#توپک_پنیری
#رول_ژامبون
#فست_فود
#فینگرفود
#لقمه
#ساندویچ
مواد لازم
سیب زمینی متوسط چهار عدد(پخته و خنک شده و رنده ریز شده)
کالباس یا ژامبون رندە شده دو لیوان(میتونید یا نریزید یا بجاش مرغ ریش شده بریزید)
جعفری یا پیازچە خوردشدە دو ق غ
پنیر پیتزا یک لیوان
نمک و فلفل زردچوبە پاپریکا کمی
.برای داخل توپکها پنیر موزارلا(قابل حذف)
مواد لازم برای سوخاری:
آرد سفید
تخم مرغ زده شده
پودر سوخاری
.
طرز تهیه
همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و به اندازه یه گردو بردارید و داخلش پنیر موزارلا بزارید و داخل دست بهش فرم بدید
من نصفی از مواد را توپی ونصف را چوبی درست کردم
بعد به ترتیب داخل آرد سفید و بعد تخم مرغ و پودری سوخاری(من یە بستە چیپس را پودر میکنم) بزنید و حداقل بمدت نیم ساعت در یخچال یا فریزر قرار بدید(تا موقع سرخ شدن وانرە)
بعد از نیمساعت تا یکساعت توپکهارو از فریزر درمیاریم و در روغنی که به آرومی داغ شده ،با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید
(دقت کنید کە زمان سرخ کردن نباید طولانی بشه وگرنه پنیرها بیرون می زن)
بعد از خارج کردن از روغن روی دستمال آشپزخونه قرار بدید تا روغن اضافی کامل گرفته بشه و جذب دستمال بشه .
نکتە:
چون ژامبون و پنیر هر دو نمک دارند ،سعی کنید نمک رو با احتیاط بریزید.
رول ژامبون
یک ورق خمیر یوفکا مستطیل رو با برس روش روغن بمالید ژامبون روش بزارید و پنیر گودا روش از بغل خمیر رو تا بزنید و شروع کنید به رول کردن خوب و منسجم رول کنید. رول ها رو بزاریدحداقل سە ساعت توی فریزر بمونە بعد مراحل سوخاری رو سریع انجام بدید و با پودر سوخاری انجام بشە چون دونە های درشت پانکو بە رول نمیچسبە،بعد داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید . عمل سوخاری کردن و سرخ شدن باید سریع انجام بشه تا یخ رول ها باز نشه وگرنه پنیر تو روغن میزنه بیروم. وقتی سرخ شد اجازه بدین کمی سرد بشه بعد برش بزنید. اگر داغ ببرید پنیر میزنه بیرون و حالت رول شدش معلوم نمیشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_سمولینا_کرم_دار
#کیک_سمولینا
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد درشت
شکر ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آرد سفید ۲/۳ پیمانه
آرد سمولینا یک پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
مواد کرم:
شیر ۱ پیمانه
شکر ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
ابتدا کرم را آماده کنید،همه مواد را به جز وانیل مخلوط کنید و روی حرارت کم بزاریدو مدام هم بزنید تا غلیظ بشه(مدام هم بزنید وگرنه گلوله میشه)وقتی به غلظت رسید وانیل اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید،داخل ظرف دیگری بریزید و روش سلفون بکشید یا بشقاب بزارید تا رویه نبنده و بزارید داخل یخچال تا کمی خنک شود.
حالا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با دور تند همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه،(۵تا ۷ دقیقه )همزن را روی دور کند بزارید،بعد شیررا اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید(زیاد هم نزنید)حالا آرد و بیکینگ پودر که الک کردید را اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه(این قسمت حواستون باشه زیادی هم نزنید وگرنه پف کیک میخوابه)دیگه همزن را کنار بزارید.
در آخر آرد سمولینا را کم کم اضافه کنید و با لیسک و آرام و دورانی مخلوط کنید،داخل قالب پای کپسول(کاغذ مخصوص پای)بزارید و ۲/۳ از قالب را مواد کیک بریزید و کرم را هم داخل قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را با قیچی برش بدید و آرام روی مواد کیک بریزید(من یک خط صاف و بعد ضربه در زدم)
و بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه بزارید،و بعد از پخت عسل یا شربت بار رقیق شده رومال کنید
داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰،طبقه وسط،به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. من وقتی پخت حرارت بالا را روشن کردم تا طلایی بشه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کلوچه عسلی وانیلی
رویا میرحیدری
۲ عدد تخم مرغ
۱۵۰ گرم روغن مایع
۱۰۰گرم شکر
وانیل
یک قاشق غذا خوری پر عسل
ارد ۴۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱۱ گرم
طرز تهیه
مواد به ترتیب شامل تخم مرغ روغن شکر ووانیل مخلوط بشه
سپس عسل بریزید هم بزنید
بعد روغن مایع
احتیاج به همزن برقیم ندارید باقاشق هم برنید
بعدم ارد وبکینگ پودر الک بشه تو مواد باقاشق هم ببزنید
بعد با دست خمیر رو رویه کاغذ روغنی پهن کنید باوردنه کاتر بزنید توسینیه قالب بچینید
رومال زرده تخم مرغ که باکمی شیر رقیق کردید
بزنید بره تو فر ۱۸۰ گازی تا رنگ بیاد تقریبا یک ربع پخته
این دستور یه خمیر ترده ولی سفت وهسته دارنیست ترده وماندکاری طولانی مدت داره
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
# کلوچه
رویا میرحیدری
۲عدد تخم مزغ
سه چهارم لیوان شکر
یک لیوان روغن مایع
نصف لیوان شیر
دوقاشق غذا خوری عسل
وانیل یا هل پودر شده
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر روکمی هم بزنید با وانیل ویا هل
بعد روغن وشیر وعسل بریزید هم بزنید
بعدم کم کم ارد بریزیدوبکینگ پودر الک شده تا وقتی که یه خمیر نرم بتون بده
بعدم رویه کاغذ پهن کنید باوردنه کاتر بزنیدو رومال زرده و کمی شیر بزنید برتوفره ۱۸۰ مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
این یه کلوچه ی نرمه باماندکاری یک هفته ای
فریزرم میتونید بزارید ونگهداری کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
مراحل طرز تهیه دسر ساگو
مرحله اول
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا کیک را پودر می کنیم و داخل ظرف ها می ریزیم و با پشت قاشق آن را سفت می کنیم. کیک وانیلی را می توانید از بیرون خریداری کنید و یا خودتان دست به کار شوید »
مرحله دوم
ساگو را با یک پیمانه آب از چند ساعت قبل خیس می کنیم. بعد به همراه شیر داخل میکسر می ریزیم تا دانه های ساگو کاملا صاف و یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا ساگو یکدست شده را روی حرارت می گذاریم و به صورت مرتب هم می زنیم تا کاملا کشدار شود. بعد شکر و پودر ژله و وانیل را اضافه می کنیم. اگر احساس کردید خیلی غلیظ است کمی گلاب بهش اضافه کنید تا رقیق تر شود.
مرحله چهارم
سپس دسر آماده شده را از روی حرارت برمی داریم و بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد خامه را اضافه می کنیم و بعد داخل ظرف ها می ریزیم. امیدواریم از خوردن این دسر ساگو خوشمزه و خانگی لذت ببرید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#قلیه_ماهی
مواد لازم:
ماهی بدون استخوان نیم کیلو
سبزی گشنیز خرد شده نیم کیلو
سبزی شنبلیله خرد شده ۱۵۰ گرم یا شنبلیله خشک ۱ قاشق غذاخوری
پیاز درشت ۱ عدد
سیر رنده شده ۳ حبه
نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،روغن به میزان لازم
تمر هندی نصف بسته( ۱۰۰ گرم)
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان برای پخت خورش
آبجوش ۱ لیوان برای حل شدن تمر هندی
طرز تهیه:
سبزی گشنیز و شنبلیله تازه خرد شده رو داخل تابه بریزید و بدون روغن تفت بدید تا آب سبزی کشیده بشه.سپس نصف لیوان روغن بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه سرخ کنید تا رنگ سبزی تیره بشه. مدام بهم بزنید تا سبزی نسوزه و تلخ نشه.
اگر مثل من از سبزی خشک شنبلیله استفاده میکنید،وقتی گشنیز سرخ شد،در آخر باهاش تفت بدید.
داخل تابه روغن بریزید و پیاز رو ریز خرد کنید و سرخ کنید تا طلایی بشه.بهش سیر رنده شده اضافه کنید و تفت بدید. زردچوبه بزنید و تفت بدید.رب گوجه بریزید و تفت بدید تا رنگ باز کنه .
سپس سبزی سرخ شده رو به مخلوط سیر وپیاز سرخ شده اضافه کنید.سه لیوان آب بریزید،در تابه رو بزارید و اجازه بدید به مدت نیم ساعت بپزه.
در این فاصله تمر هندی رو آماده میکنیم. تمر هندی رو با ۱ لیوان آبجوش به مدت نیم ساعت بخیسونید.سپس از صافی عبور بدید.یک قاشق آرد گندم رو به تمر هندی اضافه کنید و بهم بزنید تا آرد حل بشه.بعد نیم ساعت پخت سبزی ،مخلوط تمر هندی و آرد رو بهش اضافه کنید.نیم ساعت زمان بدید تا خورش مزه دار بشه. در این فاصله ماهی رو مزه دار میکنیم.ماهی های تکه شده رو با نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر مزه دار کنید. نیم ساعت در یخچال استراحت بدید. بهتره از ماهی جنوب که بدون استخوانه،استفاده بشه.حتما پوست ماهی رو بگیرید.ماهی مزه دار شده رو در روغن سرخ کنید. سپس به خورش اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا ماهی با تمر هندی مزه دار بشه و خورش جا بیفته.
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر