#خورشت_آلبالو
🛑ابتدا برای سه نفر یک یا دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده و با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و سبک بشن سپس تکه های مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و دو یا سه قاشق زعفران دم شده اضافه کرده شعله گاز رو کم کنید تا تکه های مرغ طلایی بشن بعد یک لیوان آب جوش اضافه کنید و یک ساعتی زمان بدید تا مرغها پخته بشن
دو لیوان آلبالوی هسته گرفته رو به همراه یک یا دو قاشق آب نارنج یا آبلیمو و دو یا سه قاشق شکر (بنا به ذائقه تون)با نصف لیوان آب تو قابلمه ای بریزید و با شعله ملایم نیم ساعتی بذارید غلیظ بشه و قوام بگیره سپس آب مرغ رو بهش اضافه کنید و تکه های مرغ پخته شده رو تو سس آلبالو بچینید و نیم ساعت دیگه زمان بدید تا مرغها مزه دار بشن و خورش جابیفته و روغن بندازه خورش فوق العاده خوشمزه و ملس شما آماده اس
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
پکوره افغانستانی🇦🇫🇦🇫🇦🇫 خشمزه و تند
مواد لازم
آرد سفید4/1 لیوان
آرد نخود4/3 لیوان
فلفل سبز تند ریز شده1 یا 2 عدد
گشنیز ریز شده4/1 لیوان
کچالو سیب زمینی ۴ عدد
بکینگ پودر مقدارر لازم
بیکینگ پودر1 قاشق مرباخوری زردچوبه1 قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم آب3/1 لیوان روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهيه
آرد سفید،آرد نخود،بیکینگ پودر،نمک،زردچوبه،آب را با هم مخلوط کنید. فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید. گشنیز ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
سیب زمینی داخل مواد زده و در روغن سرخ مکنیم. پاکوره را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
مواد کیک
تخم مرغ 3عدد
شکر 75گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
آرد سه چهارم لیوان 75گرم
آب جوش دو قاشق غذاخوری
سه قاشق غذا خوری از آرد بردارین به جای آرد سه قاشق پودر کاکائو اضافه کنید با بکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری سه بار با هم کنید بزارید کنار
سفید ها رو با نیمی از شکر هم بزنید تا کاملا فرم بگیره وظرف را که برمیگردونی نریزه
زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل سه دقیقه با دور کند هم بزنید بعد آب جوش رو اضافه کنید با دور متوسط چهار دقیقه هم بزنید بعد آرد الک شده را اضافه کنید هم بزنید بعد سفیده رو اضافه کنید با لیسک دورانی هم بزنید مایه کیک آماده شده را در فر از قبل گرم شده با 180درجه چهل دقیقه بذارین تا بپزه
مواد کرم چیز کیک لایه اول
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین با یک سوم لیوان آب سرد روی کتری بذارین تا ذراتش حل بشه
پنیر ماسکار پونه 200گرم
خامه صبحانه 200گرم
یک سوم لیوان پور قند الک شده
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
دو سوم لیوان آب
همه این مواد رو با هم زن بزنید بعد کرم پنیری رو به دوقسمت تقسیم کنید یک قسمت را داخل قالب روی کیک بریزید بذارید یخچال تا ببنده بقیه مواد رو هم شکلات ذوب شده 50گرم سه قاشق غذاخوری خامه دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو یک سوم لیوان آب همه هم بزنید بعد بریزین روی لایه قبلی که داخل یخچال هستش ولی قبلش مطمئن باشین که گرفته باشه بعد لایه جدید رو اضافه کنید
خامه قنادی هم میتونید بزنید ولی من اصلا به کیک هام خامه قنادی نمیزم با خامه صبحانه بنظرم سالم تر هستش
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنکیک 🥞
✍موادلازم
تخم مرغ دوعدد
شکر دو قاشق
شیر یک لیوان
روغن مایع یا کره ی اب شده یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک ق غ خ
وانیل نصف ق م خ
آرد قنادی یک و نیملیوان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🌸💫صبح وسبد سبد ترانه
🌿💫 با آوای خوش سلام
🌸💫و رنگین کمانی به رنگ عشق
🌿💫 تــقــدیــم بــه تــو کــه
🌸💫 ثانیه های زلال هر روز را
🌿💫 امیدوارانه انتظار ونفس میکشی
🌸💫 لحظه هایی اگر بخواهیم
🌿💫 میتواند به رنگ لبخند
🌸💫خــدا بـاشـد
🌸💫سلام من به دوستان مهربانم
🌿💫صــبحــتــون پــر امــیــد
┈••✾•🌾🌞🌾•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
املت_لوبیا_چیتی
مواد لازم:
لوبیا چیتی ۱۰۰ گرم پخته
پیاز رنده شده سرخ شده
رب گوجه
آب لوبیای پخته
نمک،فلفل،اورگانو یا آویشن
روغن زیتون یا روغن معمولی
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر خامه ای به میزان دلخواه
.
برای تهیه خوراک لوبیا یک شب قبل لوبیا چیتی را خیس کرده تا کاملا نفخش گرفته بشه،بعدها مقداری آب بپزید آب نه خیلی زیاد و نه خیلی کم باشه ،تا لوبیاها میپزه سسش را حاضر میکنیم رب گوجه رو یکم بیشتر از حد همیشگی بزنید چون قراره بره توی املت با مقداری روغن تفت بدین تا کاملا رنگ باز کنه روی شعله ملایم،بعد بهش نمک،فلفل،اورگانو یا آویشن بزنید حالا بهش مقداری پیاز داغ رنده شده اضافه کنید که البته کاملا اختیاریه. بعد هم آب لوبیای پخته و خود لوبیایی که پخته شده رو اضافه کنید و بزارید روی شعله ملایم تا جا بیافته این خوراک نباید آب زیادی داشته باشه ،بزارید حتما خیلی خوب لوبیاها بپزه چون قراره در آخر کار له بشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر