#پيتزا
آرد 3 لیوان
خمیر مایه 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر یا آب 1 لیوان
روغن 6 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق چایخوری
طرز تهیه
: خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره هست.
خمیر را تهیه کردم و به اندازه ی دلخواه باز کردم و روش را زرده ی تخم مرغ مالیدم و کنجد ریختم داخل فر با دماي١٧٠درجه
مواد داخل پيتزا::
كالباس ،قارچ و فلفل دلمه و پنير پيتزا
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کوفته تبریزی
نباید گوشت کوفته زیاد چرب باشه که در اینصورت کوفته ترک خواهد خورد .گوشت کوفته زیاد باشه کوفته سفت میشه و پوک نخواهد بود.لپه وبرنج کوفته زیاد باشه کوفته وا میره.
🔴قسمت کلیدی کوفته اینجاست گوشت رو که چرخ کردین مقدارلپه باید ۱دوم یا نصف گوشت چرخ شده باشه وبرنج پخته ۱دوم لپه ی چرخ شده باشه اینجوری یه کوفته ی پوک وخوشمزه خواهین داشت.
👈دقیقا ۱کیلو گوشت ۸تا کوفته متوسط میشه
گوشت گوساله 1 کیلو
لپه دو لیوان (خام)
برنج 1 لیوان سرخالی(خام)
۳۰۰گرم تره و مرزه و ریحان خرد شده بهمراه ۲ قاشق مرزه خشک و ترخون
پیاز ۲عدد بزرگ
نمک،فلفل سیاه ،زرد چوبه
آرد نخودچی ۲ ق غ
برای مغز کوفته🔻
پیاز داغ ،زرشک، گردو،تخم مرغ آبپز یا آلو خشک و یا آلبالو خشک از هر کدوم که دوست داشتین.
مواد سس کوفته🔻
پیاز داغ دو عدد
ادویه :فلفل،زردچوبه،زنجبیل ،مرزه و ترخون خشک و نمک به میزام لازم
رب گوجه دو قاشق غذاخوری
آب پنج لیوان
آلو به مقدار لازم و به دلخواه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
بورک گوشت و قارچ
خمیر بورک اماده
پنیر پیتزا
نمک،فلفل، اویشن ،رب
فلفل دلمه نگینی تفت داده
پیازنگینی تفت داده
قارچ نگینی تفت داده
گوشت چرخکرده تفت داده
سیب زمینی نگینی تفت داده
کنجد و زرده تخم مرغ برای رومال
همه مواد رو باهم تفت میدیم، رب نمک فلفل رو اضافه میکنیم یه تفت میدیم و خاموش میکنیم بعد از خنک شدن مواد تفت داده شده رو روی خمیر بورک میریزیم پنیر پیتزا روش میریزیم و رول میکنیم بعد رومال میزنیم و داخل فر میگذاریم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
حلوای عربی
اول شهد حلوا رو آماده میکنیم
۱ و نیم لیوان شکر
۱ و نیم لیوان آب
نصف لیوان کمتر گلاب
هل و زعفرون دم کرده به میزان لازم
همه ی موادو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه نیاز به قل زدن و جوشیدن نیست بعد کنار میذاریم تا خنک بشه
۱ لیوان آرد و نصف لیوان نشاسته ی ذرت رو داخل تابه الک کرده و با حرارت کم تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و تغییر رنگ بده
کنار میذاریم تا آرد کمی خنک بشه
یک لیوان شیر خشک قنادی شیرین رو حتما الک کرده و به آرد اضافه میکنیم و تفت میدیم شیرخشک خیلی زود میسوزه و گوله میشه پس حتما حتما باید الک بشه
بعد یک لیوان سرخالی مخلوط کره و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و یکم دیگه تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسه بعد شهد حلوا رو طی سه مرحله به آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که حلوا از کناره ها جدا و وسط تابه جمع بشه
داخل ظرف دلخواه سرو و تزیین میکنیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
قلیه_مرغ
نگم چه عطری و طعمی داره حتما امتحانش کنید
😋👌
گشنیز ۳۵۰ گرم
شنبلیله ۱۰۰ گرم
مرغ ۴ تکه
عصاره تمر هندی ۲ لیوان
نصف تمر هندی رو ۲ لیوان آب جوش روش بریزید و چنگ بزنید و از صافی رد کنید
سیر رنده شده ۴ حبه
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد بزرگ
آب جوش ۲ لیوان
نمک،فلفل قرمز،فلفل سیاه،زردچوبه به مقدار لازم
سبزی دستور رو با دستگاه خرد کنید (حتما با دستگاه باشه ریز بشه کامل میتونید سبزی خورشتی هم بریزید ولی اینجوری طعمش بهتره )
پیاز های نگینی خرد شده رو با روغن تفت بدید تا سبک و کمی طلایی بشن سپس سبزی رو بهش اضافه و با حرارت ملایم بزارید کامل سرخ بشه تا رنگش تیره بشه سپس سیر و ادویه های دستور رو اضافه و یه کوچولو تفت بدید بریزید تو قابلمه
تمر هندی رو با ۲ لیوان آب جوش مخلوط و صاف کنید سپس به سبزی ها اضافه کنید
۲ لیوان آب جوش هم بهش اضافه و درش رو ببندید و بزارید با حرارت خ ملایم بپزه
تکه های مرغ رو با کمی اب بزارید کفش بالا بیاد و کامل آبکش کنید و بشورید و سرخ کنید و به سبزی اضافه درشو ببندید و بزارید با حرارت کم بپزه و جا بیفته
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر