#اشترودل
مواد لازم :
شیر نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
آب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه نصف ق غ
روغن مایع نصف ق غ
آرد حدود سه لیوان
شکر نصف ق غ نمک یک ق چ
مواد میانی :
گوشت چرخ کرده ،قارچ ،فلفل دلمه،در صورت تمایل سوسیس یا کالباس،رب ،نمک و ادویه ،پنیر پیتزا
طرز تهیه خمیر :
شکر واب ولرم خمیر مایع را درون ظرفی بریزید و یک دور هم بزنید .و روی آن در پوش گذاشته و ده دقیقه زمان بدهید تا خمیر مایه به عمل آید.
در ظرفی دیگر تخم مرغ ونمک و روغن مایع وشیر را با هم مخلوط کنید .و مایع خمیر عمل آمده را اضافه کنید و حدود سه لیوان آرد به تدریج به آن اضافه کنید تا خمیر نرم ولطیفی به شما بدهد وخمیر به دست شما نچسبد (زیاد آرد اضافه نکنید که بعداز پخت خمیر سفت شود )
خمیر را ده دقیقه ورز دهید و روی آن دوباره در پوش گذاشته و یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا خمیر استراحت کند وحجیم شود .
برای مواد میانی :
پیاز را سریع تفت داده وگوشت چرخ کرده و فلفل دلمه سرخ شده و قارچ تفت داده سوسیس ویا کالباس خرد شده را اضافه کنید .وقتی مواد سریع تفت خوردند یک ق رب گوجه فرنگی و آویشن ونمک و فلفل به آن اضافه کنید بعد از استراحت پف خمیر را گرفته وبه پنج قسمت تقسیم کنید وهر قسمت را به شکل یک مستطیل که گوشه ندارند (تقریبا بیضی )پهن کنید .
مواد میانی را وسط خمیر پهن سده به شکل مستطیل بریزید به صورتیکه یک سانت از بالا و یک سانت از پایین مواد نباشد و روی آن پنیر پیتزا بریزید ودر ظرف خمیر را به شکل نوار های اریب با کمک چاقو برش بزنید از بالا آن یک سانت خمیر را روی مواد آورده خانوارهای ایجاد شده را یکی از چپ ویکی از راست به صورت ضربدری روی خمیر گذاشته تا یک حالت بافته شده به خمیر بدهید سپس یک عدد زرده تخم مرغ و یک ق شیر و کمی زعفران دمکرده را باهم مخلوط و روی اشترودل ها رو رو مال سپس درون فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید می توانید گریل را برای خوشرنگ شدن روی اشترودل چند دقیقه روشن کنید .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#تارت_اسنیکرز
#تارت
شیرینی عالی وباکیفیت میخوایدحتما وزن کنیدموادرو.
این دستور یکی از راحتترین وخوشمزه ترین دستورهاست👌👌😋😋😋
مواد لازم
روغن لادن شماره ۵۰ 👈۱۸۰گرم
(لوازم قنادیهادارن)
ارد۲۸۰گرم
ارد نخودچی۲۰گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲۰گرم
پودر قند۷۰گرم
وانیل به مقدار لازم
همه موادروبه جزکرمفیل ومارمالادباهم توی غذاسازیامخلوط کن ریخته ومیکس کنیدبعدبه اندازه قالبهای تارتتون از خمیربرداریدوتوی قالب پهن کنید زیادنازک وزیادضخیم نباشه من برای قالبهای کوچیک گلوله های 30 گرمی برداشتم.
باکاغذ روغنی برشهایی کوچک وسط تارتتون بذارید ومقداری حبوبات خشک بریزید اینکار برای اینه که خمیرهنگام پخت پف نکنه وبگذارید توی فر ازقبل گرم شده درجه 180 به مدت 10 الی 13 دقیقه بعدازپخت وسردشدن باکرمفیل ومارمالاد پرکنید
🌸 میتونیدبا کرمفیل..مارمالاد.. شکلات..گاناش.. پودینگ...و یاهر چیز دیگه ای که دلخواهتونه تارتهارو پرکنید.
🌸من روغن کاملا جامدلادن رو بنماری آب کردم وگذاشتم یخچال تادوباره جامدبشه واونو استفاده کردم به همین خاطربه هرکدوم از آردها 10 گرم دیگه اضافه کردم🌸
دقت کنید👇👇
🌸اگرموادتون بعداز میکس خیلی چسبنده بودنیم ساعت بگذاریدداخل یخچال.(برای من تا حالا پیش نیومده)
🌸تاکاملاسردنشده ازقالب درنیارید.
🌸 من طبق معمول همیشه بدون فروبافردستساز درست کردم وحدود 25 دقیقه زمان برد.
🌸 بااین مقدار مواد ۲۰ عدد تارت کوچیک درست شد.
🌸میتونیدتارتهارو درست کنید بعدازسردشدن فریز کنید وهر وقت خواستیدداخلشو با مواد دلخواهتون پرکنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
تابستون داره کم کم میره پس با میوه های دلبرش این خوشمزه رو درست کن ک با بستنی طعم بهشت میده😉😋🥰
گلت یک نوع تارته که بدون قالب درست میشه و البته مقداری کم کالری تر از تارت محسوب میشه و با انواع میوه ها میشه درستش کرد. این شیرینی فرانسوی علاوه بر محبوبیت زیادی که داره طرز تهیه آسونی هم داره:
گلت شلیل
مواد لازم :
آرد : ۱.۵ لیوان
کره سرد : ۱۰۰ گرم
شکر : ۲ ق غذاخوری
آب سرد: ۴ ق غذاخوری
مواد میانی :
شلیل : ۴تا۵ عدد متوسط
شکر : ۲ ق غذاخوری
نشاسته ذرت : ۱ ق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا برای مواد میانی شلیل ها رو ورقه نازک کرده و شکر و نشاسته رو روی اونها ریخته و مخلوط میکنیم. شلیل ها رو کنار میذاریم تا آب بندازن بعد درون آبکش میریزیم تا آب اضافیشون کشیده بشه.
آرد و کره و شکر رو با غذاساز یا چنگال خوب میزنیم تا خوب ترکیب شده و مثل خرده نان بشن. بعد آب سرد رو کم کم بهشون اضافه کرده و اول با چنگال یا غذاساز بعد با دست کمی ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد (زیاد ورز ندین). بعد خمیر در کیسه فریزر قرار داده نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم.
کف سینی فر رو کاغذ روغنی انداخته و خمیر رو پهن کرده بعد روی کاغذ روغنی قرار داده با چنگال سوراخهایی روی خمیر ایجاد میکنیم. حالا شلیل ها رو کنار هم میچینیم بعد خمیر رو از کناره ها جمع میکنیم تا حدی که اطراف شلیل ها رو بپوشونه.
بعد به دلخواه روی اطراف خمیر رومال (زرده و شیر ) زده و با پرک یا خلال بادام و پسته تزیین میکنیم.
سینی رو درون فری که از یکربع قبل روشن کرده ایم با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار داده و یکی دو دقیقه آخر شعله بالای فر رو روشن میکنیم تا روی شیرینی طلایی بشه.
تا شیرینی داغه شکننده است، پس صبر میکنیم تا خوب خنک بشه بعد به ظرف سرو انتقال میدیم. بعد از خنک شدن میتونین با عسل رقیق شده روی شلیلها رو براق و شیرین کنین. با ی اسکوپ بستنی سرو کنید😉
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
23.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪@tamerangincaman🍪
#گل_لواشکی
#لواشک
#طعم_رنگین_کمان_لواشک
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#لواشک_سه_میوه
میوه ها را (گوجه سبز، زردآلو و آلو )کاملا شسته و بدون آب و با کمی نمک روی حرارت بگذارید تا زمانیکه کاملا پخته و له شود.
سپس داخل یک سبد با سوراخ های ریز ریخته و با دستکش آلوها را فشار دهید تا آب و عصاره آن از سبد رد شده و هسته و پوست آن باقی بماند.
با توجه به میزان ترشی یا شیرینی آلوها به آن نمک اضافه کنید خوب هم بزنید.
در صورت ترش شدن هم میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.
زدن کمی گلپر به مایع لواشک عطر آنرا دلپذیرتر کرده و از طبع سرد آن میکاهد.
سینی ها را با برس خیلی کم چرب کنید و به اندازه نیم تا یک سانت از مایع داخل سینی بریزید.
از سفره نیز میتوانید به جای سینی استفاده کنید.
برای دو تا سه روز (بستگی به ارتفاع مایع لواشک و آبکی بودن آن دارد.)
در هوای آزاد و نور خورشید قرار دهید تا خشک شود.
اگر کاملا خشک شود نیاز نیست در یخچال نگه داری شود ولی اگر کمی نرم تر بردارید که به اصطلاح به آن دو نم میگویند باید در یخچال یا فریزر نگه داری شود.
بعد از اینکه لواشک ها خشک شد گرد وخاک روی آنرا با پارچه تمیز نم دار بگیرید.
تقریبا با همه ی میوه ها به همین روش میتوان لواشک درست کرد.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
#کشک_بادمجان
مواد لازم:
بادمجون :۵ عدد
سیر : ۸حبه
پیاز :۲عدد
ادویه:(نمک و فلفل ونعنا و زردچوبه)بمقدار لازم
گردو :۱۰عدد
کشک:۱ لیوان
روغن:بمقدار لازم
طرز تهیه :
بادمجون ها رو آبپز میکنم بعد از چرخ گوشت ردش میکنم دوتا پیاز میزارم سرخ بشه بعد بهش زردچوبه و نمک و فلفل میزنم بعد بهش سیر له شده اضافه میکنم بعد بادمجون میریزم میزارم یه ربع بپزه در آخرم بهش گردو و کشک اضافه میکنم یه ربع دیگه بپزه با نعنا داغ هم تزیینش میکنم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_چای_زنجبیل
3تا تخم مرغ.
آرد 2,5پیمانه
بگینگپودر 1بسته(من اکثرا از بسته ای استفاده میکنم)
روغن نصف پیمانه
چای ۱و۳/۴پیمانه (چای دم شده وسرد شده غلیظ)
شکر ۱و,۱/۲پیمانه
وانیل کمی
زنجبیل وهر مغزی که دوست داشتین میتونید بریزین
تخم مرغها رو خوب هم میزنید تا کرم رنگ بشه بعد شکر رواضافه میکنیم دوباره هم میزنیم چای رو اضافه میکنیم مخلوط که شد روغن رو اضافه میکنیم. بعد ارد الک شده وبکینگ پودر و وانیل و زنجبیل اضافه میشه .در آخر هر مغزی که دوست دارید میتوانید اضافه کنید من کشمش زده بودم ولی چون بلافاصله از یخچال درآوردم قاطی کردم ته نشین شده اگه کشمش اضافه کردید حتما به آرد آغشته کنید بعد روکیک بریزید . کنجد هماختیاریه من روش پاشید ه بودم. بعد در آخر ته قالب وچرب کنید آرد بپاشید یا اینکه به جای آرد از کاغذ روغنی استفاده کنید فر روکه از قبل روشن کردین در دمای ۱۸۰_۲۰(چون دمای بعضی فرها فرق میکنه ) طبقه وسط میزارید تا بپزه .
نوش جان🌸🌺
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
گروه آشپزی خوشمزه های ناب
دورهمی سرآشپزهای باتجربه و تازه کار
هنرنمایی کدبانوهای باسلیقه
توی این گروه همه از تجربه هاشون و فوت و فن های آشپزی میگن
https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13
کلی ایده آشپزی و غذاهای جدید و تزئینات متنوع و راحت هم هر روز توی گروه گذاشته میشه