مارمالاد زردآلو
مواد لازم:
زردآلوی رسیده و بدون هسته ۵۰۰ گرم
شکر🍚 ۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری استاندارد سرپُر
ماندگاری مارمالاد کمتر از مرباست و ژلاتین باعث ماندگاری بیشتر مارمالاد میشه پس اصلا حذفش نکنید
آب 💧۳ قاشق غذاخوری
بعضیا برای حل کردن ژلاتین از گلاب به جای آب استفاده میکنن که من نمیپسندم چون روی طعم مارمالاد اثر میذاره
آبلیمو🍋 ۱ قاشق غذاخوری
به جای آبلیمو میتونید ۱/۸ قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنید
زعفران آبکرده 💛۱ قاشق غذاخوری (دلخواه)
زعفران فقط برای خوشرنگ شدن به مارمالاد اضافه میشه و قابل حذفه
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد ماکارونی
پاستا فرمی 250 گرم
کالباس یا ژامبون 200 گرم
هویچ پخته شده 1 عدد
خیار شور 4_5 عدد
کنسرو ذرت نصف لیوان
کنسرو نخود فرنگی نصف لیوان
فلفل دلمه نصف یک عدد
🔺️مواد لازم برای سس
سس مایونز 8 قاشق غذا خوری
ماست 4 قاشق غذا خوری
آبلیمو تازه
نمک
فلفل سیاه
سس خردل یک قاشق غذا خوری
🔺️طرز تهیه
ابتدا پاستارو به همراه آب و نمک پخته آبکش کنید و بزارید کاملا خنمک بشه حالا همه مواد رو نگینی خرد کرده و به همراه کنسرو ذرت و کنسرو نخود فرنگی داخل ظرفی بریزید .
حالا همه ی مواد سس رو باهم مخلوط کرده و روی مواد ریخته کاملا مخلوط کرده و داخل یخچال به مدت چند ساعت استراحت دهید.
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
18.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لاي پلو
گوشت گوسفندي🧄🥩🥩🥩
زردچوبه :١قاشق غذاخوري سرخالي
ادويه مخلوط:١قاشق غذاخوري
چوب دارچين:٢عدد
ليموعماني براي پخت گوشت٢عدد
پياز:٣عددمتوسط🧅🧅🧅
برنج :٤پيمانه
شويد خشك:٧يا ٨قاشق اگر تازه داريد ١كيلو خردكرده
🔻🔻🔻🔻🔻
اين ادويه ها براي زماني است كه ميخواهيد گوشت وداخل پياز داغ تفت بديد
پيازبراي پياز داغ:٧-٨تا متوسط🧅🧅🧅🧅
پودر ليمو عماني سياه:٢قاشق غذاخوري
نمك
روغن
زردچوبه:١قاشق مربا خوري
ادويه مخلوط :١قاشق غذاخوري
شويدخشك:بستگي به خودتون داره من يه ٧،٨تا قاشق ريختم
براي سس :🍅🍅🍅
٢ قاشق رب
آب گوشت واز صافي ردكردم
به رب اضافه كِردم
نمك
آبليموي تازه
اگر ميخواهيد از شويد تازه استفاده كنيد حتما برنج و دون تر آبكش كنيد
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
4.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب ماهیتابه ای با کمترین مقدار روغن
این دستور شاید با دستورای دیگه ای که دیدین تفاوت داشته باشه اما باید بگم که خیلی خوشمزه و سالمه، چون با روغن خیلی کم پخته میشه و سرخ کردنی نیست.
خب بریم سراغ طرز تهیه:
اول یه پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو نمیگیریم، یه سیب زمینی رو هم رنده می کنیم و اینم آبش رو نمیگیریم. بعد گوشت رو اضافه میکنیم(که مال من چون گوشت گوسفند بود با چربی هست🐏) نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و پودر زیره سیاه (اگه دوست داشتین زعفرون) بهش اضافه می کنیم و خوب ورز میدیم و چند بار به ظرف می کوبیم تا مواد کاملا منسجم بشه، بعد حدودا نیم ساعت بزارین تو یخچال تا خودش رو بگیره، کمی کف ماهیتابه روغن بریزین(اگه روغن دنبه باشه که عالیه) و کباب ها را کف ماهیتابه می چینیم و درش رو می بندیم و حرارت رو کم میکنیم(اینجوری گوشت آب میندازه و با آب خودش میپزه) وقتی آبش تموم شد، دو طرفش رو کمی سرخ می کنیم.
می بینین که با اینکه پودر نان، آرد نخودچی و تخم مرغ نزدم بازم کباب ها وا نرفت چون نکته اش تو خوب ورز دادنش هست، در ضمن خیلی سیب زمینی اضافه نکردم چون کبابه، کوکو که نیست
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🌹 جمعه اول #ماه_صفر است
ماه جدید را با صدقه دادن و خیرات آغاز کنیم .
ان شاءالله با خواندن این دعا در اول
ماه صفر ازبلا دور بوده ، حاجت روا شوید:
نیت کنید👇👇👇
🔸سُبحانَ الله یا فارِجَ الهَمّ
🔸وَ یا کاشِفَ الغَمّ
🔸فَرِّج هَـمّی وَ یَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی
🔸وَ قِلَـّةَ حیلَتی وَ ارزُقنی حَیثَ
🔸لا اَحتَسِب یا رَبَّ العالَمین
19.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه_پرانرژی
| دانه چیا ۳ ق غ
شیر نصف لیوان
| جو پرک ۲ ق غ
شیر ۱ فنجان
| توت فرنگی ۵ عدد
عسل ۱ ق
| شکر قهوهای ۲ ق
موز چند تکه
| کینوا ۳ ق غ
شیر ۳/۴ لیوان
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
19.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#معجون_پرانرژی_لاغری_چاقی
مواد لازم :
| دانه چیا ۳ ق غ
شیر نصف لیوان
| جو پرک ۲ ق غ
شیر ۱ فنجان
| توت فرنگی ۵ عدد
عسل ۱ ق
| شکر قهوهای ۲ ق
موز چند تکه
| کینوا ۳ ق غ
شیر ۳/۴ لیوان
طرز تهیه رو تو ویدیو ببین
بنظرم برای عصرانه ،،صبحانه و شام کفایت میکنه 😊
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
2.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از محبوب ترین خورشت ها برای من سیب زمینی با گوشت هس که من بیشتر گوجه اشو دوسدارم😅
شما چی؟
#خورشت_سیب_زمینی_گوجه
من سیب زمینی ها جدا سرخ میکنم
گوشت هم میپزم
تو قابلمه پیاز رنده و بانمک و زردچوبه تفت میدم گوجه و رب گوجه میزنم بعدم سیب زمینیها بعدم گوشت و کمی اب غلیظش و طعم اصلیش با دو تکه چوب دارچین محشره
می میذارم کمی بپزه و جابیفته.
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab