3.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی
#کروسان
2پیمانه آرد شیرینی پزی،نصف پیمانه شیر خشک قنادی،نصف پیمانه روغن مایع، 1 ق غ پر مایه خمیر، 1ق غ شکر، 1ق م نمک، 1ق چ بیکینگ پودر، آب ولرم 1 پیمانه( کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود، ممکنه آب اضافه بماند)
🔴تمام مواد را ترکیب میکنیم سلفون میکشیم و جای گرم میزاریم تا عمل بیاد. بعد پف خمیر را میگیریم سطح کار را ارد پاشی میکنیم و به اندازه نارنگی به طور مساوی تقسیم میکنیم و به قطر نیم سانت خمیر را باز میکنیم. روی هر خمیر رو کره رومال میکنیم. روی هم قرار میدیم تا مجدد عمل بیاد. بعد از عمل اومدن خمیر رو وردنه میکشم. با کاتر پیتزا یا چاقو به نسبت مساوی مثل برش های پیتزا برش میزنیم. نوتلا یا مارمالاد زده و رول میکنیم. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ میزنیم، نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه( فر گرم باشه، و وقتی رول کردیم حتما استراحت بدیم بعد تو فر بزاریم)
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
2.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای آماده و سه سوته
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🌸صبحتان با گل خورشید
🌱هم آغوش باد
🌸درد و غم از دل و
🌱از سینه فراموش باد
🌸صبح امید
🌱بخندد به گل روی کسی
🌸که او به شادی کسی
🌱یکسره در جوش باد
┈••✾•🌞🌱🌞•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
4.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥧 #کیک_یزدی و دیگر هیچ😋😋
تو این پست به شما آموزش میدم خودتون چطور،تو خونه،کیک یزدی درست کنید که هم بافت عالی داشته باشه هم گنبدی باشه.
📌مواد لازم:
آرد یک پیمانه سر پر
تخم مرغ دو عدد
شکر نصف پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
عسل یک قاشق سوپخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
گلاب یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک یک پنس
📌نکات مهم:
✔️حتما مرحله هم زدن تخم مرغ و شکر ده دقیقه باشه تا کامل حجم بگیره
✔️می تونید گلاب و حذف کنید و اگر حذف نکردید همزمان با اضافه کردن شیر و روغن و ... اضافه کنید.
✔️عسل و حذف نکنید، چونکه عسل باعث میشه کیک یزدی تون خوشرنگ
بشه.
✔️زمان پخت تقریبی هست، روی کیک ها طلایی بشه کافیه.
✔️اگر فر گازی دارید رو آخرین دما تنظیم کنید و سینی رو طبقه بالا بزارید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
2.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشک_آلبالو
طعم این ترشک بی نظیره🤩پس حتما درستش کن که محشره😍👌
مواد لازم
آلبالو ۱کیلو
آب نصف لیوان فرانسوی
رب انار ۷قاشق غذاخوری پر(میتونید اگه دوس دارید یکی دو قاشق هم بیشتر بریزید)
نمک ۱قاشق مرباخوری( کم کم بریزید و مزه کنید که شور نشه)
آلبالوهارو با اب روی حرارت بذارید
وقتی جوش اومد رب انار و نمک رو اضافه کنید
کف روش رو مدام بگیرید
به غلظت دلخواه که رسید خاموش کنید
نیاز نیست خیلی زیاد بذارید غلیظ بشه🥰
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
3.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_پیتزایی
برای درست کردن سمبوسه پیتزایی هم میتونید از خمیر مخصوص استفاده کنید و هم نون لواش. من نون لواش رو به ابعاد هشت در بیست و چهار سانت برش زدم و با مواد پیتزا که تو پست قبلی گفتم پرکردم. اگه پنیر رو بیشتر بریزید بیشتر کش میاد ولی اگه بیش از حد باشه ممکنه بزنه بیرون و تو روغن پخش بشه. تا حدودی میشه از بیرون زدن پنیر جلوگیری کرد اول اینکه خوب بپیچیدش و دوم هم بذارید روغن کامل داغ بشه و بعدش رو حرارت متوسط رو به بالا دوطرفشو سریع سرخ کنید چون هرچی زمان تو روغن موندنش بیشتر باشه هم احتمال بیرون زدن پنیر بیشتره و هم روغن بیشتری جذبش میشه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
2.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کمپوت_گیلاس 😍😋
با این روش در شیشه رو پلمپ کن
و مدت طولانی کمپوت روتو کابینت نگه دار😯
با هر میوه ای که تو خونه دارید میتونید کمپوت درس کنید اینقد خوشمزه میشه که نگم براتون حتما امتحانش کنید😋
به ازای ۲ لیوان آب نصف لیوان شکر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید بعد از اینکه آب جوش اومد یکی دو تا قُل خورد و شکر حل شد زیرش رو خاموش کنید. لازم نیست قوام بیاد
بزارید کنار تا خنک بشه
از گیلاسهای تازه و سالم استفاده کنید و اونها رو داخل شیشه بریزید، شیشه رو تکون بدید تا جای بیشتری باز بشه
مخلوط آب و شکر که خنک شد بریزید روی گیلاسها تا روی گیلاس رو بپوشونه
تاکید میکنم حتماً باید آب روی گیلاس رو بپوشونه
در شیشه که حتماً باید از جنس فلزی باشه محکم ببندید
شیشه رو داخل قابلمه بزارید و تا ۲/۳ ارتفاع شیشه آب بریزید
قابلمه رو روی حرارت بزارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد زمان بگیرید بعد از ۲۰ دقیقه حرارت رو خاموش کنید
صبر کنید از حرارت بیفته بعد از قابلمه خارج کنید
اگه میخواید مدت طولانی کمپوت رو نگه دارید چند ساعت شیشه رو وارونه بزارید اگه صدای پیسسسسس شنیدید یعنی داخلش هوا هست و بهتره زود مصرف بشه
کمپوت تا زمانیکه پلمپ هست و هنوز باز نشده میتونید توی کابینت نگه دارید وقتی درش رو باز کردید بزارید توی یخچال
این کمپوت خیلی خیلی خوشمزه ست
با هر میوه ای که دوست دارید به این روش میتونید کمپوت درست کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
2.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین زیبا و جالب با فلفل
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر