eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
خمیر مایه فوری ۱ ق چ سرپر شکر برای خمیر مایه  ۱  ق چ شیر ولرم  ۱/۲ پ تخم مرغ کوچک  ۱ عدد شکر  ۴۰ گرم آرد سفید فانتزی ۲۵۰ گ کره همدمای محیط: ۲۵ گ خمیرمایه + ۱ ق چ شکر و شیر ولرم را مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه  استراحت میدهیم تا عمل بیاد، تمام مواد بجز آرد را مخلوط کرده آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد،میزان آرد تقریبی هست ممکنه کمی بیشتر یا کمتر استفاده بشه تا جایی اضافه کنید که خمیر لطیف بشه و به دست نچسبه،خمیر رو باید ۱۵ دقیقه خوب ورز بدید،روی خمیر رو پوشانده و ۱ تا ۲ساعت بسته به دمای محیط استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه.من چونه های ۴۰ گرمی از خمیر گرفتم بصورت گرد باز کردم و وسطش مغزی خرما و گردو گذاشتم و دوباره بقچه پیچ کردم،شما میتونید مدلهای دیگه هم درست کنید و از مغزی های مختلف مثل نوتلا،کرمفیل،انواع کرم های خونگی و .... استفاده کنید و مجددا ۳۰ دقیقه استراحت میدیم تا خمیر پف کنه. برای رومال  زرده تخم مرغ،کمی زعفران و یه قاشق چایخوری شیر را با هم مخلوط و استفاده میکنیم،در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵  تا ۲۰ دقیقه بسته به نوع فر میپزیم.برای سولاردوم درجه ۱۷۰ ابتدا پیش گرمایش و بعد بمدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه نونها رو میپزیم ،درجه توستر ۱۶۰ درجه هست.نون بسیار لطیف و خوشمزه ای هست پیشنهاد میکنم حتما درست کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: آرد: 500 گرم، روغن: یک لیوان، مغز گردو: یک لیوان، خرما: 500 گرم، پودر هل: نصف قاشق چایخوری، دارچین: یک قاشق مرباخوری، پودر شکر: 100 گرم ♨️طرز تهیه: 🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊 روغن را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت بگذارید. آرد را داخل آن بریزید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. دارچین را با پودر هل، پودر شکر و مغز گردو به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پوست و هسته خرما را جدا کرده و کنار بگذارید. در یک ظرف نچسب نیمی از آرد تفت داده شده را پهن کنید و خرما را روی آن بچینید. سپس بقیه آرد را روی آن بریزید و آن را صاف کنید. با پودر نارگیل و پودر پسته و گل اون تزیین کنید
مواد لازم: تخم مرغ یک عدد(سفیده برای داخل خمیر زرده برای رومال) خمیر مایه دو ق چ نمک یک دوم ق چ شکر دو ق چ روغن مایع یک چهارم پیمانه آب یک دوم پیمانه ماست یک سوم پیمانه آرد دو و نیم تا سه پیمانه پنیر مقداری طرز تهیه: ابتدا خمیر مایه و آب و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا به عمل بیاد ، حالا تو یه ظرف سفیده تخم مرغ ، روغن مایع ، نمک ، ماست رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید بعد خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه و در نهایت آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید ابتدا با قاشق به هم بزنید و بعد با دست خمیر رو ده دقیقه ورز بدین و صد بار روی صفحه کار بزنید حالا خمیر رو داخل ظرف بذارین روشو بپوشونین بذارین تو محیط تا حجمش زیاد بشه. پس از اینکه حجم خمیر زیاد شد پف خمیر رو بگیرید و به چونه های دلخواه تقسیم کنید حالا یکی از چونه ها رو باز کنید اگه دوست داشتین مثل من پنیر بذارید و مجدد ببندین و روش طرح بندازین و همه رو به همین روش درست کنید و بذارید داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتین و روشو هم رومال میکنیم (زرده تخم مرغ+ کمی زعفرون دم کرده غلیظ + یک ق چ روغن مایع) و کنجد میپاشیم ،حالا سینی رو بذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه حدودا 20 تا 30دقیقه باز هم خودتون چک کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
به پلو نوعی غذا با به است که به سادگی آماده می‌شود.  مواد لازم به متوسط یک عدد هویج متوسط یک عدد برنج 2 پیمانه سینه مرغ یک عدد پیاز متوسط 2 عدد نمک فلفل، زعفران، زیره و دارچینبه میزان لازم نکته: بسته به سلیقه خود می‌توانید مرغ را با گوشت چرخ کرده، عدس، کشمش و خرما جایگزین کنید. دستور تهیه: پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. به را به صورت خلالی خرد کنید، سپس به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید، سپس زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید. هویج را پوست بگیرید، به صورت خلالی خرد کنید یا رنده کنید(من رنده کردم) و کمی تفت دهید تا نرم شود، سپس به مخلوط فوق اضافه کنید. برنج را آبکش کنید. برای این منظور از چند ساعت قبل آن را در مخلوطی از آب و نمک خیس کنید. مقداری آب در قابلمه به جوش آورید، برنج را بشویید تا شوری آن گرفته شود و سپس به آب در حال جوش اضافه کنید. زمانی که مغز برنج از خامی درآمد آن را در آبکش ریخته و با مقداری آب گرم بشویید. ته قابلمه ته دیگ مورد نظر را قرار دهید، سپس برنج آبکش شده و مخلوط به و هویج را به صورت لایه به لایه در آن بریزید و از مخلوط زیره، دارچین و فلفل سیاه نیز لا به لای برنج بپاشید. کمی زعفران آب کرده روی برنج بدهید و درب قابلمه را ببندید. برای دم کشیدن برنج از یک دم کنی استفاده کنید. سینه مرغ را می‌توانید با یک پیاز و کمی ادویه آبپز کنید و سپس ریش ریش کرده و لا به لای برنج دم بگذارید یا به صورت درسته در ظرف سرو و در کنار به پلو قرار دهید.  👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
نون شيرمال.....یه قاشق خمير مايه را با يك سوم ليوان آب ولرم  مخلوط كرده يك قاشق غذاخوري شكر به آن اضافه كرده و روش پوشونده به مدت ده دقيقه قرار ميدهيم تا خمير مايه عمل بیاد .... يدونه  تخم مرغ رو با پنجاه گرم کره آب شده و پنج قاشق روعن مایع و یه لیوان شير ولرم و چهارقاشق شكر  مخلوط و خمیر مایه  عمل اومده رو  اصافه کرده و حدود چهار لیوان آرد ونوک دو انگشت نمك (یه پنس)رواروم  اضافه ميكنيم تا خمير لطيفي بدست آيد اگر خمير شل بود بهش مقداری ارد اضافه ميكنيم ولي خمير نهايي كمي چسبناك و لطيف هست که با ورز دادن چسبندگی رفع میشه (آرد زیادی باعث سفت شدن نون میشه) روي خمیر رو پوشانده و به مدت یک ونیم ساعت  استراحت ميديم ، بعد خمیر  رو به هر شكلي كه خواستيم در مياريم ،و زرده تخم مرغ مالیده و كنجد پاشیده و  داخل فر صدوهشتاد بمدت سی دقیقه میپزیم و با کمک گریل روی نون رو کمی طلایی میکنیم و بعد خنک شدن، نوشجان..... بعد فر میتونید عسل رقیق شده یا شربت بار مالیده و با پودرنارگیل و پسته و گردو تزیین کنید.... خوش بافت و پوک و خوشمزه.... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕