🌸یک سـلام گرم
از تــه دل
🩷
به شما که عشق تو دلاتونه
مهربونی تو چشاتونه
وخـنـده رو لباتـونـه
ســـ🥰✋ــــلام
🩷 صبح زیبای پنجشنبه تون بخیر
┈••✾•🌱🌻🌱•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فرنی_بستنی
شیر ۴ لیوان
بستنی وانیلی لیوانی ۱ عدد
نشاسته گل ۵ ق غ
شکر ۱۰ ق غ
گلاب ۲ ق غ
خامه صبحانه ۱ ق غ
وانیل در صورت تمایل کمی
ابتدا شیر ، شکر ، بستنی، خامه ، میریزیم تو قابلمه بعد نشاسته رو باگلاب و کمی از شیر مثل تو کلیپ مخلوط میکنیم تا روون بشه بعد بریزید داخل قابلمه ، بزارید روی گاز با شعله ملایم
و هم بزنید تا گلوله نشه ، بعد که قوام اومد و غلیظ شد از روی گاز بردارید و بهش کمی وانیل بزنید ( در صورت تمایل) من نزدم.
بعد برای این که فرنی تون شکلاتی بشه درون یه کاسه ای کمی پودر کاکائو بریزید و با کمی آب سرد مخلوط کنید ( در حد دو ق ) بعد کمی از مواد فرنی رو بریزید
اگه زعفرونی خواستید، یکم از زعفرون رو بریزید تو یه کاسه و یک کوچولو آب جوش بهش اضافه کنید و بعد یکم از مواد فرنی رو بریزید و مخلوط کنید .
من به ترتیب شکلاتی ریختم و گذاشتم کمی بست بعد سفید و زعفرونی
حتما بزارید یخچال تا سرد بشه
خییییییلی خوشمزه اس ، حتما امتحانش کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
سالاد ماکارونی
پاستا یک بسته ۵۰۰ گرمی
سینه مرغ پخته ۳۰۰ گرم
خیار شور ۲۰۰ گرم
ذرت پخته ۲۰۰ گرم
سس مایونز ۵۰۰ گرم
هویج پخته یک عدد
ماست چکیده یک لیوان
خامه صبحانه یک بسته کوچک
شوید خرد شده دو تا سه ق غ
نمک و فلفل
مواد اولیه و مقدار آن به دلخواه قابل تغییر است.
پاستا رو می پزیم حدود پانزده دقیقه, آبکش کرده روی آن آب سرد می ریزیم می گذاریم تا خنک شود.
مرغ پخته , خیارشور رو را نگینی خرد می کنیم.
هویج را رنده ریز میکنیم.
سپس همه مواد اولیه را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود ونمک غذا را با چشیدن اندازه میکنیم.
برای اینکه سالاد ماکارونی را به صورت قالبی در آورید همان زمان که مواد را مخلوط کردیم در قالب مورد نظر ریخته کمی فشرده می کنیم و برای سه چهار ساعت در یخچال می گذاریم و قبل از سرو سالاد را بر گردانده و به دلخواه تزیین میکنیم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
مرغ ترش مازندران
برای تهیه مرغ ترش من پوست مرغ رو جدا کردم با زعفران وادویه مرغ رو ماساژ دادم اجازه دادم چند ساعت بمونه با زردچوبه هم میشه مزه دار کرد منتها من زعفران رو ترجیح می دم بعد مرغ رو سرخ کردم یه پیاز درشت رو رنده کردم و تفت دادم بعد نمک و ادویه اضافه کردم ۳۰۰گردو وسبزی میکس شده رو اضافه کردم خوب تفت دادم بعد ازتفت خوردن سبزی رب انار ترش رو اضافه کردم و بعد به قابلمه آب اضافه کردم و مرغ رو داخل قابلمه گذاشتم چند تا دونه آلو رو تفت دادم به خورشت اضافه کردم و اجازه دادم مرغ بپزه و خورشت جا بیفته می تونید اواخر پخت نصف لیوان آب نارنج یا آبغوره به خورشت اضافه کنید نوش جان❤️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
توپک فندقی با مغزی شکلات چیپسی
کره ۱۶۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲۵۰ گ
پودر قند ۱۰۰ گ
بیکینگ پودر یک دوم ق چ
فندق خرد شده ۵۰ گ
وانیل یک چهارم ق چ
شکلات چیپسی مقداری
شکلات سیاه و وفندق خرد شده برای روی توپک ها
کره رو به همراه پودر قند و وانیل میزنیم تا کشدار شود
زرده رو اضافه میکنیم
سپس فندق رو اضافه و مخلوط میکنیم
بعد آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با پنجه دست خمیر میکنیم
سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته توی دست گرد کرده و داخلش حفره ایجاد کرده کمی شکلات چیپسی داخلش ریخته و میبندیم و با فاصله داخل سینی کاغذ روغنی انداخته میچینیم
در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم وقتی پخت و سرد شد رویش شکلات آب شده که با کمی فندق خرد شده مخلوط کردیم میریزم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#سبزی_پلو_با_ماهی
ماهی رابانمک وفلفل وزردچوبه وکمی آب نارنج یاآبلیمومزه دارکردم یه پیازخردکردم داخل شکم ماهی گزاشتم دوساعتی استراحتش دادم.ایندفعه موادشکم پرشوداخلش نریختم ،سسشوریختم کنارش بعدازسرخ شدن.بعدازاستراحت پیازداخل ماهی رادرآوردم توروغن داغ دوطرفشوسرخ کردم.
برای موادشکم پرش یه پیازراباچندحبه سیروفلفل قرمزچرخ شده تفت دادم ،سبزی شکم پر که شامل سبزیجات معطره رابمواداضافه کرده وتفت دادم کمی آلوچه جنگلی وتخم انارسابیده یک ق غ گردوی آسیاب شده ریختم ورب انارملس زدم نمک ریختم وقتی تفت خوردیک کوچولوبهش آب اضافه کردم
اندازه ته استکان آب اضافه کردم،
نه خیلی زیاد
درشوگزاشتم تارب کمی بازبشه وبعدازسرخ شدن ماهی کنارش ریختم.
براسبزی پلوهم که همه استادیدبرنج شسته وخیس خورده راآبکش کنیدوسبزی پلویی رامخلوطش کنید، روغن یا کره اضافه کنید و به شکل کته دم کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بلو_کیک
مواد لازم :
شکلات بلوبری : 1 بسته
تخم مرغ : 1 عدد
شکر : 2 قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی پور ساده : 1 بسته و نیم
بیسکویت پتی پور کاکائویی : چند عدد
وانیل : نصف قاشق چایخوری
کره : 100 گرم
گردو ریز شده : 2 قاشق غذاخوری
خلال پسته : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا شکلات بلوبری رو به روش بن ماری حل کرده و بعد بیسکویت پتی پور ها رو به صورت درشت خرد کرده و سپس 1 عدد تخم مرغ ، 2 قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل رو داخل همزن ریخته و هم بزنید تا کرم و کشدار بشه و بعد کره آب شده رو هم به مخلوط مون اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم و حالا شکلات بلوبری آب شده رو به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کرده و سپس گردو ، پسته و بیسکویت های پتی پور خرد شده رو هم به این موادمون اضافه میکنبم و با قاشق هم میزنم تا کاملا یکدست بشه بعد نایلون فریزر رو داخل قالب قرار داده و همه مواد رو داخل قالب میریزیم و به مدت 7 ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد از قالب مون خارج کرده و برش میرنیم .
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
پن کیک
پنکیک یک نوع کیک ساده و فوری است که محبوبیت بسیار زیادی در کل دنیا دارد به طوری که در سراسر دنیا می توانید آنرا بیابید. این کیک خوشمزه را می توانید خیلی سریع برای وعده های صبحانه یا عصرانه تهیه کنید و به همراه انواع مربا سرو کنید.
مواد لازم
آرد الک شده ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق غذا خوری
شکر ۲قاشق سوپخوری
شیر گرم ۱ پیمانه
کره ذوب شده ۱/۳پیمانه
تخم مرغ (زرده) 1عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و آب شود سپس در کاسه ای جادار و بزرگ آرد سفید را می ریزیم و در ادامه نمک ، شکر و بکینگ پودر را به آن می افزاییم و مواد را با قاشق مخلوط می کنیم.
تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد کره ذوب شده را می افزاییم و هم می زنیم تا منسجم شوند. مواد مخلوط شده با شیر را داخل کاسه آرد سفید می ریزیم
و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. (زیاد هم زدن باعث سفت شدن پن کیک ها می شود) سپس در تابه ای که مخصوص پنکیک باشد و گرد باشد یا تابه ای که در دسترس داریم را روی حرارت می گذاریم و مقداری روغن در آن اسپری می کنیم
و صبر می کنیم تا داغ شود و به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه کیک بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خود مایه پخش می شود و به صورت دایره می شود. بالای سر پن کیک می مانیم چون خیلی سریع سرخ می شود.
مایه را که ریختیم بعد از ۱ دقیقه بعد روی آن حفره های مانند سوزن سوزن هایی ایجاد می شود این یعنی در حال سرخ شدن است.کمی لبه آن را بر می گردانیم اگر به رنگ کاراملی یا قهوه ای در آمده بود خیلی راحت با یک کفگیر آن را بر می گردانیم
تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی رنگ شود.پنکیک خیلی راحت بلند می شود و اصلا به تابه نمی چسبد. پنکیک که آماده شد در بشقابی قرار می دهیم و باقی مواد را نیز به همین صورت آماده می کنیم و با مربا یا عسل یا نوتلا نوش جان کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
میرزاقاسمی
بادمجان 5عدد
سیر 7 حبه درشت
گوجه فرنگی ۵ عدد
تخم مرغ اندازه دلخواه. بادمجون ها رو گازکبابی کردم پوستش جدا کردم و ساطوری گوجه ها رو پوستشو گرفتم با
سیر رنده کرده داخل تابه روغن ریختم روی حرارت سیرها تفت دادم
بعد گوجه رو اضافه کردم نمک و فلفل قرمز و زردچوبه زدم گذاشتم گوجه ها آب پس بدن و خوب مغز پخت و له شن
در اخر بادمجون های ساطوری رو اضافه کردم و با هم تفت دادم تخم مرغ جدا درتابه پختم گذاشتم روی میرزاقاسمی وتزیین کردم(تخم مرغ رو باید درمواد بریزیم ومخلوط کنیم)
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
💥💥پست جدید👏👏👏
#ارزااااانترین_اقلام_مصرفی_آشپزخانه😱😨
خرده ریز آشپزخانه شما پیش ماست🙋♀
💫 #بهترین کیفیت
💫 #ارزان ترین قیمت
🔴#همکاری با فروشنده های خونگی 💶
🔴#جمعه های تخفیفی شون از دست ندید🤩
🔴#هر کجای ایران زیبا باشی
برات میفرستیم🚚
https://eitaa.com/joinchat/994640143C4ec397736a
چیکن ماسالا هندی
نان چپاتی
پاکورا
اگه طرفدار غذاهای تند و پرادویه هستید حتما چیکن ماسالای خوشمزه رو امتحان کنید 😍
برای تهیه چیکن ماسالا یه سینه مرغ بزرگ رو خرد کردم و داخل تابه با یکم روغن تفت دادم بعد کنار گذاشتم داخل همون تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد بهش یه حبه سیر له شده اضافه کردم و بعد نمک و فلفل و یه قاشق چایخوری پودر زنجبیل و یک ونیم قاشق ادویه گرام ماسالا و نصف ق چ خ تخم گشنیز آسیاب شده بهش اضافه کردم و یه قاشق رب گوجه اضافه کردم و درنهایت یه لیوان پوره گوجه به همراه دو سوم لیوان ماست چکیده هم دمای محیط رو به مواد اضافه کردم و چند شاخه جعفری خرد شده به خورشت اضافه کردم مواد که خوب با هم ترکیب شدن نصف لیوان آب اضافه کردم و مجددا مرغ رو به خورش اضافه کردم و اجازه دادم خورشت جابیفته بعد با نون یا پلو سرو می کنیم
نون چپاتی
برای تهیه این نون یک ویک چهارم پیمانه ارد رو به همراه یه قاشق چایخوری نمک و یه قاشق چایخوری شکر و یه قاشق چایخوری بکینگ پودر ترکیب کرده و درحدی که خمیر جمع بشه بهش آب ولرم اضافه می کنیم وخمیر رو خوب ورز می دیم بعد از یک ساعت استراحت خمیر رو باز کرده و به اندازه دلخواه داخل تابه نچسب می پزیم یه طرف که پخت طرف دیگش رو می پزیم
برای تهیه پاکوره یا پاکورا نصف لیوان آرد رو با نصف لیوان آرد نخود نمک و فلفل و دوقاشق فلفل سبز خرد شده و یه پیاز نگینی خرد شده و کمی زردچوبه و یه قاشق چایخوری خمیر مایه ترکیب کردم و اب ولرم کم کم اضافه کردم تا مواد شبیه ماست همزده بشه مواد نباید شل بشه بعد یک ساعت مواد رو داخل روغن داغ سرخ کردم
.نوش جان❤️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پاستیل_خونگی
مواد لازم
ژله نوشابه : 1بسته
ژله بلوبری : 1 بسته
ژله پرتقال : 1 بسته
ساشه : 3 بسته (که معادل 33 گرم پودر ژلاتین و 6 قاشق غذاخوری هستش )
گلوکز : 3 قاشق غذاخوری
آب : 3 فنجان
طرز تهیه
برای هر بسته از ژله ها یک فنجان آب یک بسته ساشه که معادلش رو بالا گفتم و یک قاشق غذاخوری گلوکز احتیاح داریم ابتدا یک فنجان آب رو داخل ظرفی ریخته و بعد یک ساشه پودر ژلاتین رو روی آب میپاشیم تا حالت اسفنحی در بیاد سپس یک بسته پودر ژله نوشابه رو داخل ظرف ریخته و نهایتا یک قاشق غذاخوری سرپر گلوکز هم اضافه میکنیم و به روش بن ماری حل میکنیم باید کاملا ذرات ژله تون حل بشه و مرتب کف روی ژله رو میگیریم و حالا داخل قالب سیلیکونی رو خیلی کم چرب کرده و با سرنگ داخل قالب ها رو از پاستیل ها پر میکنیم و به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا کاملا بسته بشه و بعد از بسته شدن خیلی راحت از قالب تون جدا میشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🌾سلام
🌼صبحتون پُر از عطر خدا
🌾یک سـلامِ بی حسرت
🌼بی نگــــرانی
🌾سلامی سرشار از آرامش
🌼روزتــــوڹ بخیـر
🌾و عاقبتتوڹ بخیـــر
🌼مهرتوڹ مستـدام
🌾محبتِ خــدا
🌼در دلتوڹ پیوسته جاری
┈••✾•🪴🌹🪴•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دونات
آرد ۳-۴ لیوان
مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
شیر ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۷۰ گرم
شکر ۴ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
ابتدا شیر رو ولرم کنید بطوریکه اگه انگشت میزنید گرماش رو حس کنید ولی دستتون نسوزه حالا یک قاشق غذاخوری مایه خمیر و یک قاشق غذاخوری شکر رو از مقدار چهار قاشق شکر به شیر اضافه کنید و روی ظرف رو یه بشقاب بزارید تا مایه خمیر عمل بیاد.
حالا دوتا تخم مرغ رو توی یه کاسه بزرگ بزنید تا از لختگی در بیاد بعد بهش سه قاشق باقی مانده شکر رو اضافه کنید هم بزنید و سپس کره به دمای محیط رسیده رو بریزید هم بزنید و حالا مایه خمیر عمل اومده رو افزوده و با همزن دستی هم بزنید تا مواد مخلوط شه.
لیوان اول و دوم و سوم آرد رو روی مواد الک کنید و با قاشق هم بزنید اما لیوان چهارم رو دم دستتون بزارید و کم کم خمیر رو ورز بدید و ارد لیوان چهارم رو اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه کافیه بعد خمیر رو حدود ده دقیقه ورز بدید.
بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر رو توی کاسه بزارید و روش رو با پلاستیک فریزری و یه حوله بپوشونید و به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت بدید
بعد یک ساعت کف و پشت یه سینی رو چرب کنید پف خمیر رو بگیرید یکم دیگه ورز بدید تا هوای خمیر در بیاد بعد از خمیر اندازه یه نارنگی بردارید و پشت سینی چرب شده با کف دست پهن کنید و آروم خمیر رو بلند کنید و داخل سینی دیگه که چرب کردید بزارید و با کاتر گرد وسط دونات رو سوراخ کنید
تمام خمیرها رو به همین صورت شکل دونات میکنیم بعد حدود نیم ساعت روی اون رو بپوشانید و استراحت دوم دهید بعد از نیم ساعت در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
**موقع سرخ کردن دونات حتما شعله ملایم باشه تا مغز پخت شه در ضمن موقع سرخ کردن تند تند دونات ها رو برگردونید تا هم پف کنه و بهتر سرخ بشه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پتاژ_نخود_فرنگی
نخود فرنگی.....2پیمانه
هویج.....1عدد
آب گوشت .....2لیوان
کره.....50 گرم
خامه......1قاشق غذاخوری
شیر.....2/3 پیمانه
پیاز.....1عدد
آرد برنج......1قاشق غذاخوری
روغن.....1قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
طرز تهیه:
اول هویج رو نگینی خرد می کنیم.نخود سبز با هویج می پزیم .حدودا 30 دقیقه زمان می بره.
پیاز را رنده می کنیم.با کره و روغن مایع تقت می دهیم.پیاز فقط باید سبک بشه.احتیاج به تغییر رنگ شدن نداره.بعد آرد برنج به پیاز اضافه می کنیم.بعد آب گوشت به هویج و نخود اضافه می کنیم.همین طور مخلوط پیاز و آرد.حدود یک ساعت زمان بدید تا خوب جا بیوفته و بپزه.با گوشت کوب مخلوط می کوبیم تا کاملا پوره بشه.خامه را توی شیر بریزد و هم بزنید.ودر آخر به پتاژ سرد شده اضافه کنید.در انتها نمک و فلفل بزنید.حدود 5 دقیقه زمان بدید تا گرم بشه.
نکته: میشه بجای آب مرغ از دو عدد استاک گوشت به همراه یک لیوان آب استفاده کرد.ولی حتما یادتون باشه نمک رو حذف کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
دسر باواریا🍮🍮
مواد لازم
مواد اصلی
تخم مرغ (زرده) ۲عدد
شکر ۸ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری
اب. ۱پیمانه
شیر ۹۰۰ گرم
خامهقنادی ۲۰۰گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی زرده ها را با شکر آنقدر هم میزنیم که رنگ زرده متمایل به سفید شود و کنار میگذاریم
پودرژلاتین را رویاب پاشیده و به مدت یک دقیقه در مایکرو قرار میدهیم و یا اینکه به روش بن ماری حل میکنیم بطوری که ذرات ژلاتین کامل حل شود ومایع شفاف ویکدستی پدید آید
شیر را درظرف بزرگ مناسبی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود
وقتی که شیر کاملا گرم شد در حدی که دست را نسوزاند خامه راکمی فرم داده به شیر افزوده و سریع شروع به همزدن میکنیم
سپس وقتی که شیر داغ شد ولی هنوز نجوشیده ژلاتین را که حالا حالت روان دارد را اضافه کرده و هم میزنیم.وانیل را افزوده
بلافاصله بعد از وانیل زرده ها را اضاف میکنیم
سریع بهم میزنیم تا کاملا مخلوط شود واز روی اجاق برمیداریم
قالب مناسب نسبتا بزرگی را انتخاب کرده و مایع دسر را درآن میریزیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا سفت شود و خودش را بگیرد.وبعد درظرف مناسب میریزیم
من به ۳قسمت تقسیم کردم قهوه وکاکائو وساده
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر