eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
9.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
بهتر است مرغ انتخابی شما بیشتر از یک کیلو و هفتصد گرم نباشد تا بهتر مغزپخت و خوش طعم تر هستند. وزن مرغ من یک کیلو و نیم بود. مرغ را بشوئید قسمتهای حفره دار بین ستون فقرات را کاملا تمیز کنید وگرنه مرغ بعد از پخت بوی نامطبوعی میگیرد. . برای مرینیت ...که ترکیبی از آبلیمو،نمک،زعفران،عصاره پیاز،سیر و روغن،سبزیجات و ادویه های معطر هستن پس نیازی به اضافه کردن ادویه بیشتر نیست. . مرغ مرینیت شده را در ظرفی قرار داده و سلفون بکشید و 8 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود. مواد داخل شکم مرغ کاملا سلیقه ای هست...من در تابه مقداری کره ریختم و وقتی ذوب شد گردوی نگینی را اضافه و تفت دادم تا گردو معطر شود و بعد کشمش و زرشک و پیازداغ و آلو و سبزیجات شمالی   اضافه کردم و بعد به مواد چند قاشق رب انار اضافه و مخلوط کردم😋 وقتی شکم مرغ را پر کردید با نخ و سوزن تمیز شکم مرغ را بدوزید (به هیچ عنوان ابتدا و انتهای دوخت را گره نزنید)بالها و پاهای مرغ را به هم ببندید تا در زمان پخت مرغ فرم خودش را حفظ کند. هر چهار طرف را سرخ کردم و داخل قابلمه دو قاشق رب سرخ کردم و دو لیوان آب اضافه کردم و مرغ را داخلش گذاشتم و هر ۳۰دقیقه یکبار از سس کف ظرف به همراه مقداری زعفران  مرغ را رومال کنید تا طلایی و خوشرنگ شود. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: هفت تخم یا هفت تخمه مرکب از بذر هفت‌گیاه (ریحان شهری، مروک، ترنجبین، تدری، بارهنگ، فرنجمشک و‌ تخم خرفه): ۱ لیوان آرد گندم: کمی بیشتر از نصف لیوان آب: ۵ تا ۶ لیوان مغز گردو خرد شده: ۱/۵ لیوان روغن: نصف لیوان دوای آرد و روغنی : ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری شکر: ۱/۵ تا ۲ لیوان زعفران آب شده: ۳ قاشق غذاخوری فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری ( دلخواهی) زنجبیل: یک قاشق مربا خوری ( دلخواهی ) 🔹ابتدا هفت تخم را تفت دهید و بعد از سرد شدن کامل آن را خیس کرده و ریگ شور کنید. روغن و آرد رو با هم تفت می‌دهیم تا آرد طلایی شود. بعد می‌گذاریم تا خنک شود. به محض اینکه از روی حرارت برداشتید دوای آرد و روغنی را که الک کردید به روی آرد طلایی شده بریزید و با قاشق بهم بزنید وقتی کمی سرد شد شکر و آب به آن اضافه می‌کنیم. بعد می گذاریم روی گاز چند جوش بخورد. سپس هفت تخم را که از قبل تفت داده‌ایم به ظرف حلوا که روی گاز در حال جوشیدن است اضافه می‌کنیم. بعد از تقریباً ۴۵ دقیقه گردوی تفت داده شده و زعفران آب شده و فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم. در آخر روی حلوای آماده شده را با گردو و خلال بادام و پودر نارگیل تزیین می‌کنیم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: مرغ ۳ تکه پیاز بزرگ ۳ عدد سیر ۲ حبه به دلخواه زعفران غلیظ ۱۰ قاشق غذاخوری نمک،فلفل ،روغن به میزان لازم کره ۵۰ گرم آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: داخل تابه،کره و مقداری روغن بریزید.پیازها رو خلالی باریک برش بزنید. نصف پیازها رو داخل تابه بریزید.مرغ ها رو روی پیازها بچینید. روی مرغ ها ،نمک،فلفل و زعفران بریزید.بقیه پیازهای خلالی رو ،روی مرغ بریزید.اگر تمایل دارید،در اینجا ۲ حبه سیر اضافه کنید.در تابه رو بزارید .نیم ساعت زمان بدید تا بپزه.بعد نیم ساعت ،در تابه ،دم کنی بزارید.یک ساعت دیگه زمان بدید تا مرغ کاملا بپزه.بعد از پخت کامل مرغ،آبلیمو بریزید و گاز رو خاموش کنید.در این روش پخت،پیازها نرم و کاراملی شدند.در این روش، احتیاجی نیست که داخل تابه آب بریزید.پیازها ،در حین پخت ،آب میندازند. وقتی مرغ پخت،به دلخواه داخل تابه ای ،روغن بریزید و دو طرف مرغ رو سرخ کنید. مرغ ها رو از تابه خارج کنید و مقداری زرشک رو با کمی شکر، تفت بدید . این مرغ زعفرانی خوشمزه رو در کنار برنج زعفرانی و زرشک سرو کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سه ونیم لیوان اب و نصف لیوان نشاسته گل(گندم) و یه لیوان شکر رو باهم مخلوط تا نشاسته کامل حل بشه و گلوله نمونه و روی حرارت ملایم میزاریم و همزده تا بجوشه و خامی نشاسته گرفته بشه حدود نیم ساعت، و زعفرون دم کرده ریخته و نصف لیوان گلاب ریخته و مجدد همزده و حداقل ده الی یک ربع مجدد روی حرارت میزاریم بمونه تا مواد قوام بیاد و کمی خلال بادام داخلش ریخته و از حرارت برداشته و تو ظرف مورد نظر ریخته و میزاریم خنک بشه و بعد تزیین و نوشجان.... دوست داشتید میتونید کمی شربت توت فرنگی بهمراه گلاب بریزید تا صورتی بشه... شبیه مسقطی هست با کمی اختلاف ... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
😋 رولت گوشت را به روش هاي متفاوت طبخ مي کنند. داخل رولت گوشت مي توانيد هر نوع سبزيجات يا موادي مانند هويج، تخم مرغ، پنير و سبزيجاتي که دوست داريد قرار بدهيد.  چي لازم داریم😍:  گوشت چرخ کرده 350 گرم پياز ۱ عدد متوسط رنده شده و بدون آب هویج ۱عدد درسته پخته شده نمک،فلفل،زردچوبه،زعفران به میزان لازم   مواد لازم براي سس : پياز 1 عدد   رب گوجه 1 قاشق غذاخوري زعفران آبکرده به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم  چطور بپزبم😋:  براي تهیه ابتدا پياز رنده شده ،نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد تا همه ي مواد يکدست شود. سپس روي کاغذ روغني يا سلفون ،گوشت آماده را روي آن ها پهن کنيد. سعي کنيد قطر گوشت تان 1 سانت باشد، گوشت را به شکل مستطيل صاف کنيد بعد هويج را به صورت کامل روي آن قرار دهيد و به آرامي از لبه شروع به رول کردن کنيد. در آخر سلفون يا کاغذ روغني را به اطراف آن بپيچيد و حدود 2 ساعت داخل يخچال قرار بدهيد. در اين زمان پياز نگيني را داخل کمي روغن تفت بدهيد و سپس رب گوجه و نمک و فلفل و زعفران و 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد اجازه بدهيد به جوش بيايد حدودا 2 ليوان سس لازم داريم. رولت گوشت را به آرامي از سلفون جدا کنيد و داخل سس قرار بدهيد. تا کم کم بپزد بعد نيم ساعت رولت را به آرامي برگردانيد تا همه ي اطراف آن به خوبي بپزد و آماده شود. رولت را به آرامي در ظرف مورد نظرتان بکشيد و از سس (مي توانيد فقط آب سس را بريزيد) اطراف آن بريزيد. براي زيباتر شدن رولت گوشت چند برش ابتداي آن بزنيد. و با سبزيجات تزيين کنيد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕