eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
8.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک وانیلی بدون فر😋مواد لازم: آرد٢ليوان شكر١ليوان آب یاشیر١/٣ليوان روغن يه ليوان تخم مرغ٤عدد بكينگ پودر٢قاشق مرباخوري وانيل نوك قاشق چايخوري طرز تهیه😍👇 کف قابلمه ۲۳cmچرب کرده دو لایه کاغذ روغنی انداخته همراه دم کنی و شعله پخش کن میزاریم ده دقیقه روی گاز تا گرم بشه 🥚تخم مرغ و همراه وانیل و شکر هم میزنیم تا حجیم بشه دور گیری یادتون نره!!که کیک بو تخم مرغ نگیره !!بعد آب یاشیر و روغن اضافه میکنیم ✅بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده رو طی چند مرحله اضافه میکنیم و به آرومی در یک جهت هم میزنیم 🥧مواد و میریزیم داخل قابلمه ی گرم شده بعد ۴۵ دقیقه باسیخ چوبی باچنگال چک میکنیم اگه مواد نچسبید پخت کامل شده. (نکته!!✅تو فاصله ی پخت اصلا در قابلمه بازنشه.،مثل برنج دم گذاشتن،(۲ ثانیه زیر شعله زیاد بعدسرشعله متوسط )وقتی ازپف کیک مطمعن شدی بزارقابلمه یکم خنک شه سرشو کامل برندار بعد راحت کیک خارج میشه ،نوش جانتون😋 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم(حدود ۱۵ عدد کلوچه) دو عدد تخم مرغ یک لیوان فرانسوی پودر شکر(شکر را آسیاب کنید) نصف لیوان روغن مایع سه لیوان آرد سفید الک شده یک قاشق مربا خوری پودر هل 🔴تاجایی که امکان دارد خودتان هل را آسیاب کنید تا عطر خوبی داشته باشد. نصف قاشق چای خوری وانیل یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر سه قاشق غ خ سر پر ماست کنجد پوست کنده به اندازه لازم طرز پخت: تخم مرغ ها را با وانیل و پودر شکر سه دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفید و پفی بشوند. سپس ماست و بکینگ پودر را مخلوط کرده تا پف کند و به مواد اضافه کنید.یک دور هم بزنید و پودر هل و روغن را اضافه کنید.یک دور هم بزنید و آرد را اضافه کرده و حسابی هم بزنید و با دست ورز دهید. 🔴خمیر این کلوچه باید به دست بچسبد.سه لیوان آرد کاملا کافی می باشد. خمیر را داخل ظرف در بسته بگذارید و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. فر یا توستر خود را روی درجه ۱۸۰ بگذارید. کف سینی فر را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. دستتان را کمی چرب کنید و از خمیر اندازه یک نارنگی کوچک برداشته کف دستتان گرد کنید و کمی فشار دهید تا کمی پهن شود. داخل کنجد بغلطانید و کف قالب با فاصله بچینید. کلوچه ها را به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.اجازه دهید طلایی شوند. 🎀این کلوچه عطر بی نظیری دارد و بسیار پوک و سبک است.🎀 🔴🔴حتما داخل نایلون و ظرف در بسته در محیط آشپزخانه نگهداری شود. به هیچ وجه داخل یخچال نگذارید چون سفت میشوند. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فرنی خامه بستنی موادلازم: شیر  ۲ پیمانه آرد برنج  ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری شکر ۴  قاشق غذاخوری گلاب ۳ ق غ خامه ۴ ق غ زعفران دمکرده غلیظ ۲ قاشق بستنی لیوانی  دو عدد طرزتهیه: آردبرنج نشاسته ذرت شکر و دولیوان شیر رو داخل قابلمه ریخته هم میزنین  تا جوش بیاد و غلیظ بشه گلاب زعفران رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید خامه و بستنی رو اضافه کنید و خوب هم بزنید داخل ظرف ریخته بعد تزیین کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
یه کیک لقمه ایی خوش بافت و خوشمزه با ماندگاری بالا بدون نیاز به همزن برقی که سه سوته آماده میشه ورق بزنید و کلیپ آموزشی رو ببینید مافین موز آرد سفید  ۲۰۰ گرم ب پ  ۱ و ۱/۲  ق چ جوش شیرین  ۱ ق چ نمک  ۱/۴ ق چ موز کاملا رسیده بدون پوست  ۳۰۰ گرم کره آب شده و همدمای محیط  ۱۰۰ گرم روغن مایع  ۳۰ گرم شکر دانه ریز  ۱۶۵ گرم تخم مرغ  ۲ عدد ۶۰ گرمی با احتساب پوست وانیل  کمی ابتدا آرد ب پ جوش شیرین رو در کاسه ایی ریخته و هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن . در ظرفی دیگه موزها رو با پشت چنگال با هر وسیله دیگه خوب پوره و له میکنیم . شکر تخم مرغ وانیل روغن مایع کره آب شده و نمک رو اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا مواد مخلوط و شکر حل بشه . حالا مخلوط الک شده مواد آردی رو بهش اضافه کرده و فقط تا جایی هم میزنیم تا ذرات ارد دیده نشه نه بیشتر . داخل قالب مافین کپسول گذاشته و از مایه مافین پر میکنیم بطوریکه نیم سانت سرش خالی بمونه .   سپس قالب رو در فر برقی ۲۰۴ درجه طبقه وسط که از قبل کاملا داغ شده به مدت تقریبی ده دقیقه گذاشتم تا کیک‌ پف کرد و اومد بالا بعد درجه رو به ۱۶۰ کاهش دادم و ده دقیقه دیگه زمان دادم که کاملا مغز پخت بشه . برای فرهای گازی دما رو ‌۱۵ تا ۲۰ درجه بالا ببرین دقت کنید که این اعداد تقریبین و شما با توجه به فر خودت دما و زمان رو بده . نکات🎈 از موزهای کاملا رسیده که پوستشون خال دار و تیره شده استفاده کنین . بعد اضافه کردن مواد آردی فقققط تا جایی هم‌ بزنید ‌که ذرات آرد دیده نشه . قاشقها استاندارد قنادیه . میتونید بجای کره ، روغن مایع بزنید . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🔴مواد لازم: (شربت بار(شهد بامیه هندی)) 2 لیوان شکر(لیوان فرانسوی دسته دار‌) سه چهارم لیوان آب 4 قاشق غذاخوری گلاب جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری(جایگزین=یک قاشق چایخوری آبلیمو_ولی اگه میخواهید کیفیت کارگاهی بهتون بده حتما جوهر لیمو بریزید) نوک قاشق چایخوری پودر زعفران چند دانه هل یا چند قطره اسانس هل یک قاشق غذا خوری گلوکز مایع(بادکا) 🔴مواد لازم برای خمیر بامیه: یک لیوان آب یک لیوان آرد یک عدد کره 50 گرمی نصف قاشق چایخوری وانیل 3 عدد تخم مرغ روغن برای سرخ کردن 🔴طرز تهیه; اول شربت بامیه رو درست میکنیم. شکر و آب و گلاب رو داخل یه قابلمه کوچیک میریزیم و هم میزنیم و روی شعله میزاریم. وقتی روی شعله قرار گرفت اصلا هم نمیرنیم تا شروع به حباب زدن کنه و کف کنه. وقتی کف کرد حرارت رو کم میکنیم و با یه قاشق تمیز هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه. وقتی دانه های ‌شکر حل شد با یه برس سیلیکونی کمی آبلیمو اطراف قابلمه میزنیم تا دانه های شکر چسبیده به اطراف قابلمه حل بشن( دقیقا طبق فیلم عمل کنید) جوهر لیمو و پودر زعفران را اضافه کرده و دانه های هل و گلوگز را می افزاییم. شهد باید وقتی بین دو انگشت تست میکنیم کشدار شده باشه(نه خیلی غلیظ و نه خیلی رقیق) داخل یه ظرف دیگه میریزیم تا خنک بشه میریم سراغ خمیر بامیه هندی; آب و کره را داخل یه قابلمه کوچک میریزیم و دو قاشق غذا خوری از شهد داخلش میریزیم. وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد سریع یک لیوان آردرا داخلش میریزیم و فوری شروع به هم زدن میکنیم( این مرحله را داغ زدن خمیر میگن که مهمترین قسمت بامیه هست و مربوط به پوک شدن بامیه میشه) 🔴باید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حتما روی شعله ملایم دائم خمیر را طبق فیلم زیر و رو کنیم و بپزیم. خمیر را داخل کاسه بزرگ و دیواره داری میریزیم  تا خنک بشه و دو عدد تخم مرغ بهش اضافه میکنیم.وانیل را داخلش میریزیم و با چنگال یا با دست شروع به هم زدن میکنیم و اگر خمیر سفت هست یه دونه تخم مرغ دیگه اضافه میکنیم و با همزن شروع به هم زدن میکنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن میکنیم و خمیر را داخل قیف و ماسوره آچاری یا شکوفه متوسط (مخصوص بامیه) میگذاریم و دقیقا شروع به زدن بامیه ها روی کاغذ میکنیم. فر را از یک ربع قبل روی درجه 200 درجه گرم کرده و بامیه ها را تا جاییکه خیلی کم طلایی بشن داخلش میگذاریم.(حدود یک ربع) بستگی به حرارت فر داره (اگر زیرش طلایی شد کمی گریل را روشن کنید تا روی بامیه ها کمی طلایی بشن. از فر خارج کرده و در روغن داغ وفراوان با حرارت ملایم سرخ کرده و در شهد ولرم میریزیم. دو سه دقیقه که در شهد ماند داخل سبد میگذاریم تا شهد اضافی خارج شود. 🔴حتما با حرارت ملایم سرخشون کنید تا مغزشون کاملا پوک بشه و خمیر نمونه. بامیه های سرخ شده را داخل سبد میگذاریم و چند ثانیه صبر میکنیم از داغی بیفتن و داخل شهد خنک شده میندازیم.حدود یک دقیقه زیر و رو میکنیم و از شهد خارج میکنیم.و داخل سبد میگذاریم تا شهد اضافه خارج بشه. با پودر پسته تزیین میکنیم. 🔴 فوت کوزه گری 🔴 🔴میتوانید از یک قاشق چایخوری ابلیمو به جای جوهر لیمو هم استفاده کنید ولی جوهر لیمو صد درصد باعث میشه شهدتون شکرک نزنه و کارتون رو خراب نکنه.(از لوازم قنادی ها یا عطاری ها تهیه کنید( 🔴مراقب باشید شهدتون خیلی رقیق نباشه و کشدار و مربایی باشه.اگر شل باشه بامیه هاتون خمیر میشن.(دقیقا طبق کلیپ درست کنید تا مشکلی پیش نیاد 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
اکبر جوجه با سس مخصوص به سبک《خاتون》 اول از همه برای داشتن یه اکبر جوجه خوشرنگ و خوشمزه باید دل رو به دریا بدی و روغن رو زیاد بریزی🤌 حالا مرغ باید حداقل یه روز کامل درون شیر و زعفرون مزه دار کنید ____ بعد از اون مرغ را با نمک فلفل سیاه پیاز و زعفران مخلوط کنید حدود ۳ تا ۴ ساعت استراحت بدید ____ بعد از استراحت درون قابلمه ای روغن و بهمراه کره بریزید و مرغ و داخلش بزارید،روغن تقریبا تا سطح مرغ بیاید(از روغن سرخ کردنی استفاده کنید،که بعدش بتونید از صافی ردش کنید تو غذاهای دیگه استفاده کنید) بعد حرارت و کم کنید،تقریبا تا ۲ ساعت زمان میبره سرخ و برشته بشه،در حین این ۲ ساعت روی سطح مرغ آب زعفرون غلیظ بریزید تا مرغ خوشرنگ بشه (من مثل رستوران از روغن زیاد استفاده کردم به این علت کامل برشته و یکدست رنگ گرفته،اگه خواستید روغن کم استفاده کنید،بعد از اینکه مرغ پخته شد داخل فر بزارید تا برشته بشه) ____ برای سس اکبر جوجه: رب آلوچه بهمراه رب انار با کمی کره تفت دادم اگه ترش بود کمی شکر بریزید چند قاشق آب هم اضافه کردم تا از سفتی در بیاد در آخر هم بهش گردو نیم کوب اضافه کردم روی مرغ سرو کردم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
به ازای هر پیمونه شیرموز ، یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نیاز دارین که با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری شده . توی دو مرحله به همراه مایه شیرموز ، ژله دلخواه نگینی خورد شده ریختم . نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم برای کیک: پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره تخم مرغ چهار عدد شکر یک پیمانه ماست یک پیمانه روغن مایع سه چهارم پیمانه آرد سفید دو پیمانه بکینگ پودر  دو قاشق چایخوری پودر هل یک قاشق چایخوری زعفرون دمکرده یک قاشق غذاخوری مواد لازم برای كرم داخل کیک مثل كرم پيراشکی : يك پيمانه شیر (آب) يك پيمانه شكر نصف پيمانه آرد یک چهارم قاشق چايخوري وانيل طرز تهیه: ابتدا کرم داخل کیک رو آماده میکنم كه از دما بیفته . به اين ترتیب كه همه مواد رو بجز وانيل مخلوط کرده و روي گاز با شعله ملايم میذارم و مرتب هم میزنم تا مثل فرنی ، غليظ بشه و بوی خامی آرد بلند بشه و اصطلاحا آرد بپزه . آخر هم وانيل رو اضافه کرده و از روی حرارت بر میدارم . چون وانیل اگه حرارت بخوره ، تلخ میشه . تا کرم از دما بیفته ، کیک رو آماده میکنم . تخم مرغ ، شکر و پودر هل را حدود پنج دقیقه با دور تند همزن هم میزنم تا کاملا کرم رنگ ، حجیم و کشدار بشه . حالا به ترتیب ماست ، روغن و زعفرون رو اضافه کرده و مجدد در حد یکدست شدن مواد با دور کند میزنم . نهایتا آرد و بکینگ پودر حداقل سه بار الک شده رو اضافه و در حد مخلوط شدن ، با همزن دستی ، هم میخوره . قالب دلخواه رو با روغن جداکننده چرب کرده ( یا کاغذ روغنی گذاشته ) و نصف مایه کیک رو میریزم و بعد کرم آماده شده با کمک قیف پلاستیکی وسط مایه کیک ریخته میشه ( طوری که دورش خالی باشه ) و در آخر نیمه دوم مایه کیک رو ریخته و روش رو صاف میکنم . توجه داشته باشین که کرم داخل کیک نه خیلی شل باشه که داخل مایه کیک نفوذ کنه و نه خیلی سفت که ته نشین بشه و بعد از پخت ، وسط کیک قرار نگیره . نهایتا داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود پنجاه دقیقه میپزه . چون دمای فرها متفاوته ، بعد از نیم ساعت چک کنین . کرم داخل کیک ، بعد از پخت و خنک شدن کیک ، بسته میشه . پس نگران شل بودنش حین پخت کیک نباشین .  روی کیک رو با گاناش ، خلال پسته و گل محمدی تزئین و سرو کردم . پیشنهاد میکنم حتماااا تستش کنین. نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
حلوا سنتی زعفرانی.....ابتدا دو لیوان آب و نصف فنجان گلاب(یک چهارم لیوان) و یک و نیم لیوان شکر (اگه شیرین تر دوست داشتید تا دو لیوان بریزید ولی این میزان عالیه)باهم مخلوط و رو حرارت متوسط قرار میدیم تا شکر کامل حل بشه و بعد دوسه قاشق زعفران دمکرده ریخته چند دونه هل ریخته و از حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم..... داخل تابه ای دو لیوان آرد رو با حرارت ملایم حدود سی الی چهل دقیقه تفت میدیم تا خامی آرد از بین برود(با حرارت ملایم تفت بدید تا تغییر رنگ نده و نسوزه)و بعد بیست گرم کره و یه لیوان روغن مایع ریخته و مجدد حدود ده دقیقه تفت داده و نصف قاشق چایخوری پودرهل ریخته و بعد شربت رو کم کم اضافه وسریع و تند تند همزده تا مواد بخورد هم برود و آرد گلوله گلوله نمونه( فقط احتیاط کنید که دستتون نسوزه) و بعد از حرارت برداشته و تابه رو تکون میدیم مدل گهواره ای تا حلوا یکجا جمع بشه و بعد داخل ظرف سرو کشیده و تزیین و نوشجان.... دوست داشتید میتونید مواد داخل قیف ریخته و با ماسوره دلخواه داخل نان تارت یا دیس ریخته و تزیین و نوشجان... اگه زعفران بیشتر بریزید طلایی تر میشود... برا نوع شکلاتی هم کمی پودر کاکایو میریزیم و قشنگ مواد باهم مخلوط تا یکدست بشه و حلوامون شکلاتی بشه... فقط یه نکته راجب میزان روغن بگم، چون آب خوری آردها باهم متفاوت هست،روعن وقتی اصافه کردید باید مواد حالت رقیقی داشته باشه ب اصطلاح روان باشه ،اگه دیدید کمی سفت هس حدود دوسه قاشق روعن یا سی گرم کره اصافه کنید.‌‌. امروز یکم آرد رو زیاد تفت دادم تا رنگش مات بشه... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
دوستای خوبم ، قبل از هر چیز یه توضیح کوتاه در مورد خامه پنیری بدم ...  چند روز پیش که برای مهمونی خواهرم چیزکیک درست کرده بودم ، کمی از مایه پنیری اضافه اومد . چون پودر ژلاتین نداشت ، باهاش کیک پختم . بخاطر اینکه پنیر ماسکارپونه زیاد در دسترس نیست ، من اکثرا از پنیر لبنه آنا استفاده دارم . نسبت پودر قندی هم که برای مایه پنیری چیزکیک میزنین ، بستگی به ذائقتون داره ، البته طوری باشه که نمکی بودن پنیر رو هم احساس کنین . این کیک پنیری به حدی خوش طعم و بافته که از خوردنش سیر نمیشین . بافتی فوق العاده پوک و سبک و عاااالی داره.. و اما رسپی ... موادلازم : پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره. تخم مرغ   سه عدد آرد سفید یک پیمانه شکر  نصف پیمانه خامه پنیری دویست گرم وانیل  یک پنس بکینگ پودر  یک قاشق مرباخوری روغن مایع   نصف پیمانه طرزتهيه: تخم مرغ ، وانیل ، شکر رو با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . بعد به ترتیب ، روغن و خامه پنیری را اضافه کنید و خوب با همزن بزنید . حال همزن رو کنار گذاشته و آرد و بکینگ پودر حداقل سه بار الک شده رو اضافه و مخلوط کنید و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت حداقل چهل دقیقه بپزید . چون دمای فرها متفاوته بعد از نیم ساعت چک کنید . نوش جونتون عزیزانم.😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سلام مهربونا  ، لگیمات(لقیمات) یه شیرینی عالی و ترد و خوشمزه هستش  ، بامیه عربها و ترکیه هاعه خیلی درست می کنن. حتما درست کنید مطمعنم طرفدارش میشین و عکسهای دلبرشو بفرستین لذت ببریم 😍 آرد سفید ...  ۱ لیوان  پر نشاسته ذرت....  ۱ قاشق غذا شیرخشک قنادی ... ۱ قاشق غذا (میشه حذف کرد) خمیر مایه فوری ...۱/۲ ق مربا روغن مایع .... ۱ قاشق  غذا شکر ...  ۱ قاشق آب ولرم .... ۳/۴ لیوان (تقریبی) ❌️ اول شربت بار لگیمات درست می کنیم که تو هایلایت ها گذاشتم حتما ببینید . درست کنید بزارین خنک بشه بعد بامیه را درست می کنیم . ❌️نکته : حتما از سالم بودن خمیر مایع مطمعن باشین ، اگه مطمعن نیستین با نصف لیوان آب ولرم همون آب دستور مخلوط کرده و ده دقیقه استراحت بعد استفاده کنید. همه مواد خشک رو با هم مخلوط کرده،روغن رو اضافه و آب ولرم رو کم کم میریزیم و با همزن دستی یا قاشق مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود خمیر لگیمات باید کمی سفت تر از خمیر کیک باشه.با توجه به نوع آرد ممکنه کمی بیشتر آب لازم بشه. خمیر دقیق مثل فیلم بشه. روی خمیر رو با سلفون  یا مشمبا پوشانده و یک ساعت استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه.سپس پف  خمیر رو می گیریم هم میزنیم در قیف یکبار مصرف میریزیم . ماهیتابه را روی حرارت گذاشته روغن داغ شد دما را متوسط می کنیم . سر قیف به اندازه برش میدیم و با قیچی چرب شده برش میدیم . و مرتب هم میزنیم تا یک اندازه سرخ شود . و بعد از سرخ شدن داخل شربت بار دمای محیط   میذاریم . تقریبا یک دقیقه بعد  داخل صافی قرار میدیم شربت اضافه آن خارج شود . اگه قیف نداشتین با قاشق کوچیک چرب شده  می تونید بردارید و در روغن سرخ کنید. 😋😋 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
آرد 3 لیوان  خمیر مایه 3 قاشق چایخوری  تخم مرغ 1 عدد  شیر یا آب 1 لیوان روغن 6 قاشق غذاخوری  نمک 1 قاشق چایخوری  شکر 4 قاشق چایخوری طرز تهیه : خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره هست. خمیر را تهیه کردم و به اندازه ی دلخواه باز کردم و روش را زرده ی تخم مرغ مالیدم و کنجد ریختم داخل فر با دماي١٧٠درجه مواد داخل پيتزا:: كالباس ،قارچ و فلفل دلمه و پنير پيتزا 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕