فرنی خامه بستنی
موادلازم:
شیر ۲ پیمانه
آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
گلاب ۳ ق غ
خامه ۴ ق غ
زعفران دمکرده غلیظ ۲ قاشق
بستنی لیوانی دو عدد
طرزتهیه:
آردبرنج نشاسته ذرت شکر و دولیوان شیر رو داخل قابلمه ریخته هم میزنین تا جوش بیاد و غلیظ بشه گلاب زعفران رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید خامه و بستنی رو اضافه کنید و خوب هم بزنید داخل ظرف ریخته بعد تزیین کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مافین_موز
یه کیک لقمه ایی خوش بافت و خوشمزه
با ماندگاری بالا
بدون نیاز به همزن برقی
که سه سوته آماده میشه
ورق بزنید و کلیپ آموزشی رو ببینید
مافین موز
آرد سفید ۲۰۰ گرم
ب پ ۱ و ۱/۲ ق چ
جوش شیرین ۱ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
موز کاملا رسیده بدون پوست ۳۰۰ گرم
کره آب شده و همدمای محیط ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۳۰ گرم
شکر دانه ریز ۱۶۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد ۶۰ گرمی با احتساب پوست
وانیل کمی
ابتدا آرد ب پ جوش شیرین رو در کاسه ایی ریخته و هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن .
در ظرفی دیگه موزها رو با پشت چنگال با هر وسیله دیگه خوب پوره و له میکنیم .
شکر تخم مرغ وانیل روغن مایع کره آب شده و نمک رو اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا مواد مخلوط و شکر حل بشه .
حالا مخلوط الک شده مواد آردی رو بهش اضافه کرده و فقط تا جایی هم میزنیم تا ذرات ارد دیده نشه نه بیشتر .
داخل قالب مافین کپسول گذاشته و از مایه مافین پر میکنیم بطوریکه نیم سانت سرش خالی بمونه .
سپس قالب رو در فر برقی ۲۰۴ درجه طبقه وسط که از قبل کاملا داغ شده به مدت تقریبی ده دقیقه گذاشتم تا کیک پف کرد و اومد بالا بعد درجه رو به ۱۶۰ کاهش دادم و ده دقیقه دیگه زمان دادم که کاملا مغز پخت بشه .
برای فرهای گازی دما رو ۱۵ تا ۲۰ درجه بالا ببرین
دقت کنید که این اعداد تقریبین و شما با توجه به فر خودت دما و زمان رو بده .
نکات🎈
از موزهای کاملا رسیده که پوستشون خال دار و تیره شده استفاده کنین .
بعد اضافه کردن مواد آردی فقققط تا جایی هم بزنید که ذرات آرد دیده نشه .
قاشقها استاندارد قنادیه .
میتونید بجای کره ، روغن مایع بزنید .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بامیه_هندی
🔴مواد لازم:
(شربت بار(شهد بامیه هندی))
2 لیوان شکر(لیوان فرانسوی دسته دار)
سه چهارم لیوان آب
4 قاشق غذاخوری گلاب
جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری(جایگزین=یک قاشق چایخوری آبلیمو_ولی اگه میخواهید کیفیت کارگاهی بهتون بده حتما جوهر لیمو بریزید)
نوک قاشق چایخوری پودر زعفران
چند دانه هل یا چند قطره اسانس هل
یک قاشق غذا خوری گلوکز مایع(بادکا)
🔴مواد لازم برای خمیر بامیه:
یک لیوان آب
یک لیوان آرد
یک عدد کره 50 گرمی
نصف قاشق چایخوری وانیل
3 عدد تخم مرغ
روغن برای سرخ کردن
🔴طرز تهیه;
اول شربت بامیه رو درست میکنیم.
شکر و آب و گلاب رو داخل یه قابلمه کوچیک میریزیم و هم میزنیم و روی شعله میزاریم.
وقتی روی شعله قرار گرفت اصلا هم نمیرنیم تا شروع به حباب زدن کنه و کف کنه.
وقتی کف کرد حرارت رو کم میکنیم و با یه قاشق تمیز هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه.
وقتی دانه های شکر حل شد با یه برس سیلیکونی کمی آبلیمو اطراف قابلمه میزنیم تا دانه های شکر چسبیده به اطراف قابلمه حل بشن( دقیقا طبق فیلم عمل کنید)
جوهر لیمو و پودر زعفران را اضافه کرده و دانه های هل و گلوگز را می افزاییم.
شهد باید وقتی بین دو انگشت تست میکنیم کشدار شده باشه(نه خیلی غلیظ و نه خیلی رقیق)
داخل یه ظرف دیگه میریزیم تا خنک بشه
میریم سراغ خمیر بامیه هندی;
آب و کره را داخل یه قابلمه کوچک میریزیم و دو قاشق غذا خوری از شهد داخلش میریزیم.
وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد سریع یک لیوان آردرا داخلش میریزیم و فوری شروع به هم زدن میکنیم( این مرحله را داغ زدن خمیر میگن که مهمترین قسمت بامیه هست و مربوط به پوک شدن بامیه میشه)
🔴باید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حتما روی شعله ملایم دائم خمیر را طبق فیلم زیر و رو کنیم و بپزیم.
خمیر را داخل کاسه بزرگ و دیواره داری میریزیم تا خنک بشه و دو عدد تخم مرغ بهش اضافه میکنیم.وانیل را داخلش میریزیم و با چنگال یا با دست شروع به هم زدن میکنیم و اگر خمیر سفت هست یه دونه تخم مرغ دیگه اضافه میکنیم و با همزن شروع به هم زدن میکنیم.
کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن میکنیم و خمیر را داخل قیف و ماسوره آچاری یا شکوفه متوسط (مخصوص بامیه) میگذاریم و دقیقا #طبق_کلیپ شروع به زدن بامیه ها روی کاغذ میکنیم.
فر را از یک ربع قبل روی درجه 200 درجه گرم کرده و بامیه ها را تا جاییکه خیلی کم طلایی بشن داخلش میگذاریم.(حدود یک ربع) بستگی به حرارت فر داره (اگر زیرش طلایی شد کمی گریل را روشن کنید تا روی بامیه ها کمی طلایی بشن.
از فر خارج کرده و در روغن داغ وفراوان با حرارت ملایم سرخ کرده و در شهد ولرم میریزیم.
دو سه دقیقه که در شهد ماند داخل سبد میگذاریم تا شهد اضافی خارج شود.
🔴حتما با حرارت ملایم سرخشون کنید تا مغزشون کاملا پوک بشه و خمیر نمونه.
بامیه های سرخ شده را داخل سبد میگذاریم و چند ثانیه صبر میکنیم از داغی بیفتن و داخل شهد خنک شده میندازیم.حدود یک دقیقه زیر و رو میکنیم و از شهد خارج میکنیم.و داخل سبد میگذاریم تا شهد اضافه خارج بشه.
با پودر پسته تزیین میکنیم.
🔴 فوت کوزه گری 🔴
🔴میتوانید از یک قاشق چایخوری ابلیمو به جای جوهر لیمو هم استفاده کنید ولی جوهر لیمو صد درصد باعث میشه شهدتون شکرک نزنه و کارتون رو خراب نکنه.(از لوازم قنادی ها یا عطاری ها تهیه کنید(
🔴مراقب باشید شهدتون خیلی رقیق نباشه و کشدار و مربایی باشه.اگر شل باشه بامیه هاتون خمیر میشن.(دقیقا طبق کلیپ درست کنید تا مشکلی پیش نیاد
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
اکبر جوجه با سس مخصوص به سبک《خاتون》
اول از همه برای داشتن یه اکبر جوجه خوشرنگ و خوشمزه
باید دل رو به دریا بدی و روغن رو زیاد بریزی🤌
حالا مرغ باید حداقل یه روز کامل درون شیر و زعفرون مزه دار کنید
____
بعد از اون مرغ را با نمک فلفل سیاه پیاز و زعفران مخلوط کنید حدود ۳ تا ۴ ساعت استراحت بدید
____
بعد از استراحت درون قابلمه ای روغن و بهمراه کره بریزید و مرغ و داخلش بزارید،روغن تقریبا تا سطح مرغ بیاید(از روغن سرخ کردنی استفاده کنید،که بعدش بتونید از صافی ردش کنید تو غذاهای دیگه استفاده کنید)
بعد حرارت و کم کنید،تقریبا تا ۲ ساعت زمان میبره سرخ و برشته بشه،در حین این ۲ ساعت روی سطح مرغ آب زعفرون غلیظ بریزید
تا مرغ خوشرنگ بشه
(من مثل رستوران از روغن زیاد استفاده کردم به این علت کامل برشته و یکدست رنگ گرفته،اگه خواستید روغن کم استفاده کنید،بعد از اینکه مرغ پخته شد داخل فر بزارید تا برشته بشه)
____
برای سس اکبر جوجه:
رب آلوچه بهمراه رب انار با کمی کره تفت دادم اگه ترش بود کمی شکر بریزید چند قاشق آب هم اضافه کردم تا از سفتی در بیاد در آخر هم بهش گردو نیم کوب اضافه کردم
روی مرغ سرو کردم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_شیر_موز_ژله_ای
به ازای هر پیمونه شیرموز ، یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نیاز دارین که با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری شده . توی دو مرحله به همراه مایه شیرموز ، ژله دلخواه نگینی خورد شده ریختم .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_دانمارکی
مواد لازم برای کیک:
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک پیمانه
ماست یک پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
آرد سفید دو پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
پودر هل یک قاشق چایخوری
زعفرون دمکرده یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای كرم داخل کیک مثل كرم پيراشکی :
يك پيمانه شیر (آب)
يك پيمانه شكر
نصف پيمانه آرد
یک چهارم قاشق چايخوري وانيل
طرز تهیه:
ابتدا کرم داخل کیک رو آماده میکنم كه از دما بیفته . به اين ترتیب كه همه مواد رو بجز وانيل مخلوط کرده و روي گاز با شعله ملايم میذارم و مرتب هم میزنم تا مثل فرنی ، غليظ بشه و بوی خامی آرد بلند بشه و اصطلاحا آرد بپزه . آخر هم وانيل رو اضافه کرده و از روی حرارت بر میدارم . چون وانیل اگه حرارت بخوره ، تلخ میشه . تا کرم از دما بیفته ، کیک رو آماده میکنم . تخم مرغ ، شکر و پودر هل را حدود پنج دقیقه با دور تند همزن هم میزنم تا کاملا کرم رنگ ، حجیم و کشدار بشه . حالا به ترتیب ماست ، روغن و زعفرون رو اضافه کرده و مجدد در حد یکدست شدن مواد با دور کند میزنم . نهایتا آرد و بکینگ پودر حداقل سه بار الک شده رو اضافه و در حد مخلوط شدن ، با همزن دستی ، هم میخوره . قالب دلخواه رو با روغن جداکننده چرب کرده ( یا کاغذ روغنی گذاشته ) و نصف مایه کیک رو میریزم و بعد کرم آماده شده با کمک قیف پلاستیکی وسط مایه کیک ریخته میشه ( طوری که دورش خالی باشه ) و در آخر نیمه دوم مایه کیک رو ریخته و روش رو صاف میکنم . توجه داشته باشین که کرم داخل کیک نه خیلی شل باشه که داخل مایه کیک نفوذ کنه و نه خیلی سفت که ته نشین بشه و بعد از پخت ، وسط کیک قرار نگیره . نهایتا داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود پنجاه دقیقه میپزه . چون دمای فرها متفاوته ، بعد از نیم ساعت چک کنین . کرم داخل کیک ، بعد از پخت و خنک شدن کیک ، بسته میشه . پس نگران شل بودنش حین پخت کیک نباشین .
روی کیک رو با گاناش ، خلال پسته و گل محمدی تزئین و سرو کردم .
پیشنهاد میکنم حتماااا تستش کنین.
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر