دسر مگنولیا توت فرنگی
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
نشاسته ذرت 1/4پیمانه
آرد سفید 1/4پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد ( فقط زرده)
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 100 گرم
خامه صبحانه 4 ق غ خ
وانیل 1 ق چ
بیسکوییت پتی بور 2 بسته
توت فرنگی به مقدار لازم
طرز تهیه:
💚 شیر+شکر+نشاسته ذرت+آرد سفید+ زرده تخم مرغ رو داخل قابلمه ای میریزم و با همزن دستی خوب به هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه.
💚قابلمه رو روی حرارت متوسط میزاریم و مدام به هم میزنیم تا مواد کمی غلیظ بشه. نزارین روی حرارت خیلی غلیظ بشه، چون بعد از خنک شدن سفت تر میشه
💚 قابلمه رو از روی حرارت برمیداریم و هر چند دقیقه بهم میزنیم تا از حرارت بیوفته و ولرم بشه.
💚 تو ظرف دیگه ای خامه و پنیر ماسکارپونه رو به همراه وانیل با همزن برقی یا دستی به هم میزنیم تا خوب مخلوط و یکدست بشن.
محلبی که از حرارت افتاد
ترکیب خامه و پنیر رو بهش اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم.
💚بیسکوییت ها رو با غذاساز یا گوشتکوب پودر میکنیم و ی مقدار کف ظرف یا لیوانی که میخوایم دسر رو سرو کنیم میریزیم
💚مطابق ویدئو اطراف لیوان توت فرنگی یا موز خرد شده یا هرمیوه دیگه ای ک دوست دارید میچینیم و روش محلبی میریزیم.
💚ظرفتون اگر ارتقاع داشت این کار رو یکبار دیگه انجام بدید
پ ن: من برای آموزش میزان مواد رو نصف کردم بااین حال ازمحلبیم کمی اضافه اومد و میتونستم 3تای دیگه هم درست کنم.
بیسکوییت هم اضافه اومد . 1 بسته بود
به همین سادگی به همین خوشمزگی😍😋
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
0 فطیر مرغ به شدت خوشمزه 👌
👈🏻خمیر
دو پیمانه آرد
یک چهارم پیمانه شیرخشک
نصف لیوان آب ولرم(میتونید به جای آب ولرم و شیر خشک از شیر به مقدار کمی بیشتر از نصف پیمانه استفاده کنید)
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری مایه خمیر خشک فوری
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری ماست
یک چهارم پیمانه روغن مایع
طرز تهیه
برای خمیر اگر خمیر مایه تون معمولی هست به همراه آب ولرم و یک ق غ شکر در ظرفی بریزید و مخلوط کرده و روی آن را بپوشانید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود.
در غیر این صورت خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد .همه مواد به جز آرد و نمک را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید سپس نمک را افزوده و آرد را به صورت کنترل شده و کم کم اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیری به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد بعد از اینکه خمیر آماده شد خمیر ره در یک ظرف چرب شده بزارید و روی خمیر را بپوشانید و حدود یکساعت استراجت بدید تا حجم خمیر دو برابر شود و پف کند
برای فیلینگ
یک پیاز تفت داده و دو سینه مرغ خرد شده و دو حبه سیر خرد شده اضافه کرده و بعد از تفت دادن یک فلفل دلمه ای کوچک و یک هویج کوچک رنده شده و 4 قاشق غذاخوری ذرت اضافه کنید.ادویه و نمک را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید وقتی مخلوط مرغ پخته شد زیر آن را خاموش کرده و کنار بزارید
خمیر را به دو نیم تقسیم کرده و یک قسمت خمیر را با وردنه باز کرده وداخل سینی فر قرار بدین وروی آن پنیر خامه ای مایع (پنیر خامه ای ایرانی را با کمی شیر هم بزنید تا غلظت آن شل بشه)و مخلوط مرغ و پنیر پیتزا بریزید و خمیر دیگر را با وردنه باز کرده و با کمک کاغذ روغنی روی مخلوط مرغ قرار داده وروی مخلوط مرغ را بپوشانید و لبه های کناری را با دست فشار داده و مانند فیلم فیکس کنید و روی خمیر را با دست شکل بدید و روی نان سیاه دانه و
پنیر پیتزا و جعفری بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بپزید تا روی نان طلایی شودنوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_شیر_عسلی
شیر ۳ لیوان
شیر عسلی ۱ قوطی (۴۰۰ گرم)
آب سه چهارم لیوان
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرپر
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو مرغوب 1قاشق غذاخوری
نسکافه فوری 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
شیر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم تا گرم بشە ولی نجوشد وانیل را اضافه میکنیم ودر کاسه ای سە چهارم لیوان آب میریزیم و پودر ژلاتین را بهش اضافه میکنیم تا اسفنجی شود سپس روی حرارت میذاریم تا بن ماری شود،بعد از اینکه شیر داغ شد شیر عسلی رو بهش اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا شیر عسلی در شیر حل شود،سپس اجازه میدیم خنک بشه بعد چند قاشق از مواد دسرمونو به خامه صبحانه اضافه میکنیم و با قاشق کمی هم میزنیم سپس خامه ی حل شده در شیر را دوباره به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم وقتی پودر ژلاتین شفاف شد میذاریم کمی خنک بشه و به دسرمون اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم،مواد را به دوقسمت تقسیم میکنیم به یک قسمتش پودر کاکائو اضافه کنیم و به قسمت دیگش نسکافه فوری اضافه میکنیم،بهتره برای بهتر حل شدن پودر کاکائو و نسکافه اول اونا رو تو چند قاشق از مواد دسر حل کنید بعد هر کدومو به دو قسمتها اضافه کنیم.
قالب مورد نظرو چرب میکنیم و اول لایه کاکاٸویی توش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببنده بعد با قاشق و آرام لایه نسکافه رو اضافه میکنیم و دوباره میذاریم تقریبا ببنده و زمانی که اون لایه هم خودشو گرفت دوباره لایه کاکائویی و در نهایت قالبو بمدت حداقل 6ساعت داخل یخچال میذاریم تا کامل ببنده بعد دسر را از قالب خارج میکنیم.
چون دسر خامە دارە خیلی راحت از قالب جدا میشە
#مینی_پنکیک
آرد یک لیوانونیم
شير یک لیوان
روغن مايع يك سوم ليوان
شكر 4ق غ
وانیل کمی
تخم مرغ ١ عدد
بكينگ پودر یک ق چ
تخم مرغ و شكر وانیل را با همزن ميزنيم سپس شير و اضافه و باز هم با همزن دستي ميزنيم تا كاملا مخلوط بشن حالا ارد و بكينگ پودر الک شدە را اضافه ميكنيم و کمی هم ميزنيم
و در اخر روغن رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا يكدست بشه
حتماباید تابه خوب و نچسب را انتخاب کنید و روی حرارت بزارين بعد از اين كه داغ شد یا درقیف یکبار مصرف بریزید یا مث من در پلاستیک مخصوص اکسیدان رنگ😁بریزید یادتون باشه نباید داخل تابه روغن بریزیددر نهایت به صورت کوچیک داخل تابه بریزید وحرارت زير تابه رو کم کنید وقتي پنكيك ها شروع كردن به حباب زدن يني موقعش شده كه برگردونيد به كمك ليسك
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#زرشک_پلو_با_مرغ
مرغ ها را به همراه هویج ، فلفل دلمه، چوب دارچین ، زعفران و نمک کمی نیم پز کردم.
مرغ ها را داخل آبکش قرار دادم تا خشک شود.
بعد داخل روغن سرخ کردم.
یک پیاز را رنده درشت کرده کنار مرغ تفت دادم.
رب را به همراه ادویه های دلخواه (زردچوبه، دارچین، آویشن) اضافه کردم کمی تفت دادم تا رنگ باز کند سپس درب قابلمه را بستم تا یک ربع خوراک جا بیفتد.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پاره
بادمجان یک کیلو
گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم
گوجه ۳عدد
پیاز یک عدد
رب گوجه یک قاشق غ
نمک فلفل سیاه زردچوبه به میزان لازم
پیاز و گوجه رو نگینی خورد کنید
بادمجون رو مثل کلیپ نواری پوست بگیرید
بزارید یک رب داخل اب نمک تا تلخیش گرفته بشه
بعد با دستمال خشک کنید و سرخ کنید
حالا نوبت مواد داخل بادمجونه
پیاز رو تفت بدید
زردچوبه بزنید و گوشت رو اضافه کنید
گوجه رو بهمراه یه قاشق رب گوجه اضافه و تفت بدید
ادویه ها فراموش نشه
کمی اب اضافه کنید و بزارید جا بیوفده
بوسیله قاشق داخل بادمجون رو باز کنید و از مواد پر کنید
برای سس این غذا یک قاشق رب گوجه رو داخل روغن حیوانی تفت بدید ادویه بزنید کمی اب و بزارید بجوش بیاد
حالا به آرامی بادمجون ها رو داخل سس بچینید
رب تابه رو نیمه باز بزارید تا جا بیوفده
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر