eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
11.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام دوستان صبح یکشنبه تون به زیبایی گلها 🌷🍃 امیدوارم امروزتون پراز سرزندگی 🌷🍃 لبتون پراز تبسم قلب تون پراز نور روزگارتون شیرین و نعمت های الهی نصیبتون باشه 🌷🍃 ┈••✾•🌻🌞🌻•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تیرامیسو بیسكويت ليدي فينگر یک بسته پنيرماسكارپونه‌ یا پنیر خامه ای ...1بسته خامه قنادی یا خامه صبحانه.....150 گرم پودر شکر.....به مقدار لازم قهوه یا نسکافه ......٣/٤فنجان غليظ پودر كاكائو ياپودرشكلات تلخ..... بمقدار لازم طرز تهیه: پنیر را با پودرشكرميزنيم تاكمي باز بشه.خامه رو هم اضافه میکنیم بعدپنیروخامه باهم كمي ميزنيم تامخلوط بشه. بیسكويت هادر قهوه خيس ميكنيم. دركف ظرف و اطراف ظرف ميچينيم.ازمواد كرم پنيرمون روش ميريزيم.دوباره بسكويت خيس ميكنيم روش ميزاريم.مابین بسکویت ها میتونیم پودرشکلات یا پودر نسکافه اماده الک کنیم.از بقيه كرم مون روی لایه اخر ميزنيم.٣ساعت در يخچال قرارميدهيم وقتي خودش رو گرفت به دلخواه تزیین میکنیم. نکته: اگه خامه قنادی استفاده کردید دیگه لازم نیست پودر قند بزنید چون خودش شیرینه ولی من خامه صبحانه استفاده کردم واسه همین از پودر قند هم استفاده کردم اگه قهوه یا نسکافه در دسترس نبود میتونید بیسکویت ها رو با شیر خیس کنیم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سینه مرغ.....۲ عدد هویج......۲عدد قارچ....۱بسته کوچک نخود.....۱پیمانه خامه.....۱پیمانه اب مرغ......۱لیوان رب.....۱قاشق سیر.....۲حبه نمک و فلفل و پاپریکا طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ کمی خرد کرده.بهتره دو تا سه قسمت بشه.با پیاز و نمک و فلفل و لیمو مزه دار کنید.بزارید دو ساعت بمونه.بعد مرغ داخل روغن و کره تفت دهید.بزارید کمی سرخ بشه.مرغ از ظرف خارج کنید.هویج خرد کنید ،داخل همون تابه حدود ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدید.قارچ اضافه کنید.بزاریدقارچ کاراملی بشه.بعد سیر و رب اضافه کنید.نخود و اب مرغ و خامه اضافه کنید.(اگه اب مرغ ندارید می تونید از عصاره مرغ داخل یک لیوان اب استفاده کنید)ادویه اضافه کنید.مرغ اضافه کنید،اجازه بدید تا مرغ بپزه و سس غلیظ بشه.این مرغ خوشمزه را هم با برنج و هم با پوره سیب زمینی می تونید سرو کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کوبیده داخل فر گوشت چرخ کرده (ترجیحا قلوه گاه گوسفندی) نمک و فلفل به میزان لازم پیاز رنده شده آب گرفته یک عدد متوسط زرده تخم مرغ (در صورت نیاز ) زعفران ساییده یک ق چ خ برای تهیه کباب اگه گوشت قلوه گاه نداشتید از ترکیب گوشت گوسفندی و دنبه چرخ شده استفاده کنید بعد یه پیاز رو رنده کرده و  آبش رو  بگیرید  و به گوشت اضافه کنید نمک و فلفل زعفران  بزنید و گوشت رو خوب ورز بدید طوری که گوشت به صورت کامل از ظرف به راحتی جدا بشه بعد داخل یخچال استراحت بدید من از کباب زن معمولی واسه کباب هام استفاده کردم وداخل فر ۲۰۰ درجه به مدت بیست دقیقه قرار دادم روش رو با ترکیب زعفران وکره رومال کردم کباب خشک نشه و با پلو سرو کردم شما می تونید این کباب رو روی منقل کباب کنید اگر احساس کردید گوشت انسجام نداره بهش زرده تخم مرغ بزنید نوش جان
پودر ژله ۱ بسته با هر طعمی دلخواه پودر ژله آلوورا یا هر طعمی ۱بسته بستنی وانیلی ۱ عدد لیوانی رنگ خوراکی به میزان لازم ساقه ترخون یا کرفس ژله رنگی را آماده کرده داخل قالب میریزیم‌ تا ببندد. :برای این گل ژله الوورا را با یک لیوان اب جوش حل و بنماری میکنیم..بعد از اینکه خنک شد بستنی اب شده و ب دمای محیط رسیده رو بهش اضافه و خوب هم میزنیم..داخل یک سینی رو چرب و یا سلفون میکشیم و چرب میکنیم و ژله رو داخلش میریزیم و میزاریم تا ببنده..بعد ی گلبرگ با کاغذ روغنی درست میکنیم و روی ژله بسته شده میندازیم و برش میزنیم ( من بدون الگو دراوردم) بعد به ترتیب روی دسر میزاریم و وسطشو با رنگ خوراکی رنگ میکنیم..و ساقه ترخون یا کرفس را وسطش به عنوان پرچم گل میذاریم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
نان تست...... 1 بسته سینه مرغ...... 2 عدد ️ سس مایونز....... 1 لیوان ️ماست خامه ای ......1/2 لیوان گردو خرد شده .....1 لیوان جعفری خرد شده...... 1 لیوان ️پیازچه خرد شده .....1 لیوان خیار شور ریز خرد شده....... 1/2 لیوان ️نمک و فلفل...... مقدار لازم  طرز تهیه : سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه  ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید. پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید. نکته ها : مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد ؛ استفاده از تخم مرغ سلیقه ای میباشد. من مابین لایه ها یه لایه ژامبون و پنیر ورقه ای گذاشتم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
آدمهاے بزرگ قامتشان بلندتر نیست... خانـہ شان بزرگتر نیست... ثروتشان هم بیشتر نیست... آنها قلبــ❤️ـــے بزرگ و نگاهے مهربان دارند... سلام صبح زیباتون بخیر🌞 ┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
رولت خامه ای مواد لازم تخم مرغ درشت ۴ عدد آرد یک پیمانه شکر ۱/۲پیمانه بکینگ پودر ۱قاشق چ وانیل ۱/۴قاشق چ آبجوش ۳قاشق سوپخوری ابتدا زرده وسفیده رو جدا کردم .سفیده رو با دوقاشق شکر میزنیم تا فرم بگیره. زرده رو همراه با بقیه شکر وانیل تو ظرف دیگه زده تا کرم رنگ بشه آب جوش رو درحال زدن اضافه کردم وخوب زدم تا کشدار وروشن شد. آرد وبکینگ پودر رو روش الک کردم کمی هم زدم با لیسک بعد سفیده فرم گرفته رو اضافه کردم وکمی با لیسک مخلوط کردم ودر نهایت با همزن برقی یک دور زدم تا یکدست بشه . تو قالب ۳۰ در۴۰ کاغذ انداختم ومواد رو با کمک پالت تو قالب پخش کردم وتو فر ۲۲۰ درجه به مدت ۸تا۱۰ دقیقه گذاشتم سر ۸ دقیقه چک کنید اگه لازم بود ۲دقیقه بیشتر بزارید. بعد پخت رو کاغذ بزرگتر از سینی پودر شکر الک کنید رولت رو برگردونید رو ش وآروم رول کنید .بعد با خلمه داخلش کشیدم وروش رو هم با ماسوره شکوفه به صورت تنه درخت تزیین کردم .برگ ها دست ساز وفوندانت رنگ هم خودم زدم به فوندانت سفید . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕