#ماهی_شکم_پر_شمالی
ماهی قزل آلا بزرگ یا ماهی سفید
پیاز
سیر
گردو خردشده
سبزی معطر (گشنیز،شوید،جعفری و کمی شنبلیله)
فلفل دلمه
🍲طرز تهیه ماهی شکم پر شمالی:
۱-برای تهیه ماهی شکم پر شمالی ابتدا ماهی سفید یا قزل آلای تازه را خوب شسته و بسته به سلیقه خودتان، سر و دم آن را جداکنید یا این که ماهی را به صورت کامل با سر و دم طبخ کنید. طبخ ماهی به صورت کامل مجلسیتر است.
۲-قسمت سفیدرنگ شکم ماهی را بصورت طولی از زیر گردن تا قسمت دم ماهی شکاف داده و آن را خوب بشویید تا کاملا تمیز شود.
۳-بعد از برش دادن قسمت شکم ماهی، آن را داخل صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود.
۴-حالا مواد لازم برای مزهدار کردن ماهی را آماده کرده و ماهی را برای چند ساعت داخل مواد قرار دهید تا طعم دار شود.
۵-برای تهیه مواد طعم دهنده یک پیاز را بصورت نگینی خرد کنید و به آن مقداری آبلیمو، فلفل، نمک، تخمگشنیز، آویشن و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
۶-حالا ماهی را داخل این موادخوابانده و با دست، ماهی را با این مواد بخوبی مخلوط کنید.
۷-در فاصلهای که ماهی طعمدار میشود بسراغ آمادهکردن مواد داخل شکم ماهی بروید.
۸-برای آماده کردن مواد داخل شکم ماهی، سیر، پیاز و فلفل دلمهای را نگینی خرد کرده و با کمی روغن خوب تفت دهید.
۹-سپس سبزی معطر را به آن ها اضافه کنید.
۱۰-گردو خردشده و رب انار و ادویهجات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
۱۱-کف ظرف رو با کره حسابی چرب کنید و انواع سبزیجات دلخواه مثل قارچ، پیاز ، سیب زمینی، فلفل دلمهای، و هویج حلقهشده را کف طرف بچینید.
۱۲-بعد از چند ساعت، ماهی را از داخل مواد خارج کرده و پوست آن را بخوبی تمیز کنید.
۱۳-داخل شکم ماهی را با مواد آمادهشده پرکنید.
۱۴-حالا دو طرف شکم ماهی را با نخ و سوزن ، خلال دندان یا با خیلی تمیز بهم وصل کنید.
۱۵-ماهی را روی سبزیجات حلقهشده داخل ظرف قرار دهید، بطوریکه ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد.
۱۶-یک استکان آب ته ظرف بریزید.
۱۷-میتوانید موادطعم دهنده ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید.
۱۸-روی ظرف را با فویل کاملا بپوشانید و ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بگذارید.
۱۹-بعد از آنکه ۴۵ دقیقه از پخت ماهی گذشت، فویل را از روی ظرف برداشته و یک ربع بدون فویل بگذارید تا ماهی پخته شود.
۲۰- حالا سطح ماهی را با زعفران برس کشیده و ۱۰ دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود.
ماهی شکم پر شمالی شما آماده است. میتوانید این غذای خوشمزه و خوش عطر را در کنار سبزی پلو یا چلو ساده سرو کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
بولانی سونی پز☺️☺️ بولانی افغانستانی🇦🇫🇦🇫
#بولانی گندنه (تره)
مواد لازم:
آرد:3پیمانه کمی بیشتر
آب :1پیمانه
نمک :به مقدارلازم
خمیر مایه 1قاشق چایخوری
گندنه :1کیلو همون تره
مرچ سرخ (فلفل قرمز) به مقدارلازم
روغن سرخ کردنی به مقدارلازم
طرز تهیه:
آرد گندم را با نمک و آب و یک و خمیر مایه خمیرنموده و ونیم ساعت جای گرم بگذارید تا خمیر برسه و بعداز خمیر ذغاله های(چونه) کوچک درست کنید
ذغاله ها رابا اش گز یا همون وردنه هموارنموده داخل آنرا گندنه (تره) ایکه قبلا ریزه نموده با کمی روغن و نمک و مرچ (فلفل) مخلوط نموده اید بگذارید و آنرا بسته کنید
روغن را داغ نموده بولانی ها را داخل روغن سرخ کنید البته هر دو طرف آنرا و یا آینکه روی فطنوس داش (سینی فر) را چرپ کنید و به درجه ای آخر داغش (فر) کنید و بولانی ها را روی فطنوس داش(سینی فر) بچینید و رویشان را چرب کنید
وقتی هر دو طرفش سرخ شد آماده است و می توانید با ماست یا چتنی 😋😍صرف نمایید🇦🇫🇦🇫🇦🇫
سیب زمینی اپز +تره و ادویه جات
میتونیم از گوجه و پیازچه نگینی و فلفل دلمه هم استفاده کنیم
بولانی سونی پز☺️☺️ بولانی افغانستانی🇦🇫🇦🇫
#بولانی گندنه (تره)
مواد لازم:
آرد:3پیمانه کمی بیشتر
آب :1پیمانه
نمک :به مقدارلازم
خمیر مایه 1قاشق چایخوری
گندنه :1کیلو همون تره
مرچ سرخ (فلفل قرمز) به مقدارلازم
روغن سرخ کردنی به مقدارلازم
طرز تهیه:
آرد گندم را با نمک و آب و یک و خمیر مایه خمیرنموده و ونیم ساعت جای گرم بگذارید تا خمیر برسه و بعداز خمیر ذغاله های(چونه) کوچک درست کنید
ذغاله ها رابا اش گز یا همون وردنه هموارنموده داخل آنرا گندنه (تره) ایکه قبلا ریزه نموده با کمی روغن و نمک و مرچ (فلفل) مخلوط نموده اید بگذارید و آنرا بسته کنید
روغن را داغ نموده بولانی ها را داخل روغن سرخ کنید البته هر دو طرف آنرا و یا آینکه روی فطنوس داش (سینی فر) را چرپ کنید و به درجه ای آخر داغش (فر) کنید و بولانی ها را روی فطنوس داش(سینی فر) بچینید و رویشان را چرب کنید
وقتی هر دو طرفش سرخ شد آماده است و می توانید با ماست یا چتنی 😋😍صرف نمایید🇦🇫🇦🇫🇦🇫
سیب زمینی اپز +تره و ادویه جات
میتونیم از گوجه و پیازچه نگینی و فلفل دلمه هم استفاده کنیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
May 11
شیرینی آوردم براتون از نوع بهاری
کره ی به دمای محیط رسیده150گرم
که از کره ی گیاهی هم میتونید استفاده کنید
پودر قندالک شده 75گرم
زرده ی تخممرغ درشت 1عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
اردبرنج60گرم
نشاسته ی ذرت 40گرم
رنگ ژله ای خوراکی به دلخواه که از رنگ زرد یا سبز میتونید استفاده کنید
آرد سه صفر یاهمون آرد شیرینی پزی الک شده 180گرم
❤️در ابتدا کره وپودر قند الک شده را اول خوب با قاشق هم بزنید که کره وپودر قند به خورد هم برن، بعد با همزن دور تند خوب هم بزنید تا پوک وحجیم ورنگش روشن بشه، بعد زرده ی تخممرغ و وانیل را اضاف میکنیم ودر حد مخلوط شدن هم میزنیم دور گیری فراموش نشود که بوی زحم تخممرغ شیرینیاتون نگیره، بعد آرد برنج ونشاسته ی ذرت را اضاف میکنیم وبا لیسک مواد رو خوب با هم هم بزنید تا مخلوط بشن، در این مرحله آرد شیرینی پزی رو در اول کار نصفش را با خیال راحت اضافه میکنم واز رنگ ژله ای خوراکی نوک کادر اضاف میکنیم، وبا لیسک مخلوط میکنیم، از اینجا به بعد بقیه آرد را قاشق قاشق اضاف میکنیم تا خمیری نچسب بدست بیاد که بستگی به آردتون داره که کمتر یا بیشتر مصرف بشود، که باید خمیری نرم ولطیف به دست بیاد که وقتی کمی از خمیر رو توی دستتون گلوله کنید ووسط اونو با سرانگشت حفره ایجاد کنید نباید از اطراف ترک بخورد، خمیرتون رو توی کیسه فریزر بگذارید پهن کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت بدید، بعد خمیرتون رو وسط دو نایلون پهن کنید به ضخامت نیم سانت، وکاتر بزنید کاترتون هم داخل آرد بزنید که به خمیرتون نچسبد، وبا فاصله توی سینی فر بچینید، سینی فر را به مدت 20دقیقه در یخچال بگذارید،
من توی تستر درست کردم درجه حرارت 105درجه،المنت پایین روشن کردم، به مدت 10دقیقه که زیر شیرینی نباید تغییر رنگ بدهد، فر هم از قبل به مدت 10الی15دقیقه گرم کنید، وقتی شیرینی هاتون رو از فر بیرون آوردید به هیچ عنوان دستش نزنید حدود1ساعت تا خوب خنک بشه بعد از سینی فر خارج کنید با شکلات رنگی بنماری شده یا بریلو وسط شیرینی هاتون رو تزئین کنید
امیدوارم این شیرینی های بهاری رو درست کنید ونوش جان کنید😘😘😍😍😋😋شیرینی گلهای بهاری فریده پَز
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ژله_رولی
مواد لازم :
ژله...... 1بسته
آبجوش..... حدودا 3/4 لیوان
بستنی وانیلی ....۱/۲ لیوان
پودر ژلاتین......1قاشق چای خوری
آب سرد....2قاشق
طرز تهیه:
ژلاتین را روی آب سرد بریزد.روی بخار کتری بزارید تا کانلا حل بشه.(البته ژلاتین سلیقه ایه.می تونید نریزد.ولی به نشکستن ژله کمک می کنه😉) ژله رو با آبجوش مخلوط کرده و روی حرارت کتری بن ماری میکنیم تا ژله کاملا حل شده و شفاف شود. حالا بستنی رو اضافه کنید، برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بذارید بیرون تا آب بشه، مستقیم از فریزر خارج کنید و بذارید داخل ژله. آروم بستنی رو با ژله مخلوط کنید، همینکه بستنی آب شد کفایت میکنه، زیاد هم نزنید که کف روش از بین میره و ژله تون دو رنگ نمیشه. بعد داخل سینی بریزید و بذارید یخچال تا خودش رو بگیره بعد بیارید بیرون و برش های طولی بدین و رولش کنید دوباره بذارین یخچال تا خودش رو بگیره.
نکته:
اولا برای این میزان دستور سینیتون باید سایز 20 در30 باشه.
دوما کف سینی حتما نایلون پهن کنین.
سوما تو یخچال که گذاشتین از ۲۰ دقیقه شروع کنید بهش سر بزنین هر وقت بست برش دارین چون اگه زیاد تو یخچال بمونه شکننده میشه و زمان رول کردن میشکنه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر