eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.8هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: هفت تخم یا هفت تخمه مرکب از بذر هفت‌گیاه (ریحان شهری، مروک، ترنجبین، تدری، بارهنگ، فرنجمشک و‌ تخم خرفه): ۱ لیوان آرد گندم: کمی بیشتر از نصف لیوان آب: ۵ تا ۶ لیوان مغز گردو خرد شده: ۱/۵ لیوان روغن: نصف لیوان دوای آرد و روغنی : ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری شکر: ۱/۵ تا ۲ لیوان زعفران آب شده: ۳ قاشق غذاخوری فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری ( دلخواهی) زنجبیل: یک قاشق مربا خوری ( دلخواهی ) 🔹ابتدا هفت تخم را تفت دهید و بعد از سرد شدن کامل آن را خیس کرده و ریگ شور کنید. روغن و آرد رو با هم تفت می‌دهیم تا آرد طلایی شود. بعد می‌گذاریم تا خنک شود. به محض اینکه از روی حرارت برداشتید دوای آرد و روغنی را که الک کردید به روی آرد طلایی شده بریزید و با قاشق بهم بزنید وقتی کمی سرد شد شکر و آب به آن اضافه می‌کنیم. بعد می گذاریم روی گاز چند جوش بخورد. سپس هفت تخم را که از قبل تفت داده‌ایم به ظرف حلوا که روی گاز در حال جوشیدن است اضافه می‌کنیم. بعد از تقریباً ۴۵ دقیقه گردوی تفت داده شده و زعفران آب شده و فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم. در آخر روی حلوای آماده شده را با گردو و خلال بادام و پودر نارگیل تزیین می‌کنیم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: مرغ ۳ تکه پیاز بزرگ ۳ عدد سیر ۲ حبه به دلخواه زعفران غلیظ ۱۰ قاشق غذاخوری نمک،فلفل ،روغن به میزان لازم کره ۵۰ گرم آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: داخل تابه،کره و مقداری روغن بریزید.پیازها رو خلالی باریک برش بزنید. نصف پیازها رو داخل تابه بریزید.مرغ ها رو روی پیازها بچینید. روی مرغ ها ،نمک،فلفل و زعفران بریزید.بقیه پیازهای خلالی رو ،روی مرغ بریزید.اگر تمایل دارید،در اینجا ۲ حبه سیر اضافه کنید.در تابه رو بزارید .نیم ساعت زمان بدید تا بپزه.بعد نیم ساعت ،در تابه ،دم کنی بزارید.یک ساعت دیگه زمان بدید تا مرغ کاملا بپزه.بعد از پخت کامل مرغ،آبلیمو بریزید و گاز رو خاموش کنید.در این روش پخت،پیازها نرم و کاراملی شدند.در این روش، احتیاجی نیست که داخل تابه آب بریزید.پیازها ،در حین پخت ،آب میندازند. وقتی مرغ پخت،به دلخواه داخل تابه ای ،روغن بریزید و دو طرف مرغ رو سرخ کنید. مرغ ها رو از تابه خارج کنید و مقداری زرشک رو با کمی شکر، تفت بدید . این مرغ زعفرانی خوشمزه رو در کنار برنج زعفرانی و زرشک سرو کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سه ونیم لیوان اب و نصف لیوان نشاسته گل(گندم) و یه لیوان شکر رو باهم مخلوط تا نشاسته کامل حل بشه و گلوله نمونه و روی حرارت ملایم میزاریم و همزده تا بجوشه و خامی نشاسته گرفته بشه حدود نیم ساعت، و زعفرون دم کرده ریخته و نصف لیوان گلاب ریخته و مجدد همزده و حداقل ده الی یک ربع مجدد روی حرارت میزاریم بمونه تا مواد قوام بیاد و کمی خلال بادام داخلش ریخته و از حرارت برداشته و تو ظرف مورد نظر ریخته و میزاریم خنک بشه و بعد تزیین و نوشجان.... دوست داشتید میتونید کمی شربت توت فرنگی بهمراه گلاب بریزید تا صورتی بشه... شبیه مسقطی هست با کمی اختلاف ... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#رولت_گوشت_مغزدار #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
😋 رولت گوشت را به روش هاي متفاوت طبخ مي کنند. داخل رولت گوشت مي توانيد هر نوع سبزيجات يا موادي مانند هويج، تخم مرغ، پنير و سبزيجاتي که دوست داريد قرار بدهيد.  چي لازم داریم😍:  گوشت چرخ کرده 350 گرم پياز ۱ عدد متوسط رنده شده و بدون آب هویج ۱عدد درسته پخته شده نمک،فلفل،زردچوبه،زعفران به میزان لازم   مواد لازم براي سس : پياز 1 عدد   رب گوجه 1 قاشق غذاخوري زعفران آبکرده به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم  چطور بپزبم😋:  براي تهیه ابتدا پياز رنده شده ،نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد تا همه ي مواد يکدست شود. سپس روي کاغذ روغني يا سلفون ،گوشت آماده را روي آن ها پهن کنيد. سعي کنيد قطر گوشت تان 1 سانت باشد، گوشت را به شکل مستطيل صاف کنيد بعد هويج را به صورت کامل روي آن قرار دهيد و به آرامي از لبه شروع به رول کردن کنيد. در آخر سلفون يا کاغذ روغني را به اطراف آن بپيچيد و حدود 2 ساعت داخل يخچال قرار بدهيد. در اين زمان پياز نگيني را داخل کمي روغن تفت بدهيد و سپس رب گوجه و نمک و فلفل و زعفران و 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد اجازه بدهيد به جوش بيايد حدودا 2 ليوان سس لازم داريم. رولت گوشت را به آرامي از سلفون جدا کنيد و داخل سس قرار بدهيد. تا کم کم بپزد بعد نيم ساعت رولت را به آرامي برگردانيد تا همه ي اطراف آن به خوبي بپزد و آماده شود. رولت را به آرامي در ظرف مورد نظرتان بکشيد و از سس (مي توانيد فقط آب سس را بريزيد) اطراف آن بريزيد. براي زيباتر شدن رولت گوشت چند برش ابتداي آن بزنيد. و با سبزيجات تزيين کنيد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کلم برگ 500 گرم پیاز 2 عدد گوشت چند تیکه برنج 3 پیمانه نمک .فلفل.زرد چوبه.دارچین.زعفران به مقدار لازم 🍜 طرز تهیه: پیاز را رنده کرده تفت میدهیم بعد کلم را اضافه میکنیم وبعد از اینکه اب کلم خشک شد گوشت رااضافه میکنیم وبعد ادویه جات میزاریم تا خوب تفت بخوره وجا بیفته وبعد مواد را بصورت لایه لایه با برنجی که بصورت ابکش پخته ایم مخلوط میکنیم و بهش فرصت دم کشیدن میدیم ..نوش جان😍😋 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
این غذاباهویج پلوخیلی شبیهن و تفاوتهای جزیی باهم دارن وهردوخوشمزه☺️ بریم برای دستوراین خوشمزه خراسانی👌😋 4 پیمانه برنج 350 گرم گوشت چرخکرده یکعددپیازدرشت رنده شده 5 عددهویج خلالی کشمش پلویی به مقداردلخواه زعفران دمکرده هرچی کرمتونه رب گوجه فرنگی یک الی دوقاشق نمک.زردچوبه.فلفل سیاه.پودرسیر.پاپریکاویاهرادویه دلخواه دیگه 🌸هویجو خلالی کرده بامقدارکمی کره یاروغن تفت داده درتابه روگذاشته تا بابخارخودش بپزه.. گوشت وپیازوادویه هارومخلوط کرده وورزداده بعدقلقلی کرده وباکمی روغن اطرافشوسرخ کرده.. کنارقلقلیها رب روتفت داده ویک لیوان آب ریخته تاقلقلیهامغز پخت بشن..(من داخل آب کمی نمک.فلفل وپودرسیروزعفران ریختم).. کشمشهارو هم یه کوچولوتفت دادم ودرتابه روگذاشتم که نرم بمونه.. برنجوهرجورکه درست میکنیددرست کنیدمن کته درست کردم.. ته قابلمه کمی روغن ریختم سیب زمینیهای حلقه شده روزدم توکنجدتهش چیدم ویک لایه برنج ویک لایه هویج خلالی وکشمش(من به علت دوست نداشتن بچه ها کشمشووسط برنج نریختم)ودوباره یک لایه برنج تاآخر وزعفران دمکرده روی کل برنج ریختم وگذاشتم دم بکشه... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
از غذاهای خوشمزه شهر دامغان حتما امتحان کنید تركيبي از لپه پخته و رشته پلويي كه لاي برنج دم شده ، بهمراه گوشت پخته شده با پيازداغ و زيره و کشمش  و زرشك سرخ شده سرو ميشه. ♦️روش پخت: رشته را توي مقداري روغن باحرارت ملايم بذارين سرخ بشه و بعد لپه پخته را اضافه كرده و لابلاي برنج آبكش شده دم كنين ، ميتونين قبل از آبكش كردن برنج رشته و لپه رو اضافه كنين تا كمي بجوشه و بعد آبكش كنين ، اما من بعدسرخ شدن مستقيم ميذارم لاي برنج آبكش شده ، سرخ كردن رشته هم سليقه ايه ، ميتونين بدون سرخ شدن قبل آبكش كردن به برنج اضافه كنيد. حدود يك كفگير از برنج را با نصف پيمانه ماست غليظ و دوقاشق زعفرون دم شده غليظ هم ميزنيم و بعنوان همراه باكمي روغن كف قابلمه پخش ميكنيم و بقيه پلو رو روش ريخته و ميذاريم دم بكشه. يه پياز درشت را نازك خلالي كرده و توي روغن سرخ ميكنيم ، نصفشو از روغن جدا ميكنيم براي تزئين و به بقيه گوشت خردشده اضافه ميكنيم ، فلفل سياه تازه آسياب شده و گرد ليموعماني و زيره هم اضافه ميكنيم و باحرارت زياد تفت میديم تا گوشت سرخ بشه ، بعدش دو ليوان آب اضافه ميكنيم و وقتي جوشيد باحرارت ملايم و دربسته ميذاريم تا گوشت بپزه و آبش تبخير بشه ، اواخر پخت نمك و كمي هم زعفران دم شده اضافه ميكنيم. من ادويه ديگه اي نزدم ولي دوست داشتين ميتونين موقع پخت چوب دارچين هم اضافه كنين. من گوشت رو بعد از پختن لای پلو دم کردم شما میتونید موقع سرو ابتدا مقداري از برنج را توي ظرف كشيده و روی برنج را با زرشك و كشمش سرخ شده و پياز داغ و گوشت تزیین کنید. دوستان لایک و سیو کنید تا اینستا تمام پست ها رو به شما نشون بده. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سبزی کوفته... سبزی معطر ...جعفری گشنیز مرزه ترخون و نعنا وکمی تره خورد شده .... ۱/۵کیلو باقالی  نیم کیلو... برنج لنجان ..اصفهان که باعث منسجم شدن کوفته می شه  واز باز شدن کوفته جلوگیری می کنه ...۴لیوان اگر  در دسترس نبودهمان برنج شمال ...خیس کرده از قبل ...و ابکش شده ..بدون هیچ پختی ..... پیاز ۲عدد گوشت یک کیلو چرخ شده..+مقداری  دنبه کره....۵۰گرمی نمک ..فلفل سیاه...زردچوبه ...مقدار لازم اب مقداری ارد نخوچی ۲قاشق شوید خشک میزان لازم روغن مایع و الو براقانی به میزان نیاز با این میزان سبزی ..برنج و گوشت ...ما می تونیم حدودا بین ۲۰تا ۲۵عددکوفته داشته باشیم سبزی و گوشت چند قطعه پیاز و چند تکه دنبه را در میکسر ریختم ... یعنی امدم  مخلوط این مواد رو به دفعات انجام دادم.۳الی ۴بار یعنی قسمت بندی کردم تا مواد کاملا میکس و یک دست بشن ..‌ کل مواد میکس شده را زردچوبه نمک فلفل زدم ...و اندازه ۲ پیمانه شوید خشک پاشیدم و کمی ورز دادم ته قابلمه دولیوان اب ریختم نمک فلفل زردچوبه و کمی روغن مایع ریختم ...می تونین کف قابلمه پخت یک  پیاز خلال کنین .... البته میزان نمک را هواسمان باشد  که شور نشود مقداری از مواد رو بداشتم به اتدازه یک مشت  ورز دادم و در دستم باز کردم و یک تیک کوچولو کره و یک الو براقانی گذاشتم و شروع به گرد کردن کردم و مدام اون کوفته دستمو منسجم می کردم و خوب گردش کردم .. الان اب ادویه دار ما در قابلمه جوش امده مقداری شوید خشک پاشیده و یک یکی کوفته ها رو کنارهم در قابلمه تفلون چیدم ... و باز مقداری روغن و شوید روی سطح کوفته ها اضافه کردم .... اگر در فر بگذارید عالیه و بهترین پخت رو داره ... ودر نهایت اگر بشه ته دیگی خوشمزه ایی به ما می ده اما اگر فر نیست ..شعله ملایم ..همراه شعله پخش کن ..با دمی که تمام حرارت در روی کوفته ها یکنواخت بش...در اخر کمی شعله کمی زیاد بشه تا تهدیگیی خوبی به ما بده توجه داشته باشبد این کوفته هیچ اب و یا سسی ندارد... و تفریبا عین پلو شوید یاقالی هست اما به شکل کوفته .... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
یه پلوی خوشمزه ی سنتی و اصیل ایرانی آوردم براتون😋این پلو جزو یکی از قدیمی ترین سبزی پلوهای ایرانیه که بصورت دم پختک درست میشد. فوق العاده خوشمزس.😍 این پلو با تخم مرغ معمولا سرو میشده ولی من کمی جوجه برا کنارش درست کردم. این مقدار برا چهار نفر کافیه. مواد لازم برا پلو: پیازچه ۱۰۰ گرم.زردچوبه کمی. برنج ۳ پیمانه. مرغ در صورت تمایل ۲۰۰ گرم. کره دو قاشق غذاخوری طرز تهیه: ✅برنج رو آبکشی کنید. پیازچه رو به اندازه ای که تو کلیپ بهتون نشون دادم حتما ریز کنید💫اندازه ریز کردن پیازچه خیلی مهمه . ✅پیازچه رو تو کره ذوب شده ریخته با زردچوبه و سریع از رو حرارت بردارید و لابلای برنج تو قابلمه بریزید✅ اگه دوست دارید مرغ ریز شده رو با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه تفت بدید و لابلای برنج بریزید یا موقع سرو کنار برنج بزارید. ✅میتونید مقدار پیازچه رو بیشتر کنید کاملا سلیقه ای هست. ✅سایز پیازچه درشت خرد شه و سریع از رو حرارت بردارید که حالت له و وارفته تو پلو پیدا نکنه. مواد لازم برا کوکو: پیازچه ۲۰۰ گرم. اسفناج ریز شده ۳ قاشق غذاخوری. نمک فلفل سیاه زردچوبه و ادویه کاری(قابل حذف) مقدار لازم. تخم مرغ ۳ عدد. سیر در صورت تمایل دو حبه. آرد جو یا سوخاری یک قاشق غذاخوری. طرز تهیه:✅ پیازچه رو حتما به اندازه ای که تو کلیپ نشون دادم ریز خرد کنید (اندازه ریز کردن پیازچه تو کیفیت این کوکو خیلی تاثیر داره). حالا همه مواد رو خوب مخلوط کنید✅ تو تابه روغن ریختید کمی داغ شد مواد رو بریزید و درش رو بزارید رویه ببنده و زیرش کمی تغییر رنگ بده برگردونید و برش بزنید و درش روببندید  بزارید با حرارت کم طرف دیگه سرخ شه و مغز پخت شه میتونید مغز گردو بزنید. 🔸یه تابه متوسط استفاده کردم برا این مقدار مواد. 🔸اگه پیازچه رو با خرد کن برقی خرد کنید کوکو حالت لزج پیدا میکنه پس حتما با چاقو ریز شه. 🔸اسفناج رو میتونید حذف کنید ولی تیزی پیازچه رو میگیره. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#پای_سیب #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
کره ۲۵۰ گرم خاک قند ۲۵۰ گرم تخم مرغ ۵ عدد آرد ۳۵۰ گرم سیب مقداری دارچین کمی ابتدا کره و خاک قند را درون همزن میریزیم تا خوب هم بزنه و پوک وسبک کنه بعد کم کم تخم مرغ را یکی یکی اضافه میکنیم تا تموم بشه آرد الک شده را می افزاییم حواسمون باشه زیاد هم نزنیم خمیرمون آماده شد داخل قیف ریخته ودرون قالب های ازپیش کپسول شده تا یک چهارم می ریزیم بعد یه تکیه سیب آغشته به دارچین را روی خمیر می گذاریم بعد بقیه قالب را با خمیرمون تا سه چهارم پر می کنیم و داخل فر با درجه ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم وبعد از پختن و خنک شدن روش خاک قند الک می کنیم و نوش جان می کنیم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
دو پیمونه شیر ، یه چهارم پیمونه شکر ( بسته به ذائقتون میتونین کم و زیادش کنین ) ، سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ( میتونین از  نشاسته گل هم جایگزین کنین ) و یه خامه صبحانه صد گرمی رو با هم مخلوط و روی حرارت متوسط میذارم و مرتب هم میزنم تا صاف ، یکدست و غليظ بشه . بعد پنجاه گرم شکلات تخته ای ( نسبت شیرینی شکلات بستگی به ذائقتون داره) و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائوی الک شده رو اضافه و مجدد کمی روی حرارت میمونه تا شکلات کاملا حل بشه و مایه یکدستی داشته باشم . بجای شکلات میشه از پودر کاکائو جایگزین کرد . در آخر دو تا موز پوره شده ( با پشت چنگال ، موز رو کامل له کنین ) رو به مایه پودینگ اضافه و خوب با مایه دسر مخلوط میکنم . بعد از اینکه اسانس وانیل رو زدم از روی حرارت برمیدارم و کمی که از حرارت افتاد ، داخل قالب دلخواه که در حد براق شدن چرب شده ، ریخته و یخچال میذارم تا زمان سرو .. برای قالبی درآوردن پودینگ هم ، به ازای هر پیمونه مایعات به یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نیاز دارین که با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری و به پودینگ اضافه میشه که من برای نسبتای بالا ، حدود سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین زدم . نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم برای شهد: شکر دو نیم لیوان آب سه لیوان زعفرون به میزان دلخواه پودر هل يک قاشق چایخوری گلاب نصف لیوان مواد لازم حلوا: آرد یک لیوان نشاسته ذرت(سفید) یک لیوان شیر خشک قنادی يک لیوان کره ۱۰۰ گرم روغن مایع به میزانی که آرد روان بشه طرز تهیه و نکات مهم اول برای تهیه شهد آب  شکر زعفران و گلاب و پودر هل رو داخل قابلمه ریخته میذاریم روی شعله هر زمان که شکر حل شد شعله رو خاموش میکنیم نیازی به جوشیدن نداره. حالا آرد رو داخل تابه الک کرده روی شعله میذاریم و تفت میدیم(شعله ملایم باشه ومرتب هم بزنید ) تا زمانی که رنگ آرد نخودچی بشه ،بعد نشاسته ذرت رو روی آرد الک میکنیم و دوباره سه دقیقه تفت میدیم ،و در آخر شیر خشک رو اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنیم و تند تند هم میزنیم تا شیر خشک نسوزه(اینجا خیلی مراقب باشید چون شیر خشک زود گلوله گلوله میش و خراب میشه)تند تند هم بزنید تا آرد ها کاملا مخلوط بشن بعد دوباره اونارو الک میکنیم به تابه برمیگردونیم و کره رو اضافه میکنیم و بعد روغن مایع تا حدی که آرد شل بشه و روان بشه و مخلوط میکنیم یکدست که شد شعله رو روشن میکنیم با حرارت ملایم تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسه بعد میذاریم هم شهد هم مواد حلوا کاملا خنک بشه بعد شهد رو کم کم اضافه کرده و تند تند هم میرنیم تا کل شهد تموم بشه ،ممکنه اینجا مواد رقیق بشه ،هیچ اشکالی نداره چون مجدد میذاریم روی شعله مایعاتش تبخیر میشه و درست میشه،حلوا رو میذاریم روی شعله هم میزنیم ،دقت کنید⛔️اگر اینجا حلواتون گلوله گلوله شد نگران نباشید به خاطر شیر خشک هستش،مواد حلوا رو یا با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن یا غذاساز بزنید تا یکدست بشه ،هر زمان حلوا به غلظت مورد نظرتون رسید شعله رو خاموش کنید این حلوا معمولا یه کم شل و کشدار هستش و مناسب ماسوره زدن من از ماسوره d2 استفاده کردم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#پاکوره_آرد #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
مواد لازم : پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره آرد برنج دو قاشق غذاخوری آرد سفید یک پیمانه ماست نصف پیمانه بکینگ پودر یک قاشق چایخوری نمک ، فلفل سیاە ، پودر تخم گشنیز ، فلفل قرمز ، زیره ، آویشن ، پودر زنجبیل ، پاپریکا به مقدار لازم  ( ادویە سلیقەایە و میتونید کم و زیاد کنین یا تغییر بدین ) اب یک سوم  تا نصف پیمانه پیاز یک عدد متوسط (خورد شده) فلفل دلمە نصف یک عدد (خورد شدە) سه حبە سیر رندە شدە گشنیز خورد شدە بە اندازە نصف پیمانه طرز تهیه : همه مواد را باهم مخلوط کنید . آب را در دو مرحله اضافه کنید . مهمترین نکته اینه که چون جنس و رطوبت اردها فرق داره ، اگه موادتون شل بود یکی دو قاشق غذاخوری دیگه آرد بزنید و اگه سفت بود ، یکی دو قاشق غذاخوری دیگه آب اضافه کنید . مواد را بیست دقیقه استراحت بدید و بعد سرخ کنین . طیبه : دوستای خوبم اگه میخواین توی مصرف روغن ، صرفه جویی بشه ، از تابه گود متوسط استفاده کنین و حین سرخ کردن ، تابه رو کج نگهدارین که روغن ، یه گوشه ، جمع بشه و بتونین حداکثر استفاده رو داشته باشین . چون خمیر حاصل ، چسبنده اس ، قاشق رو مرتب داخل روغن بزنین و بعد اندازه گردو از خمیر برداشته و داخل روغن داغ داغ بریزین و مرتب زیر و رو کنین تا حسابی پف کنه و یکدست سرخ بشه . روغن حتما داغ باشه و گرنه پاکوره پف نمیکنه . من داخل سبزیجات پاکوره ، بجای گشنیز از سبزی پلویی ، زدم که عالی بود . اکثر رسپیا بجای آرد برنج ، آرد نخود ( آرد نخود خام رو میتونین از عطاریا تهیه کنین که با آرد نخودچی فرق داره ) میزنن . بعد از سرخ ، داخل صافی بذارین تا روغن اضافش گرفته بشه . نهایتا با سس و مخلفات دلخواه سرو و میل کنین . پاکورە انواع مختلفی داره که این مدل رسپی ، واقعا از راحترین و خوشمزه ترین هاست . چون بدون خمیر مایه و گوشته و فوق العاده خوشمزه و مقرون به صرفه اس . پیشنهاد میکنم حتماااا تستش کنین . پاکوره یا پاکورا از جمله غذاهای هندی به حساب میاد و باید طعمش تند و تیز باشه که البته من بخاطر مشکل همسرم ، فلفل رو حذف میکنم . نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#کیک_موس_موز #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر