سلام امام زمانم 🖤✋
▪️ای داغدار اصلی این روضه ها بیا
صاحب عزای ماتم کرب و بلا بیا
▪️بالا گرفته ایم برایت دو دست را
ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا
▪️بیش از هزار سال تو خون گریه کرده ای
ای خون جگر ز قامت زینب بیا، بیا..
اللهمعجللولیکالفرج 🤲🌱
#امام_زمان(عج)
#امام_حسین(ع)
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کبه برنجی
#کبه_برنجی😍😋
برای خمیر برنجی:👇
برنج ۱کیلو (بهتره از برنجی استفاده کنید که نرم باشه مثل برنج ایرانی)
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
نمک
داخل ویدئو فراموش کردم بگم که برنج و سیب زمینی رو بعد از اینکه کاملا پخت آبکش کنید، بذارید آبش بره، بعد با دست خوب ورز بدید تا خمیر نرمی بدست بیاد.
مواد گوشتی:👇
گوشت چرخ کرده
پیاز ۱ عدد بزرگ
ادویه دلخواه
برگ کرفس ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
در کل برای داخل کبه میتونید هرچی که بخواین میتونید بریزید🌺
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک باقلوا
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
خوشمزه ترین روش پخت خورشت بامیه همینه🤌😋
مواد لازم:
پیاز:۱عدد بزرگ
گوشت قرمز :۱۵۰گرم
رب گوجه فرنگی:۱/۵ق غ
پوره گوجه فرنگی:۱لیوان
بامیه:به میزان دلخواه
ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه،پودر دارچین):به میزان لازم
سیر تازه :۲حبه(من گرانول سیر زدم)
زعفران:۲ق غ
آبغوره:۳ق غ
✅نکات طلایی:
✅اولین راز لعابدار شدن وخوشمزگی خورشت بامیه استفاده از پیاز داغ فراوونه که بصورت ریز خرد کنید یا رنده کنید.
✅برای خورشت بامیه هم از گوشت سفید مثل مرغ و بوقلمون و هم از گوشت قرمز میتونید استفاده کنیدهر دوعالین.
✅از پوره گوجه فرنگی برای لعاب خورشت حتما استفاده کنید
✅بامیه ها را اصلا از ته نزنید که باعث میشه مایع لزجشون خارج بشه و طعم وکیفیت خورشت رو خراب میکنه.
✅برای چاشنی این غذا حتما از زعفران و آبغوره استفاده کنید از آبلیموی تازه هم میتونید استفاده کنید.از تمر هندی یاغوره تازه هم میتونید استفاده کنید.
✅از لپه یا نخود هم برای این خورشت به سلیقه و دلخواهتون میتونید استفاده کنید😍
✅بامیه هارو بیشتر از ۱۰دقیقه تفت ندهیدو حتما یه ربع یا بیست دقیقه اخر اضافه کنید که له نشن
✅حتما از سیر تازه یا حریره سیر یا مثل من از گرانول یا پودر سیر استفاده کنید که عطرشو محشر میکنه😍
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش آبادانی خوشمزه🤩
برای نذری های #محرم این آش معرکهست
#صبحانه
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#زرشک_پلو_با_مرغ_شکمپر😍😋
این مدل مرغ خیلی آسون و خوشمزه س برای مهمونی هم میتونید توی دیس بچنید خیلی شیک میشه 😍😍😍
درست کردنشم که واضحه داخل سینه مرغ بدون استخون رو کاملا با چاقو خالی کنید فقط خیلی احتیاط کنید که بالا و پایین مرغ سوراخ نشه 😐
که موادش موقع پر کردن بیرون بریزه
داخلش رو با زرشک و پیاز داغ یا حتی گردو خرد شده پر کنید یکمم به داخلش زعفرون بزنید بعد بیرونش رو هم کاملا زعفرون بزنید و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید حالا برای سسش یکم پیاز داغ ،برگ بو ،نمک،فلفل و ابجوش بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم بپزه و سسش غلیظ بشه حدودا نیم ساعته آماده س و مغز پخت میشه بعد از پخت هم همین مدلی با سس میتونید سرو کنید هم مثل من یکم که خنک شد برش بدید با یه چاقو تیز و اره ای ،سسش هم توی کاسه کوچیک کنارش بذارید (اگه سرد شد که خیلی نمیشه میتونید گرمش کنید داخل مایکروفر )
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
18.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد بروکلی🥦
خوشمزه و بسیار پرخاصیت
به قدری ترکیب موادش کنار هم دیگه جذاب
کشمش و ذرت یه شیرینی دلچسبی به سالاد داده که نگم 😍😋
بروکلی یک عدد🥦
هویج یک عدد متوسط🥕
ذرت سه چهارم لیوان🌽
کشمش یک سوم لیوان
کنجد دو قاشق غذاخوری
مایونز دو قاشق
ماست ۲ تا ۳ قاشق
آب لیمو ترش🍋
چاشنی ها:نمک/فلفل سیاه/گلپر/آویشن🍀
من بروکلی هارو بلانچ کردم شما میتونید همونطوری خام ازش استفاده کنید
برای بلانچ کردن بروکلی رو داخل آب درحال جوش بریزید بزارید ۳ چهار دقیقه بمونه، بعد بلافاصله داخل ترکیب آب و یخ بریزید اینجوری هم یکم نرم تر میشن و هم سبز باقی میمونن(خوش رنگ تر میشن بقیه ی مراحل رو هم طبق ویدئو پیش برید یعنی تمام مواد رو خوب باهم مخلوط کنید مایونز و ماست رو باهم ترکیب کنید چاشنی ها و آب لیمو رو بهش اضافه کنید در آخر به ترکیب مواد اضافه کنید ، خوب مخلوطش کنید حداقل یکساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رب گوجه خونگی
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab