#کلوچه عسلی وانیلی
رویا میرحیدری
۲ عدد تخم مرغ
۱۵۰ گرم روغن مایع
۱۰۰گرم شکر
وانیل
یک قاشق غذا خوری پر عسل
ارد ۴۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱۱ گرم
طرز تهیه
مواد به ترتیب شامل تخم مرغ روغن شکر ووانیل مخلوط بشه
سپس عسل بریزید هم بزنید
بعد روغن مایع
احتیاج به همزن برقیم ندارید باقاشق هم برنید
بعدم ارد وبکینگ پودر الک بشه تو مواد باقاشق هم ببزنید
بعد با دست خمیر رو رویه کاغذ روغنی پهن کنید باوردنه کاتر بزنید توسینیه قالب بچینید
رومال زرده تخم مرغ که باکمی شیر رقیق کردید
بزنید بره تو فر ۱۸۰ گازی تا رنگ بیاد تقریبا یک ربع پخته
این دستور یه خمیر ترده ولی سفت وهسته دارنیست ترده وماندکاری طولانی مدت داره
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
# کلوچه
رویا میرحیدری
۲عدد تخم مزغ
سه چهارم لیوان شکر
یک لیوان روغن مایع
نصف لیوان شیر
دوقاشق غذا خوری عسل
وانیل یا هل پودر شده
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر روکمی هم بزنید با وانیل ویا هل
بعد روغن وشیر وعسل بریزید هم بزنید
بعدم کم کم ارد بریزیدوبکینگ پودر الک شده تا وقتی که یه خمیر نرم بتون بده
بعدم رویه کاغذ پهن کنید باوردنه کاتر بزنیدو رومال زرده و کمی شیر بزنید برتوفره ۱۸۰ مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
این یه کلوچه ی نرمه باماندکاری یک هفته ای
فریزرم میتونید بزارید ونگهداری کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
مراحل طرز تهیه دسر ساگو
مرحله اول
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا کیک را پودر می کنیم و داخل ظرف ها می ریزیم و با پشت قاشق آن را سفت می کنیم. کیک وانیلی را می توانید از بیرون خریداری کنید و یا خودتان دست به کار شوید »
مرحله دوم
ساگو را با یک پیمانه آب از چند ساعت قبل خیس می کنیم. بعد به همراه شیر داخل میکسر می ریزیم تا دانه های ساگو کاملا صاف و یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا ساگو یکدست شده را روی حرارت می گذاریم و به صورت مرتب هم می زنیم تا کاملا کشدار شود. بعد شکر و پودر ژله و وانیل را اضافه می کنیم. اگر احساس کردید خیلی غلیظ است کمی گلاب بهش اضافه کنید تا رقیق تر شود.
مرحله چهارم
سپس دسر آماده شده را از روی حرارت برمی داریم و بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد خامه را اضافه می کنیم و بعد داخل ظرف ها می ریزیم. امیدواریم از خوردن این دسر ساگو خوشمزه و خانگی لذت ببرید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#قلیه_ماهی
مواد لازم:
ماهی بدون استخوان نیم کیلو
سبزی گشنیز خرد شده نیم کیلو
سبزی شنبلیله خرد شده ۱۵۰ گرم یا شنبلیله خشک ۱ قاشق غذاخوری
پیاز درشت ۱ عدد
سیر رنده شده ۳ حبه
نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،روغن به میزان لازم
تمر هندی نصف بسته( ۱۰۰ گرم)
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان برای پخت خورش
آبجوش ۱ لیوان برای حل شدن تمر هندی
طرز تهیه:
سبزی گشنیز و شنبلیله تازه خرد شده رو داخل تابه بریزید و بدون روغن تفت بدید تا آب سبزی کشیده بشه.سپس نصف لیوان روغن بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه سرخ کنید تا رنگ سبزی تیره بشه. مدام بهم بزنید تا سبزی نسوزه و تلخ نشه.
اگر مثل من از سبزی خشک شنبلیله استفاده میکنید،وقتی گشنیز سرخ شد،در آخر باهاش تفت بدید.
داخل تابه روغن بریزید و پیاز رو ریز خرد کنید و سرخ کنید تا طلایی بشه.بهش سیر رنده شده اضافه کنید و تفت بدید. زردچوبه بزنید و تفت بدید.رب گوجه بریزید و تفت بدید تا رنگ باز کنه .
سپس سبزی سرخ شده رو به مخلوط سیر وپیاز سرخ شده اضافه کنید.سه لیوان آب بریزید،در تابه رو بزارید و اجازه بدید به مدت نیم ساعت بپزه.
در این فاصله تمر هندی رو آماده میکنیم. تمر هندی رو با ۱ لیوان آبجوش به مدت نیم ساعت بخیسونید.سپس از صافی عبور بدید.یک قاشق آرد گندم رو به تمر هندی اضافه کنید و بهم بزنید تا آرد حل بشه.بعد نیم ساعت پخت سبزی ،مخلوط تمر هندی و آرد رو بهش اضافه کنید.نیم ساعت زمان بدید تا خورش مزه دار بشه. در این فاصله ماهی رو مزه دار میکنیم.ماهی های تکه شده رو با نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر مزه دار کنید. نیم ساعت در یخچال استراحت بدید. بهتره از ماهی جنوب که بدون استخوانه،استفاده بشه.حتما پوست ماهی رو بگیرید.ماهی مزه دار شده رو در روغن سرخ کنید. سپس به خورش اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا ماهی با تمر هندی مزه دار بشه و خورش جا بیفته.
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_شیرعسلی 🍮 😋
▫️نصف قوطی شیرعسلی
▫️رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە
▫️ارد یک لیوان
▫️کره دە گرم
▫️روغن مایع یک سوم لیوان
▫️پودر هل و زعفران به میزان لازم
▫️گردو خرد شده نصف پیمانه
🔸رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه
مراقب باشین نسوزه چون نازکه
ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهید(اگە خواستید رنگش تیرە تر باشە بیشتر تفت دهید)
گردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین و در نهایت
شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه
اگه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
مواد لازم
گوشت سینه مرغ نصف سینه
پیاز دوعدد بزرگ رنده شده اب گرفته شده
نمک زرد چوبه پاپریکا پودر گوجه خشک
فلفل دلمه نصف
سیر یک حبه
چربی دوتکه اندازه تکه گوشت برا قورمه
سینرو چرخ کردم با فلفل دلمه بعد پیازوپودر گوجه خشک پاپریکا ادویه ها و سیرو اضافه کردم و حسابی ورز دادم من شب امادش کردم که تا صبح حسابی خوشمزه بشه اگرم نشد دوساعتی بذارید تو یخچال استراحت کنه بعد به سیخ کشیدم مثل کوبیده بعد تو روغن سرخ کردم البته میتونید به سیخ نکشید با دست هر مدلی خواستید سرخ کنید و خیلی خوشمزه میشه انشالله درست کنیدو ماروهم دعا کنید درپناه حق روزتون بخیر
التماس دعا😘😘😘🙏🙏🙏🙏🙏
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
شیرینی خرمایی
ابتدا خرما رو پوست و هسته گیری کنید و با چنگال له کنید بهش پودر هل و دارچین و گردوی ریز شده اظافه کنید
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱پیمانه
پنیر خامه ای ۵۰ گرم
پودر قند یک چهارم پیمانه
کره و پودر قند را خوب باهمزن برقی بزنید
پنیر را اظافه کنید
در نهایت آرد رو قاشق قاشق اظافه کنید تا خمیر به مرحله ای برسه به دست نچسبه آرد زیادی باعث ترک خوردگی خمیر میشه
هر چانه خمیر ۲۰ گرم و توپک خرما ۱۰ گرم
قالب زده و با دمای ۱۸۰ درجه میزاریم داخل فر تا زیرش رنگ بگیره
بعد از خنک شدن به سلیقه تزیین کنین
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
ژله_کندو👌
من برای این ژله فقط از ۳بسته ژله آلوورا استفاده کردم و ۱ عدد بستنی لیوانی وانیلی....
برای رنگ کردنش از رنگ خوراکی ژله ای استفاده کردم😊
هر بسته ژله رو با ۱/۵ لیوان آبجوش حل کردم وقتی خنک شد بستنی اضافه کردم و ۳قسمت کردم به یک قسمت رنگ زرد زدم و به قسمت دیگه رنگ زرد و قرمز زدم تا نارنجی بشه...
به سلیقه ی خودم تو هر قسمت رنگای ژله رو ریختم و بعد از الوورا بستنی ریختم گذاشتم نیم بند شد بعد هم ژله های رنگی....
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خوراک_بادمجان
بادمجان طبق فیلم برش بدید.داخل تابه سرخ کنید.بعد فلفل دلمه ای کمی سرخ کنید.پیاز و سیر تفت بدید.گوشت چرخ کرده و پوره گوجه و رب و ادویه رو اضافه کنید.نوع ادویه دست خودتونه.بهتره از نمک ،فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا استفاده کنید.بعد فلفل دلمه ای و بادمجان روی مواد سس بچینید.اجازه بدید حدود نیم ساعت با در بسته پخته بشه.
بعد با برنج سرو کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_سیر _و_جعفری و پنیر
دستور از خانم هدیه عزیز مدیر گروه
مواد لازم. :
آرد به میزان لازم ( به اندازه ایی که خمیر به دست نچسبد چون نوع اردها متفاوته )
خمیرمایه 1قاشق غذاخوری
شکر2قاشق مرباخوری
آب سه چهارم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
ماست۲قاشق غذاخوری ( من از ماست سون استفاده کردم )
روغن زیتون ( یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری ) و کره 1 قاشق غذا خوری پر
حبه سیر خردشده 4 حبه
جعفری ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک به اندازه نوک کارد
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
طرز تهیه. :
آب را کمی ولرم کنید، شکر و پودر خمیرمایه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی کتری یا سماور قرار بدین تا عمل بیاید و مطمئن بشین خمیرمایه تون سالم هست بعد درون کاسه یا لگنی ارد ونمک رو الک کنید
نمک و آرد الک شده و تخم مرغ و ماست را به آن اضافه و مخلوط کنید.
کم کم خمیرمایه را اضافه کنید و بعد روغن و کره اب شده رو اضافه کنین تا خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد روی خمیر موشما گذاشته و پارچه یا پتو گذاشته درجای گرم قرار داده تا حجم خمیر دوبرابر شود حدود یه ساعت تا یه ساعت و نیم طول میکشد خمیر اماده شود. حالا دوباره خمیر رو یه بار ورز داده جعفری خرد شده و سیر له شده رو می ریزیم. ممکن هست خمیر کمی به دست بچسبد نگران نباشین روی سطح کار میزتون کمی ارد پاشی کرده و به هر شکلی دوست دارین نون سیر رو درست کنین من از نانها رو چونه ای کوچک گرفتم و در دستم گود کردم و وسطش رو پنیر مازارلا و پنیر گودای رنده شده ریختم و دوباره با دستم گرد کردم و در سینی فر کاغذ روغنی گذاشتم و نان ها رو کمی فاصله دادم درسینی و برای رومالی کردن نان ها دو عدد زرده تخم مرغ و کمی زغفران قاطی کردم و با شط روی نانها زدم و گذاشتم حدود 20 دقیقه تو هوای ازاد باشه بعد فر رو هم از قبل روشن کرده نان ها رو داخل فر با دمای 180 درجه طبقه وسط فر قرار میدیم تا پخته شود و طلایی شود مراقب باشین تا نان ها نسوزد
نکته : نان سیر رو می تونین به روش دیگه هم درست کنین
خمیر رو به درازا به شکل نوار و به اندازه ارتفاع قالب ببرید و انها رو روی یکدیگر قرار دهید پس ان رو از پهنا به شکل مربع برش دهید و کنار هم در قالب لوف چرب شده پچینید و روی قالب رو بپوشانید به مدت نیم ساعت بعد داخل فر طبقه وسط با دمای 180 درجه قرار داده تا بپزد .
نکته دوم :
اگر میخواهین تو قالب لوف بزارین باید پنیر و جعفری رو بعد اینکه خمیر رو درست کردین و عمل اومد باید قاطی کنین می تونین بجای جعفری از گشنیز هم استفاده کنین یا از سبزی دیگه اون دیگه بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد
خودم چون طعم جعفری رو بیشتر دوست دارم از جعفری استفاده کردم .
نکته سوم : می تونین از هر پنیری استفاده کنین .
نکته چهارم. : حتما فرتون رو 20 دقیقه قبل روشن کنین و زمان پخت نان تو هر فری فرق دارد پس دقیق مشخص نمیشه چقدر طول میکشه تا بپزه ممکن است 20 دقیقه یا بیشتر طول بکشد تا اماده بشه .
نکته پنجم : یکی از دلایلی که برای پخت هرنانی به مشکل میخورین این است خمیرمایه فاسد شده و وقتی داخل خمیرتون ریختین خمیرتون عمل نمیاد و اگر نان ها رو بپزین نان ها پف نمیکنه و بافت نان تون سنگین هست و نرم نیست .
امیدوارم این نان خوشمزه رو. برای عصرونه درست کنین و در کنار اعضای خانواده لذت ببرین .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_دورنگ 🍰
مواد لازم :
تخم مرغ ۴ عدد
آرد دو لیوان
شکر یک لیوان معادل ۲۰۰ گرم
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
ماست یک لیوان
روغن مایع یک دوم لیوان
پودر کاکاوو تیره سه ق غ
کنجد چهار ق غ
پرک بادام چهار ق غ
طرز تهیه :
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید . سپس تخم مرغ ، شکر و وانیل را با هم زن پنج شش دقیقه هم بزنید وقتی کرم رنگ و کش دار شد ماست و روغن اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید آخر هم مخلوط الک شده آرد و بکینگ پودر و اضافه کنید و هم بزنید وقتی مواد آماده شد مواد را داخل قالب که روغن جدا کننده ( مخلوط یک ق غ کره به محیط رسیده + یک ق غ روغن مایع + یک ق غ آرد ) زدید یاکاغذ روغنی انداختید ریخته و به اندازه یک لیوان از مواد را نگه دارید و با پودر کاکاوو مخلوط کنید مواد کاکاوویی را به صورت یه خط وسط مواد سفید بریزید خودش ته نشین میشه و دو رنگ میشه ( قالب من گالوانیزه و به ابعاد 10 در 30 و ارتفاع ده سانت هست و فقط کف قالب و یکی دو سانت از دیواره را با کاغذ روغنی پوشش دادم ) یکم صبر کنید مواد کاکاوویی ته نشین بشه بعد روی مواد را کنجد فراوان و پرک بادام ریخته و داخل فر از قبل گرم شده طبقه وسط دمای ۱۸۰ ( من با حرارت پایین به همراه فن تنظیم کردم ) به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بزارید تا وقتی با تست خلال دندان یا چاقو مطمئن شوید پخته و روی کیک طلایی شده از فر خارج کنید .
نوش جان 🌸
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_هویج_و_گردو
#کیک_کافی_شاپ
🥕🥕🥕🥕
مواد لازم:
شکر ۲۵۰ گرم (معادل یک پیمانه پر)
تخم مرغ ۵ عدد
روغن مایع ۱۵۰ گرم (معادل ۲/۳ پیمانه)
آرد ۳۰۰ گرم (معادل دو پیمانه سر پر)
بکینگ پودر ۲ ق چ
گردو ۵۰ تا ۸۰ گرم (معادل ۲/۳ پیمانه)
دارچین یک ق چ
شیر ۳ قاشق سوپخوری (معادل ۴۵ میلی لیتر)
نمک یک پنس👌(معادل ۱/۸ ق چ)
هویج رنده شده یک پیمانه
معادل ها را هم گفتم ولی بهتر با ترازو اندازه گیری کنید .
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر را با هم زن میزنیم تا سبک و کرمی رنگ شود سپس روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط میکنیم آرد و بکینگ پودر و نمک و دارچین الک شده را اضافه کرده با لیسک یا دور کند همزن هم میزنیم در آخر گردو خرد شده و شیر و هویج را اضافه میکنیم و مجدو هم میزنیم مواد را داخل قالب ۲۰ تا ۲۵ سانتی که کاغذ روعنی انداخته و چرب کرده ایم ریخته و در فر ار قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می پزیم بستگی به دمای فر داره بعد از اینکه تست کردید و پخته بود از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده تزیین و سرو میکنیم.
من این اندازه مواد را تو قالب ۲۵ سانتی و سه تا کاپ کیک ریختم .
برای تزیین از #کرم_چیز استفاده کردم 👇
۲۰۰ گرم خامه قنادی فرمگرفته + ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای( ماسکار پونه ، ویلی یا لبنه که کم نمک هستن باشه)
میتونید دو سه قاشق هم پودر قند هم اضافه کنید من نریختم. نسبت خامه و پنیر را هم میتونید کم و زیاد کنید.
دیواره کیک را یک لایه نازک از کرم چیز کشیدم و گردو خرد شده و خورده های کیک چسبوندم به دیواره اش و روی کیک و یک لایه کرم چیز کشیدم و با ماسوره شکوفه زدم.
اون هویج ها هم با فوندانت درست کردم.
نوش جان🌸
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_پوره_کیوی
مواد لازم :
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره.
تخم مرغ سه عدد
شکر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
کیوی پوره شده یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔹 چون تکه های میوه داخل کیک رو زیاد دوست ندارم ، اکثر کیکای میوه ای رو با پوره میوه ها درست میکنم . البته داخل پیج و کانالم چند نمونه کیک میوه ای موجوده . تهیه کنین و در کنار خونواده و عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید 😍.
شما میتونین کیوی رو تکه و خورد کرده و با یه قاشق آرد مخلوط کنین که توی مایه کیک حین پخت ، ته نشین نشه و بعد به مایه کیک اضافه کنین.
طرز تهیه :
تخم مرغ ، وانیل و شکر رو حدود پنج شش دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . بعد به ترتیب ، روغن و پوره کیوی ( کیوی رو با هر وسیله ای پوره کنین ) . در آخر آرد ، بکینگ پودر حداقل سه بار الک شده را اضافه و در حد مخلوط شدن ، هم بزنید . قالبتون رو یا چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بذارید ( من روغن جدا کننده میزنم ) و مایه کیک رو بریزید . نهایتا داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود پنجاه دقیقه بپزید . چون دمای فرها متفاوته ، بعد از نیم ساعت چک کنید.
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_زبرا
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره..
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یا گندم دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
شیر دو پیمونه
شکر دو سوم پیمونه
خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
( میتونین از کره به همین نسبت ، جایگزین کنین )
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
نشاسته رو با شیر سرد حل کنین تا گلوله نشه و بعد شکر و آرد سفید رو اضافه کنین . مرتب هم بزنین تا کمی غلظت بگیره . در آخر خامه هم دمای محیط رو به همراه وانیل و پودر ژلاتین بن ماری شده به مایه دسر اضافه و در حد یک دست شدن بزنین و از روی حرارت بردارین . حالا مایه دسر رو به دو نیم تقسیم کنین . به یه نیمه ، پودر کاکائو الک شده رو اضافه کنین . بعد داخل ظرف سروتون یا قالب دلخواهتون ، یه ملاقه از مایه سفید ( توی مرکز ظرف ) بریزین و روی اون یه ملاقه مایه کاکائویی ( به روش زبرا ) . به این ترتیب ادامه بدین تا مایه ها تموم بشه . نهایتا حداقل دو سه ساعتی داخل یخچال بذارین تا کاملا بسته بشه .
#نکات
- برای ریختن مایه ها توی ظرف سرو ، باید سرعت عمل داشته باشین . چون اگه سرد بشن ، به مشکل میخورین برای ریخته شدن مایه های دسر به شکل زبرا .
- ریختن مایه دسر رو از مرکز ظرف یا قالبتون انجام بدین که تعداد لایه ها هم بستگی به خودتون داره . با ملاقه بریزین یا قاشق .
- داخل هر ظرف و قالبی میتونین تهیه کنین ولی حتما باید چرب شده باشه .
- خامه ، هم دمای محیط باشه چون در غیر این صورت داخل مایه دسر ، میبره .
- پودر کاکائو رو حتما الک کنین .
- هر قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری و بعد به مایه دسر اضافه کنین .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه ریختم مایع کیک یا دسر زبرا
#دسر_زبرا
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر