#کیک_یزدی
فوق العاده وگنبدی
تخم مرغ ۳عدد
شکر یک لیوان
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
ماست دوسوم لیوان
گلاب سه قاشق غذاخوری
هل یک قاشق چایخوری
روغن یک لیوان سرخالی
آرد دوونیم لیوان
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
نمک میوه نوک قاشق چایخوری
کشمش درصورت دلخواه سه قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ابتداتخم مرغ ،شکر،ماست،روغن ،وانیل وگلاب روداخل ظرفی میریزیم وحدودپنج دقیقه هم میزنیم تاموادکاملابه خوردهم بروند
سپس آردوهل ونمک میوه وبکینگ پودرراکه قبل سه بارالک کرده ایم به موادخیسمون اضافه میکنیم وبادورکندهمزن هم میزنیم تاکاملامخلوط شوندسپس کشمش هارواضافه میکنیم وباموادمخلوط میکنیم داخل قالب مافین کپسول های کاغذی میندازیم وازموادداخل آن میریزیم حدوددوسوم قالب بایدپرشود بعدبایک چاقوکه داخل روغن زده ایم روی موادمون یک بعلاوه میزنیم تاموقع پخت گنبدی شود
فرروهم ازقبل بادمای ۲۳۰ درجه روشن میکنیم تاکاملا داغ شودوبه مدت ۲۰ دقیقه کیک هاراداخل فرمیگذاریم وقتی کامل پخت چنددقیقه هم گریل راروشن میکنیم تاطلایی بشن
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مافین_سیب_زمینی_سوسیس
موادلازم:
تخم مرغ:۳عدد
سیب زمینی متوسط:۲عدد
سوسیس:۲عدد
ماست:۱لیوان
پنیرپیتزا:۱۰۰گرم
روغن مایع:۱/۲لیوان
بکینگ پودر:۱ق چ خ
نمک،فلفل:بمقدارلازم
فلفل دلمه ایی رنگی سبز،زرد،نارنجی:ازهرکدام ۱عدد
ارد:۲لیوان
🌺🌺🌺
تخم مرغهارادرظرفی شکسته هم بزنیدتایکدست بشه،روغن،ماست،پنیرپیتزارواضافه کنید،هم بزنیدتاموادیکدست بشه،سیب زمینی،سوسیس،فلفل دلمه رونگینهای ریزخردمیکنیم،ارد،ب پ،رو۳بارالک میکنیم،به بقیه مواداضافه کنید،نمک،فلفل،روبریزیدهم بزنیدبمدت۲۰دقیقه به مواداستراحت بدین،داخل قالبهای مافین ریخته روش کمی پنیرپیتزابریزید،توفرازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه بمدت۲۰الی۲۵دقیقه،بپزیددراخرگریل روشن کنیدتاروی موادطلایی بشه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#جوجه_کباب
#جوجه_کباب_ایتالیایی
#جوجه_تابه_ای
#جوجه_ایتالیایی
1 عدد سینه مرغ
3 ق غ روغن زیتون
3 ق غ سرکه سیب
2 حبه سیر رنده شده
3 ق چ پونه کوهی یا آویشن
3 ق چ ریحان خشک یا تازه
کمی فلفل قرمز
3 ق غ پنیر موزارلا(من نریختم)
ابتدا تمام مواد رو با هم ترکیب کرده و بعد در غذاساز ریخته و میکس میکنیم تا به صورت یک سس سبز رنگ در بیاد...بعد تکه های مرغ رو به این مواد آغشته میکنیم و برای چند ساعت در یخچال استراحت میدیم تا مزه ی مواد به خورد جوجه ها بره...در این زمان میتونید جوجه های آماده رو در فر، باربیکیو و یا داخل تابه به صورت آبپز، بپزید.🌸من توی تابه درست کردم ویه کوچولو موقع پخت زعفرانم روش ریختم.😊
🌸برای پخت جوجه تابه ای حرارتو کم کنید ودر تابه رو نذارید چون آب میندازه ورنگ مرغ بد میشه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_توپی
اگه از کیک ها تون خسته شدید ومیخاین ی کیک متنوع تر داشته باشید این مدلی کیک درست کنید که عاشقش میشین
این کیک
نوعی کیک توپی کوچک است
کیک توپی از مخلوط کردن خردههای کیک و خامه و یا شکلات تشکیل میشود. شکل ظاهری آن شبیه توپ با پوشش شکلات است و معمولاً روی این پوشش به اشکال گوناگون تزیین میشود.
مواد لازم
کیک شکلاتی یا کیک ساده به مقدار لازم که میتونید خودتون درست کنید یا مث من آماده استفاده کنید
من ده عدد کیک تک نفره تو خونه داشتم وازش استفاده کردم
خامه صبحانه 100 گرمی ساده یا شکلاتی من از شکلاتی استفاده کردم
شکلات سکه ایی مارک کارات یا سوربن 350 گرم
ی ق غ شیر
اگه کیکتون مث من ساده بود ی ق غ پودر کاکائو هم لازم داریم
طرز تهیه:
ابتدا کیک مورد نظر رو که به هر روشی درست کردید کاملا پودر کنیدبعد یه کم خامه به کیک اضافه میکنید در حد اینکه چسبنده شود برای من یک خامه 100 گرمی بعلاوه ی ق غ شیر برد با احتیاط بریزید .سپس با دست ورز داده و به شکل توپی در میاوریم.میتوان از قالبهای پاپ کیک هم استفاده کرد
سپس روی یک کاغذ روغنی که داخل ی سینی گذاشتید 250 گرم شکلات رو بنماری میکنیم ومیریزیم روی کاغذ روغنی وبا پالت صافش میکنیم به اندازه کیکی که میخایم درست کنیم وبعد توپک هایی که درست کردیم روش قرار میدیم
و دوباره 150 گرم شکلات بنماری کنید روی توپک ها بریزید (ودر همین مرحله با هرچی خواستین تزئین کنید چون شکلات که سفت بشه دیگه نمیشه تزیین کرد من پودر پسته ریختم ) تا کاملااا روش رو بگیره و به مدت دوساعت در یخچال نگه دارید تا کاملااا ببنده وسفت بشه خیلی این کیک خوشمزس ومتنوع امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#قرمه_سبزی
مواد لازم
سبزی ( تره.جعفری.گشنيز.شنبليله ) 500 گرم
لوبیا قرمز 1 فنجان
پیاز 1 عدد
گوشت گوسفند 300 گرم
لیمو عمانی 5 عدد
نمک و فلفل. به میزان لازم
طرز تهیه : لوبیا قرمز را از شب قبل در اب خیس کنید و در این مدت چند بار اب ان را عوض کنید
پیاز را ریز خرد کنید و درون روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند. بعد لوبیاها را به گوشت اضافه کنید.
سبزی ها را پس از شستن ریز خرد کنی. سپس درون تابه چند قاشق روغن بریزید و سبزی ها را 15 دقیقه تفت دهید تا كمي سياه بشه . سپس سبزی های تفت خورده را به خورشت اضافه کنید. (من از سبزی آماده درفیریزل استفاده کردم ) پس از مخلوط شدن مواد 3 لیوان اب ولرم داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید.
پس از به جوش امدن خورشت حرارت زیر قابلمه را کم کنید و به مدت 2-3 ساعت اجازه دهید خورشت کاملا جا بیفتد ( به روغن بیفتد ). در این مدت چند بار خورشت را چک کنید تا اب کافی داشته باشد ؛ چند ساعت اخر نمک و لیمو هسته گرفته شده را اضافه کنید ودراخر ادويه ای ديگه دوست داشتين اضافه كنين، دوسه تكه يخ هم داخل خورش ميذاريم تا روغن پس بده سپس در قابلمه را 10 دقیقه باز بگذارید تا پخت قورمه سبزی کامل شود
در زمان تفت دادن سبزی باید روغن را همزمان با سبزی اضافه کنید تا سبزی خشک و تیره نشود. راز یک قورمه سبزی خوشمزه و خوش نما ریز بودن سبزی هاس
(در پایان پخت خورش زعفران پودر شده را فراموش نکنید!!!البته اگر دوست داشتید من کم انجام میدم)
اگرخورشت پخته ولی جانیفتاده 10دقیقه قبل ازسرو، 4-3 قالب كوچك یخ به آن اضافه كنید.اینكار تمام روغن خورش راجذب كرده روی آن میاورد درنتیجه غذا كاملا جا افتاده بنظر میرسد
برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بیاندازد برای سرخ کردن سبزی از روغن جامد استفاده کنید.
من اب قلم هم اضافه کردم
نوووووووووووش جونتون
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#موس_توت_فرنگی
موس رو به روش های مختلفی درست میکنن
توت فرنگی پوره شده ۱ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
خامه ۱۰۰ گرم
شکر ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرصاف
آب سرد ۱/۴ لیوان
طرز تهیه:
ابتدا آب سرد روی ژلاتین پاشیده و میزاریم حالت اسفنجی بگیره و بعد اونو روی بخار آب بن ماری می کنیم.
یک لیوان پوره توت فرنگی رو داخل میکسر ریخته و خامه و شیر و شکر رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
در آخر ژلاتین بن ماری شده را به مواد داخل میکسر اضافه می کنیم. دقت کنین که ژلاتین از دما بیفته بعد بریزین
خوب که مخلوط شدن داخل قالب ریخته نیم بند که شد من روی موس رو بیسکوییت کرمدار چیدم و بعد روی بیسکوییتها ژله توت فرنگی که اماده کرده بودم و سرد شده بود ریختم و به مدت سه ساعت داخل یخچال میگذاریم.
بعد از اینکه از یخچال خارج کردین دورش رو با چاقو آزاد کرده و حدود پنج دقیقه در محیط آشپزخونه قرار داده و بعد داخل ظرف سرو برگردونین.
میزان شکر رو بسته به ترشی یا شیرینی توت فرنگی تون میتونین بیشتر یا کمتر کنین.
اگه رنگ دسر تون رو خوش رنگ تر میخوایین کمی رنگ ژله ای رو تو چند قطره آب سرد حل کرده و بهش اضافه کنین(من اضافه نکردم).
برای اینکه دسر یکدست و زیباتری داشته باشیم قبل از ریختن تو قالب از صافی رد کنین
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر