eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
یک عدد تخم مرغ رو به همراه نصف قاشق چایخوری وانیل با همزن دستی بزنین تا یکدست شه یک پیمانه شکر اضافه کنین و پنج دقیقه هم بزنین تا کرم‌رنگ بشه نصف پیمانه روغن نصف پیمانه آب بریزین و مخلوط کنین ( میتونین به جای آب ، شیر یا ماست بریزین) دو پیمانه آرد رو با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کنین در دو مرحله به مواد اضافه و یکدست کنین مواد رو سه قسمت کنین به قسمت اول یک قاشق غذاخوری کاکائو به قسمت دوم کمی زعفران دم کرده و یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه و یکدست کنین داخل ۸ عدد فنجون رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین،تا یک سوم یا نصفشون مواد بریزین داخل قابلمه بچینین و تا نصفه فنجون ها آبجوش بریزین در قابلمه رو با دم کنی ببندین و روی حرارت متوسط بذارین بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین، اگه خمیر به سیخ نچسبید آماده ست درشو ببندین و ده دقیقه بذارین کنار کیک ها رو با چاقو از دور فنجون جدا کنین و به راحتی برگردونین بافتش اسفنجی و طعمش فوق العاده ست نوش جان😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
انواع ژله های رنگین کمانی رو میتونید توی کانال طعم رنگین کمان ببنید و دستورش رو داشته باشید بزن رو رنگین کمان ها👇👇👇 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈
  خامه صبحانه...... یک پاکت   پودرکرم کامل آماده..... یک بسته شیر......2 پیمانه   بیسکویت پتی بور...... 1 بسته (حدود 12 عدد)    پودر ژلاتین....... یک قاشق غذاخوری   پودر نسکافه....... یک قاشق سوپ خوری   هات چاکلت.....1 بسته  طرز تهیه:    ابتدا کرم کارامل رو با دو لیوان شیر حل میکنیم و میزاریم رو حرارت تا کاملا ذرات پودرکارامل حل بشه بعد پودر نسکافه و ژلاتین  و هات چاکلت رو میریزیم وهم میزنیم.از رو حرارت برداشته. سپس بیسکویتها رو خرد کرده و بهش اضافه میکنیم و داغ میریزیم تو مخلوط کن تا کاملا حل بشه. وقتی کمی از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و با قاشق آروم مخلوط میکنیم. ( بهتره کمی از مواد کنار بزاریم بعد خامه رو باهاش مخلوط کنیم.سپس خامه را به کل مواد اضافه کنیم)بعد مواد آماده دسر را داخل قالب میریزیم و چند ساعتی در یخچال میزاریم تا کاملا ببنده.. نکتع:برای راحت جدا شدن دسرتون از قالب بهتره قالبتونو بشورین و 20 دقیقه داخل فریزر بزارین و بعد خیلی کم با فرچه چرب کنین و بعد سس و بعد مواد دسرتون رو بریزین. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بادمجان……۴ عدد پیاز…….۲عدد گوشت چرخ کرده……۲۰۰ گرم رب…..۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد نمک.فلفل،زردچوبه،پودر سیر طرز تهیه: بهتره از بادمجان های یکم تپل و کوتاه استفاده کنید.من بادمجان را راه راه پوست کندم.داخل اب و نمک چند ساعتی گذاشتم.تا تلخیش گرفته بشه.بعد بزارید ابش بره.داخل روغن با حرارت کم سرخش کنید.بزارید روغن اضافش بره.داخل یه تابه پیاز خرد کنید سرخش کنید.بعد گوشت اضافه کنید.بزارید کامل تفت بخوره.ادویه و فلفل دلمه ای و رب اضافه کنید.بزارید کمی خنک بشه.بادمجون با چاقو برش بزنید با کمک قاشق از مواد گوشتی داخل بادمجان بریزد.داخل تابه دیگر پیاز سرخ کنید.رب و ادویه بریزد.کمی اب بریزد تا رقیق بشه.بعد بادمجان ها را داخلش بزارید.در طرف را بزارید تا بادمجان پخته بشه.حدود نیم ساعت زمان کافی هست. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
زرده تخم مرغ…..۳عدد شکر….۳/۴ پیمانه شیر…..۲پیمانه نشاسته ذرت…..۴قاشق غذا خوری خامه…..۱۵۰ گرم موز…..۳عدد زعفران دم شده…..۲قاشق مربا خوری بیسکویت…..۱۰ عدد طرز تهیه: ابتدا زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید.تا کرم رنگ بشه.شیر و نشاسته را مخلوط کنید.روی حرارت ملایم قرار دهید.مدام به هم بزنید تا نشاسته سفت نشه.بعد مخلوط زرده  را به مواد اضافه کنید.روی حرارت کم بزارید تا غلیظ بشه.بعد که به غلظت فرنی رسید،از رو حرارت بردارید.خامه و زعفران اضافه کنید.داخل ظرف سرو به دلخواه تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تخم مرغ…..۳ عدد شکر…..۱پیمانه گلاب…..۱/۴ پیمانه ماست…..۳قاشق غذاخوری ارد…..۲پیمانه روغن….۲/۳ پیمانه هل…..نصف قاشق چای خوری عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری طرز تهیه: تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید. بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید. با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید. بکین پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید. چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد. فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید. قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
حلوا لا به لای (حلوا ضیابری) مواد لازم یک کیلو آرد برنج 900گرم شکر یک تا یک نیم لیوان روغن  جامد 2تا3قاشق مربا خوری جوهر لیمو زنجبیل زیره هل به مقدار لازم آب برای درست کردن شربت ۴ لیوان مغز گردو سایده شده نیز به میزان لازم میتوان برای مواد میانی داخل حلوا از پودر پسته نیز استفاده کرد طرز تهیه آرد را با شعله بسیار ملایم حدودا نیم ساعت تفت میدهیم  واز روی گاز برمیداریم ،شکر را نیز به همراه آب میگذاریم تا جوش بیاید وقتی که آب  جوش آمد جوهر لیمو را اضافه میکنیم(جوهر لیمو را کم کم باید اضافه کنیم تا ترش نشود و مزه ملسی را به خود بگیرد جوهر لیمو را بخاطر این استفاده میکنن که حلوا نرم بماند)بعد آرد وشربت بدست آمده را با روغن جامد آب شده و زنجبیل و هل وزیره قاطی میکنیم باید سریع تا زمانی که شربت داغ هست این کار را انجام دهیم وبا هم ورز میدهیم بعد به اندازه‌ی یک مشت جدا میکنیم وپهنش میکنیم وبه شکل مربع پهن کرده وبعد گردوی ساییده شده ومقداری هل زنجبیل  را داخل آن می ریزیم وبه شکل مربع تا میکنیم من با این مقدارکه درست کردم ده تا به من حلوا داد که البته این  بستگی به اندازه مربع های شما هست  که چند تا به شما حلوا بدهد حلوای شما آماده است امیدوارم که خوشتون بیاد 😋😋😋 نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
😍😍 خرما بدون هسته بیسکویت پودرشده هل ودارچین وگردو و پودر نارگیل به میزان لازم کره اول خرما را تو دستگاه غذا ساز میریزیم تا یکدست بشه بعد میریزیم داخل یه ظرف گود بیسکوییت و هل ودارچین و گردو خورد شده را اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم به اندازه گردو برمیداریم در دست گرد میکنیم ودر پودر نارگیل میغلتونیم..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
حلوا شیرازی آرد  1 لیوان شکر  1 لیوان تخم مرغ 1 عدد زعفران و گلاب رو هم 1 استکان روغن به مقدار کافی آرد و تفت میدیم دیگه رنگش به خودتون بستگی داره بعد از اینکه تفت خورد الک میکنیم بعد روغن رو اضافه میکنیم تو یه ظرف شکر و تخم مرغ و مخلوط میکنیم بعد مخلوط زعفران و گلاب و بهش اضافه میکنیم وقتی قشنگ مخلوط شد به آرد و روغن اضافه میکنیم سریع شروع به هم زدن میکنیم که تخم مرغ نبنده وقتی حلوا از ظرف جدا بشه دیگه آماده س مرحله دوم که شکر و تخم مرغو اضافه میکنین حتما تو ظرف تفلون باشه که تخم مرغ نبنده 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
(س رنگ) تخم مرغ4عدد شیر1لیوان شکر1لیوان آرد2لیوان روغن3چهارم لیوان پکینک پودر2ق م کاکایو1ق نسکافه1ق غ نسکافه رو در ظرفی با ی قاشق اب جوش مخلوط کنید کاکایو رو در ظرف دیگه با دو قاشق آب جوش مخلوط کنید کنار بزارید تخم مرغ وشکر روب مدت 8دقیقه بزنید بعد روغن و شیر رو اضافه کنید درآخر آرد و پ پ رو اصافه کنید مواد رو ب س قسمت مساوی تقسیم کنید یکی سفید دیگری رو ب کاکایو اصافه کنید و دیگری رو ب نسکافه قالب رو چرب کرده اول مواد کاکایویی رو بریزید ی لایه کاکایو الک کنیدبعد مواد نسکافه ای رو بریزید دوباره ی لایه کاکایو الک کنید در آخر مواد سفید رنگ رو بریزید داخل فر 180درجه ب مدت یکساعت بپزید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
اموزش پارفه_دانه_چيا مواد لازم : دانه چیا : يك پيمانه شير نارگيل سه پيمانه بستني ١ پيمانه انبه براي تزئين طرز تهيه: دانه چیا  را با اب ولرم مخلوط ميكنيم تا باز شود . شير نارگيل را به ان اضافه كرده و بستني را  هم اضافه می کنیم اگر شیرینی کم بود می توان مقداری شکر اضافه کرد خوب هم ميزنيم تا مخلوط شوند تا نيمه هاي ليوان را از مخلوط پر كرده و روي ان انبه خورد شده. یا موز یا شکلات می توانیم بریزم و بقیه مواد بعد به سلیقه خود تزیین می کنیم . پ نکته : از تخم شربتی هم می شه استفاده کرد 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم:برای شربت شکر ۱ونیم لیوان آب ۱و نیم لیوان گلاب ۱/۴ لیوان پودر هل نوک قاشق چایخوری زعفران ۴ قاشق غذاخوری مواد لازم: آرد گندم سنگک یا آرد سفید نصف لیوان آرد برنج ۱/۴ لیوان آرد نخودچی ۱/۴ لیوان روغن مایع یا جامد نصف لیوان طرز تهیه: شکر،اب،گلاب،پودر هل و زعفران را روی حرارت گاز بزارید. کمی بهم بزنید تا شکر حل بشه.سپس به مدت ۵ دقیقه بجوشه. احتیاجی نیست که شهد غلیظ بشه. داخل تابه ای،هر سه آرد را الک کنید‌.به مدت پانزده دقیقه با حرارت ملایم،مدام بهم بزنید تا کمی آرد تغییر رنگ بده. مواظب باشید که آرد نسوزه. بعد از یک ربع ،روغن بریزید و به مدت یک دقیقه تفت بدید. سپس شهد داغ را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه بهم بزنید تا حلوا جمع و سفت بشه. همانطور که داغه ،داخل ظرف سرو بریزید.به دلخواه با سیخ ،به حلوا شکل بدید. میتونید از خلال بادام ،خلال پسته،پودر نارگیل و پودر گل محمدی برای تزئین استفاده کنید. نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
با_تمام_نکات مواد لازم: لوبیا چیتی نصف لیوان نخود ۱/۳لیوان عدس نصف لیوان سبزی آش نیم  کیلو (تره+جعفری++شوید+گشنیز+اسفناج )معمولا به نسبت مساوی از هر کدام استفاده میشود. اگه فصل اسفناج تمام شده بود میتونید برگ چغندر را جایگزین اسفناج کنید. سبزی آش نباید زیاد ریز شود. رشته آش نصف  بسته نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم نعناع خشک ۶قاشق غذا خوری(۲قاشق برای داخل آش و۴قاشق برای تزئین) پیاز ۴عدد(۲عدد برای داخل آش و۲ عدد برای تزئین) کشک   به میزان لازم سیر ۱ بوته روغن به میزان لازم طرز تهیه؛ لوبیا و نخود را از ۲۴ ساعت قبل در آب خیس و چندین مرتبه آب روی اونها رو عوض کنید . عدس نیازی به خیساندن از قبل ندارد. سپس نخود و لوبیا را  به مدت ۲ ساعت ،در آب و مقداری نمک بپزید. عدس را به مدت نیم ساعت با آب و مقداری نمک بپزید تا نیم پز شود وگرنه در آش له میشود. میتونید نخود و لوبیا و عدس را به مواد اش اضافه و یکباره بپزید ولی ممکن است رنگ آش شما تیره بشه برای همین من معمولا حبوبات رو جدا میپزم و بعد به آش اضافه میکنم. در قابلمه ای که گنجایش مواد را داشته باشد. ۲عدد پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.در حدی که پیازها طلایی روشن شوند .سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنیدو باهاش تفت بدید و ۲قاشق نعناع خشک بریزید. بعد زردچوبه و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آنها خارج شود. حالا حبوبات پخته را هم اضافه و در قابلمه،شانزده لیوان آب بریزید. میتونید به جای آب از آب گوشت یا آب قلم استفاده کنید. صبر کنید تا آب جوش بیاید و بعد سبزی آش را اضافه و حرارت را ملایم کنید تا آهسته سبزی پخته شود و آش لعاب بیندازد(به مدت نیم ساعت). بعد از پخته شدن سبزیها نوبت اضافه کردن رشته است. رشته را کمی خرد کنید (نه زیاد که له شود) رشته را کم کم اضافه و آرام هم بزنید تا رشته ها از هم باز شوند. ممکن است میزان کمتری رشته استفاده شود. در قابلمه را  باز بگذارید تا رنگ سبزی ،تیره نشود و حرارت را ملایم کنید تا آرام رشته ها پخته شده و لعاب بیندازند(به مدت ۱۰ دقیقه). هر از گاهی هم بزنید تا آش ته نگیرید. اگه بعد از پخته شدن رشته ها احساس کردید آش سفت شده میتونید یکی دو لیوان آب جوش اضافه کنید تا غلظت آش مناسب شود. در نظر داشته باشید که بعد از سرد شدن آش معمولا سفت تر میشود. اگر آش رقیق و شل بود،برای ایجاد لعاب بیشتر در آش میتونید یکی دو قاشق غذاخوری آرد را درنصف لیوان آب حل کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا بوی خامی آرد گرفته بشه. برای نعنا داغ: داخل تابه ای روغن بریزیدو روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.چهار قاشق غذاخوری نعنا خشک بریزید و چند ثانیه بهم بزنید و سریع گاز رو خاموش کنید تا نعنا نسوزه. برای پیاز داغ: داخل تابه روغن بریزید. دو عدد پیاز را خلالی و نازک خرد کنید.سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلائی بشه.در آخر کمی نمک و زردچوبه بزنید. آش رو در ظرف بریزید و با کشک و نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر لوبیا چیتی نصفه لیوان نخود نصفه لیوان عدس نصفه لیوان سبزی اش ( شامل تره ، جعفری ، گشنیز، اسفناج معمولا به نسبت مساوی از هر کدام استفاده میشود معادل ۵۰۰ گرم پاک کرده بعد وزن کنید) اگر فصل اسفناج نبود برگ چغندر رو جایگزین اسفناج کنید رشته اش ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم کشک به میزان لازم پیاز متوسط ۵ عدد سیر داغ به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم نعناع داغ سه قاشق غذاخوری 🔴 طرز تهیه : اول از همه لوبیا چیتی و نخود رو از ۲۴ ساعت قبل در اب خیس کنید و چند مرتبه ابشو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه عدس نیازی به خیساندن از قبل ندارد سپس نخود و لوبیا را به صورت جداگانه بپزید عدس را هم  نیم پز کنید وگرنه در اش له میشود می تونید نخود و لوبیا و عدس رو به مواد اش اضافه و یکباره بپزید ولی ممکن است رنگ اش شما تیره بشه برای همین من معمولا حبوبات رو جداگانه می پزم و بعد به اش اضافه میکنم در قابلمه ای که گنجایش مواد رو داشته باشد پیاز داغ بگیرید در حدی که پیازها کمی طلایی روشن شوند بعد زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر انها خارج شود حالا حبوبات پخته را هم اضافه  و در قابلمه اب بریزید یک قاشق مرباخوری هم نمک بریزید این نمک بخاطر اینه که زمانی سبزی می ریزید رنگ سبزی حفظ بشه و اش تیره نشه در قابلمه رو ببندید تا اب جوش بیاید می تونید مقداری از اب گوشت یا اب قلم هم استفاده کنید برای لعاب بیشتر در اش می تونید یک تا دو قاشق غذاخوری ارد با کمی اب حل کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید ( به دلخواه ) صبر کنید تا اب جوش بیاد و بعد سبزی اش رو اضافه و حرارت رو ملایم کنید تا اهسته سبزی پخته شود و اش لعاب بیندازد بعد از پخته شدن سبزیها نوبت اضافه کردن رشته است رشته رو کمی خرد کنید  رشته رو کم کم اضافه و ارام هم بزنید تا رشته ها از هم باز شوند ❌ اگر پر رشته دوست دارین رشته بیشتری بریزید و اگر کم رشته دوست دارین کمتر بریزید پس بسته به ذائقه تون کم و زیادش کنید ❌ وقتی رشته رو اضافه کردین در قابلمه رو نیمه باز بزارید و حرارت رو کم کنید تا رشته ها پخته شده و لعاب بیندازد هر از گاهی هم بزنید تا رشته ها ته نگیرد اگه بعد از پخته شدن رشته ها احساس کردید اش کمی سفت شده می تونید یکی دو لیوان ابجوش اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون برسد در نظر داشته باشین بعد از سرد شدن اش کمی سفت میشود بعد اینکه رشته ها پخته شدند به دلخواه مقداری نعناع داغ و پیاز داغ و کشک رو اضافه کنید و بقیه شو برای تزیین کنار بزارین ❌ می تونید داخل اش کشک نریزید و فقط برای تزیین روی اش از کشک استفاده کنید ❌ بعد اش رو بچشید و در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید صبر کنید چند جوش بزند بعد اینکه اش جا افتاد در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا داغ و سیرداغ یا پیاز داغ و کشک تزیینش کنید 🔴 نکات : می تونید  به دلخواه از ماش هم استفاده کنید و نکته دوم اینکه میزان سبزی سلیقه ای هست بسته به ذائقه تون کم و زیادش کنید امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕