eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.6هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
10.2هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: بادمجون :۵ عدد سیر :  ۸حبه پیاز :۲عدد ادویه:(نمک و فلفل ونعنا و زردچوبه)بمقدار لازم گردو :۱۰عدد کشک:۱ لیوان روغن:بمقدار لازم طرز تهیه : بادمجون ها رو آبپز میکنم بعد از چرخ گوشت ردش میکنم دو‌تا پیاز میزارم سرخ بشه بعد بهش زردچوبه و نمک و فلفل میزنم بعد بهش سیر له شده اضافه میکنم  بعد بادمجون میریزم میزارم یه ربع بپزه در آخرم  بهش گردو و  کشک اضافه میکنم یه ربع دیگه بپزه    با نعنا داغ هم تزیینش میکنم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
3تا تخم مرغ. آرد 2,5پیمانه بگینگ‌پودر 1بسته(من اکثرا از بسته ای استفاده میکنم) روغن نصف پیمانه چای ۱و۳/۴پیمانه (چای دم شده وسرد شده غلیظ) شکر ۱و,۱/۲پیمانه وانیل کمی زنجبیل وهر مغزی که دوست داشتین میتونید بریزین تخم مرغها رو خوب هم میزنید تا کرم رنگ بشه بعد شکر رواضافه میکنیم دوباره هم می‌زنیم چای رو اضافه میکنیم مخلوط که شد روغن رو اضافه میکنیم. بعد ارد الک شده وبکینگ پودر و وانیل و زنجبیل اضافه میشه .در آخر هر مغزی که دوست دارید میتوانید اضافه کنید من کشمش زده بودم ولی چون بلافاصله از یخچال درآوردم قاطی کردم ته نشین شده اگه کشمش اضافه کردید حتما به آرد آغشته کنید بعد روکیک بریزید . کنجد هم‌اختیاریه من روش پاشید ه بودم. بعد در آخر ته قالب وچرب کنید آرد بپاشید یا اینکه به جای آرد از کاغذ روغنی استفاده کنید فر روکه از قبل روشن کردین در دمای ۱۸۰_۲۰(چون دمای بعضی فرها فرق می‌کنه ) طبقه وسط میزارید تا بپزه . نوش جان🌸🌺 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
گروه آشپزی خوشمزه های ناب دورهمی سرآشپزهای باتجربه و تازه کار هنرنمایی کدبانوهای باسلیقه توی این گروه همه از تجربه هاشون و فوت و فن های آشپزی میگن https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13 کلی ایده آشپزی و غذاهای جدید و تزئینات متنوع و راحت هم هر روز توی گروه گذاشته میشه
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
تخم مرغ…..۶ عدد شکر…..۳/۴ پیمانه ارد….۱ پیمانه و نیم روغن….۳/۴ پیمانه عسل….۱قاشق مربا خوری پودر نارگیل…..۱قاشق غذا خوری بکین پودر…..نصف قاشق غذا خوری طرز تهیه: زرده و سفیده را جدا کنید.سفیده را با دور تند همزن بزنید بعد شکر کم کم بهش اضافه کنید. زرده را با پودر نارگیل،یا شربت بار ،روغن و وانیل با همزن بزنید.تا حجمش دو برابر بشه. بکین پودر به ارد اضافه کنید حتما الک کنید.به مواد زرده اضافه کنید.بعد سفیده را بریزد.با دور کند همزن بزنید.قالب چرب کنید ،حتما روغن جدا کنده بزنید مواد کیک داخلش بریزد.با فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید. حتما وسطای پخت کیک از فر خارج کنید با چاقو چرب شده برش بزنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
مواد لازم : شیر یک لیوان شکلات چیپسی یک سوم لیوان سس شکلات چهار ق غ وانیل یک دوم ق چ یخ مقداری شکر مقداری شکلات تخته ای مقداری طرز تهیه: همه مواد رو با هم مخلوط کنید و تو مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید. در انتها فراپاچینو رو با خامه فرم گرفته یا بستنی دیزاین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
کرپ_رول_ژامبون_اسفناجی تخم مرغ درشت 1 عدد شیر 1/3 پیمانه آرد سه صفر 1/3 پیمانه(40 گرم) نمک و پودر سیر کمی اسفناج خوردشده صدگرم ◀سایز تابه من حدودا 20×30 هست ◀تابه رو خیلی کم چرب کنید وگرنه کرپ برشته و خشک میشه و موقع رول کردن میشکنه ◀حرارت حتما ملایم باشه تا کرپ ضمن پخته شدن خشک و طلایی نشه ◀کرپ پخته شده حتما بین دونایلون خنک بشه تا خشک نشه ◀میتونید این خوشمزه رو روز قبل از مهمانی بپزید و آماده کنید ◀میتونید به جای کالباس داخل کرپ رو با سالاد الویه یا سالاد مرغ پر کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲