eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.8هزار دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
12.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز بزرگ چهار قاچ ونمک وفلفل بپزید نزارید آبش کاملا بخار شه از آبش برای سوپ استفاده میکنیم سینه که پخته شد در بیارید وریش ریش کنید آبشو از صافی رد کنید عزیزانی که میگن شیر بریده میشه آب لیمو رو نباید داخل سوپ ریخت باعث میشه شیر بریده شه وحالت پنیری پیدا کنه آب لیمو رو موقع سرو بزنید جو پخته شده دو لیوان(من تو فریزیر داشتم) هویج نگینی دو عدد متوسط قارچ اسلایس شده حدود هشت عدد ذرت پخته شده یا کنسروی نصف لیوان کمی کمتر شیر حدود سه لیوان دسته دار فرانسه خامه صبحانه درصورت تمایل دو قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده کمی لیموی ترش تازه موقع سرو هویج نگینی شده رو با یک قاشق روغن تفت بدید جو پخته رو اضافه کنید واب مرغ رو اضافه(آب مرغ نداشتید اشکال نداره آب بریزید)درشو بزارید تا نیم پز شه تو این فاصله قارچ اسلایس شده رو با یک قاشق کره تفت میدیم وقتی نیم پز شدن سینه مرغ ریش ریش شده وقارچ تفت داده شده بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و ذرت هم اضافه میکنیم ودرشو میزاریم تا خوب پخته شه وقتی پخته شدن شیر داغ رو کم کم اضافه میکنیم مرتب میزنیم که بریده نشه جعفری آضافه میکنیم ده دقیقه دیگه بپزه کافیه سپس خامه رو با چند قاشق آب سوپ رقیق میکنیم وبه سوپ اضافه میکنیم بعد از اضافه کردن خامه چند جوش بزنه گاز رو خاموش کنید تو ظرف مورد نظر بریزید وبا لیمو ترش تازه نوووووش جان بفرمایید 😊 جو حتما شب خیس کنید تا بهتر بپزه ولعاب بده به مقدار کافی آب بریزید تا دوباره مجبور نشید آب بریزید شیر حتما داغ باشه وگرنه میبره آگه مواد به اندازه کافی بپزن لعاب میندازه بخصوص جو نیازی به آرد نیست آگه دیدید سوپتون خیلی رقیقه یک قاشق آرد رو با یه ذره کره تفت بدید وبه سوپ اضافه کنید موقعی که خواستی شیر اضافه کنید آرد هم اضاف کنید از جو پرک هم میتونید استفاده کنید آگه از جو پرک استفاده میکنید نیاز نیست خیس کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
𝓂: آموزش 🍕😍 یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین غذاهاییه که میتونین درست کنین و بچه ها هم عاشقش میشن😋♥️ ‌ ‌ 📍مواد لازم: 🧅پیاز ۱ عدد 🥩گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم 🫑فلفل دلمه ۱ عدد 🍄قارچ ۲۰۰ گرم 🧂نمک و ادویه دلخواه (من اینا رو استفاده کردم: زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، ادویه فست فود، پاپریکا، پولبیبر، پودر دارچین و آویشن) ‌ 🌮نان لواش ۴ عدد 🧀پنیر پیتزا به میزان دلخواه ‌ ‌ 🔻موادی که استفاده میکنین به سلیقه خودتونه فقط نباید خیلی آبدار باشه، مثلا میتونین از مرغ، سوسیس یا انواع سبزیجات استفاده کنین. ‌ 🔻با این اندازه ها برای من ۱۲ تا لقمه شد. ‌ نوش جان😍♥️ ‌ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم : شیر یک لیتر 4 لیوان شکر یک لیوان ارد گندم 3ق غ نشاسته گندم پودری 4ق غ کره یا روغن حیوانی ( مارگارین) 25 گرم وانیل کمی بیسکویت پتی بور یک بسته یا هر بیسکویت به انتخاب خودتون🙏 همه مواد شیر + ارد + نشاسته + شکر رو با هم مخلوط روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا صاف و یکدست شده و مثل فرنی بشه غلظتش بعد زیروشو خاموش  و کره و وانیل رو اضافه کرده هم میزنیم 👍 ته قالب مثل شکل پلاستیک  میندازیم و مایع رو اول یک ردیف بصورت یکنواخت ته قالب میریزیم و بعد بیسکویتها رو روی مایع چیده و باز از فرنی روی بیسکویتها اروم میریزم تا تمام شدن مایع ردیفها رو ادامه میدیم . و ردیف اخر ما حتما باید مایع شیر و نشاسته باشه لازمه بگم بیسکوییت و مرتب چیدنش تو نتیجه نهایی و شکل این خوشمزه تاثیر داره🙏🙏 اگر این دسر رو بخواییم اسلایسی تهیه کنیم ته قالب رو اول یه ردیف خیلی کم از مایع ریخته و یک ردیف بیسکویت یا لیدی فینگر چیده و بعد یه لا از مایع اماده شده و بعد دوباره یه ردیف لیدی فینگر یا بیسکوییت چیده و بقیه مایع رو میریزیم من از طعم ژلاتین تو دسر زیاد خوشم نمیاد ولی شما میتونین برا منظمتر شدن برشها 1ق م پودر ژلاتین بن ماری شده تو 1/3لیوان اب یا شیر رو همزمان بعد اضافه کردم کره و وانیل به دسر اضافه و خوب هم زده داخل قالب بریزین .. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فرنی شکلاتی خوشمزه موادلازم شیر۳ پیمانه شکر۵قاشق غذاخوری پودرکاکائو تیره ۲تا قاشق غذاخوری آردبرنج ۳تا قاشق سرپر غذاخوری وانیل ۱/۴قاشق چایخوری گلاب به دلخواه ۲تا قاشق غ من چند تیکه شکلات تلخ هم ریختم توش😉 اول آردبرنج وپودرکاکائو رو مخلوط کنید توی یه کاسه . شیر را داخل قابلمه ریخته ومخلوط آردبرنج وپودر کاکائو رو به شیر سرد اضاف کرده وخوب مخلوط کنید وقابلمه رو روی حرارت قرار داده ومرتب هم میزنیم .شکر رو اضاف کنید ومرتب هم زده تا خوب مخلوط بشه وفرنی به غلظت مناسب برسه .۵ دقیقه آخر گلاب و وانیل رو اضافه کنید وبعد ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید وداخل ظرف سرو بریزید وتزیین کنید .نوش جونتون نکته .باید مرتب هم زد تا به غلظت مناسب برسه ازش غافل نشید چون گلوله گلوله میشه . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
طرز تهیه نون خامه ای فاطی ۰۰۰# لازم =ارد قنادی ۱پیمانه ..روغن مایع یا جامد یا کره ۵۰گرم ..اب ۱لیوان ..شکر ۱قاشق غذا خوری ...بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری وانیل هم ۱قاشق چایخوری ...تخم مرغ ۴عدد ⏪ابتدا اب و روغن و شکرو باهم داخل قابلمه ریخته و روی شعله کم گاز میزاریم تاکره یا روغن اب بشه به محض اینکه اب خواست جوش بیاد اردو اضافه میکنیم وسریع شروع به هم زدن میکنیم دراین مرحله خمیری بدست میاد که مدام باید با یاشق خوب هم بزنید تااب اضافی اون بخار بشه موادم باقاشق خمیرو بازو بسته میکنیم به اصطلاح داغ میرنیم حدود ۸تا۱۰دقیقه بعد که خمیر یه گوشه ظرف جمع شد یعنی امادس می زاریم خنک بشه بعد تخم مرغ هارو به همراه وانیل و بکینگ پودر یکی یکی اضافه میکنیم باهمزن هم میزنیم تایه خمیر که حالت چسبناک داره درست میشه ...موادمون و داخل قیف باماسوره ام وان یا دی ۲میریزیم داخل سینی توستر یا فر که کاغذ روغنی انداختیم ماسوره میزنیم ازقبل هم فریاتوسترو ۱۵دقیقه روشن کنید بادمای ۲۲۰درجه توستر ۱۹۰فر به مدت ۳۰دقیقه داخل فر بادمای بالا پف که کردن یکم شعله بالارو بزنید تاگریل بشه اگه داخل توستر میپزید اول بادمای ۲۲۰درجه شعله بالا و پایین باهم به مدت ۱۰دقیقه تا پف کنن بعد شعله بالا رو خاموش کنید باهمون دما ۲۵ دقیقه بمونن تامغز پخت بشن💛🧡 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🍞🍞 مواد لازم:آرد نول ۵۰۰گرم.نمک ۸گرم.آب خنک۲۷۰-۳۰۰گرم.مخمر فوری ۱۰گرم.کره ۲۰ گرم.ایزی تست(بهبوددهنده) ۱۰گرم.شکر ۱۰گرم. طرز تهیه: آرد،نمک،مخمر،ایزی تست و شکر رو با هم مخلوط کرده آب را اضافه کنید.مقدار آب همیشه متغییره لطفا با احتیاط مصرف کنید ابتدا ۲۷۰ گرم را بریزید و ورز دهید.کره همدمای محیط نیز اضافه کرده و مجدد ورز دهید خمیر باید نرم و لطیف باشه در عین حال به دست نچسبه اگه لازم بود کم کم آب اضافه کنید.تا جایی خمیر رو ورز بدین که وقتی بازش می کنید خمیر پاره نشه.سپس چونه بگیرین و روی سطحی که کمی چربه استراحت بدین روش بپوشونید. وقتی خمیر حجیم شد اونو دو قسمت کنید و هر قسمت رو مجدد چونه بگیرین و با پوشش یه کاسه استراحت بدین تا مجدد خمیر حجم بگیره سپس هر چونه رو با دست باز کنید و بپیچین و داخل قالب لوف یا نون تست به اندازه ۱۰×۲۰ و ارتفاع ۱۰ سانت یا ۱۰×۲۲ ارتفاع ۸ قرار بدین.پیشنهاد میکنم قالب تفلون باشه اما اگه نیست قالب رو کمی چرب و آردپاشی کنید. در صورت تمایل روی خمیر آب اسپری کنید و کنجد بپاشید.روش بپوشونید و استراحت بدین تا حجم بگیره( تقریبا سه برابر) سپس در فری که از قبل با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم شده همراه با بخار به مدت تقریبا ۳۵-۴۵ دقیقه قرار بدین و پس از بیرون آوردن از فر کمی صبر کنید و بعد از قالب بیرون بیارین و روی توری فلزی خنک کنید.وقتی نان کاملا خنک شد برش بزنید.اگه پس از خنک شدن چند ساعتی رو در نایلون نگهداری کنید بهتر میتونید برش بزنید. ایزی تست رو از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید. اگه می خواین نونتون به همین نرمی و سبکی و لطافت بشه لطفا مواد لازم را طبق دستور استفاده کنید.از تغییر مواد اطلاعی ندارم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕