سیر رنده شده دوحبه. پیاز ی عدد. فلفل دلمه ای سبز ی عدد. هویج دو عددرن ه شده. قارچ ۲۰۰ گرم  .خرد شده پنیر پیتزا رنده شده لازم. سس سفید (سس بشامل) ی لیوان. سیب زمینی ابپز۳ عدد.بزرگ ابتدا مایه گوشتی رو مثه مایه ماکارونی اماده کنید. فلفل دلمه وهویج وقارچهارو افزوده و ی تف کوچولو داده. کنار گذاشته تا کمی خنک شود. در ظرف پیرکس از مایه گوشتی بریزید وروشو باپنیر پوشونده. وسپسسس بشامل رو روش کاور کنید. ودر انتها هم سیب زمینی های ابپزو پوست گرفته وله کنید.وبا شیر سرد هم زده تا به غلظت ماست بشه میزان شیرتقریبی ی پ هست دو۲ ق م کره افزوده. وهم بزنید تا یکدست شود. ودر قیف ریخته وشکوفه زده روی سس سفید طوری که تمام قسمتهای اونو پوشش بدهد. ودر فر ۱۸۰ درجه سی دقیقه بپزد. ودو دقیقه اخرم گریل رو روشن کنید تا روش طلایی شود. وسپس با جعفری خرد شده دیزاین کنید. نوش جون. سس بشامل: کره ۵۰ گرم. ارد دو ق غ شیر ۱ونیم پ. فلفل سیاه ونمک لازم. رو حرارت ملایم کره رو گرم کنید واردو افزوده وکم کم شیر بریزید. تا ی مایه فرنی مانند بدست بیاد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سلام. دوستاي عزيزم. اين دسر خوشمزه و آسون امروز آوردم براتون . همه چي ش در دسترسه. فقط مونده تزيين ش كه اونم سليقه اي يه،ميتونيد تك نفره سرو كنيد،يا مثل من بريزيد توي كاسه.اين سري دسرها مثل فرني،مشكوفي، محلبي، حريره بادام ... تقريبا مثل هم هستن و تنها تويِ يكي دو ماده باهم فرق دارن. دسر_فرني شير ٤ليوان شكر  ١٨٠ گرم (ميتونيد طبق ذائقه تون مقدارشو زياد كنيد ) نشاسته گل ١٠٠ گرم  ( منظورم هموني كه دونه درشته) گلاب ٥٠ گرم كره ٣٠گرم گردو  به مقدار لازم بيسكويت به مقدار لازم دارچين به مقدار لازم شير ،شكر ، نشاسته گل رو مخلوط كرده و هم ميزنيم تا يكدست بشه . سپس روي حرارت متوسط ميزاريم و مرتب هم ميزنيم تا غليظ بشه ، غليظ كه شد  حرارت رو خاموش ميكنيم گلاب و كره رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا يكدست بشه. نهايتا مقداري از مواد رو داخل ظرف سرو ريخته چند عدد بيسكويت روي ان ميچينيم و دوباره مقداري از مايع رو روي بيسكويت ها ريخته ، مقداري دارچين روي ان ميپاشيم و بعد روشو با گردو ميپوشونيم و دوباره از مايع ميريزيم و اين روال رو تا تمام شدن مواد ادامه ميدهيم .. دسر رو بمدت چند ساعت داخل يخچال ميزاريم و به دلخواه تزيين ميكنيم . نوش جان .اين دسر فوق العاده خوشمزه ست . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🌸یک سـلام گرم از تــه دل 🩷 به شما که عشق تو‌ دلاتونه مهربونی تو چشاتونه وخـنـده رو لباتـونـه ســـ🥰✋ــــلام 🩷 صبح زیبای پنجشنبه تون بخیر ┈••✾•🌱🌻🌱•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیر ۴ لیوان بستنی وانیلی لیوانی ۱ عدد نشاسته گل ۵ ق غ شکر ۱۰ ق غ گلاب ۲ ق غ خامه صبحانه ۱ ق غ وانیل در صورت تمایل کمی ابتدا شیر ، شکر ، بستنی، خامه ، میریزیم تو قابلمه بعد نشاسته رو با‌گلاب و کمی از شیر مثل تو کلیپ مخلوط میکنیم تا روون بشه بعد بریزید داخل قابلمه ، بزارید روی گاز با شعله ملایم و هم بزنید تا گلوله نشه ، بعد که قوام اومد و غلیظ شد از روی گاز بردارید و بهش کمی وانیل بزنید ( در صورت تمایل) من نزدم. بعد برای این که فرنی تون شکلاتی بشه درون یه کاسه ای کمی پودر کاکائو بریزید و با کمی آب سرد مخلوط کنید ( در حد دو ق ) بعد کمی از مواد فرنی رو بریزید اگه زعفرونی خواستید، یکم از زعفرون رو بریزید تو یه کاسه و یک کوچولو آب جوش بهش اضافه کنید و بعد یکم از مواد فرنی رو بریزید و مخلوط کنید . من به ترتیب شکلاتی ریختم و گذاشتم کمی بست بعد سفید و زعفرونی حتما بزارید یخچال تا سرد بشه خییییییلی خوشمزه اس ، حتما امتحانش کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سالاد ماکارونی پاستا یک بسته ۵۰۰ گرمی سینه مرغ پخته ۳۰۰ گرم خیار شور ۲۰۰ گرم ذرت پخته ۲۰۰ گرم سس مایونز ۵۰۰ گرم هویج پخته یک عدد ماست چکیده یک لیوان خامه صبحانه یک بسته کوچک شوید خرد شده دو تا سه ق غ نمک و فلفل مواد اولیه و مقدار آن به دلخواه قابل تغییر است. پاستا رو می پزیم حدود پانزده دقیقه, آبکش کرده روی آن آب سرد می ریزیم می گذاریم تا خنک شود. مرغ پخته , خیارشور رو را نگینی خرد می کنیم. هویج را رنده ریز میکنیم. سپس همه مواد اولیه را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود ونمک غذا را با چشیدن اندازه میکنیم. برای اینکه سالاد ماکارونی را به صورت قالبی در آورید همان زمان که مواد را مخلوط کردیم در قالب مورد نظر ریخته کمی فشرده می کنیم و برای سه چهار ساعت در یخچال می گذاریم و قبل از سرو سالاد را بر گردانده و به دلخواه تزیین میکنیم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مرغ ترش مازندران برای تهیه مرغ ترش من پوست مرغ رو جدا کردم با زعفران  وادویه مرغ رو ماساژ دادم اجازه دادم چند ساعت بمونه با زردچوبه هم میشه مزه دار کرد منتها من زعفران رو ترجیح می دم بعد مرغ رو سرخ کردم یه پیاز درشت رو رنده کردم و تفت دادم بعد نمک و ادویه اضافه کردم ۳۰۰گردو وسبزی میکس شده  رو اضافه کردم خوب تفت دادم  بعد ازتفت خوردن سبزی رب انار ترش رو اضافه کردم و بعد به قابلمه آب اضافه کردم و مرغ رو داخل قابلمه گذاشتم چند تا دونه آلو رو تفت دادم به خورشت اضافه کردم و اجازه دادم مرغ بپزه و خورشت جا بیفته می تونید اواخر پخت نصف لیوان آب نارنج یا آبغوره به خورشت اضافه کنید نوش جان❤️ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
توپک فندقی با مغزی شکلات چیپسی کره ۱۶۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد آرد ۲۵۰ گ پودر قند ۱۰۰ گ بیکینگ پودر یک دوم ق چ فندق خرد شده ۵۰ گ وانیل یک چهارم ق چ شکلات چیپسی مقداری شکلات سیاه و وفندق خرد شده برای روی  توپک ها کره رو به همراه پودر قند و وانیل میزنیم تا کشدار شود زرده رو اضافه میکنیم سپس فندق رو اضافه و مخلوط میکنیم بعد آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با پنجه دست خمیر میکنیم سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته توی دست گرد کرده و داخلش حفره ایجاد کرده کمی شکلات چیپسی داخلش ریخته و میبندیم و با فاصله داخل سینی کاغذ روغنی انداخته میچینیم در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم وقتی پخت و سرد شد رویش شکلات آب شده که با کمی فندق خرد شده مخلوط کردیم میریزم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ماهی رابانمک وفلفل وزردچوبه وکمی آب نارنج یاآبلیمومزه دارکردم یه پیازخردکردم داخل شکم ماهی گزاشتم دوساعتی استراحتش دادم.ایندفعه موادشکم پرشوداخلش نریختم ،سسشوریختم کنارش بعدازسرخ شدن.بعدازاستراحت پیازداخل ماهی رادرآوردم توروغن داغ دوطرفشوسرخ کردم. برای موادشکم پرش یه پیازراباچندحبه سیروفلفل قرمزچرخ شده تفت دادم ،سبزی شکم پر که شامل سبزیجات معطره رابمواداضافه کرده وتفت دادم کمی آلوچه جنگلی وتخم انارسابیده یک ق غ گردوی آسیاب شده ریختم ورب انارملس زدم نمک ریختم وقتی تفت خوردیک کوچولوبهش آب اضافه کردم اندازه ته استکان آب اضافه کردم، نه خیلی زیاد درشوگزاشتم تارب کمی بازبشه وبعدازسرخ شدن ماهی کنارش ریختم. براسبزی پلوهم که همه استادیدبرنج شسته وخیس خورده راآبکش کنیدوسبزی پلویی رامخلوطش کنید، روغن یا کره اضافه کنید و به شکل کته دم کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم : شکلات بلوبری : 1 بسته تخم مرغ : 1 عدد شکر : 2 قاشق غذاخوری بیسکویت پتی پور ساده : 1 بسته و نیم بیسکویت پتی پور کاکائویی :  چند عدد وانیل : نصف قاشق چایخوری کره : 100 گرم گردو ریز شده : 2 قاشق غذاخوری خلال پسته : 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه : ابتدا شکلات بلوبری رو به روش بن ماری حل کرده و بعد بیسکویت پتی پور ها رو به صورت درشت خرد کرده و سپس 1 عدد تخم مرغ ، 2 قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل رو داخل همزن ریخته و هم بزنید تا کرم و کشدار بشه و بعد کره آب شده رو هم به مخلوط  مون اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم  و حالا شکلات بلوبری آب شده  رو به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کرده و سپس گردو ، پسته و بیسکویت های پتی پور خرد شده رو هم به این موادمون اضافه میکنبم و با قاشق هم میزنم تا کاملا یکدست بشه بعد نایلون فریزر رو داخل قالب قرار داده و همه مواد رو داخل قالب میریزیم و به مدت 7 ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد از قالب مون خارج کرده و برش میرنیم . نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕